Yääy, på fredag åker jag på turné!!! Turné bussen går från sthlm kl 17.00 på fredag, och vårt första stopp är i Kalmar och sedan åker vi vidare till Örebro <33 På fredag ska jag och minn klass anordna en halloween vandring i skolan vilket kommer bli grymt. Snart är det ju höstlov också, kan det bli bättre???

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det här är verkligen ett nytt favorit lunch ställe! Första gången jag åt där till lunch åt jag där till middag också. Jag rekommenderar salladen, men mina kompisar tycker hamburgaren är sjukt god också. I salladen får man välja en bas, en protein och tre topping´s. Jag tog hälften ris hälften sallad till bas, sushi-lax som protein och avokado, mango och gurka som topping:) Paradiset ligger i Mariatorget och vid mood gallerian på regeringsgatan. Det är billigt också, salladen kostade bara 119kr och barnportion för 65kr <333

Likes

Comments

​Sååå härliga färger !! Använde påsarna till en filminspelning i skolan ;)

Likes

Comments

Hann verkligen göra så mycket igår! Började dagen med en So-lektion sedan drog jag och några kompisar till ett superfint café på Mariatorget och pluggade, Petrus heter det. Efter det tog vi en lunch på Paradiset, rekommenderar det starkt. Mina kompisar tog hamburgare men jag tog en sallad som var SJUKT god!! Dom var väldigt trevliga också, vi blev erbjudna både praktik, sommarjobb och helgjobb!? hahha. Vi fick en mailadress som vi skulle höra av oss till om vi var intresserade, men inget för mig just nu iallafall. Sen hade vi Spanksa och efter det gick på ett möte med mamma hos en dietist, inte så roligt... Avslutade dagen med en sväng på Zara och till middag åt jag på Paradiset igen, var tvungen att visa mamma stället, fast denna gång gick vi på Paradiset vid Mood gallerian på regeringsgatan istället för Mariatorget.

Likes

Comments