hejsan! helgen har varit jätte bra, låg hemma hela fredagen och halva lördag, på kvällen så åkte jag och några kompisar på en valborg fest som blev väldigt lyckad:)

vaknade vid 9 & var jätte förkyld, igen.. men skulle jobba vid 12 så klev upp iallafall! vid fem kom filip och hämta upp mig. Vi hämtade upp Victor och Emil och åkte på en roadtrip till Hudik. Kom hem igen vid 12 vilket resulterade till en trött måndag :/ Hoppas ni haft en jätte bra helg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det söndag och helgen hemma i gävle var så efterlängtad men tyvärr slut! Har spenderat dagen med att åka tåg, träna och plugga, pust.. Kom hem till mamma vid fyra, så hon hämtade mig på tåget, hann varken med frukost eller något annat innan jag skulle hem så mamma hade köpt blandsallad, nomnom.

Slutar iallafall tre imorgon och sen ska jag jobba från tre till nio.. Är chokad djälv över hur jag hinner med allt jag gör? Haha.

Känner att jag hoppar från ämne till ämne men något jag iallafall längtar extremt mycket efter är sista april! Samla familjen, kolla på majkasa eller ha en rolig kväll med vänner! I år så är det väldigt oklart än så länge! Det blir Hudik eller Ljusdal iallafall men inte bestämt vart riktigt än!

vad är era planer för sista april?

Likes

Comments

hejsan, längesen nu! just nu sitter jag på tåget hem till Gävle, slutade 12:00 idag, efter det gick jag direkt till jobbet och jobbade till 18:00, var ett under att jag hann till tåget?? haha.. Imorgon så ska jag och pappa in till stan och hämta ut paket och luncha, nom nom

Likes

Comments

​idag vaknade jag relativt tidigt och gick ner till gymmet, var där i 1 timme och sen gick jag hem och gjorde en jätte mysig frukost! 

Elmina kom vid 19:00 ikväll och åt pizza med mig vilket var jättemysigt och välbehövligt!

Likes

Comments

Idag är det internationella kvinnodagen, den här dagen är till för att fira kvinnor världen över men också uppmärksamma det faktum att världen inte är jämställd. Den här dagen är tillför att vi ska uppmärksamma att ge kvinnor samma rättigheter och möjligheter som tidigare endast varit givna till män. Det handlar om politiska, ekonomiska och sociala rättigheter.

Sen så är inte feminister lesbiska kvinnor och är manshatare och anser att alla män är idioter? Manshat och feminism är INTE samma sak.

Jämställdhet och feminism är inte samma sak, och grejen med dagen är att uppmärksamma tjejer, inte uppmärksamma vilket problem det är med hat mot killar, så ni behöver inte bli så stött.

Likes

Comments

​Vad lägger du mest pengar på?

Oj.. Det måste nog vara träning och kläder, när jag säger träning så är det ju också kläder men alltid kul att ha en uppdaterad garderob haha! 

Senaste bästa köp?

Senaste bästa köp måste vara mina nya träningstights från ett märke som heter BLACC, finns på stadium, riktigt fina och billiga träningskläder!

Vilken är din favorit dag i veckan?

​Min favoritdag är helt klart lördag ( !!!!!! ) , finns inget bättre än att vakna upp och veta att man inte har några måsten och kunna sitta uppe en helkväll med tjejerna och kunna sova ut på söndagen..

Favorit plagg i vår?

​Kommer nog vara bomberjacka eller kappa

Vad är det bästa du gjort på länge?

​Åh det bästa jag gjort på länge var att jag bestämde mig för att flytta till en egen lägenhet, vilket är ett hur stort steg som helst, men känns som att det kan bli hur bra som helst också!

Ser du framemot något just nu?

Ja, sommaren! Ska göra så mycket roligt i sommar! Åka utomlands med pappa, sena sommarnätter och ute fester, få en brun hy och hitta på saker med sina bästa vänner!Likes

Comments