Header

Vardag, Mat

Hej på er! Är allt bra med er??

Idag är en dag som nog ingen har missat.. Jo, morsdag. Imorse vaknade jag runt halv 11, begav mig till stallet och sedan vid 14:00 började min familj fira världens finaste mamma!

Våran familj bjöd med farmor och farfar till en "brunch". Där spenderade vi några timmar och jag måste säga att det var riktigt mysigt, jätte uppskattat. Efter en trevlig brunch, mätt och belåten begav vi oss till stallet igen, skulle nämligen rida samt skulle hon få börja beta lite i gräshagen..

Imorgon mina vänner börjar veckan om på nytt.. Tjoho.. Eller ska man säga så? Ne, kanske inte.. det är iallafall måndag imorgon och för mig blir det ingen vanlig dag. Det är nämligen "klassens dag" och det ska vi spendera med att spela volleyboll någonstans i närheten kring Göteborg. Ska faktiskt bli roligt, eller ska jag vara ärlig... är inte så värst taggad av mig.

Kanske dags att avrunda här, måste hoppa in i duschen och fixa iordning lite saker innan läggdags. Jag hoppas ni har haft en bra "minilov" så höra vi av imorgon.
Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej på er finisar! Hur skönt är inte vädret??

Idag är det en helt vanlig torsdag, fast idag är alla faktiskt lediga från skolan, samt imorgon. Hur skönt? Idag vaknade jag upp hos Simon, åt frukost och sedan begav mig hem. Ska nämligen rida lilla Molly snart, är faktiskt taggad eftersom det är idag jag får börja galoppera henne, yay!

Mina planer efter stallet är att jag ska gymma, köra lite kondition och mage samt plugga därefter. På kvällen kommer Simon hit och då får vi se hur våra planer ser ut..

Igår var Lisa hos mig, riktigt mysigt faktiskt. Vi gjorde ett litet godare mellanmål och hade bästa girltalket. Därefter följde hon med mig till stallet och sedan drog vi oss mot bussen och åkte olika vägar, haha. Men, för att summera dagen lite.. Idag så blir det bara en lugn dag med träning och plugg, imorgon får vi se hur det blir..
Hur ser eran "helg" ut?? Jag hoppas ni får en riktigt fin en, så hörs vi av senare..
Kram!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej på er! Allt bra med er?

Idag blev det tidig uppgång för mig, klockan 06:30 steg jag upp. Som sagt, skulle nämligen vara funktionär på en dressyrtävling. Innan jag begav mig till stallet gjorde jag iordning en god smoothie bowl till både mig och Simon, att få i sig rätt näring är viktigt innan man ska jobba , eller hur?

Efter dagens tävling här uppe ska jag hem och göra iordning mig och sedan bege mig till stan med Simon. Vi ska förmodligen fika och bara ta det lugnt, det förtjänar vi efter en jobbig vecka som denna.. Hur ser era planer ut?? Jag hoppas allt är bra med er, så hörs vi av senare..
Kram!

Likes

Comments

Vardag

God morgon på er! Är allt bra med er?? Med mig är allt bara bra tack, det är ju fredag!

Idag blir det en hyfsad lugn dag på skolan, vilket jag är väldigt tacksam över! Efter skolan blir det direkt till gymmet, ridning och sedan på kvällen ska jag umgås med Simon. En väldigt lugn kväll blir det eftersom jag ska vara på stallet klockan 07:30 imorgon, inget problem med stallet utan det är tiden som stör mig.. Det är nämligen tävling imorgon och det som står på stallet blir funktionärer. Ska faktiskt bli roligt och samtidigt intressant att se hur det går för alla.

Ska jag vara i stallet hela dagen imorgon? Svaret är nej, det ska jag inte. Ska nämligen in till stan på kvällen med Simon. Känns faktiskt roligt eftersom vi inte spenderar lika mycket tid med varandra pga skolan.. därefter blir det hemgång till någon och kanske en liten film på det. Alltid lika mysigt! Hur ser eran dag/helg ut? Jag vill ha en lugn helg, har så mycket nu nästa veckan och jag måste lägga tid på det sista plugget nu.. Hoppas ni får en trevlig fredag, kram!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Sol, glass, kjol, klänning, ska vi kalla detta sommar? Ja, jag vet.. det är fortfarande maj, fast jag får faktiskt kalla det sommar när det är 20-25 grader ute, eller det låter ju rimligt..

Hej på er finisar! Allt bra med er? Allt är bara bra med mig och dagen idag har varit strålande. Börjat komma igång med att träna på gymmet, börjat rida Molly igen efter hennes skada hon hade, det låter som allt har börjat falla tillbaka på plats, eller vad tycker ni??

Som sagt.. Dagen började bra, eller ska jag vara ärlig.. Det var en jobbigt start på morgonen. Började dagen med intervaller på gymmet vilket var jobbigt som ..., fast efteråt kändes det helt klart skönt, älskar verkligen den känslan! Därefter tog jag mig mot stan med min fina vän Lisa, skulle nämligen plugga på stadsbiblioteket. Det blev plugg i cirka en timme och sedan drog vi oss mot espresso house och tog en liten lunch. Verkligen hur mysigt som helst och vi slutade våran "pluggpaus" med en liten promenad i staden. Allt var roligt så länge det varade, men sedan var det dags för plugg igen...

Fast våran dag bestod av plugg, gick det faktiskt snabbare än vad man skulle tro, en riktig uppskattande dag om man får säga så..
Jag hoppas du som läser detta får en otrolig bra dag så hörs vi av senare.
Kram!

Likes

Comments