Förlåt för dålig kvalité men filmen är gjord med snapchatkamera. I vilket fall så är det ett klipp på mig och Malin från gårdagens yoga. Vi kan väll säga att vi har utvecklats något sen vi började.

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för att den här veckan kommer innehålla dålig uppdatering och dåligt innehåll, men det beror på att jag har en hel del i skola och nästa vecka kommer förhoppningsvis bli något bättre bloggmässigt.
Igår gjorde jag iallafall inte något mer intressant än att jag pluggade och tränade.

Likes

Comments

Eftersom jag bor ensam, så kan det rätt lätt bli tråkigt och rastlöst när man bara går runt hemma, särskilt när man har aktivt isolerat sig för att plugga under två dagar. När det blir sådär rastlöst, så kan jag ibland få ryck med att jag vill göra saker så som att tex städa eller laga mat. Igår fick jag ett ryck då jag helt plötsligt kände att jag måste baka scones. Som tur va så var det inget komplicerat jag blev sugen på att göra, så jag hade alla ingredienser hemma. Jag bakade då en mindre satts åt mig som eftermiddagsfika. Jag tycker att det är en bra egenskap att kunna lägga lite extra tid på sig själv. Jag vet så många som aldrig orkar laga mat när dom ändå bara ska äta ensam, men jag tycker att det gör att man uppskattar sin mat mer när man har lagt ner tid på den.

Likes

Comments

En bild från min korta löprunda idag. Jag har egentligen vilodag, men när det var så sjukt fint väder kunde jag inge hålla mig från att ta en kort runda vid kanalkanten. Det var en sån löptur, där man sprang runt med ett leende hela tiden. Dagen fortsätter helt enkelt bara med en massa plugg, så inget intressant kan man säga.

Likes

Comments

Nu har jag fått hem allt jag köpt på mellandagsrean. Klänningarna kommer från Nelly och resten ifrån NA-KD. Allting satt verkligen perfekt och jag är verkligen supernöjd. Tyvärr han jag inte ta några bättre bilder, eller några bilder på när jag bär plaggen, ser till att fixa det tills nästa gång.

Likes

Comments

Igår efter skolan så vankades det löpning på stranden. Passet började bra, dock så ska jag bara springa 40 min och sedan köra ett bålpass, så jag avvek lite tidigare än de andra för att springa tillbaka till idrottshallen. När jag efter att ha sprungit vilse i 20 min extra kommer fram så visar det sig att det är låst. Jag får alltså köra mitt bålpass ute i det blöta/snöiga gräset. Efter mitt passa blev det hel enkelt en lång väntan. Jag tror att jag stod ute och väntade i ungefär en timme innan någon kom och låste upp. Detta resulterade i att jag förfrös min tå och fick även blå fläckar på mina knän. OBS bilden på min tå är tagen ungefär 40 min efter att jag kommit hem och börjar tina den.

Likes

Comments

Här är några av mina favoriter utav junkyards sneakers. Många av dem är på rea nu, och även om ni inte är intresserade av juste dessa, så har de upp till 80% på massa andra snygga saker. Så ett hett tips är att gå in och kolla ifall ni letar efter nått.

Likes

Comments

Bilden som jag nu lagt upp där jag ser ut som en potatissäck. Den gör ett ganska bra jobb med att symbolisera hur jag känner. Jag har inte kunnat somna nu de senaste tre nätterna, vilket har resulterat i att jag nu är super trött. Vilket i sin tur gör att man blir extremt omotiverad på att gå till skolan. Jag vet inte om man ser det på bilden, men jag har satt på mig örhängen idag. Jag brukar aldrig gå utan smycken, men jag brukar i regel aldrig använda annat än armband. Eftersom jag bara har smycken som jag har fått i present, som tycker jag att jag borde börja använda dem mer, för att visa uppskattning.

Likes

Comments

Sitter nu i skolan för första gången 2017. Det är lite blandade känslor angående detta, men eftersom jag har så pass få kurser den här terminen så hoppas jag att det kommer bli mindre stress och mer kul.

Likes

Comments

Tänkte förklara lite mer angående min tatuering i det här inlägget.jag har fått några frågor som jag tänkte besvara och kommer även förklara lite runt om den. Till och börja med så har jag velat tatuera mig i flera års tid, detta är något som bara mina närmsta vänner har vetat om. Jag började därför mer aktivt planera den när jag fyllde 18, men eftersom jag seglar och spenderar en helt del av min vakna tid i en våtdräkt så skulle jag inte kunna göra den under sommartid, utan fick vänta tills det blev höst/ vinter.

Själva tatueringen gjorde inte alls ont att göra. Det kändes som om man satte en eltandborste mot revbenen, så det vibrerade liksom lite, och huden blev lite irriterad, som om man kliat där.

Den föreställer runskrift av ordet lycka, jag vet det mest klyschiga man kan välja, men jag hade tre alternativ, vind, vatten och lycka. Efter de så valde jag helt enkelt det ordet som såg estetiskt snyggast ut, om man bara ser det så kommer ingen förstå vad det betyder ändå. Även om det är klyschigt så är lycka ändå ett bra budskap som jag kommer vilja bära med mig. Ett plus är även att mitt namn betyder lycka.

Likes

Comments