Hej på er! Jag skulle vilja testa ett nytt gym, vet ni några/något bra? ni får jättegärna kommentera!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen händer det, ska få åka utomlands för första gången i hela mitt liv! I söndags var vi på resehuset och bokade en resa på två veckor i Juni till Bulgarien, så mysigt! Men som sagt så är det min allra första resa som är längre än Norge, så har ni några tips så får ni gärna skriva det😅

Likes

Comments

Hej på er! Igår var det ju Melodifestivalsfinalen och Robin Bengtsson vann, tycker ni att det var rätt låt som vann? Själv så tycker jag att det var helt okej, jag gillade låten och jag gillar honom. Men vad tyckte ni?

Likes

Comments

Hej på er hörni! Igår berättade jag för er att jag köpte en ny concealer från Maybelline och även ett nytt mörkrött läppstift från Sleek, och jag testade de båda idag. Concealern var ganska så bra, den la sig lite grann i linjerna under ögonen, men inte alls mycket. Läppstiftet däremot, det såg bra ut när jag la på det, men efter ungefär 2 timmar så såg det ut så här👇, det ser bedrövligt ut. Det var även väldigt svårt att tvätta bort. Med andra ord, concealer; Hiss, Läppstift; Diss.

Likes

Comments

Har äntligen tagit mig i kragen och gått och köpt mig en ny concealer och ett nytt liquid lipstick från Sleek! Kan även lägga in en swatch på läppstiftet här nere👇

Likes

Comments

idag blev det egengjorda semlor, dom var så goda!!!

Likes

Comments

Hej på er, igår kväll så åkte jag och min mamma (jag är fortfarande rätt dålig i kroppen så inläggen blir nog inte på topp denna vecka heller), men vi åkte iallafall på premiären av Fifty Shades Darker, den var så bra!!! Om ni inte har sett den första filmen så rekommenderar jag verkligen att ni gör de. Jag har själv läst böckerna och både böckerna och filmerna är sjukt bra! Rekommenderas!!

Likes

Comments

Hej & Förlåt, för att det inte har kommit ett inlägg på väldigt länge. Fick 40 graders feber i söndags kväll & har legat däckad sen dess i princip. Det kommer ett inlägg snart, jag lovar.

Likes

Comments

idag var det skola till klockan fyra som vanligt, men när jag kom hem var det full fart med att byta om för att sedan skynda ut till Skärstad. Vi, plus en annan familj, var hemma hos en tredje familj och åt lite tacos och pratade. Det var jättemysigt!!

Likes

Comments

Paletten längst upp går i färgerna guld, rosa, lila & brun. Paletten nedanför går i blått & grönt. Dessa är köpt i storpack på H&M, de är pigmenterade & är så fina på ögonlocket.

Som ni ser, en väldigt använd palett. Detta är min vardagspalett som jag använder varje dag. Den är från Isadora & går i bruna toner. De två översta (ena slut) går i det lite ljusare hållet, medan de två där nere (även en här slut) är åt den mörkare tonen. Den är pigmenterad och lägger sig naturligt.

Min absoluta favorit!! Det är W7 Up in smoke, den är otroligt fin & välpigmenterad. Den är perfekt för lite finare sminkningar.

Likes

Comments