Hej fina ni!

Blev så förvånad i morse när fideli vaknade vid 06:30 och inte 05:00 så fick lite sovmorgon. Efter att hon vaknat låg vi i sängen och myste tills det var dags att gå upp. Har egentligen inte gjort så mycket idag förutom att vara ute och gå med mamma i nästan 3 timmar sen myst lite hemma innan sambon skulle åka och jobba. Under kvällen har jag tittat på hockey så skönt med en vinst äntligen! Men nu ska jag göra som fideli och sova så vi hörs imorgon puss och kram :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej alla fina!

Även denna morgon startade 05:00 av att Fideli började skrika och gråta. tog ett tag innan hon lugnade ner sig och somnade om dock sov hon inte så länge. Jag och Fideli gick till tv:n vid 08:30 och väntade på att min sambo skulle vakna. Under dagen har vi varit ute och gått samt fått besök av både min mormor och min ena lilla syster. Kändes skönt att min syster kom nu på kvällen så jag slapp att sitta själv hela kvällen då min sambo jobbar kväll. Nu sitter jag i soffan och kollar på skidor sen blir det att gå och lägga sig.

Hoppas att ni haft en fin dag så hörs vi imorgon puss och kram :)

Likes

Comments

många tårar blev det under cancergalan. Har själv ingen nära människa som gått bort i cancer men min fyrbenta bästa vän försvann från mig 2013 då hon fick cancer i ena benet. Alla tankar gick åt att fundera på att om vi sätt något tidigare hade min älskade Sally funnits kvar hos mig Då? Känner ändå att jag har haft tur då min farmor fick bröst cancer och lever idag och min extra morfar fick prostata cancer och överlevde han med. Denna kväll var jag riktigt glad att jag hade dig min lilla skatt så mysigt att du klamrade dig fast vid min hals och sen somnade. Nu ska vi gå och lägga oss sov så gott alla puss och kram :)

Likes

Comments

Hej fina ni. 

Denna morgon startade 05:00 för min del då Fideli tyckte att vi skulle gå upp då och inte tänkte somna om fören vid 06:30 men dock sov hon bara till 07:10. Så vi gick ut och satte oss i vardagsrummet och busade lite medan min sambo fick sova då han jobbar kväll denna vecka. Under dagen har vi röjt här hemma och sen gick vi en snabbis till affären och handlade lite samt hämtade ut ett paket till min sambo. Nu har Fideli sovit i 2 timmar så jag ska passa på att laga lite mat och ikväll vid 20:00 blir det Cancergalan. Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi imorgon puss och kram :)

Likes

Comments