Vinst för Brynäs!! Vinner dom matchen på torsdag så blir det SM guuuuuld, jag är så glaaad!! Förstår om det är många som skiter fullständigt i hockeyn, i get it, men ni som är intresserade, vilket lag hejar ni på i finalen? Och bor ni i samma stad som laget representerar? För det gör inte jag nämligen😅 Jag har hållt på Brynäs sedan jag var liten, men är själv Jönköpingsbo just nu, så jag har majoriteten av mina vänner och hela min familj mot mig, men detta löser vi😂😂 jaja, ha det bra så hörs vi snart! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det dags för kalas för lillasyrran! Jeansen jag har på mig är mina standard jeans från jc, och off shoulder tröjan är köpt på New Yorker. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Världens mysigaste fredag! För det första så fick vi sluta tidigare (så skönt att inte sluta vid 16:00), sen så kom två kompisar och vi kollade på ett par filmer och åt gott. Så mysig start på helgen!

Likes

Comments

Hej! Med tanke på att jag på lovet har varit väldigt lat så bestämde jag mig för att dra med syskonen och pappa för att köra lite badminton, det var jätteroligt. Och jag vann såklart, enligt mig iallafall.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och familjen varit på restaurang med farmor. Outfiten jag bar till restaurangen var enkel och bestod endast av ett par mörkblåa jeans från jc och en svart T-shirt, även mina svartvita Adidas superstars. Men nog om det, idag kom ju första avsnittet av säsong 4 av skam ut, och denna säsongen handlar ju om Sana vilket jag tycker kan bli roligt då man inte fått reda på så mycket om henne i tidigare säsonger. Första avsnittet tycker jag väl var så bra det kan bli, det ser lovande ut. Vad tycker ni? Kommentera gärna! Glad påsk på er förresten!

Likes

Comments

Glad påsk på er, ikväll hade vi en jättemysig påskmiddag tillsammans med mormor och familjen, samtidigt som vi kollade på lite hockey. Och brynäs vann, yesss!! Vad tyckte ni om det? om ni nu är intresserade av hockey då vill säga. Kram på er

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det äntligen lov, och jag har tillbringat mycket tid i Mullsjö hos mina kompisar, bland annat idag. Det var en riktig mysdag när vi gick och köpte godis, kollade på film, och pratade. Vad har ni gjort än så länge på lovet? Och om ni jobbar eller av någon anledning inte har lov, har det hänt något spännande för övrigt i veckan?

Likes

Comments

Dagens outfit består av ett ljusgrått linne med turtleneck från Lager 157, blåa jeans från JC, tillsammans med en väldigt skön ljusgrå långkofta från New Yorker. Så nu bär det av mot lillasysters innebandy match.

Likes

Comments

Hej på er! På senaste har jag blivit besatt av Nocco, och de kom nyss ut med lite nya smaker. Blandannat Skumhare och ananas, jag har dock bara smakat Skumhare än så länge men är besatt ananas så jag lär nog tycka om de. Men vad tycker ni? Har ni smakat någon av dom och hur känner ni för Nocco överhuvudtaget?

Likes

Comments

Hej på er! Jag skulle vilja testa ett nytt gym, vet ni några/något bra? ni får jättegärna kommentera!!

Likes

Comments