Nu är som sagt turnén slut. Och för några dagar sedan hade vi en liten avslutningsfest med ensemblen och anhöriga. Pappa spelar tennis med vd´n för produktionsbolaget så därför var han också inbjuden.

Och då hände det PINSAMASTE någonsin, som bara är helt otroligt ROLIGT.

Ni kommer få ett gott skratt om ni läser detta

Jo ,det var nämligen såhär:

Pappa minglade med några från Sune teatern. Innan vi kom dit sa jag " du får inte skämma ut mig". Väl där, satt jag och pappa vid enskilda bord. Hans bord pratade om Melodifestivalen. Det vet du och deras låt, att det var som ett rent skämt. Han sa " det var ett riktigt magplask" för att sedan följa upp med kommentaren " Det ända bidraget som var sämre var Perellis bidrag, det var bara tragiskt". Han sa alltså det han tyckte, och de andra höll med och pratade på, kände att hans bordskamrater klickade liksom. Inte var det att man satt där lite stelt utan alla pratade. Sedan sa han "Att ingen av hennes vänner kan stoppa henne från sånt där". En av dom han pratar med som sitter vid hans bord säger då " det var jag som skrev låten", "lägg av e det sant" svarar pappa. " Men det gör inget vi räkna inte med att den skulle komma nån stans" sa han sen. Han som spelar håkan, hans mamma satt o asgarva, hon hade fattade de pinsamma hela tiden

Likes

Comments

Asså hittade så snygga kläder idag på zara, och kom hem med en ny tröja och ett par läder byxor. Men är fortfarande sugen på ett par kostymbyxor... Är inte så kort som det ser ut, det är Selma som bär klackar ;)

Likes

Comments

Har börjat hänga runt på pinterest igen, älskar det! Ni hittar mitt konto här

Likes

Comments

Kommer ett inlägg senare vart allt är ifrån, visst är det snyggt med fishnet tights?

Likes

Comments

Köpt nya ringar på H&M, osmart som man är ibland glömde jag kolla storlek, så köpte ringar som är en aning förstora... Men snygga är dom, så vad gör det? Tror de kostade runt 79kr eller nåt sånt.

Likes

Comments