Header

NEW IN

Såklart fick jag min vilja igenom, det blev shopping trots allt.. Hej på er! Hur har eran dag varit? Min dag har varit så himla underbar. Bra frukost, grym träning med hästen och samt lite shopping efter 3 timmars stalljobb. Jag har nu under ett tag letat efter en randig skjorta och idag hittade jag en. Väldigt snyggt nu till våren med min vita kappa och ett par basic jeans. Hittade denna på HM för 149 kr, ett bra pris för en sådan här produkt. Eller vad säger ni?

Solglasögon! Något jag tappar bort varje sommar, lite slarvigt men det är sån jag är. Hittade dessa på glitter, väldigt snygga och passar såklart till vardagarnas outfit nu under vårens/sommarens gång. Köpte ett par replayjeans men fick inte med mig de hem, vanliga blå jeans som passar till allt. Därför det inte fick följa med mig hem var pga att det måste sys upp. Som sagt 161 cm är jag, man är inte så lång som man kanske önska man va men vad gör det? En helt underbar dag, Simon är hos mig nu så kan det bli bättre? Svar nej. Jag hoppas du som läser har haft en bra dag och ett underbart lov. Imorgon börjar allvaret igen men det är bara att kämpa sig igenom det slitsamma plugget. Vi hörs av imorgon!

Kramar!

Likes

Comments

Vardag

God morgon på er!

Gjort en smoothie bowl till mig själv på morgonen. Känns alltid lika bra att få i sig en bra kost och det är något jag försöker hålla mig fast vid. Varför? Jag anser själv man blir mycket piggare och orkar ta emot dagen på ett positivt sätt när man väl gymmar och rider. Såklart jag unnar mig själv och äter lite smått och gott vissa helger, man kan inte leva utan choklad.. Eller har jag fel? Efter en god frukost ska jag sätta på mina träningskläder och motionera 8 km runt Delsjön med pappa. Vi får sedan se hur min dag kommer se ut därefter det, är lite smått sugen på att shoppa. Hmm.. Det ända som står i mitt schema idag är att Simon kommer hem och såklart ska jag träffa honom nu senare.

Hur ser eran dag ut?
Kram!

Likes

Comments

Vardag

Att vara en 17 årig tjej är inte alltid lika lätt som man tror, men för mesta dels av tiden är det hur grymt som helst! Hej på er och välkomna in till min värld. Mitt namn är Felicia Bäckström, bor utanför Göteborg och är 17 år gammal. Man kan beskriva mig med tre ord: Nyfiken, kreativ och älskar utmaningar. Läser ekonomi/juridik årkurs 1 på Hulebäcksgymnasiet och kommer sedan därefter rikta mig in mot juridik. Är en tjej med mycket energi i kroppen. Mitt liv består av att gymma, rida, spendera tid med min kärlek samt mina vänner. Har en stor vilja och när jag vill något så ska det ske!

Vi lever i en värld runt social media men tackar inte nej till detta eftersom det är här vi människor kan visa vad man är bra på. Jag vill visa vad jag kan och samtidigt kunna vistas på media med bra framförhållning, att kunna skaffa mer kunskap och bli mer kreativ. Jag hoppas du vill följa med på min resa, för den har precis startat precis här och nu. Jag är en helt vanlig ungdom, det finns flera vid namn Felicia men det finns bara en jag. Välkomna!

Likes

Comments