Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

igår var jag på återbesök med Algot i Linköping, och allt såg så fint ut (tur de) hoppade in en snabbis på ikano kollade lite o köpte en islatte.

idag har jag jobbat hela dagen, kom hem precis o ska laga lite mat innan det blir hiit ikväll!

Likes

Comments

igårkväll träffades vi hos nellie några tjejer. vi badade bubbelpool o drack vin, sen gjorde vi oss iordning för party. var kvar för ett tag till sen fortsatte vi kvällen på kharma! mycket bra kväll!

Likes

Comments

kort dag på jobbet idag, älskar fredagar! sitter o dricker smoothie framför sex and the city nu och laddar för fredagsträning. ikväll blir de lugn kväll hemma, imorgon vin med mina brudar!

Likes

Comments

min dag har bestått av jobb och massa kaffe!! grå och trött dag idag! sen har jag vilodag från träningen idag vilket gör de ännu segare, man blir så mycket piggare av att träna!

när jag slutat jobbet skrev Putte o frågade om jag ville klippa honom.. han tyckte jag behövde öva nu när jag ska bli frisör haha. för att va första gången så blev de faktiskt riktigt bra, så pass att jag fick klippa lillebrorsan också! nu kallar sängen! natti

Likes

Comments

efter frukosten med carro så gick jag hem o fixade lite, nu ska jag slänga ihop lite o äta innan hiiten ikväll, absolut bästa träningsformen!

Likes

Comments

i slutet av sommaren kommer jag lämna tryggheten här hemma i Vimmerby och förverkliga min dröm, att bli frisör! det är verkligen något jag ser fram emot nu, nästan så jag vill att sommaren ska gå supersnabbt fast ändå inte! jag är så glad att jag äntligen vågar ta steget på riktigt, varit påväg ett flertal gånger men alltid ballat ur. men nu ni, nu är påskrivet o klart!!

Likes

Comments

Jobbade till 16, sen åkte jag och fixade avtal o grejer till skolan, sen vid 19 var de först spinning och avslutade med ett pass core, så nu är jag lite lagom trött.. ledig imorgon så ska hem till min moster carro o äta frukost! natti

Likes

Comments