Jag har tröttnat på denna gråa blogg och har därför skapat mig en ny. Följ mig där om ni vill, annars inte.

http://feliciaipb.myshowroom.se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår firade jag min 19års dag med mina närmsta vänner. Det blev inte som jag hade tänkt mig men vi hade kul ändå. Även om jag mestadels av kvällen saknade en väldigt speciell person. Det var den första födelsedagen sen jag var 13 utan denna person. Det fick mig att verkligen hoppas att vi kommer att hitta tillbaka till varandra.

Idag väntar ännu ett firande av mig, med min fina släkt. Längesen jag träffade dem så det ska bli skönt att ha alla samlade under ett och samma tak igen.

En ful, gammal, trött bild bjuds det på denna dag.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag supertidigt, utan väckarklocka. Jag antar att jag aldrig kommer att växa ifrån att se framemot min födelsedag haha. Igårkväll överraskade familjen lindström mig med min favorit pie och present, så himla söta! Imorse överraskade linus mig med frukost och present, klockan är bara 10.20 men jag har redan haft världens bästa födelsedag.

Nu ska jag dock ta en dusch och göra mig redo för skolan.

Likes

Comments

Hej tisdag, träningsvärk, kylan, skolan.. Är trött-deluxe idag med världens största träningsvärk. Ett av mina mål detta året var ju att komma in i hästvärlden igen, och igår red jag för första gången sedan mounesse gick bort. Det var skönt att sitta uppe på hästryggen igen.

Annars så är jag påväg till skolan för ett filosofiprov, som jag som vanligt inte har pluggat till. När ska jag lära mig?

Min älskade

Likes

Comments

Denna dagen skulle egentligen spenderas med Dragan + vänner eftersom han fyllde 21 i veckan. Men efter att ha vaknat upp hel tom i kroppen med ett illamående, sett så mycket jag har till nästa vecka i skolan, kommit på att jag har högskoleprovet imorgon och ska dig vicky imorogn så kände jag att det var lite förmycket på en gång. Jag hoppas att han får världens bästa dag ändå!

Förresten, jag klarade provet väl idag. Väl godkänt. Helt okej efter att ha läst igenom boken en gång halvfull.

Längtar till varma dagar.

Likes

Comments

Har pausat mitt pluggande för en välbehövlig och välförtjänt dusch. Jag är så j*kla omotiverad? Har någon tips på hur jag ska göra för att stå ut de sista 2 månaderna i skolan? Jag kan inte gå ut med mina nuvarande betyg, eller jag kan men jag vill inte. Saken är inte att jag inte kan utan att jag inte är motiverad för fem öre.

Annars så slänger jag upp en solig bild från helgen.

Likes

Comments

Denna morgon ringde väckarklockan ovanligt tidigt, idag är det nämligen Vickys födelsedag och den har firats väl. Dalli, Vicky och jag var de första gästerna i baren idag. Vet inte riktigt om det är något som man ska skryta om, men vi hade kul. Alltså började vi denna dagen med några öl var, på tom mage. Men vi var tvugna att avbryta vårt drickande efter någon timme. Trots att man fyller år så måste man ändå gå till skolan, tydligen. Efter skolan fortsatte vi det vi påbörjat redan innan - tills nu. Nu sitter jag hemma och pluggar till ett prov som jag ska ha imorgon. Skjut mig. 

STORT GRATTIS ÄNNU EN GÅNG MITT HJÄRTA 

Likes

Comments

Jag kan inte sluta undra om du någonsin tänker på mig eller om du har fullt upp med ditt egna liv. Det är så många stora saker som är påväg att hända och mitt i allt detta så vill jag stanna upp och  fråga dig om du är stolt över mig. Mest troligt har du inte en aning om någonting, förutom ditt eget liv. Jag har tänkt det, jag har sagt det, jag har skrikit det och jag har menat det - att jag hatar dig. Men samtidigt någonstans i denna galna värld så fortsätter jag att söka din bekräftelse. Jag vill ju bara veta om du är stolt, eller kanske till och med besviken. Besviken för att jag inte blev som dig? Jag vill så gärna veta hur du  tänker men på samma gång vill jag aldrig ha med dig att göra igen.
Vet du om att det är min födelsedag om en vecka? Vet du att jag tar studenten om 9 veckor? Vet du om att jag tänker ta ett sabbatsår? Vet du om att jag har en pojkvän sen två år tillbaka? Kikar du in här ibland för att ta reda på vad jag håller på med? Eller har du aldrig brytt dig?

Detta är en viktig tid i mitt liv och du är inte här att fira den med mig. Vem ska följa mig ner från altaret när jag gifter mig? Vem ska passa mitt framtida barn? Vem ska jag luta mig på när jag inte vet vad jag ska ta mig till? Varför, varför, varför? Jag kan ställa tusen frågor men om sanningen ska fram så har jag nog fler svar än dig. Min morfar ska följa mig från altaret, min mamma ska passa mitt framtida barn, min pojkvän är den som jag ska luta mig på när jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har så många underbara personer i mitt liv som skulle gå igenom eld för att se mig lycklig. Jag har så många som ersätter dig och den du bör va för mig. Egentligen är jag så lyckligt lottad. Men samtidigt är det väl alla ungars dröm att ha en pappa...

Livet kunde ha blivit annorlunda, men jag är nöjd precis så som det blev. 

Likes

Comments

Glad påsk! Idag har jag hunnit med både att bli klippt och att klippa mina kusiner. Inte nog med det så har jag även varit en vända hemma hos mormor och morfar för att fira med släkten. Nu vankas det däremot fest, fullt ös medvetslös. Typ. Eller inte haha. Vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss.

Ha det!!

Likes

Comments