Är nu äntligen hemma från kursen igen. Det har varit ett högt tempo med mycket information, jag har lärt mig mycket men är helt slut i huvet nu i efterhand. Jag kommer kunna använda mina nya erfarenheter i framtiden kan jag garantera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag klev idag upp vid 6 för att träna. Därefter direkt till skolan. Eftersom vi bara hade en lektion idag så kan jag knappt kalla det för en skoldag, men jag fick iallafall gratis lunch vilket alltid är bra. Efter min kora tid i skolan så samlades jag, Malin, Erik och Gustav för att åka ner till Göteborg tillsammans. Vi ät här nere med Emil och Axel också för att gå en tränarkurs under helgen. Nu har vi bara checkat in på hotellet och väntar på att alla ska samlas så att vi kan gå och äta mat.

Likes

Comments

Jag har idag spenderat min morgon med att återställa min telefon eftersom det helt plötslig bestämde sig för att lägga av. För mig finns det inget mer frustrerande än när teknologi inte fungerar, men som tur vad löste det sig och jag kan strax bege mig ut och springa istället.

Likes

Comments

Som ni ser ovan så har jag planerat ut mitt träningsschema för denna vecka. Ni kan även se att jag har planerat in träning varje dag. Jag gör detta för att en vilodag kommer bildas naturligt då jag vet att jag inte kommer hinna med två pass i helgen då jag ska på tränarkurs. Jag har även dragit på mig nackspärr så jag får se hur snabbt det återhämtar sig, tillsvidare får jag bara anpassa träningen efter detta.

Likes

Comments

Nu är det riktiga livet med ansvar och ordentlig träning igång igen. Jag kom hem betydligt tidigare än vad jag trodde igår så jag fick möjlighet att fixa iordning lite saker i god tid. Efter alla tråkiga grejer så kom Oliver över och vi åt popcorn och mörk choklad medan vi såg på grown ups. Nu rullar skolan och träningen på som vanligt igen och jag ska försöka skriva lite mer om min träning nu framöver.

Likes

Comments

En av de få fördelarna med att vakna innan en kompis när man sover hos den är armen får några extra timmar till att hinna göra viktiga saker. Som igår så vaknade jag vid 05:30 och kunde inte somna om. Eftersom jag inte kund föra något ljud spa lda jag istället att ta tag i mitt plugg. Jag fick en bra möjlighet att få undan en del av det och kunde sen fokusera på min vän resten av dagen.

Efter en mysig frukost och en hel del plugg för min del, så begav vi oss mot vasamuseet för att träffa upp en kille som jobbar där. Vi fick följa med på en tur som han höll vilket var intressant.

Eftersom vädret har haft extrema humörsvängningar så snöade det igår vilket gjorde att vi blev väldigt omotiverade ett att göra något utomhus och åkte därför hem för att plugga ännu mer, äta massa onyttigheter och sedan även se den nya skönheten och odjuret, den var verkligen så bra. För att summera dagen kan man säga att vi fått mycket ur vägen.

Likes

Comments

Som tidigare nämt så befinner jag mig för tillfället i Stockholm för att träffa vänner och för att slippa tänka på alla jobbigheter som vardagen bär med sig. Igår så anlände jag vid 11:00 på TC, jag tog mig bort till Medborgarplatsen där jag mötte upp min fina barndomsvän Cim. Känner mig för övrigt väldigt gammal som använder mig av ordet barndomsvän haha. Vi åkte hem till henne för att göra smoothie vilket vi valde att dricka i solen ute på hennes balkong.

Vid 13:00 så gick vi in till gamla stan för att ta del av en väns guidade tur runt staden. Det blev som en mysig promenad och det var lite extra roligt att se henne in action. Vi tog sedan med oss Malin på en fika i Kungsträdgården där körsbärsträden redan börjat blomma.

Jag och Cim åkte direkt från stan ut till hennes mormor för att äta påskmiddag med henne. Det var supermysigt och gott. Efter middagen åkte vi bara hem för att se film och mysa.

Likes

Comments

Igår åkte vi som sagt hem från Båstad. Direkt när jag kom hem så hämtade Oliver upp mig och vi åkte för att köpa kinamat och sedan vidare hem till mig för att äta. Efter att han drog hem så packade jag om och började förbereda mig för resan mot Stockholm.

Jag fick hela 12 timmar hemma innan jag återigen åkte iväg på äventyr, älskar att ha fullt upp. Just nu sitter jag på bussen och jobbar med mina och Victorias sociala medier. Jag skrev ihop lite om vårt läger, som en snabb uppdatering. Om ni är intresserade av att läsa mer om min segling så kan ni gå in och kolla där.

Likes

Comments

Idag (fredag): Packa ihop båten och åka hem till Motala för att packa om och träffa en kompis.

Lördag: Åka upp med bussen till Stockholm för att träffa bästa Cim och sedan påsklunch hos Cims mormor.

Söndag: Umgås med Cim i Stockholm.

Måndag: Umgås med Cim på dagen och senare på kvällen bär det av hem mot Motala igen.

Likes

Comments

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag har varit borta ett tag nu. Detta beror på att jag har haft en hel del den senaste tiden. Jag och min pojkvän har gjort slut och jag har varit iväg på träningsläger, samt haft en hel del i skolan. Alla dessa faktorer har gjort att jag helt enkelt inte har haft någon motivation eller tid till att skriva här. Jag är nu igen på fötterna och tänker därför att jag ska komma igång igen.

Jag befinner mig för tillfället i Båstad på träningsläger. Det har dock blåst allt för mycket för att jag och min rorsman Victoria har kunnat segla på grund av hennes rygg. Istället har jag fått följa med några av världens bästa seglare ut i följebåt och hängt en del på gymmet. Ni kan läsa mer om allt detta på våran gemensamma Instagram och Facebook.

Instagram: dyrell_berglund
Facebook: Team Dyrell/Berglund

Likes

Comments