Hej på er! Först och främst vill jag be om ursäkt för att det inte har kommit något inlägg på så länge, men det har varit väldigt mycket med skolan osv. Men kan vi diskutera vädret?! Ena dagen snöade det, dagen efter var det skinande sol och 25 grader, och dagen efter snöade det igen. Nu har det ju dock hållt sig fint ett tag så vi får väl hoppas att det fortsätter så, det är så skönt! Och snart slutar ju skolan med, vilket betyder att jag snart åker till Bulgarien, så naajs!! Vad ska ni göra på sommarlovet? Kommentera!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hörni! Igår var det Eurovision och Portugal tog hem vinsten. Var de rätt som vann tycker ni? Personligen så tyckte jag att Bulgarien eller Moldavien skulle vinna.

Likes

Comments

Hej på er! Jag ber om ursäkt i förväg för denna veckan då det inte kommer komma upp något inlägg utöver detta. Jag har lunginflammation och kommer bara ligga hemma, jättetråkigt. Hoppas ni mår bra iallafall!!

Likes

Comments

Vinst för Brynäs!! Vinner dom matchen på torsdag så blir det SM guuuuuld, jag är så glaaad!! Förstår om det är många som skiter fullständigt i hockeyn, i get it, men ni som är intresserade, vilket lag hejar ni på i finalen? Och bor ni i samma stad som laget representerar? För det gör inte jag nämligen😅 Jag har hållt på Brynäs sedan jag var liten, men är själv Jönköpingsbo just nu, så jag har majoriteten av mina vänner och hela min familj mot mig, men detta löser vi😂😂 jaja, ha det bra så hörs vi snart! Kram

Likes

Comments

Idag är det dags för kalas för lillasyrran! Jeansen jag har på mig är mina standard jeans från jc, och off shoulder tröjan är köpt på New Yorker. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Världens mysigaste fredag! För det första så fick vi sluta tidigare (så skönt att inte sluta vid 16:00), sen så kom två kompisar och vi kollade på ett par filmer och åt gott. Så mysig start på helgen!

Likes

Comments

Hej! Med tanke på att jag på lovet har varit väldigt lat så bestämde jag mig för att dra med syskonen och pappa för att köra lite badminton, det var jätteroligt. Och jag vann såklart, enligt mig iallafall.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och familjen varit på restaurang med farmor. Outfiten jag bar till restaurangen var enkel och bestod endast av ett par mörkblåa jeans från jc och en svart T-shirt, även mina svartvita Adidas superstars. Men nog om det, idag kom ju första avsnittet av säsong 4 av skam ut, och denna säsongen handlar ju om Sana vilket jag tycker kan bli roligt då man inte fått reda på så mycket om henne i tidigare säsonger. Första avsnittet tycker jag väl var så bra det kan bli, det ser lovande ut. Vad tycker ni? Kommentera gärna! Glad påsk på er förresten!

Likes

Comments

Glad påsk på er, ikväll hade vi en jättemysig påskmiddag tillsammans med mormor och familjen, samtidigt som vi kollade på lite hockey. Och brynäs vann, yesss!! Vad tyckte ni om det? om ni nu är intresserade av hockey då vill säga. Kram på er

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det äntligen lov, och jag har tillbringat mycket tid i Mullsjö hos mina kompisar, bland annat idag. Det var en riktig mysdag när vi gick och köpte godis, kollade på film, och pratade. Vad har ni gjort än så länge på lovet? Och om ni jobbar eller av någon anledning inte har lov, har det hänt något spännande för övrigt i veckan?

Likes

Comments