Header

Vardag

Torsdagsplugg...

Äntligen är nationella prov igång igen! Eller vänta, ska vi säga äntligen? Kanske inte.. Men nu kan man inte stå och klaga (vilket jag kan vara bra på) utan nu gäller det bara att kämpa på! Nu igår hade vi "mentorstid" i 25 minuter sedan var det dags för 1/3 av klassen att köra sina nationella prov "tal." Som tur är inte jag första gruppen och eftersom man hade håltimma i 2 1/2 timma bestämde sig både jag och Lisa för att ta en fika på espresso house samt plugga. För att sammanfatta det två timmarna tyckte jag att plugget var hyfsat effektivt, mer än så behövs nog inte sägas.

Idag är det fredag och som ni alla vet brukar min fredag bestå av en myskväll med fina Simon. Fast blir det så idag?? Nej tyvärr, han har nämligen lite andra planer och eftersom denna veckan har varit slitsam bestämmer jag mig för att bara stanna hemma och ta det lugnt. Ska trots allt jobba imorgon + att jag måste vila upp min inför kommande vecka, jag menar 4 nationella prov på samma vecka är inte något att leka med. Eller vad säger ni??

Hur ser eran helg ut godingar??
Jag hoppas du för en grym fredag så hörs vi av senare.
Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

NEW IN

Hej på er! Är allt bra med er??

En veckas längtan efter en liten powder refil från Anastasia, väntan var seg och när jag beställde den från butiken sa det att det skulle ta två dagar, men nej! Det tog en vecka.. Ärligt talat blev jag lite sur, jag menar det andra beställningar jag gjort där ifrån har varit suveräna men när det kom till den här leveransen, naah.. inte höga förväntar alls. Fick nämligen ett meddelande igår från PostNord där det stod att jag skulle hämta ut paketet, lite fundersam blir man när det egentligen var tänkt att ett 10 cm paket skulle ligga i brevlådan.

Iallafall, lika glad för det tog jag mig till butiken och skulle hämta ut paketet, då kom chocken. Paketet var ju större än jag ana och inte mer med det, 6 st produkter från Elisabeth Ardén fanns där med! Har nämligen bara fått 3 små provet från kicks innan men nu fick man 6 st produkter från Elisabeth Ardén också. All min negativitet från kicks försvann för den stunden, så otroligt generösa och om jag tänker efter så har leveransen aldrig varit dålig innan, så varför ska jag klaga?

Har hört lite om hur folk har varit kräsna mot kicks, men på vilket sätt?? Har du känt lite negativitet mot kicks någon gång?? Berätta gärna, roligt och höra andra åsikter!!
Kram!!

Likes

Comments

Åsiktsinlägg

Stress, stress, stress...

Dagarna rullar på, skolorna är igång igen, nationella prov börjas och stressen börjar sakta rulla fram igen. Hej stress, välkommen tillbaka! Eller är bara jag som känner så?? Ne, skulle nog inte tro det.

Jag har alltid varit en tjej som har haft blandade känslor och blandad motivation till saker. Innan jag kom till gymnasiet, vid 8:an där, brydde jag mig inte om skolan. Nej, nej, vem orkade skola tänkte jag. Hur dum man än var så slant man efter, man hade svårt att förstå och jag vet.. jag för skylla mig själv, fast gjort är gjort och inget går att ändra. Under dessa år har jag då blivit mer och mer stressad eftersom det blir mer och mer press. Min stora fråga är hur hanterar man stressen??

En fråga jag ställt nu sedan 8an och det är svårt att få svar. Mitt största problem var att hitta pluggro, jag har fortfarande svårt att hitta den men det gäller bara att motivera sig själv. Fyra enkla saker jag brukar göra är lägga undan mobilen, dela upp arbetet, 10 minuters paus, repetera. När dessa stegen är klara så kan jag göra var som hest, jag har lagt ner 1-2 timmar på pluggandet, det räcker och efteråt känns det bra och stressen lägger sig.

Jag säger inte att jag vet allt hur man hanterar stress, för jag vet knappt något. Det ända jag vet är hur jag ska hantera det och hur jag ska klara mig på den nivån jag vill ligga på. Min fråga till er är hur hanterar du stressen?? Jag hade gärna höra era tankar kring det här. Jag är fortfarande inte helt fri från stress och jag tror ingen kan bli det. Eller??

Jag hoppas ni har haft en bra start på veckan så syns vi imorgon.
Kram!

Likes

Comments

Vardag

Gårdagens promenad

Hej på er finisar! Allt bra med er?? Allt är bara bra med mig tack! Igår bestämde både jag och Simon att vi skulle spela golf. Eller ska man ska att jag spelade golf, ehm ne. Jag gick bara med där som ett litet "stöd" och hade allmänt trevligt. Timmarna gick och snön började dyka upp, usch, usch, usch.. inte mer snö tack!

Idag har jag inga planer framför mig, ska nog ta det lite lugnt och sedan åka upp till stallet. Det ända som jag har ångest över och bekymrar mig är skolan, har inget lust, ork eller vilja. Man vill bara ta sitt lilla sommarlov och sedan känna "frihet". Eller vad känner ni??

Jag hoppas allt är bra med just dig så hörs vi av senare!
Kram!

Likes

Comments

NEW IN

Anastasia glow kit.

Under det senaste veckorna har jag kollat in denna lilla palett och har alltid blivit lika kär. Det ända som har fått mig avstå är priset, jag är inte villig att betala 600:- för den lilla paletten utan jag köpte då jackan istället för 600 :-.

Fast eftersom mina föräldrar är så underbara och har sett hur mycket jag har velat ha den här, så köpte de paletten som en "påsk present". Så himla underbara är dom!!

Denna paletten har så 6 olika färger, alla är så fina på sina egna sätt. En palett med bra pigment och håller sig kvar under hela dagen. Man kan inte hitta en bättre än denna!! Vilken är eran favorit highligther???
Kram!

Likes

Comments