hola

Idag har jag varit i skolan, ganska kort dag men jag hade matteprov som faktiskt gick ganska bra, tror jag. Hade även nv (NO), hu (SO) och spanska.
Efter skolan gick jag och tjejerna till stan och fikade, som ni ser på bilden, vi var på espresso house och det var verkligen mysigt, har inte något att plugga heller så det kändes skönt att bara få ta det lugnt idag, vi gick även till Zara en sväng men jag köpte inget, då min månadspeng är slut, Rip haha.
Men nu är jag iallafall hemma och kollar lite på tv och ska bara chilla resten av kvällen, ha det bra!

XO - Felicia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hola

ugh, idag har jag legat hemma sjuk och basically bara sovit, kollat på tv, lyssnat på musik och sovit ännu mer. Så trist att det var fint väder också (tråkigt att jag inte var ute haha).
Jaja, nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig fräääsch haha, sen kolla mer tv och sen får vi se vad som händer. Men imorgon ska jag till skolan iallafall.
Eftersom jag inte direkt har några bilder från idag så kan jag dela med mig av några av mina favoritlåtar just nu, äääälskar verkligen dessa, har typ lyssnat på dem på repeat hela dagen. Men ja det var det, ta hand om er så hörs vi <3

XO - Felicia

Likes

Comments

hola

Okej pris till mig som glömt nycklarna så jag behöver vänta i nästan en halvtimme på att mamma ska komma hem, Yay!
Jaja, då får jag väl passa på att blogga lite antar jag.
Så, idag har jag bara varit i skolan, en helt vanlig dag typ, förutom att idag kom våren, hjälp vad härligt med sol och 18 grader varmt asså!!
När jag kommer in, ska jag först äta mellis, och sen plugga (suck), har matteprov på onsdag så lär ju förbereda mig lite kanske. Heheh
Hoppas ni har haft en bra dag och inte för mycket plugg så hörs vi <3

XO - Felicia

Likes

Comments

 första toppen

 andra toppen ​                                  

 tredje toppen


hola

Hoppas ni har en bra dag än så länge, själv sitter jag vid datorn lite bara.

Här är några superfina rosa toppar från NA-KD. Älskar verkligen dessa och tycker definitivt att ni ska kolla in dem.

XO - felicia

Likes

Comments

hola

Hej typ, pallar inte skriva allt om mig men jag är en 14 årig tjej från Uppsala som gillar smink, mode, mat osv. Kommer försöka uppdatera så ofta jag kan så ja, hope u like it <3

XO - Felicia

  • 118 Readers

Likes

Comments