View tracker

~ Life begins at the end of your comfort zone ~

Hejsan!
Dag två på touren! Det var dax gör Yosemite National Park :)
Vi vaknade upp på hostelet, åt frukost, och sedan rullade vi iväg runt 8am. Det blev ett stopp på starbucks först där några köpte kaffe och frukost ifall de inte hade ätit på hostelet.
När bi kört en stund kom en tjej på att hon glömt sitt kamerabatteri, så vi fick vända. Vi andra blev väl inte jätteglada, men som tur hade vi bara hunnit ca 15 minuter från hostelet(kändes som längre dock).

Denna dag var det mycket körning men vägen till Yosemite var väldig fin! Vi körde typ ute mitt i ingenstans men vägen var ändå väldigt trafikerad. Det kändes som en typisk amerikans väg man ser i filmer typ. Som sagt, mitt ute i ingenstans. Det var väldig gult/brunt med antingen sand eller dött gräs. Sen var det även lite berg på viss ställen. Ibland poppade även lite hos upp osv och vi åkte även igenom en söt by eller två!

Kolla videon för mer klipp om dur vägen dit såg ut :pNär vi väl kommit fram till Yosemite stannade vi vid vid en utsiktsplats som var väldigt fin. Sedan åkte vi vidare och stannade vid en rastplats där vi packade vår lunch i bruna påsar^^ innan vi åkte vidare till nästa stopp där vi spenderade ca 3h. Det fanns bland annat två vattenfall där som man kunde hikea upp till om man ville, eller så man gå runt till andra platser och utforska.

Jag gick med tre andra tjejer. Vi bestämde oss för att gå till vattenfallen och ta kort med dem nedifrån istället för att göra hiken upp (som skulle ta ett bra tag). När vi gjort det stannade vi för lunch på ett ställe där det fanns bord att sitta vid. Det var även toaletter där vilket var bra och det var massa tält uppställda där folk campade.
Efter lunchen gick vi uppåt på ett berg och hittade en stor sten vi klättrade upp på. Det blev fler kort såklart innan vi gick vidare. Vi kom till början av hiken och tänkte att vi kunde gå till första utsiktsplatsen och inte enda upp då vi inte skulle ha tid för det. Så vi gick uppåt, trappsteg för trappsteg i ca 15 minuter. Sedan stötte vi på några och frågade hur långt kvar det var vilket på de svarade ca 30 minuter..... så vi fick vända igen då vi inte skulle ha tid att komma dit och tillbaka igen innan det var samlings dax.

När alla var samlade igen in vanen (några tjejer var 15 minuter sena såklart...) åkte vi till ett annat stopp i parken med jättehöga berg runt omkring oss innan vi åkte till hostelet vi skulle stanna i under natten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
Nu är det äntligen dax för första inlägget om min semestervecka!
Jag hade tänkt göra en video med bilder och klipp men den var för lång för att lägga ut här och jag ville inte lägga ut den på youtube. Man kan även bara lägga ut en video på bloggen sänkas klippte ihop tre korta klipp till en som jag lägger ur här, och även bilder :)

Fredag 18/11
Idag var det avresedagen!
Jag beställde en Uber runt 3pm och åkte till flygplatsen. Jag checkade in, gick igenom säkerhetskontroller, väntade, och boardade. Sedan gick inte allt som planerat...

När vi satt på planet och skulle åka fick piloten reda på att han inte kunde det då det var dåligt väder i Minneaspolis där vi skulle landa. De trodde att vi skulle kunna åka efter ca 20 minuter så de höll oss kvar på planet. Dock blev såklart tiden förlängd så vi lyfte timma försent. När vi kom fram kunde vi inte landa på grund av luftrum... så vi cirkulerade i 20 till 30 minuter. Detta resulterade i att vi var ca 1&1/2 timma sena, vilket var ungefär den tiden jag skulle haft på flygplatsen innan nästa flyg. Det var en kort bytestid men jag hade blivit rekommenderad flygningen av flygbolaget så jag bokade det. Misstag!!
När vi gick avplanat att det är jag 10 minuter på mig innan nästa plan skulle avgå. Till min förfäran var gaten jag skulle till på andra sidan flygplatsen!
Jag fick springa och kom fram 7 minuter sent. Tillsammans med sisådär 10 andra personer men vi fick reda på att planet redan avgått. De hade försökt hålla det åt oss men hade inte blivit tillåtna.... så vi fick boka om våra plan. Flygbolaget hade inte plats på ngt plan förrän 3pm nästa dag vilket resulterade i att jah skulle komma fram 9pm i SFO vilket skulle leda till att jag missade touren. Panik! De kunde inte heller boka mig hos ett annat flygbolag istället... så jag gjorde en återbetalning istället och bokade själv ett nytt flyg. Fick tillbaka alla pengar förutom $60, men det fick väl gå...
Min värdmamma hjälpte mig att kolla efter flyg och vi hittade två. Ett direktflyg som anlände 10am(skulle vara det bästa) men kostade ca $455... det andra kostade $250 och jag skulle få byta flyg i Chicago och vara framme undan Fransisco runt 2pm.
Jag bestämde mig för att boka det dyrare flyget ändå för att vara på den säkra sidan, dock hade det flyget redan blivit fullbokat så jag fick ta det andra ändå. Jag ringde sedan till Au pair adventures som jag skulle ta touren med och sa att jag skulle bli sen. De sa att det var okej och att jah skulle smsa när jag kom fram.

Under natten runt 3/3:30am gick jag in igen och kollade ifall det fanns något tidigare flyg och då såg jag att någon hade avbokat direktflyget som skulle vara framme klockan 10! Priset var även billigare, runt $240 då det var business class så jag skyndade mig att boka det och avboka det andra. Toppen! Nu kändes det mycket bättre och jag kunde sova lugnt. Innan hade det varit svårt att sova då jag var orolig över att jag skulle missa det andra flyger från Chicago osv, men nu behövde jag inte oroa mig för det. Jag skulle dessutom komma dit tidigare och därför inte missa så mycket av San Fransisco.

Lördag 19/11
Jag anlände i San Fransisco! Tyvärr regnar det... Missade 3h av touren tyvärr, men de hade bara åkt runt insatsen och fikat lite. Om jag inte hade hittat direktflyget igen hade jag missat allt av san Fransisco för runt 3/4pm åkte vi därifrån. Den enda sevärdheten jag missade var painted ladies, vilket inte gör så mycket men det var ju ändå tråkigt eftersom att jag ville se de oxå och har det på min bucketlist.
Gruppen plockad upp mig vid 11am och då åkte vi runt mer i staden. Vi började med China town. Där gick vi även ut ur vanen och gick in till ett ställe där de gjorde lyckokakor. Det fanns smakprov och de var väldigt goda! Vi gick även in i en sovenier-butik och köpte en maskot. Det blev en panda. Vi satte den i framsätet. :)

Sedan åkte vi till Lombard street. Det var en lång backe upp till själva gatan och såklart parkerade tourguiden längst ner så vi fick gå hela vägen upp. Inte så jobbigt faktiskt men backen var lång och stup!

Efteråt körde vi till pier 39 och Fishermens Wharf där vi även lunchade. Det var jättefint ocj mysigt! Det var en julgran och några som sjöng jullåtar och massa söta byggnader. Man såg även alcatraz på avstånd.

Efteråt körde vi vidare mot Golden Gate bridge!! På vägen åkte stannade vi vid museum of fine arts. Väldigt fin byggnad!När vi varit vid bron körde vi vanen över den och drog vidare mot hostlet vi skulle sova i under natten. Vi åt middag på In-N-out burger, en kedja som finns i californien och Texas. Första gången jag var där. Det var helt okej, men jag gillade stället sänder såg ut som en diner :)

Här kommer även en bild på en hippiebuss, en cable car(vilket vi aldrig åkte då det regnade för mycket) och videon :)Det jag lärt mig av dessa dagar är att inte boka flyg med mindre än 2h(helst mer) mellan två flyg, haha! Jag kom ju fram i hyfsad tid ändå, men det blev ca $100-$150 dyrare än vad det skulle kostat från början.... och så missade jag ju en sevärdhet.
Har ju hört av andra att man inte ska boka flyg med kort tid emellan, men det stod inte när jah bokade att det var kort tid(vilket det gjorde på andra flyg med tex 1h) så jag trodde det var Okej.
Men man lär sig av sina misstag!

Kramisar 💜

Likes

Comments

View tracker

Idag är det fredag! Det betyder avresedag!! Min tour börjar ju imorgon, så idag om ca 2&1/2h åker jag til flygplatsen för att flyga till San Fransisco! Kul, kul!
Vet inte om jag kmr blogga ngt under veckan, men när jag kommer hem kommer jag självklart skriva om allt som hände under resan!

Igår, torsdag, var jag i skolan. Senare träffade jag Julia för lunch på the Cheesecake Factory. Det var gott såklart, men mätt blev man!Blev ett kort inlägg men ibland får det väll bli det oxå :)
Ha det bra!

Likes

Comments

Hola!
Hoppas ni har haft en bra helg! Det har iallafall jag, vilket jag tänkt berätta lite om i detta inlägg!

Fredag
På fredagsmorgonen när jag vaknade, kände jag direkt att jag skulle ha en slappardag. Jag har det varit ganska trött hela veckan men hade inte haft tid att sova i kapp då haft annat för mig, vilket jag märkte nu på morgonen. Däremot när slutar morronpasset och barnen var i skolan var inte alls trött haha. Jag la mig i sängen ändå men efter en halvtimme gav jag upp och bestämde mig för att kolla ikapp Svenska Hollywoodfruar istället. Sedan skypeade jag även med Carro och pappa vilket alltid är kul!
När jag slutat jobbet för kvällen satt jag med datorn en stund innan Jenny kom och vi kollade på film och pratade. Det var även meningen att Lena skulle komma men hon var för trött.

Lördag
På lördagen hade ställt klockan på 08:00. Detta var för att jag ville gå på zumban som började klockan 9. Däremot eftersom jag var uppe sent kvällen innan tänkte jag att jag får se hur jag gör, men jag vaknade faktiskt innan klockan ringde, så även om jag hellre legat kvar i sängen pallrade jag med ändå upp och åkte iväg för att träningspass. Efteråt åkte jag hem och tog en dusch åt lite mat och åkte sedan till beachwood mall och träffade Lena. Jag jobbade sedan från klockan 18:00 till 23:30.

Söndag
På söndagen träffade jag Julia på beachwood mall. Vi kollade runt lite i affärerna och efteråt pratade vi med några andra och bestämde att vi skulle åka och spela laser tag. Vi ville ju göra det före helgen men det blev inte av. Men nu hade vi hittat ett ställe som var öppet. Det var jag, Julia, Roos, och två andra från Cultural care.
Man kunde köpa ett spel, cirka 20 minuter, för $9 eller tre spel för $20. Eftersom att vi ville spela två spel köpte vi så klart tre spel. Så nu har jag ett spel kvar vilket betyder att vi kan åka dit igen. Det var kul att prova på laser tag då jag aldrig spelat det förut. Andra spelet var roligare än det första då att det var fler personer som var med och spelade.det var där med fler lag vilket var kul. Det hände lite mera än första gången då vi bara var två lag.
Efteråt såg vi även månen. Idag var den tydligen speciell då det var extra stor. Och visst var det en stor!

Tisdag
Vi skippar måndagen då inget speciellt hände. Förutom att jag pratade med mamma vilket var roligt.

Idag iallafall träffade jag Lena under dagen. Vi åkte till chagrin falls och kollade i två små butiker där innan vi åkte till tj Maxx och wholes food. När i satt i bilen började en gammal låt av Taylor Swift spela på radion. Då sa Lena att jag påminde om henne ibland med tanke på håret, haha.  Sedan plockade vi upp Jenny och Åkte till Walmart.  Det var kul att kolla runt i olika butiker men det enda jag köpte var en långärmad träningströja då jag tänkte att det kan va bra att ha nu när det börjar bli kallare, och dessutom nu till min tour som börjar på lördag. Flyger ju till San Francisco på fredag däremot det ska bli väldigt spännande och jag är taggad! Imorgon börjar packningen.

Jag gjorde även ett stopp på banken. Hon som hjälpte mig där sa att jag påminde PM någon. Jag tänkte precis säga att jag varit där och fått hjälp av henne förut, nät hon säger Taylor Swift. Haha, vad är oddsen? Samma kommentar två gånger på en dag? 😂


På kvällen åkte jag till min LCC då det var cluster event. Vi åt lite pizza och pratade varandra. Sedan kom en körskolelärare och pratade om körning i snö. Han sa ingenting jag inte redan visste, men det var väl ändå bra att fräscha upp minnet lite. Däremot kanske det hade varit roligare om vi au pairer som är vana med att köra i snö hade ett annat cluster event. Men det var ändå roligt att träffa andra au pairer och prata lite med dem igen.


Nu ropar bingen! Natti💜

Likes

Comments

Tjenare mittbenare!
Har ju skrivit några inlägg om vad jag gjort de senaste två veckorna men det är ändå lite jag missat. Jag tänkt därför skriva lite översiktligt om det i detta inlägg!

I förra veckan träffade jag en hel del andra Au pairer. Jag träffade bland andra Julia en dag. Vi lunchade och sedan åkte vi hem till henne och såg på film. Hon hade inte sett Picture This, så vi såg den.

I lördags jobbade jag lite under dagen. Det var bara C hemma då J var på födelsedagskalas. Däremot blev hon bjuden till grannbarnen hus så hon var där hela dagen. Inte mycket jobb för mig alltså! Men även om barnen inte är hemma måste ju jag vara hemma osv ifall de skulle komma tillbaka. Men jag fick tid till att plugga lite, vilket var bra. På kvällen träffade jag Julia, Roos, Laura, och Amy(en australienska som är här med Cultural Care). Det var meningen att vu skulle till ett haunted house och vi var påväg dit. Dock i bilen dit, under ett samtalsämne om Coyotes(fråga mig inte hur vi kom in på det) kom Amy på att hon glömt hunden utomhus 😂 så vi var tvungna att vända och åka tillbaka. Och mycket riktigt, när vi körde upp på uppfarten kom hunden springande.
Amy hade en tid då hon behövde vara hemma denna kväll så istället för att åka till spökhuset eller vad man ska kalla det(som var ca 1h bort) åkte vi för att äta middag då vi inte var säkra på att vi skulle hinna till huset.

På söndagen var jag ledig. Jag skypeade med familj och vänner och därefter bestämde jag mig för att åka på Zumba. Normalt brukar jag inte kunna gå på söndagar då jag har annat för mig, men efter jag inte gjorde något särskilt bestämde jag mig för att göra det idag. Jag kollade hemsidan och det stod att det var ett pass idag. Jag bytte om, åkte dit, och var ganska taggad. När jag kom dit var det ca 5 minuter till start, men dörren var låst. Så jag väntade. Det kom även en annan som skulle på passet. Tiden gick, men ingen kom... så efter en kvart åkte jag hem igen.... kul. Eller inte! Antingen hade instruktören tagit fel på tiden(klockan ställdes om under natten) eller så var det inget denna dagen fast de inte ändrat det på hemsidan.
Senare träffade jag Julia och Roos för middag.

Presidentvalet har varit oxå! Donald Trump vann... Hilary fick mest röster, men Trump flest poäng. Ska bli spännande 4 år! Förhoppningsvis blir det inget 3dje världskrig 😂

Likes

Comments

Då har man visst spenderat 3 månader i USA!?!? Tänkte inte på det för än nu. Herregud vad tiden går fort!

Dagen till ära är det Election Day, alltså USAs nästa president ska framröstas! Blir det Hilary Clinton eller Donald Trump? En som egentligen borde sitta fängslad eller en med väldigt korkade åsikter? Vem vet... enligt mina värdföräldrar ser det ljusast ut för Clinton. Men det får jag reda på imorgon! (Orkar inte sitta uppe till inatt)

Barnen var lediga från skolan idag vilket innebar jobb hela dagen. Men det var faktiskt kul med lite omväxling. Dagen startade tidigt ändå. Jag fick 30 minuters sovmorgon vilket jag inte klagar över, men barnen var uppe redan vid 6 tydligen! Såklart. Alltid när de kan sova hur länge de vill är de uppe jättetidigt, medan när man ska till skolan vägrar de kliva upp ur sängen 😂 (iallafall J).
Så dagen började med pianoläxa, därefter kort- och brädspel.
Idag var det även en klubb lr ngt som hade öppnat en ishall för skridskoåkning så jag tog med barnen dit. Även två av deras kompisar. Jag hade funderat på vad man skulle kunna göra under dagen och tänkte att skridskoåkning skulle vara roligt, dock kostade det pengar överallt och mina värdföräldrar hade inte lämnat några pengar för oss att använda. Men då smsade min värdmamma pch sa att hon precis fick reda på att detta var öppet och att vi kunde åka dit så fick jag pengar sedan. Så det var kul!

Det var kul att åka då det var längesedan! Kändes lite som Bambi då det var ett tag sedan jag åkte samt att det var min värdmammas skridskor, men det gick bra ändå.
Kompisarna var väldigt duktiga på att åka och C gjorde väldigt bra ifrån sig hon också. J däremot är nybörjare. Vi började med att använda en sådan där sak man håller i. Sen åkte vi runt lite och höll varandra i handen. Sedan vågade han faktiskt åka lite själv utan att hålla i något! Han behöver öva lite på tekniken men det var kul att han vågade och klarade det såpass bra ändå!

När vi kom hem fortsatte barnen leka med kompisarna, innan det kom ännu fler kompisar, haha fullt hus!
Det var livat ett tag kan man säga. Det är stooooora lövhögar utan för oss som blåses dit av några gubbar typ varje dag. Barnen hoppade lite i dem och lekte (inte jag alltså, nä nä 😉). Männen som jobbade såg oss men sa inget. När vi varit inne lite och kom ut igen, gick vi bara förbi männen och lövhögarna och då sa en av männen jätteirriterat "you need a permit to play with the leaves" jag ba, okej, då vet jag. Haha, ofta du behöver tillåtelse att leka i en lövhög? Som dessutom är löv från dina egna träd? Wtf?Nu blev det ett sådant där långt inlägg. Utan Bilder :p men vill inte lägga upp bilder på barnen, så ni får klara er utan ;) {Edit: lägger upp bilder ändå fast där ansikten inte syns ;) }

Jag fick förresten vet att det kommit 50 cm snö hemma! Whuuut? Håller väl säkert inte i sig dock. Här var det 17 ° idag ;)

Ha det!

Likes

Comments

I fredags träffade jag Linda. Hon var ledig så hon kom till Solon och vi umgicks mellan mina arbetspass.
Jag och Linda har flera gånger tänkt att åka till Chagrin Falls så att hon får se det, men det har aldrig blivit av. Vi passade därför på att göra det idag. Vi gick runt i affärerna en stund och sedan åkte vi hem till mig igen och åt lite lunch. Det var väldigt fint väder idag så vi tog med Charlie ut till hikingspåren vilket han tyckte var väldigt roligt! Sedan var det dax att börja jobba.

På kvällen träffade jag Linda igen och även Imbi. Det var en gratiskonsert i Cleveland downtown idag med bl.a. Jay Z och Beyoncé. Dock öppnades dörrarna 5 och man var tvungen att ha biljetter, så jag kunde inte gå :(
Imbi och Linda hade tänkt gå ihop, dock hade inte de biljetter heller och de hade ingen tid för att köpa några av någon. Så de tänkte åka dit ändå för att se om de kom in. Men de hittade ingen parkering, så de sket i det.
Jag åkte därför och mötte dem efter jobbet. Vi satt och pratade på Menchies en stund. Sedan åkte vi till target och därefter bestämde vi oss för att gå på bio! Lite spontant sådär. Vi såg på Dr Strange i 3D. Den var bra men inte superbra. Funkar. Biosalongen däremot var toppen! Stolarna var stora, bekväma, och gick att skjustera så man ligger ned. Perfekt!
Efter bion var det tyvärr dax att åka hem.


Pratade med Jenny btw. Hon var på konserten pch sa att den var jättebra! Lite avis såklart :p tydligen var Hilary Clinton där och pratade oxå, så gissar på att konserten var en del av hennes kampanj lr ngt :)

Likes

Comments

Igår, onsdag, träffade jag Jenny under dagen. Vi åkte in till Cleveland downtown och hittade bland annat den tredje Cleveland-skylten(yay!). Sedan åkte vi till Ohio city(oxå downtown) och hittade graffittimålningen igen då Jenny inte sett den. Vi kollade oxå runt på marknaden som är där som tydligen ska vara bra. Det var i princip vara kött, frukt, och grönsaker.
Vi gick också förbi en vägg där det var skrivet "before I die I want to..." och folk hade skrivit saker där med gatukritor. Så klart gör du också det! Vi skrev Bungy jump och fallskärmshoppning ;)
Det var för övrigt 21 ° varmt idag vilket jag lät alla på snapchat veta. Jag fick en snap tillbaka från Rebecka att det snöade hemma, haha. 😜

När vi varit i downtown Cleveland åkte vi till Chagrin Falls kollade i affärerna där som jag vill att göra. Vi har oftast varit där på kvällen annars då affären är stängda så det var kul att se vad de hade!

På kvällen träffade jag Lena. Vi åkte till menchies och käka frozen yoghurt. Där efter tog vi sedan spontanare till downtown. Det var nämligen Cleveland Indians sista baseboll match eller något. Spontanare alltid roliga! Vi åkte runt för att försöka hitta en parkering vilket vi visste skulle bli svårt. Men till vår förvåning hittade en parkering som låg typ 5 minuter bort från arenan. Lyckoostar. 😉 vi hade inga biljetter så kommer tyvärr inte in i arenan. Men vi stod utanför men många andra och kollade på stora tvskärmar. Det var kul att se! Vi fick veta att Charlie Sheen satt och även någon annan kändis satt inne i arenan. Fick även se det är på tv-skärmen. Kul!
Efter ett tag kom det dock en jätteregnskur. Alla skyndade för att ta skydd. Vi fick då veta att matchen skulle göra uppehåll. Jag och Lena bestämde oss då för åka. Men när vi var på väg därifrån slutade det regna och vi tänkte att matchen säkert snart skulle fortsätta. Däremot visste vi inte hur lång tid den skulle hålla på och jag skulle jobba dagen efter så vi åkte ändå.
När vi var på väg ut från downtown kom jag på idéen att vi skulle åka till en av Clevelandskyltarna med skylinen i bakgrunden. Vi vill nämligen se den och skylten när det var mörkt ute, vilket det var sisådär 00:30 på natten. Spontant åkte dit och det var fint! Ingen folk där vilket var toppen. Vi googlade även och fick veta att matchen var det igång, så klart. Dock förlorade Cleveland Indians med ett poäng...
Jag kom hem igen runt 02:00 och då var det läggdags!

O H I O

Likes

Comments

Igår, måndag, var det halloween!
Barnen hade såklart skola så efter Morgonpasset tvättade jag kläder och åkte på Zumba.
Vid 2 åkte jag till barnens skola då de hade en halloweenparad. Den började 2:30 pch jag kom dit vid 2:10. Det var fullpackat med bilar! Men jag hittade ett ställe att parkera på som bar ganska nära, vilket var bra. Sedan började paraden. Alla klasser gick helt enkelt runt skolbyggnaden i deras utklädnader och sedan var det klart, haha. Tog 10 minuter och sedan var det bara att åka hem igen :p

Vid 5:30 gick hela värdfamiljen och jag över till grannarna där de hade lite mat osv. Många andra från området var där också. Vid 6 var det dax för trick or treat! Alla barn sprang från hus till hus, sa trick or treat, och fick godis. Jag följde med, dvs jag gick på trottoaren med de andra vuxna medan barnen sprang runt :p

Detta är en av dekorationerna vi hade. Det är en häxa som kraschat in i ett träd och under på skylten står det "Don't text and fly" haha, kul!
C var utklädd till ett monster och J till en Ninja btw.

Likes

Comments

Hejsan!

Fredag
I fredagsförmiddag träffade jag Lena på beachwood place mall. Vi kollade lite affärer och sedan åkte vi hem tiden för att jobba.
På kvällen träffades vi igen. Denna gång hemma hos mig flr filmkväll. Vi såg på StarStruck och A Cinderella story. Nostalgi 💜 båda två älskade de filmerna när vi var yngre så de var kul att se igen!

Söndag
Jag träffade Kim, Linda och Ronja för brunch på First Watch. Däremot hade jag redan ätit så jag åt inget där. Efteråt gick vi på bio. Det var vi fyra och en till i salongen. Sedan kom en annan efter halva filmen. Klockan var ju ändå bara 2pm. Vi såg iallafall Keeping up with the Joneses. Den var rolig! Rekommenderar den.

Förra Lördagen
Tror förresten inte att jag berättat om förra lördagen. Kommer inte ihåg om jag gjorde ngt på dagen, iallafall kanske inget minnesvärt :P
Men på eftermiddagen/kvällen åkte jag och värdfamiljen och åt på The Melting Pot. Det var typ tapas fondue.

Först fick vi bröd, grönsaker och frukt att doppa i ost. Var osäker på om äpplen och vindruvor med smält ost skulle vara gott, men deg funkade faktiskt!
Därefter kom maten. Det var kött och räkor bland annat. Allt kom olagat. Vi fick en fond typ där man la i bitar av det man ville äta och lät de koka i två minuter innan det gick att äta.
Till efterrätt var en chokladfondue och vi doppade frukt, kakor och marshmallows. Gott, men väldigt sött, så jag höll mig till att doppa frukten :p det var ju ändå det godaste :)

Likes

Comments

~ Don't dream your life, live your dreams ~