Funderar på att stänga ner bloggen, uppdaterar sällan och så vill jag inte att mitt liv ska finnas på internet, att vem som helst kan läsa mitt liv som en öppen bok. Rädd för mänskligheten idag. Samtidigt har jag ett ställe att skriva av mig på när allt är upp och ner. Borde dock ta och köpa mig en redig anteckningsbok och skriva ner alla tankar där. Där ingen förutom jag kan läsa skiten. Men de är så mycket skönare med tangentbord än papper och penna. Så är lite kluven på den punkten. 

Har alltså ingenting roligt som händer. Har fått städmani, städar varje dag numera. Får panik om soffkuddarna ligger snett. Vill ha kontroll. Har fina vänner. Har ett bra jobb. Ingen pengakatastrof. Lagar god mat, köper på tok för mycket kläder. Rensar ut betydligt mindre. Brukar äta popcorn till middag. Tycker att mina ben är fina. Tycker att Sverige är tråkigt. Mina tuttar har blivit mindre. Eller hängigare. Oklart men mycket trevligt. Orkar inte va seriös 24/7. Folk tror att jag är seriös när jag är oseriös och jag uppfattas alltså som oerhört stel i vissa situationer. Ni vet, stela skämt. Ingen fattar när jag är seriös eller oseriös. Lajf nowadays. 

Önskar er en glad halloween, må clownerna vila i frid. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså den här jävla ångesten. Måste hålla mig sysselsatt för att inte bryta ihop. Trycket över bröstet så fort tankarna börjar snurra. Uppsvullna ögon efter alla nätter jag spenderat vaken med rinnande ögon och hjärtat som brister gång på gång. Vill att någon ska förstå. Någon som håller om mig när jag inte klarar mer. För jag känner mig så ensam så fort ångesten knackar på.Likes

Comments

Lyssnade på p3-dokumentär om Utöya och jag känner mina tårar falla nerför kinden. Vilket fick mig att inse hur sårbar jag är, jag blir så himla känslosam av allt jag tar in. Kan börja gråta bara jag hör en sorglig låt som spelas på radion vid fel tillfälle. Tänkte iallafall vidare på samma banor och insåg hur sårbar jag egentligen är.

Ni vet när man var liten och skulle experimentera genom att lägga ett ägg i ättika någon dag till skalet försvann och endast det där mjuka skinnet mellan skalet och ägget fanns kvar. Det är jag. Jag har inget skal. Jag är så fruktansvärt sårbar. Jag är en skintäckt känslobomb. Har så mycket känslor hela tiden. Men samtidigt är jag också så fruktansvärt stark. Jag tror på mig själv, jag älskar mig själv och ser oftast till mitt eget bästa. Jag har insett att jag är min egen bästa vän och kommer leva med mig själv resten av livet. Jag får inte tycka illa om mig själv, jag måste stötta mig själv, jag måste respektera mig själv, jag måste vara stark.

Jag måste vara stark, för jag är den som ska stå på mina ben och fortsätta framåt om ingen annan finns där.


Likes

Comments

Lördag ÄNTLIGEN. vaknade för över en timme sedan men har slökollat på youtube och tittat på bilder från Miami. Alltså OM jag saknar?! Bästa stället på jorden. Nu ska jag äta lite fort och sedan åka till systemet innan de stänger. Hatar att handla på systemet, varför är oklart.
Ikväll vankas det pyjamasparty med mina tjejer och jag är såååå taggad. Mina tjejer är det bästa som finns. Om ni inte förstår, se bilder nedan. Ingen fixar bättre kvällar än dessa tjejer.

Har nog fler bilder men är för lat för att orka leta. Nu: mat mat mat.

Likes

Comments

Alltså, VAD har hänt med mig? Idag har jag varit hemma hela kvällen, ensam! Jag upprepar: ensam. Och alltså, I actually enjoy it. Trodde aldrig att jag skulle tycka att det är rätt trevligt med ensamhet. Ni som känner mig vet att jag avskyr ensamhet mer är ca allt. Och nu sitter jag här, har gått runt och städat, lyssnat på podcasts, tittat på himym, ätit nudlar, funderat på viktiga saker.

Vill ni veta en sak, jag suger på att städa, jag får för mig att jag ska städa badrummet till exempel, hittar skräp som jag ska slänga, slänger det, kommer på att jag måste diska, diskar 2 glas, kommer på att jag skulle städa badrummet, går förbi köksbordet och hittar saker som ska in i badrummet, börjar städa matbordet, hittar en tröja som ska hängas upp, hänger upp den, hittar tvätt som ska vikas, viker den, hittar någonting som ska in i badrummet, går dit och inser att just fan, jag ska städa badrummet, och så går det runt. Hur är det ens möjligt att glömma någonting på ca 1 sekund?

Nu ska jag fortsätta städa lite innan min pojkvän kommer hit och så ska vi titta på sista avsnittet av game of thrones, så spännande, vill dock aldrig att GoT ska ta slut, det är nog tamefan den bästa serier jag någonsin sett! 

Likes

Comments

Jag är verkligen en människa som får min inspiration på hösten. Senaste veckan har jag haft så himla mycket inspiration i kroppen som jag inte vet vad jag ska göra av typ. Förra året investerade jag i en polaroidkamera, nu i år har jag beställt en almanacka som jag snart får hem. Råkade dock beställa helt fel kalender, ville ha en något annorlunda har jag kommit på nu i efterhand men aja, vad gör de om hundra år?
Sen så vill jag tatuera mig, håller på att boka en tid just nu faktiskt, och klippa av mig håret. Vill ha förändring, vill ha nytt, vill ha allt.

Därför lever jag för hösten, bästa årstiden enligt mig. Får sån sjuk energi.

Lägger in lite bilder från förra årets höst:

Fixade med polaroid-bilder och käkade en satans massa ostbågar.

Färgade håret silver-grått.

Köpte nya skor, dessa är fortfarande ett av mina par favoritskor.

Mysfikade med bästa Jasmine ett par gånger

Jag och Micke rymde iväg till Göteborg en helg i september för att mysa och åka en massa roligheter på Liseberg, vi åkte alltså fredag kväll, på lördag var vi på Liseberg ett tag, inte jättelänge, sen gick vi hem till hotellrummet, somnade som stockar och så vaknade vi några timmar senare och gick ut för att äta. Hittade en supermysig italiensk restaurang som hade gudomlig mat. Då vi skulle behöva vänta på platser inomhus bestämde vi oss för att sätta oss utomhus istället i höstrusket och det var riktigt mysigt faktiskt! Efter ett tag blev vi inte ensamma på uteserveringen heller, så då kände vi oss inte som helt galna som satt ute i höstkylan, ensamna och äter mat.

​Och ja, förra årets höstkläder, största mysmänniskan deluxe är jag!! 

Likes

Comments

Helt okidoki med höst, tittar på film, umgås med fina människor och dricker latte i mängder. Älskar älskar älskar att hösten kommit till Sverigeland. Tottaly my time of the year.

Likes

Comments