Godmorgon amigos!! Snabbt inlägg, ska dra hemifrån om 3 minuter.

Ssååå varför skriver jag här igen?? För att jag känner för det haha.

Skolan har dragit igång, och jag har då börjat på aspero idrottsgymnasium. Mitt val kanske jag skriver om senare. Nu på morgonen är iallafall min första innebandyträning på skolan och jag taggad, trots att jag är sjukt morgontrött.

Ska kila nu.
På instagram är jag väldigt mycket mer aktiv och uppdaterar om mina träningar osv, så följ @feliciabeckius där!! :-)

Felicia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilderna ovan har jag tagit ifrån we heart it.

Idag orienterade vi i vildhärads skog med skolan. Precis som förra året gick det väldigt dåligt för mig. Orientering är en av väldigt få idrotter jag inte tycker om, vilket inte resulterar till något bra. De två sista lektionerna i skolan var jag väldigt trött och kunde inte alls koncentrera mig.

När jag kom hem skulle jag gjort läxor men la mig istället i sängen en stund för att vila (kollade 3 avsnitt av pretty little liars). Sedan drog jag på fotbollsträning vilket gick väldigt bra idag, sjukt taggad för matchen på fredag!!

Likes

Comments

Imorse åt jag som vanligt kvarg med lite olika frukter och bär till frukost. Rekommenderar det verkligen eftersom att det ger en sån energikick och man orkar allt möjligt under dagen.

Man kan även göra en smoothie att ta med sig till jobbet eller skolan, på nästan samma ingredienser. Mixa ihop ca två matskedar kvarg, lite havregryn och mjölk. Lägg också till frukt och bär som du gillar. Själv har jag banan, kiwi, hallon och blåbär.

​Efter skolan idag drog jag och Amanda en sväng till gymmet för att pumpa ben. En timme och tjugo minuter tog vi på oss och i slutet av passet var vi helt slut. Sån härlig känsla.

Vi började med att göra knäböj med skivstång, några reps med 5x2 kg + 10x2 kg. Sedan gjorde vi även några pump på benpressen, 65x2 kg. Efter det gick vi till lösvikterna och köttade en stund där också. I slutet av träningen gjorde vi några pull-ups, både med och utan gummiband som hjälp. Tagga träningsvärk imorgon..

Likes

Comments