View tracker

Hej alla fina personer!

Hur fina är inte dessa kläderna från HM. Jag tycker det är så mysigt att bara ha på mig en huvtröja och ett par byxor nu till hösten/vintern. Vad tycker ni?

Länk till tröjan och byxan jag har på mig.

Byxan har jag i storlek 36.

http://www.hm.com/se/product/56394?article=56394-A&cm_vc=SEARCH

tröjan jag har är i storlek M men jag hade kunnat ha S i den.

http://www.hm.com/se/product/50908?article=50908-M
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina personer!

Hur mysigt är det inte att bara ligga i sin sägen och lata sig en kall höst/vinter dag.. Men det är också viktigt med en fin och bäddad tycker jag ibland, vissa dagar bryr jag inte mig ett skit om hur min säng ser ut. Men det är mycket mysigare att gå och lägga sig i en säng som är bäddad.

Länk till et liknande täcke som jag har!

https://www.mio.se/produkt/william/25955783

Ha det bra p&k

Likes

Comments

View tracker

Asså jag är kär i yankee candle vanilla lime. Den luktar så gott och fräsch, det ryser i hela min kropp när jag tänder det. Det lyser upp min dag när jag inte är på humör jag har det tänt hela tiden.

Länk till yankee candle vanilla lime och hemsidan under

http://yankeecandle.se/ProductView.aspx?ProductID=451

http://yankeecandle.se/


Ha det bra p&k!!

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte kommit in på kontot eller på bloggsidan över huvud taget..Ny dag nya idéer... Vi alla måste nog hålla med om att fredagar är de bästa dagen på vecka, det gör jag imorgon har vi studiedag.. Denna veckan har vi haft det så slappt jag har haft 7 håltimmar...

Ha en bra dag p&k

Likes

Comments

Hej hej alla finna personer där ute idag hade vi hkk  den läraren går mig på nerverna hela tiden. Jag står och diskar och han kommer och säger "du har inte sköljt den". Vissa lärare går mig på nerverna hela tiden och jag blir så arg. 

Vad har ni gjort idag kommentera!

Likes

Comments

Ibland suger det att vara hemma som idag är jag sjuk. En dag som denna hade jag inte velat vara sjuk, idag hav vi bara "roliga" ämnen så inte så jobbig dag trots att vi slutar 15:30. 

Likes

Comments