I en veckas tid har jag undvikit att tänka och känna. Varit rädd att det ska bli för mycket. Så jag underhåller mig, inte en sekunds vila, för än nu. Igår bestämde jag mig för att jag ska för en timma känna efter. Jag börjar med Michaela forni.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

långpromenad men en kär vän

Likes

Comments

inväntar sällskap för kanelbulls-ätande och ett avsnitt bron.
Sovgott kära vänner

Likes

Comments

Tveklöst det bästa dansgolvet jag någonsin satt mina fötter på.
Hade gjort vad som helst för att få uppleva det igen.
Med min älskade klass. Nostalgi-söndag

Likes

Comments

                                          att utan ord lyckas beröra som detta filmklipp gör. magi

Likes

Comments

spenderade en eftermiddag på Annas bakgård med emmy och packen. Förstår inte att emmy åker till Australien om 2(?!) veckor, vad händer med tiden?

Likes

Comments

Strosandes i stan. Shoppade lite för många underkläder på primark, det var däremot all shopping som gjordes på resan. Åkte tillbaka till Covent garden som jag blev lite förälskad i. Lyssnade på violinister och åt italiensk glass, inte mig emot. kvällen spenderades med fördrink på The Shard, vackraste utsikten U hela London. Magiskt, sedan bar det av till burlesqueklubb. SÅ. BRA

Likes

Comments

Förmiddagen fördrev vi handskandes med en av livets tuffare sidor. Därav blev det inte mycket turistande. Trots allt hann vi med en promenad förbi både London eye och big ben, vi hamnade där relativt omedvetet, men kul att ha sett! resten av dagen vandrade vi runt i stan, kollade på gatukonstnären och lyssnade på gatumusikanter i convent garden, ett av de bästa ställen London hade att bjuda på!

Likes

Comments