~ Don't dream your life, live your dreams ~

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0

Match #16
Chevy Chase, Maryland
Tvillingar, tjej och kille, 14 år

Match #17
Colorado springs, Colorado
Kille 8, tjej 5
Hund

Skulle Skypea med dessa men sen slutade de svara när vi försökte hitta en tid. De försvann även från min sida, så antagligen hittade de någon annan.
(1h från Denver men hittade ingen karta med Colorado springs)

Match #18
Newton Lower Falls, Massachusetts
Kille 9, tjej 4

Match #19
Wynnewood, Pennsylvania
Kille 7, tjej 3
Katt

Match #20
Belmont, Massachusetts
Kille 6 & 1, tjej 4
Hund

Match #21
Sherborn, Massachusetts
2 tjejer 9 år, två tjejer 6 år
Hund

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0

Match #11
Short hills, New Jersey
Tjej 11, pojke 7
Något sorts djur

Match #12
Betheseda, Maryland
Killar 11 & 3, tjejer 9 & 5

Match #13
Denver Colorado
Tjej 6 & 3

Pratade med de i telefon men kände väl ingen riktig match typ

Match #14
Betheseda, Maryland
Kille 4, tjej 2
Hund

Match #15
Edgewater, Maryland
Tvillingar, tjejer 6år, tjej 4
Katt

Likes

Comments

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0

Match #8
Medina, Minnesota
Pojk 9 år, tjej 7 år, tvillingar, pojkar 2 år

Match #9
Atlanta Georgia
Pojkar 10&8, tjej 5
Hund och fågel

Match #10
Chevy Chase, Maryland
Kille 7, tjej 4.
Hund

Match #10
Granada Hills, Los Angeles, California
Tvillingar tjej & kille 6 år

Bodde 30 minuter från Hollywood boulevard, btw. Jag tyckte samtalet gick väldigt bra och det kändes bra också. Dock smög det sig fram att pojken har ADHD. Mamman sa att hon skulle skicka fler frågor senare under veckan om typ "vad-skulle-du-göra-om" osv för att se hur jag tänker. Så det kändes som att hon gillade mig också.

Dock dagen efter fick jag ett mejl om att hon inte hade känt någon connection till mig under skypesamtalet dagen innan, så hon skulle gå vidare med någon annan.
Jaja, det var kul så länge det varade!

Likes

Comments

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0

Concord, California. Tre tjejer, 6 år & tvillingar på 3 år. Hund.

Dessa har jag såklart skypeat med dem såklart och det kändes bra. Uppkopplingen var dålig dock och min engelska var inte på topp, men jag gillade vad jag hörde från familjen. De skickade ett mejl några dagar efter om att de gillade att prata med mig och att jag kunde skicka frågor om jag ville. Så jag skickade några för att visa intresse. De svarade inte på några dagar och de hade försvunnit från min sida, så jag tänkte att de valt en annan Au pair. Men den fick jag ett mejl från dem som sa att de varit bortresta. De svarade på mina frågor och sa att de skulle skicka frågor till mig senare.

Efter någon vecka eller två skickade jag fler frågor för att visa att jag fortfarande är intresserad. Jag frågade också hur det gick med deras sökning.
Två dagar senare fick jag svar att de fortfarande intervjuar personer och att de brukar ta tid på sig att hitta deras Au pair. De sa att de blev glad att jag hörde av mig och tyckte att jah hade bra frågor.
De skrev även några frågor till mig, tex. Om hur jag tror jag skulle passa i deras familj utifrån vad jag hört av dem, varpå jag självklart svarade att jag skulle passa bra. Haha.

Sedan dess har jag tyvärr inte hört något. Så det känns ju inte som att de är superintresserade kanske. Jag gillar ända familjen som sagt och rutinerna blir ju mycket mer annorlunda då 3åringarna är hemma osv.

Tror väl inte att jag kommer dit, men skickar kanske iväg ett nytt mejl snart med frågor för att se om de hittat en Au pair än lr ngt.

Likes

Comments

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0

Kommer nu skriva lite om några matchningar jag fått! De kanske inte är i ordning, men det spelar väl inte någon stor roll.

Match #1
Denna matchning fick jag ca 2h efter att jag officiellt var i matchningsprocessen. Familjen bor i Arlington, Virginia, har två tjejer, 9&6år.

Jag Skypeade med dessa eftersom att det var min första familj. De verkade vara väldigt lik min nuvarande familj. Barnen är i samma åldrar, föräldrarna har samma yrken, osv. De hade även bott i Columbus, Ohio innan de flyttade till Arlington. Men det kändes bra att göra en "provskype" med dem iaf.

Match #2
Denna match var från Pennsylvania, typ i mitten. Behöver jag säga mer än så? Jag vill ju helst inte bo i grannstaten lixom, haha. (Philadelphia hade väl funkat då det är i princip östkusten, men mitten är ju tråkigt)

Det var iallafall en från organisationen som ringde och frågade om dem så jag vet inte så jättemycket. De ville iallafall specifikt ha en svensk au pair. Jag fick iallafall reda på att en av barnen är bipolär och man skulle få ge medicin och så. Det blev ett ganska snabbt nej.

Match #3
Washington DC, en dotter 9 år samt en hund.

Match #4
Vienna, Virginia. Dotter 5år & son 2år.

Match #5
Philadelphia, Pennsylvania
Tvillingar, tjejer 12 år och en tjej 10 år. Hund.

Match #6
Huntley, Illinois. 7 barn varav 3 är i college.
Barn att ta hand om: 10, 13, 15 & 17

Likes

Comments

Postad i: Förlägning, Matchningsprocessen 2.0, Livet i USA, år 1

Som rubriken lyder, jag ska förlänga mitt Au pair år! I ytterligare 12 månader, yay!

Jag har bestämt mig för att förlänga i en annan familj då jag vill bo någon annan stans under detta år. Jag tror också att jag kommer få ut mer av mitt år då, t.ex, växa ännu mer som person, få nya upplevelser och rutiner, bli ännu bättre på språket då de kanske har en annan dialekt, osv.

När jag kom hem från min semester i New Orleans och Texas hade mina papper angående förlängning kommit. Det var massa blanketter att skriva under och fylla i, samt att man skulle fixa en money order för försäkringen under nästa år.
Sedan var jag tvungen att vänta tills jag fått mitt brev om att jag har tagit alla mina credits.
Torsdagen 27/4 var jag officiellt i matchningsprocessen och jag måste matcha med någon innan 26e Juni.

Såklart vill jag helst till Californien. I första matchningsprocessen gick jag dock inga matchningar alls därifrån, så har inga förhoppningar nu heller, men det vore ju kul att komma dit. Jag har iallafall bestämt mig för att avvakta lite tills slutet av maj / början av Juni om jag inte fått någon Cali-matchning innan dess. Efter det kommer jag prata med typ alla matchningar jag får och ta den jag gillar mest antar jag.

Just nu, 25e maj, har jag fått 22 matchningar. 2 stycket från Cali, varav jag pratar med 1 lite smått fortfarande. Dock känns det väl inte som att de är jätteintresserade av mig kanske. Sen har jag fått typ 2 från Colorado, och resten från östkusten.
Jag har skypeat med min första familj jag fick, just då det var den första. De bodde i DC.
De andra familjerna, som inte bott i Cali eller Colorado, har jag bara mejlat ett nej till, haha. Men från och med nu, kommer jag Skypea med de flesta familjer jag får då jag gett upp hoppet om California, haha! Så vi får se vart jag hamnar!

Likes

Comments

Postad i: Livet i USA, år 1

Hejsan, hejsan!

Onsdag 26/4 var jag pa Subaru dealership hela dagen. Det skulle bytas dack pa bilen. Antar att det gjordes annat ocksa eftersom att jag var dar fran 9 till 3... Men ah, det kollade ocksa pa lamporna som los ocksa, men det var inget med det forutom motorlampan som de fick kolla lite mer pa tydligen.

Nar jag sedan jobbade, korde jag barnen pa deras aktiviteter. Eftersom att J har lang taekwondo pa onsdagar, akte jag hem igen och traffade Lena som kom klockan 6, typ 5 minuter efter jag kommit hem. Vi hade till 7:15 innan jag behovde aka och plocka upp barnen, men vi tankte att hon kunde folja med och sen umgas mer da jag var off klockan 8.

Det var fint vader, sa vi bestamde oss for att ga ett varv runt kvarteret med hunden. Charlie blev jatteglad och tyckte det var kul. Nar vi kom till en grasplatt vid dammen la han sig ner dar och rullade omkring, sot var han!

Vi kom hem samtidigt som min VP. Han sa da att han kunde plocka upp barnen idag, sa jag var off och kunde gora vad jag ville. Jag och Lena akte da till CVS da hon behovde kopa lite saker, och sedan akte vi hem till mig igen och sag pa film.

Fredag 28/4

Idag var min VM ledig sa jag jobbade bara pa morgonen, vilket var skont. Linda var ocka ledig under dagen, sa vi passade pa att traffas tillsammans. Vi bestamde oss for att aka till Cleveland muesum of art da det ar gratis och min VM sagt att jag maste ga dit atminstone en gang, aven om jag inte ar sa konstintresserad. Det ar tydligen en av de mest besokta konstmuseumen i varlden.

Jag visste att Lena ville till detta museum ocksa, sa vi bjod in henne, vilket hon blev glad over. Sa jag akte till henne och en stund senare kom Linda och plockade upp oss. Vi spenderade kanske 2-3 timmar i museet. De hade mycket att se pa. Nu kan jag bocka av det, haha.

Efterat hade vi ett tag kvar att hitta pa nagot. Linda hade aldrig sett nagon av Clevelandskyltarna, sa vi bestamde oss for att aka till atminstone en av dem. Sa vi akte till den som var narmast, vilken ar den ed "fulast" utsikt men det ar ju iaf nagot :p Sen akte vi ocksa igeon Ohio City till Greetings-from-Cleveland-vaggen da den ar nara. Vi hade val tankt aka till de andra skyltarna ocksa, men det borjade sporegna, sa vi sket i det. Istallet bestamde vi oss for att kaka middag. Det blev sushi, da alla var sugna pa det, sa himla gott!
Vi akte till ett stalle som ligger ganska nara Lena, da vi inte ville kora sa mycket. Det var en asiatisk resturang av nagot slag. Ingen hade varit dar innan. Nar vi enligt goole maps kommit fram, b lev vi forvirrade,. haha. Dar var ju ingen restaurang! Men vi bestamde oss for att aka in pa parkeringen och kora runt huset for att se om den var pa baksidan, vilket den var!

Delen av huset vi sett forst sag lite skruttigt ut, sa vi visste inte vad vi skulle forvanta oss, men entren till restarungen sag mer "lyxig" ut. Det var en rod matta pa marken och ett langt typ talttak eller vad man ska kalla det, over. Innuti restauranen var det ocksa fint inratt, sa vi fick fort en annan kansla. Det satt manga personer i kostym osv sa vi tankte att det kunde vara en lite lyxigare restaurang kanske. Som tur var hade vi kollat upp priserna innan, sa vi visste att det inte skulle bli allt for dyrt. Men den asiatiska inredningen sag som sagt bra och lyxigare ut. Servitorerna hade ocksa asiatiska drakter pa sig med en stor rosett pa ryggen, samt sandaler typ. Det var jattegulligt.

Maten var valdigt god. Vi tog sushi saklart. Till efteratt tog vi ocksa Mochi-glass. Jag har provat det i Sverige innan, och gillar det. Daremot hade varken Lena eller Linda atit det forut. De hade tre sorter, red bean, green tea, och vanilj. Vi bestamde oss for att ta en av varje och dela pa alla. Alla var goda, men red bean var lite annorlunda. Kanske inte skulle kopa den igen, men den var okej.

Efter middagen korde Linda oss hem till Lena igen innan hon akte hemat. Jag och Lena korde hem min bil och sedan packade jag en vaska da vi bestamde att jag skulle sova hos henne. Hennes VM var inte hemma och hon ville inte vara dar sjalv. Sen ar det ju valdigt roligt med Sleepovers.

Lordag 29/4

Det regnade hela dagen... Jag och Lena var sloa pga vadret men ville fortfarande hitta pa nagot kul. Jag kollade runt pa groupon och sag att det fanns kuponger for massage och facials, vilket vi tankte kunde vara kul. Jag ringde till nagra stallen, men tyvarr var alla fullbokade. Sa vi bokade tid for sondagen.

istallet akte vi till ett bibliotek en stund. Vi kollade runt lite och sen satte vi oss ett tag och laste. Darefter akte vi till walmart och kopte godis och annat typ. Nar vi kom hem at vi lite mat och sen flog tiden ivag. Senare pa kvallen/natten var vi inne pa pinterest och hittade massa olika recept som vi bestamde oss for att prova, haha. Assa, det ar ju kul att baka, men det ar annu roligare att baka pa natten :P Sa, vi gjorde nagra protein bars, havregrynskakor, brownies, och overnight oats, haha! Sen gick vi och la oss for att sova.

Sondag 30/4

klockan ringde 8:30 da det var cluster event idag. Vi at vara overnight oats, som var valdigt gott, och sen packade vi vara bruna lunchpasar med smorgasar samt allat vi bakat under natten. Nar vi var fardiga plockade Svenja upp oss och vi drog till metroparken i Chagrin falls for vart cluster event. Vi promerade/hikeade i en grupp runt parken. Efterat satte vi oss runt ett bord och at var lunch, innan folk borjade dra sig hemmat. Svenja korde mig och Lena hem till henne och ett tag senare akte vi till stallet dar vi skulle fa varan massage och facial. Det var tydligen Swedish massage och european facial. Har aldrig hort talas om swedish massage forut, haha, men googlade och det ar tydligen vad vi kallar klassisk massage.

iallafall. Nar vi kom dit fick vi forst 1h facial var. Lena borjade och jag laste en bok under tiden. Sen var det min tur. Jag har aldrig haft en facial forut sa det var kul att prova pa, och det var valdigt skont.

Efterat var det 1h massage, jag laste ater igen min bok innan det var min tur. Nar allt var fardigt korde jag hem lena och sedan akte jag vidare hemmat.

Likes

Comments

Postad i: Livet i USA, år 1

Hejsan!
Tisdagen 25/4 var en bra dag!
Jag jobbade 50 minuter pa morgonen saklart, och sedan akte jag till college for min sista lektion for detta au pair ar! Jag hade ocksa pratat med en kvinna pa colleget som har han om oss au pairer. Man behover namligen ett papper pa att man har tagit alla 6 credits. Jag hade varit dar veckan innan men da fatt svaret att jag kunde fa ett sadant brev forst 26/4. men jag tankte att jag kunde prova att ga dit efter lektionen anda, det var ju bara en dag tidigt. Och det jag bra, jag fick mitt brev!

Nar jag var fardig dar motte jag Julia i beachwood place. Vi hade namligen bestallt Kylie lipkits da man just da fick ett gratis lappglans eller metal lipstick gratis. sa eftersom packet kommit till mig gav jag hennes till henne. Sedan at julia brunch pa subway och efter det gick vi runt i affarer innan vi sa hejda och jag akte hem igen.

Pa eftermiddagen jobbade jag ca 1&1/2h da jag skulle pa koncert med The Chainsmokers!! 😀 Jag gillar verkligen deras latar sa det var kul att se de live! Tyvarr kunde inte Lena ga, men jag gick med en tysk tjej som heter Tina. Jag plockade upp henne ca 5:50 och sen bar det av mot downtown. Inslappet borjade 6 och koncerten 7, sa vi var lite nervosa over att vi skulle bli sena om vi kom langt bak i kon och inte hitta parkering osv, men det var inget problem alls. Vi fick en parkering pa andra sidan vagen av arenan sa det var nara. Det var aven ingen ko alls sa vi kom in med en gang. Skont!

Och tillslut drog koncerten igang. Som forband var det nagon jag inte vet vem det ar, men musiken var vall helt okej. Sedan kom Kiara som forband, eller forartist ska man vall saga, hon sjong bl.a. Gold och heavy, vilka ar valdigt bra. Men sen var det antligen dax for bandet som vi kom dit for. The Chainsmokers! De startade med The one och slutade med Last day alive. De korde i princip latarna i den ordning som ar pa deras skiva (som vi for ovrigt fick gratis da vi kopte biljetterna). Och jag(och alla andra som var dar) blev valdigt glad da de ocksa sjong Closer som ar grymt bra, och i princip den lat de slog igenom med.
De gjorde en valdigt bra show iallafall. De hade en annan artist med ocksa som sjong i sangerna dar en tjej sjunger. hon var duktig. De hade ocksa nagra roliga "mellanakter". Typ att de facetimeade varandra, en av de undrade vart den andra var och sa visade det sig att han satt pa toaletten. sen vare det aven textmedelanden osv. Det var underhallande iaf. Men det basta var saklart sangerna och jag onskade att det holl pa langre! hahah!

Nar koncerten var slut skulle vi ju aka hem saklart. Vi hade dock ingen aning om vart vi parkerat, haha! Vi trodde att vi gjorde det, men tydligen inte for vi gick runt hela stadiumet innan vi kande igen oss, haha. Nar vi korde borjade 4 stycken lampor att lysa/blinka... Anti-sladd, abs broms, cruise, och motor. vi kollade upp det men det var ingeting om att man var tvungen att stoppa direkt sa vi korde vidare. Jag skulle till Subaru dealership dagen efter for dackbyte(tog hela dagen btw), sa jag tankte att det kunde vara nagot med service, men det kandes anda inte sa sakert. Men jag kom hem sakert iaf. Som tyr var, var min vardpappa fortfarande uppe nar jag kom hem sa jag kunde beratta det med en gang. Han korde ett varv runt omradet och kande inte nagon skillnad (som inte jag heller gjort) och han trodde ocksa att det var pga service(vilket jag dagen efter fick svar på att det var) och trodde inte att det skulle vara nagon fara.

Natti 💜

Likes

Comments

Postad i: Livet i USA, år 1, Resor
Sondag 23/4

Idag stod Pittsburgh, Pennsylvania pa schemat!

Som jag skrev i forra inlagget, som Lena hos mig under natten & nar vackarklockan ringde skypeade jag med en blivande au pair (Inte den familjen valde), medan Lena duschade. Nar vi bada hade gjort oss iordning och var fardiga, gick vi upp och at frukost och vantade sedan pa att Svenja skulle komma och plocka upp oss da hon korde. Hon kom runt 9/9:30am och da borjade vi resan med en gang, vilket tog ca 2&1/2h. Pa vagen stannade vi vid en mack for att tanka samt ga pa toa. Vi kopte aven lite chips, haha. OCH saklart, insag jag att jag glomt min planbok hemma, hahahaha... Jag hade min handvaska med mig och jag hade kollat att den var dar i innan jag tog den(vilket den var). Men jag hade tagit ur planboken for att rensa den pa alla kvitton. Jag visste att jag hade lagt tillbaka den i vaskan, for jag kom ihag att jag droppat den dar i direkt efterat. MEN tydligen hade jag missat oppningen vaskan och planboken landade i sangen istallet.... Saklart! Som tyr var hade Lena sitt bankkort med sig, med tillrackligt mycket pengar sa det skulle racka for alla om det var sa(Svenja hade typ bara $30 ocksa, haha).


Anyway, det forsta vi gjorde nar vi var i Pittsburgh var att aka till ett samhalle pa ett berg typ. Vi akte runt dar lite da det var gulligt, men anledningen till att vi akte dit var sa vi kunde ta kort pa downtown Pittsburgh. Det finns namligen ett stalle dar da man ser det valdigt bra.

Nar vi var fardgia akte vi over en av broarna in till centrum och parkerade i ett parkeringshus. Tydligen var det en baseballmatch mellan Pittsburgh's lag och New York Yankees, sa det var mycket folk och bilar dar runt om. Nar vi fatt en parkering(i ett parkeringshus pa hogsta vaningen) gick vi till en park med en fontan dar i satt i kanske 10 minuter. Det var fint dar.

Efterat gick vi runt i downtown och stannade bl.a. for att kopa milkshake som var supergoda! Jag tog cookies & cream, Lena tog cookiedough, och Svenja tog jordgubb.

Lena ville ga till hard rock cafe for att kopa en pin eller nagot till sin samling (hon koper nagot darifran for varje stalle hon reser till, typ.) Sa vi var tvugna att promenera over en bro da det lag pa andra sidan. stallet dar det lag var super fint, sa vi bestamde oss for att ata lunch dar. Vi satt utomhus da det var fint vader. Jag tog kycklingvingar vilket var gott.

Nar vi atit fardigt kande vi oss fardiga i staden sa vi bestamde oss for att aka hemmat igen, saklart med ett stopp pa IKEA som vi akt forbi pa ditvagen. Dock var det vall inte den basta tiden att aka, haha. Baseballmatchen var namligen slut. Sa ALLA forsokte ju ta sig ut pa motorvagen. Nar vi kommit fram till bilen tog det typ 20-30 minuter for att komma ut ur parkeringshuset bara... val ute ur parkeringshuset gick det fortare och smidigare. Det var fortfarande valdigt mycket bilar och lang ko, men det rorde ju pa sig iaf, haha.


Och vi kom fram till IKEA! Forsta gangen jag varit dar sedan jag kom till USA, haha. Och det ser typ exakt likadant ut! Bla och gult var huset saklart, och ja, det ar knappt, men det var forsta gangen jag faktiskt tankte pa och knot det till att den svenska flaggan ar bla och gul, hahahaha!

Vi gick igenom hela varuhuset saklart, det var ganska litet. Sist kom vi ju till matdelen vilket jag var mest taggad pa saklart, haha! Jag kopte IKEAS blabarssaft som ar jattegod och som mamma brukar kopa i Svergie. Jag kopte ocksa Ikeas singoallakakor, och ikeas choklad som jag alltid koper nar jag aker till Ikea i Sverige. Och SAKLART kopter vi ocksa mjukiglass. Man kan inte aka till ikea och inte kopa mjukglass ;P Den smakade inte som hemma, men den var god anda. och jag fick hallonsas till.

Eftersom jag var torstig kopte jag aven en festis. Jag oppnade den och skulle sedan slanga plasten till sugroret. Sa jag vande mig om och sag en soptunne. Jag forsokte oppna den men det gick inte... Nar jag sedan skulle forsoka igen sa en man som stod bredvid den och markte att jag forsokte slanga skrap: "Oh, det har ar faktiskt mitt kop sa det ar ingen 'riktig' soptunna." AHAHAHAHAHA JAG DOG AV PINSAMHET!!!!!! XD XD XD XD XD Men jag ba, oj, forlat! och borjade typ gapskratta, varpa han skrattade lite ocksa och sa att det var lugnt och fortod att det blev forvirrande. XD XD XD XD Svenja och Lena forstod forst inte riktigt vad som handa forst for de hade inte sett att jag forsokt slanga mitt skrap. Sa nar jag gick ivag till en faktisk soptunna tror jag de pratade lite med mannen for han sa till dem att, "She really tried". Men sen fragde de mig ocksa och jag berattade. De tyckte ocksa att det var valdigt kul saklart! XD XD XD XD

Nar vi atit upp glassen styrde vi bilen hemmat igen.
Kramis <3

Likes

Comments

Postad i: Livet i USA, år 1

Fredag 21/4
Idag, till er förvåning, träffade jag Lena 😂 You could never have guessed, right?
Jag åkte till henne på kvällen efter att jag slutat jobbet då vi planerat att baka 😛 så vi bakade svensk kladdkaka och tysk apfel streusel (jaa, Lena fick hjälpa mig med stavningen😜). Gott blev det!
Svenja var också där men hon bakade inte så mycket, utan satt mest och kollade på eller grejade med mobilen.
Jag och Lena var som alltid, helt inne i the moment och sjöng med och dansade till musiken vi spelade (mest HSM såklart, hade ju feeling 😂)
Jag hade tagit av mig mina ringar så vi bakade, så under en HSM låt; The start of something new, när vi sjöng och löjlade oss och höll på, tog Lena min ring och höll ut den till mig som att hon friade, haha! Det var roligt då det hände vid en passande tidpunkt i låten osv, haha! Låter väl inte så roligt när man läser det, men det var roligt när det väl hände och man var där.💍👰🏼😛

Lördag 22/4
Idag träffade jag Lena och Svenja igen. Vi hade bestämt på fredagskvällen att vi skulle göra något, men visste inte riktigt vad. Jag kom då på idéen om att vi kunde åka till skyzone(ett trampolinställe) då jag velat åka dit ett tag. De tyckte det var en bra idé då de också vill prova på detta.

Så runt 2pm plockade jag upp Lena för att sedan åka och hämta Svenja, sen drog det vidare till skyzone. När vi kom dit fick vi skriva under wavers. Typ att om vi dör är det inte skyzones ansvar, haha. Nä men, om man bryter ngt osv så är det ens eget fel och man kan inte stämma dem, typ.
Vi köpte iallafall biljetter för två timmar. Vi var mest på trampolinerna där man kan hoppa fritt. De var uppdelade i fyrkanter av olika storlekar. Det fanns även trampoliner upp mot väggen som man kan hoppa emot och göra backflips osv. Vi provade hoppa upp mot de några gånger(utan att försöka göra volter) och det var kul, men svårt!
Så vi hoppade mest "normalt" upp och ner osv i fyrkanterna. Gjorde lite rumpstuds och ryggstuds och kände sig som liten igen, haha! Jag gjorde också väldigt många frivolter och handvolter, vilket var superkul! Det var just detta jag tyckte var som roligast med NIF-gymnastiken när jag gick i det. Så det var kul att göra det igen! I början gick det väl sådär, men kom snabbt i det. Även om det kanske inte såg så graciöst ut, haha!

På skyzone har de också en studsmatta man kan hoppa ifrån ut i skumgummi, vilket vi såklart gjorde! Tror jag hade gjort det någon gång innan med gymnastiken eller något, men kommer inte riktigt ihåg. Det var kul iallafall, men så svårt att komma upp igen, haha! Men fick änna kräla sig upp :p
Vi provade också på slamdunk. Man skulle hoppa tre gånger på studsmatta fram till en basketkorg, där man sedan skulle dunka in en basketboll. Det var kul men väldigt svårt!

Förutom detta hade de någon annan bollsport, men det provade vi aldrig utan vi hoppade som sagt mest "vanligt" istället då det var roligare. Det var väldigt kul, men man blev ju utmattad, så det blev en del pauser.

Att det blev ett bra träningspass och att jag gjort många fri- & handvolter märktes verkligen dagen efter då jag hade träningsvärk i hela kroppen, haha! Speciellt i ryggen och skulderblad. Är verkligen inte var med att göra så många volter längre! Var verkligen stark när jag var yngre och gick i gymnastik, haha

Anyway, efteråt släppte vi av Svenja och åkte sedan hem till Lena ett tag. Vi gjorde inte så mycket där, tog det mest lugnt och åt lite mat, innan vi åkte hem till mig. Där hade vi filmkväll med övernattning.

Lena somnade i fåtöljen denna gången också, haha. 💜 vi var ju ganska utmattad efter dagens aktivitet. Men jag kollade iallafall på ett avsnitt av OITNB innan jag gick och lade mig. Under avsnittet vaknade Lena och frågade om serien är bra, vilket jag svarade att jag tycker. Jag sa också att hon kunde gå och lägga sig i sängen och sova om hon ville, men hon svarade att hon låg skönt där hon låg. 30 sekunder senare sov hon igen, haha.
När jah gick och la mig smsade jag henne och sa att hon kunde lägga sig i sängen om hon ville när hon vaknade. Hon kunde då se smset när hon vaknade.
10 minuter senare kom hon, haha. Sängen var ju mycket skönare att sova i än i en fåtölj, haha!

På morgonen när vi vaknade sa hon att hon älskade min säng, haha. Jag frågade varför hon ville ligga kvar i fåtöljen kvällen innan när jag sa att hon kunde gå till sängen om hon ville, men hon såg ut som ett frågetecken och fattade inte vad jag pratade om. Hon kom inte ihåg att va haft sen diskussionen, haha!

Men när vi vaknat av väckarklockan började vi iallafall göra oss i ordning för en Roadtrip till Pittsburgh, Pennsylvania! Men om det i nästa inlägg.

Jag skypeade också lite med en Au pair min värdfamilj var lite intresserad av. Det gick bra och hon verkade snäll, men familjen valde att matcha med en annan tyska jag hade pratat med en gång innan. Och ärligt talat tror jag faktist att jag gillade henne mer. Hon verkar snäll och lugn, så jag tror det blir en bra match!

Likes

Comments

~ Life begins at the end of your comfort zone ~