Helt okidoki med höst, tittar på film, umgås med fina människor och dricker latte i mängder. Älskar älskar älskar att hösten kommit till Sverigeland. Tottaly my time of the year.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sommar, sol och semester. Hoppas innerligt att dessa sista sommarveckor bjuder på lite soltimmar. När man suttit instängd på ett kontor hela sommaren ser man ut som ett spöke bland alla solbrända kroppar, och speciellt med mina gener som knappt drar åt sig någon sol alls..
Well, idag får jag semester, gissa hur lycklig jag är?! Ska starta semester med att tvätta, städa lägenheten och måla naglarna. Jippie.!

Snart ett år sen, tänk va fort tiden går

Likes

Comments

Asså fäkk va jag e trött idag. Det regnar ute och jag har fultröjan på mig. Seriöst den är ful, köpte den endast för att den va så ful. Sitter iaf och käkar dunderfrulle; gröt, latte och citronvatten. Längtar till semester, 4 jobbdagar med idag kvar, fan va jag ska sova då!!

Likes

Comments

Bor numera 5 minuter från Rönningesjön så för en vecka sen köpte jag, Denise och Micke med oss mat (för mig blev det kinamat och de andra tog sushi), kakor och annat gott och så gick vi ner till stranden och åt, myste och lekte charader. De började alltså med att Denise skulle förklara Cola Cola genom gester med händerna när hon hade mat i munnen och de slutade med att vi skrattade så vi grät. Bättre måndag med andra ord.

Likes

Comments

Det är så otroligt lugnt nu på jobbet pga semestertider. Så vad gör man när man har väldigt begränsat med arbetsuppgifter, jo man sorterar papper såklart! Sånt skitgöra som jag faktiskt tycker är kul! Älskar att sortera papper. Det är ju sååååå långtråkigt så man dör nästan men på nått sätt älskar jag det. Slipper sitta framför en dator och jag slipper tänka. Har en podcast i lurarna bara och stressen finns ju inte. Lajf om nått.

Likes

Comments

Himla konstig gårdag jag hade igår, från att vara hur jävla lycklig som helst till att vara med om det jobbigaste jag någonsin varit med om. De första jag gjorde på morgonen var att åka och köpa en bil, röda faran. Älskar den, har redan massa smeknamn på den hehe. Tänkte att jag skulle åka till mamma och överraska henne med Ferrarin så jag åker hem till henne och där inser jag att min katt mår inte bra.

Gamla Skruttan. Det slutar med att jag och mamma åker in till vetrenärakuten i Danderyd och hon får somna in. Alltså jag förväntar mig inte att någon utan husdjur som har varit en del av familjen i 14 år ska förstå. Men det gör så ont i mig. Hela familjen ögonsten, min stjärna.

På kvällen åkte jag och några kompisar in till stan för att äta mat, catcha up och skratta en massa innan jag avslutade dagen på fillans taxiservice.

Alltså förstår ni hur konstig dag jag hade. Från att vara värdens lyckligaste bilägare, till att vara med om den mest jobbiga saken som hänt i mitt liv, till att vara så tacksam över hur fina vänner jag har.
Idag tar jag det lugnt. Städar lägenheten och äter godis till en serie. Mer orkar jag inte göra.

Likes

Comments

Tog semester en vecka och flyttade hemifrån. Har sovit ut, packat upp flyttkartonger och tittat på Game of Thrones. Så värt att ba va ledig en vecka och få andas. Nu tillbaka till jobbet och jag är så glad att jag väljer att jobba på somrarna då det är riktigt lugnt och skönt! Tidigare år när jag jobbat på Gröna Lund har det ju varit full fart hela somrarna, och likaså på Stockholmsmässan då man endast jobbar under mässor. Asså så värt att komma ifrån stresslivet och bli kontorsnisse med bra betalt, para finns.

The Fillan of Wall Street, min gata, här hör jag hemma. Bland pengar, pengar och pengar.

Likes

Comments