Header

FAMILJEN, LYKKE

Snyggt smile älskling;)

Lek och bus med min stora tjej<3 Jag passar alltid på att leka med Adelie direkt när Lykke sover:) Så mysigt.


Hej!


Igår var Kristoffer ledig. Och det behövdes verkligen! Lykke hade varit besvärlig över 2 dagar och mitt tålamod började att ta slut. Hon har grinat konstant! Vill bara ligga vid bröstet och snutta.

Igår sov hon ingeting på hela dagen. Bara några små tupplurer som varade i max 15 min. Vi gick tillslut ut på en promenad i den härliga solen och då somnade hon äntligen. Men när vi kom hem började det om igen. Det var bara bröstet som gällde. Så det vara bara för mig att sitta i soffan hela kvällen med bröstet hängandes i munnen på henne. Men det jobbiga är att hon blir så förbannat arg när det kommer för mycket mjölk. Hon vill liksom bara att bröstet ska ligga i hennes mun utan att det kommer mjölk. Och det kan ju vara lite svårt eftersom det är meningen att det ska komma mjölk ur bröstet när det ligger en liten sötnos där och suger;) Men det positiva med att hon var vaken nästan hela dagen igår var att jag fick en ordentligt bra sömn inatt. Lykke vaknade bara 5 gånger och ville äta. Och direkt efter att hon hade ätit somnade hon om utan ett enda pip! Så skönt att jag har fått ladda upp med extra energi och tålamod för idag har hon sovit hela dagen och det innebär att jag kommer att få en pigg liten bebis inatt.


Hoppas att ni får en trevlig Fredagskväll.KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

LYKKE, FAMILJEN, ALLMÄNT

När Lykke föddes var det hennes högra hand som kom ut först tillsammans med huvudet. Den handen har legat under hennes haka i magen(som man kan se på bilden) och den har gjort så att hon är "tunnare" på den sidan av ansiktet.

Här kan man se hur vriden Lykkes högra fot är. Hennes fötter har legat nästan tvistande runt varandra i magen. Som yin och yang!

Hennes fot ser normal ut nu:)

Här har vi Adelies högra fot som också var vriden och sne när hon föddes. Hennes fot var mycket värre än Lykkes, men nu ser fötterna bra ut. Hon är lite plattfot på den högra foten och går lite inåt så vi ska gå och kolla upp det. Hon kanske behöver inlägg i skon.

Har har vi snesnoken;) Har ingen bra bild på Lykkes näsa när hon föddes. Den var inte lika sne och näsan blev dessutom rak efter bara nån dag. Men Adelies näsa var sne ett bra tag efter förlossningen, men nu är den spikrak:) HihiHEJ!


Hoppas att ni mår bra?


Igår var vi med Lykke på BVC för en 1 månadskontroll. Och jag måste bara börja med att säga att jag insåg efter att vi var där att jag tog ut Lykkes 1 månads dag i förskott:) Jag skrev ett inlägg den 18/2 att hon blev 1 månad, men det blev hon ju den 21/2:) Haha! Jag räknade att det var 4 veckor sedan hon föddes och då tänkte jag att hon hade blivit 1 månad den 18. Jag är snart 26 år och vet tydligen inte hur lång en månad är;) Haha!

I alla fall..

Vi fick träffa läkaren denna gången för att Lykke fick några anmärkningar när hon föddes. Båda mina tjejer har haft det trångt i min mage och har behövt en uppföljning hos läkare. Dom har båda fötts med en "tunnare" sida i ansiktet,sne näsa, ett litet och ett stort öga och sne fot. Adelie såg mycket värre ut när hon föddes och hon fick inga komplikationer så vi är inte oroliga.

Lykke blev undersökt och fick godkänt på foten och näsan:) Dom är raka nu, men däremot tyckte hon att hon fortfarande var tunnare på ena sidan av ansiktet. Eller "skev" som läkaren sa! Hon var dessutom stel i sina höfter och hade svårt att böja benen åt sidan. Ingeting som är allvarligt, men vi ska träffa läkaren igen i April.

Lykke fick även beröm för att vara så pigg och "me" med blicken. Hon log och "pratade" med läkaren och det tyckte hon var väldigt bra för att bara vara 1 månad. (stolt mamma;) Hon fick även ett stort plus på viktuppgången som har stigit som ett spjut upp på kurvan! Håll i er nu....

Min lilla tjej har på 2 veckor gått från att väga 3945 till 4685!:) Haha! Jag har visst fått gräddmjölk i brösten.;) Jag tyckte väl att hon kändes lite tyngre.

Konstigt nog kan hon fortfarande ha storlek 50, men det beror nog på att hon inte har blivit så mycket längre. 53 cm:)


KRAM


Likes

Comments

ALLMÄNT, FAMILJ VECKA FÖR VECKA


Nu kan ni kolla på vårt första avsnitt av Familj vecka för vecka!

Så kul att vara igång med dom nya avsnitten på den nya kanalen:) Hoppas att ni kommer att fortsätta vilja följa oss utan magen:)


KRAM​

Likes

Comments

LÄGENHETEN / INREDNING

Glasunderlägg 40:- // Ljusstake i mässing 30:- // Ljusstake i silver 30:- // Ljusstake som en blomma i mässing (fick jag av min kära svärmor:) // Marmorbricka Jotex // Ljussläckare In&Finn

Vas 45:- // Väggljusstake (som inte hänger på väggen ännu;) 20:-

Det här är nog det mest otippade fyndet:) Nu har jag bara ställt allt tillsammans för att kunna visa er. Så det ser kanske lite konstigt ut just nu, men jag älskar verkligen att blanda gammalt och nytt. Jag skulle aldrig köpa dom här ljusstakarna i vanliga fall, men när dom bara kostar 25:- måste man ju slå till. Det var färgen som gjorde så att dom fick följa med mig hem. Vi får se va dom ska få för plats här hemma:)

Böcker är något som jag älskar att inreda med. Gamla som nya:) Dessa böcker kostade 15:-/styckJag var på Loppis i Lördags och detta var några av sakerna som fick följa med mig hem:)

Gillar ni att gå på Loppis/Secondhand?

Har ni något bra Loppis ställe som ni kan tipsa mig om;)? Ni som bor i Stockholm.


KRAMLikes

Comments

SHOPPING / MODE

Ringar är något som jag måste ha på mig dagligen. Jag älskar ringar! Speciellt i guld;) Utan ringar på min fingrar känner jag mig naken.;)

I slutet av graviditeten svällde mina fingrar. Det gick inte att få på sig mina ringar, men nu ser händerna normala ut igen:) Korvfingrarna är ett minne blott och det vill jag "fira" med att köpa lite nya ringar.

Alla ringar kommer från Edblad och ingen kostar mer än 349.- Vilket kap!:)

Imorgon börjar Kristoffer kl.16 så då ska jag springa in på smyckesbutiken i Huddinge och köpa minst 2 stycken:) Men innan shoppingen ska vi till BVC och träffa läkaren. Lykke ska på besiktning;)

KRAM


Likes

Comments

Instagram@feliciacardell