View tracker

Igår lyckades vi klämma in fem personer i Emils pyttelilla lägenhet på 20m^2 , vilket innebär att vi bara hade de rummet på bilden att röra oss på, då de andra är badrum och garderob. Vi hade i vilket fall väldigt mysigt, och pratade om mycket trevligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu sådär lite lagom kylsigt till vintern och julen, så har jag helt och hållet blivit besatt a varm choklad. Jag tillagar dock chokladen på ett lite annorlunda sätt, då jag inte tycker om när det smakar socker. Det jag gör är att jag tar en lite kastrull och fyller den med mandelmjölk (för att det blir godare än med vanlig mjölk), sedan vispar jag ner kakao, kanel och kardemumma. Jag tillsätter efter det lite socker, för att binda alla smaker bättre. Jag kör aldrig på mått utan häller i lite efter hur jag känner, men jag har i vilket fall blivit kär i detta. Man kan även tillsätta mörk choklad till den, om man känner att man vill göra den lite mer lyxig.

Förr har jag inte varit någon fanatiker över just varm choklad, men jag tror att det beror på att jag inte gillar den söta smaken, men nu när jag har hittat mitt eget sätt, så älskar jag det.

Likes

Comments

View tracker

Jag har en fråga till er som läser detta inlägg. Jag har nu över en tid sett en hel del om kläderna från gymshark. Alla som använder den säger att de är helt fantastiska. Jag är dock väldigt kräsen när det kommer till mina träningskläder, särskilt tajts. Det brukar vara så att jag skaffar ett par och använder nästan bara dem tills de är helt urtvättade. Jag undrar därför om någon av er har testat deras kläder? Vad tycker ni i sånna fall om dem? Och hur är de i storlekarna? Skulle verkligen uppskatta om ni kommenterade nedan.

Om ni vill kolla in kkäderna själv, så har jag länkat sidan nedan.

https://se.gymshark.com/?gclid=Cj0KEQiAsf_BBRDMpoOHw4aSq4QBEiQAPm7DL9eDBWyXNtrzXB4SXbLm7BPf1BelD9Be-2qFX_ql7tsaArDa8P8HAQ

Likes

Comments

Igår hade jag planerat att göra en grej, men den blev tyvärr inställd eller snarare sagt flyttad tills på torsdag nästa vecka. Jag blev självklart besviken, då jag gått och taggat så sjukt mycket inför detta, men vad ska man göra liksom. Jag får istället ladda inför nästa vecka, som nu då kommer bli ännu mer fullspäckad. Idag ska jag i vilket fall ladda för e dag full av träning. Börjar dagen med att köra armar på gymmet, sedan ett bålpass och till sist 1,5 h lågintensiv löpning.;

Likes

Comments

Gårdagen var extremt mysig. Efter skolan så gick jag och Victoria hem till mig och drack te och pratade en stund. Efter det så gick vi på ett yogapass där vår kompis liv var instruktör. Efter yogan så samlades vi rund 8 tjejer hemma hos Linnea för att käka tacos och snacka lite, tyvärr blev det bara tacosallad för mig då jag inte hade några glutenfria bröd, men vad gör det när man har trevligt sällskap. Vi satt och snacka några timmar innan det var dags att gå hem och lägga sig. Man måste ju vila, särskilt när dagen idag ska innehålla något som kommer förändra en del, hint hint.

Likes

Comments

Det är verkligen hemskt att det snart är december och det inte finns någon snö. Bilderna ovan är tagna hemma i Åre från toppen av skutan. Det känns väldigt mycket lättare att komma in i dåliga tankar när man har massa prov och till råga på det inte ser något slut på det, som om det känns som att julen och lovet aldrig kommer. Som tur vad så har jag laddat december med en massa roligheter, och börjar även lite i förväg. Bara nu de närmsta två dagarna kommer det hända en del, men stay tuned.

Likes

Comments

Igår var det första advent, vilket jag helt och hållet hade glömt bort, och blev påmind först när min farmor ringde mig för att hälsa mig en trevlig advent. Jag misstänker att man glömmer sånt när man inte bor hemma och inte har någon som påminner än längre. Nej men helt ärligt så tänker jag inte så mycket på sånt, då jag har extremt svårt att få nån julkänslan har nere i södra Sverige. Jag tror att de beror på att jag alltid har firat jul med snö, eller så är det som sagt för att jag bor ensam och inte har det där vardagsmyset som jag delar med någon här i hemmet.

I vilket fall så är det måndag igen, och jag fortsätter med min vardag med träning och plugg. Jag ser dock fram emot den här måndag, då jag har mina två favvopass idag, och jag vet att det inte är något stort prov som jag måste stressa inför just den här veckan.

Likes

Comments

Söndagen till ära ska jag lägga på att ta hand om mig själv. Efter en extremt tung och jobbig skolvecka så känner jag att det är nödvändigt med en dag utan plugg, då jag bara pusslar om mig själv. Jag har planerat att lägga in ett extra löppass, då det är en av de sker som får mig som mest avslappnad, och jag rensar hjärnan. Efter det ska jag helt enkelt bara köra på en spa dag, och kanske kolla lite efter julklappar.
Hoppas ni alla får en bra dag<3

Likes

Comments

Inleder denna lördag som de flesta lördagar i mitt liv, genom att gå och handla för veckan.

Har inga speciella planer för helgen, mer än att träna och plugga, så ni kanske kommer få något annat roligt inlägg än de vanliga om vad jag gör.

Likes

Comments

Gårdagen började helt fantastiskt med att jag fick sova ut, då jag började först klockan 10. Efter skolan blev det helt enkelt bara att gå hem för att byta om, för att sedan bege mig mot min träning. Vi var några som samlades innan för att köra ett bålpass innan våran gemensamma löpning.

Väl hemma så blev det till att laga mat. Jag har ätit så sjukt mycket utan att må illa nu de senaste dagarna, vilket är sjukt bra. Därefter blev det till att plugga det sista inför dagens totala 7 timmars prov. Önska mig lycka till!

Likes

Comments