Hej hörni!! Jag har tänkt så länge att jag vill ha en tatuering på min vänstra överarm. Jag har sedan länge tillbaka bestämt att jag vill ha en bild av ett lejon, men har inte riktigt hittat något jag har fastnat för. Men jag har äntligen kommit fram till vilken jag vill ha!! Jag målade den utan anledning någon dag & tänkte inte ens på att det var den jag ville ha!!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det fredag den trettonde, tror ni på otur och så vidare? Själv vet jag inte riktigt. Jag försov mig, missade bussen, ramlade i trapporna och så vidare, men det kan ju ioförsig bara vara jag och min otur!😅

Likes

Comments

Hej på er! Snart börjar skolan, för vissa kanske den redan har börjat. Jag själv börjar imorgon då jag har studiedag idag, när börjar ni?

Likes

Comments

Hej hörni! Idag har jag gjort en jätterolig sak, jag har nämligen flyttat om i mitt rum!!! Hur kul? Jag är en person som älskar förändringar, tröttnar väldigt snabbt på det mesta. Och det känns alltid som ett helt nytt rum, det är så härligt!!!

Likes

Comments

Hej på er!! Igår så var jag i stan och kollade och så vidare, köpte då även två chokers. Jag har aldrig testat att ha en choker faktiskt, endast den som är insydd i min svarta off shoulder tröja. Men iallafall, jag testade dom på och det blev väldigt snyggt faktiskt!!

Likes

Comments

Hej mysisar! Idag testade jag en grej som jag har velat testa så länge!! Nämligen att smälta kritor, blanda i kokosolja, hälla i en tom palett och sedan använda det som läppstift/läppglans. Jag skulle gjort detta igår men jag hade inga kritor hemma, så idag åkte jag in till stan och köpte ett par. Färgerna jag valde i paletten var ljusrosa, metallgrå, rödbrun, mörkröd, blå och svart. Superenkelt! Jag har bara testat den ljusrosa än så länge men jag ska testa fler under helgen och nästa vecka! I'll keep you updated!! Ha det bra

Likes

Comments

Såg igår att min favorit-skådespelerska, Lily Collins, ska släppa sin egen bok i februari!!! Jag är så taggad!!

Likes

Comments

Gott nytt år hörni!! Igår var det ju nyårsafton, jag firade med ett par kompisar, hur firade ni? Hoppas ni hade en bra kväll och en bra början på 2017.

Likes

Comments

Hej på er! Idag blev det bio och efter det en heldag på stan med familjen. Vi såg Disneys film Sing, den var rätt så bra. Jag tog mig även i kragen och gick äntligen och köpte nya jeans, vet inte hur länge jag har sagt att jag ska göra det. Iallafall, imorgon är det nyår och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, jag får väl dra ut något ur garderoben.

Likes

Comments

Hej på er! Idag blev en liten mysdag på stan med Filippa, kläder köptes och så vidare. När jag äntligen kom hem till min febersjuka familj, så satt vi igång en film och bara mös. Mysdag helt enkelt.
+på fredag blir det bio😝😝

Likes

Comments