Header

Tre bilder från gårdagen.

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, det är ju fredag och hur najs är det inte?
Idag har jag fått sovmorgon vilket är sjukt uppskattande. Sov till klockan 07:00 och därefter gjorde jag iordning mig. Nu har jag ätit en god frukost och ska snart mot gymmet. Känns skönt att få klart gymmet på morgonen eftersom jag alltid är lika uppbokad efter skolan, kan bli lite jobbigt ibland.

Nu idag är dagen vi ska flytta Molly till ett annat stall. Känns både tråkigt och roligt. Det roliga är att stallet hon nu ska stå på ligger närmare mig och då behöver jag inte be om skjuts utan kan cykla dit. Känns lite mer bekvämare för mig att ha hästen närmare eftersom jag har så mycket i skolan också. Det tråkiga är att man kommer flytta från fantastiska personer, helt otroliga är dem och hela stallet är som en dröm. Iallafall, Molly ska flyttas idag och därför måste jag hjälpa till nu direkt efter skolan. Så min fredag kanske inte blir så himla rolig men det är så läget är nu och ska verkligen inte klaga. Hur ser eran fredag ut? Jag hoppas ni får en underbar så hörs vi av senare!
Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Sovmorgon, thank you god! Hur skönt är det inte att starta lektionerna klockan 12:20 istället för 09:10?

Hej på er! Hur är det med er?? Vaknade nu på morgonen med största morgonfeelingen, solen sken och fick samtidigt reda på att lektionen var inställd, hur skönt? Jag tog upp min mobil snabbt, ringde Lisa och sedan bestämde vi oss för att dra in till Göteborg. Allt flöt på riktigt bra tills vi var på motorvägen, såklart var det största trafiken. Så där satt jag och Lisa i ungefär 30 minuter när det brukar ta 5-10 minuter. Där drogs de 30 minuter från min fritid, roligt. Fast nu ska vi inte se det på den negativa sidan, nej, nej! Vi hoppade av vid Heden och började vår promenad mot JOS. Har faktiskt aldrig varit där innan men kan villigt erkänna att det var ett trevligt ställe. Lugnt, ljust och otroligt bra utbud, det kan inte bli bättre än så! Beställde en god jucie och Lisa tog en Smoothie som var väldigt god.

Idag slutade jag klockan 15:00, har nu ätit och ska snart börja småplugga inför matteprovet. Min privatlärare kommer ungefär inom en timme och måste då komma in i spelet. Därefter ska jag till stallet och tvätta Molly, hon måste ju vara fin när man flyttar. Ja, vad mer ska man säga? Det ända man väntar på är en bra fredag och en bra fredag är när alla lektioner är inställda förutom en, så jag har tur! Imorgon ska jag träna innan skolan som börjar 12:00 och därefter skolan ska jag upp till stallet för att hjälpa pappa. Hur ser eran dag ut?
Kram!

Likes

Comments

Vardag

God morgon! Allt bra med er?

Nu igår kväll fick Sofia rida igenom lilla Molly. Det gick bra dock var hon otroligt stel, men det löste sig på slutet. Lektionen varade ungefär i en timme och det var väldigt intressant att kolla hur ens egen häst rör sig samt hur tekniken ser ut., man sitter ju annars på hästens rygg och skapar en egen uppfattning.

Dagen rullar på som vanligt och jag har såklart gymmat nu på morgonen. Känns otroligt skönt nu efteråt men kan villigt erkänna, att ta sig upp från sängen var inte roligt. Dagen varar till klockan 16:10, känns segt med såna här dagar, men det är bara att ta sig igenom detta enkelt och smidigt. Efter skolan ska jag hem för att plugga och sedan är det dags att rida. Mitt ridpass idag kommer bestå av mycket fokus inom lösgörningen, ska också sätta upp ett litet kryss med en travbom innan. Ser faktiskt fram emot detta eftersom ridningen är något jag vill ta tag i. Det är ju trotsallt inte så långt kvar till sommarlovet och sommarlov är lika med tävlingar. Najs va?
Hur ser eran dag ut idag och ska ni hitta på något speciellt? Jag hoppas ni får en bra dag idag så hörs vi av senare.
Kram!

Likes

Comments

Vardag

God morgon på er! Känner ni er motiverade inför denna härliga tisdag? Igår kväll innan jag skulle lägga mig kollade jag på bilder som togs nu i somras, fick största summer feelingen. Tänk er, inom tre månader tar vi sommarlov, hur skönt är inte det och har ni redan börjat planera erat sommarlov som jag??

Något som absolut är spikat är Spanienresan och vi får se om det blir att vi tar flyget ner eller om vi bilar. Jag själv hoppas att vi bilar ner eftersom man såklart kommer få uppleva så mycket mer än att sitta på ett litet flyg. Vi har hyrt ett hus där nere i cirka två veckor och bor inte alls långt ifrån Simon, så jag ska inte klaga. Sedan har jag en stor önskan att gå på way out west, men vi får se hur det blir med det eftersom jag vet ännu inte vilka artister det är som kommer och kan inte priserna i huvudet. Stockholm är något jag vill och jag kommer såklart inte missa Hov1 på Liseberg, nej, nej, nej!

Dagens planer idag är att gymma först, tänkte köra lite kondition, ben och rumpa och därefter ska jag direkt till skolan. Skolan varar fram till 16:00 och därefter är det dags för ridning samt plugg, som vanligt men ett måste. Dock ser jag fram emot ridningen eftersom det kändes som jag fick igenom henne bra nu igår. Hur ser eran dag ut? Jag hoppas du får en fortsatt bra tisdag så hörs vi av senare.
Kram!

Likes

Comments

Vardag

Två bilder från i somras.

Dagen har gått hyfsat snabbt och kockan slår snart 20:00. Nu under dagen har jag både hunnit med att plugga, samt ridit. Dagens ridpass gick bra, mitt mål var att få igenom henne och samtidigt få henne lite lugnare i traven. Passet varade i ungefär 60-80 minuter och efter det fick hon lite morötter och tugga på som belöning. Tänk om morötter kunde vara lösningen till alla våra problem också, man skulle ju aldrig klaga..

Efter jag gjort klart Molly var det dags att åka till affären med mamma, köpa lite mat och sedan nu är det dags för plugg + middag. Det ända jag längtar efter nu är min varma säng, tänk det och samtidigt se på min favorit serie Dexter, det kan inte bli bättre. Imorgon startar jag dagen med ett gympass, måste verkligen komma igång igen och hitta min motivation. Sedan därefter det börjar skolan klockan 09:30, super taggad eller inte. Hur har eran dag varit? Jag hoppas eran dag har varit bra så hörs vi av imorgon!
Kram!

Likes

Comments