Header

Vaknade innan klockan ringde idag, va riktigt skönt faktiskt. Hade tänkt mig att cykla till skolan idag eftersom de va så fint väder imorse men hittade inte cykeln nyckeln så bästa mammmssi skjutsade mig.
Skoldagen gick väldigt fort även fast jag går från nio till fyra. Efter skolan har jag bara pluggat historia känns som jag kan något men ändå inte, får se hur de går på provet imorgon. Ska läsa igenom ett papper nu sen sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ingen uppdatering på flera veckor känns det som. Har verkligen haft fullt, har i princip drunknat i plugg och har så mycket mer plugg kvar, går typ under. Har även hunnit träffat lite vänner.
I helgen har jag träffat saknade mandis, finaste vännen!
Även hunnit med att plugga lite historia, för har prov om Andra världskriget på tisdag faktiskt intressant att läsa om de.
Ska krypa ner i sängen nu och ladda upp för en ny skolvecka.

Likes

Comments

Hej på er! Väldigt dålig uppdatering har de vart här på bloggen känner jag, men har haft fullt upp med annat.
I måndags var det skola igen efter 1 veckas sportlov för mig var det inte alls svårt att gå upp eftersom jag har gått upp 6 varje dag på lovet, så de vart nästan en liten sovmorgon haha. Efter skolan i måndags pluggade jag lite eftersom jag har så mycket uppgifter som ska in den här veckan och nästa.
Igår gjorde jag mitt första nationella prov i svenska de var riktigt enkelt eftersom de var tal delen så de gick super bra och hade en jätte bra grupp att vi i.
Efter skolan hade jag utvecklingssamtal de gick också super bra, love min mentor.
Idag var det skola som vanligt och efter skolan skulle jag egentligen ha pluggat men somnade istället så får ta och göra allt imorgon och i helgen eftersom jag inte har så stora planer inför helgen. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova.

Likes

Comments

Fick lite sällskap igår när jag kollade på film, vem kommer ens till någon klockan 1 på natten??? Seriöst bääästa.

Idag gick jag upp ganska sent ur sängen vilket var riktigt skönt, fick även frukost på sängen av bästa pappi.
Har vart ute på en långpromenad idag med i det fina vädret hur skönt som helst, gick dock vid sjön så de blåste lite. Och nu på kvällen fick jag lite sällskap medan jag kollade på Wallander.
Ska försöka sova nu och ladda upp för en skolvecka full med plugg.


Likes

Comments


  • Musik

Likes

Comments

Min lördag har vart väldigt lugn har för den mesta delen bara legat i sängen och kollat på film.
Men har även vart på nöjes och köpt lite godis och efter det provade jag att köra lite bil, guuud så läskigt de är.
Mycket mer har jag inte gjort, nu ska jag fortsätta kolla på film och äta godis.


Likes

Comments

Vad håller jag på med? bloggar aldrig nuförtiden. Men har faktiskt haft ganska fullt upp, hunnit med en hel del saker under veckan.

I lördags firade jag alla hjärtans dag med Amanda, bääästa!

På söndagen träffade jag några kompisar och hade det kul, gud vad jag har saknat några av dom.

I måndags började jag lovet med att jobba på Moelven från 7:00-15:00 efter jobbet åkte jag hem och fixade mig en snabbis innan jag åkte ner till stan och tog en fika på "som hemma" med Dana.

I tisdags jobbade jag från 7:00-15:00 och på kvällen käkade jag pizza med Daniel.

I onsdag jobbade jag från 7:00-15:00 och på kvällen var jag på träningslagret, hur skönt som helst.

och igår jobbade jag samma arbetstider som tidigare i veckan och efter jobbet fixade jag mig och åkte ner till stan med mamma, fick med mig en hel del saker hem, bästa mamma som alltid betalar!

Idag var de en kort arbetsdag började klockan 7:00 och slutade redan klockan 11:00 vid lunch, älskar Moelven trivs som fisken i vattnet, tur att jag har fått sommarjobb där lääängtar! efter jobbet somnade jag en stund vilket var väldigt skönt eftersom jag har gått upp 6:00 varje morgon det här lovet. Efter de tog jag en lång varm dusch och fixade mig sen kom Dana till mig, vilken glädjespridare!

Nu ska jag kolla på en film och äta godis och chips längtat efter det hela veckan!

KRAM

Likes

Comments