• 352 visningar

Gillar

Kommentarer

sitter i sängen med solrosfrön och ska läsa lite och koppla av. Imorgon ska jag på praktik, första gången på det stället. är riktigt nervös faktiskt haha. kommer ''jobba'' där i 5 veckor! kommer bli jätte trevligt :)
ska upp 05:30. så måste sova tidigt och verkligen hoppas på att jag kan somna! Har inte skrivit här på ett tag. Har ingen blogglust längre typ men kommer ha kvar bloggen ändå. kommer slänga upp ett inlägg lite då och då. Har inte gjort så mycket på senaste tiden. försökt orka med skolan o allt med bråket. Har Philip vid min sida vilket känns skönt. Ska bli en sån där läs freak och börja läsa massor. Vill ha lite inspiration, vill börja skriva igen. gjorde de förr men slutade efter ett tag. Men ska börja kämpa mera, med skolan, vänner, saker som gör mig glad! :) Men iallafall, har haft en bra jul och nyår iallafall :) Min älskade syster kom till Norrköping under julen så fått träffa henne! gud vad jag saknade henne, saknar henne redan nu med! Men träffar henne i Februari igen, sticker upp till Umeå med mamma och hennes kille! kommer bli så jävla roligt. längtar massor! på nyår gjorde jag ändå inte så mycket. var hemma hos Philip det var mysigt. vi kollade på fyrverkerierna från deras balkong, och tro mig. det var så jävla kallt om fötterna så jag trodde jag skulle dö. ( stod bara med strumpor) Nä nu ska jag lägga mig och läsa. hoppas ni alla har det bra! sköt om er så hörs vi snart igen får man hoppas :P 

jag och min vackra syster. (oseriös bild)

  • 415 visningar

Gillar

Kommentarer

känner att jag måste skriva av mig. har alla känslor inom mig och det känns som jag ska exploderad. känner mig sårad, hatad, lämnad, arg som fan.

att en person kan svika en så mycket på en dag och hur allt kunde förändras. Att personen inte ens kan erkänna sina egna fel och skyller allt på mig? jag förstår inte, trodde fan hon var en äkta vän. 

Det började med att jag började märka att hon verkade inte bry sig ett skit om mig. hon frågade aldrig hur jag mådde märkte aldrig när jag var ledsen/arg. Allt handlade bara om henne. hon skulle få uppmärksamheten hela jävla tiden. och i början tyckte jag synd om henne. försökte finnas där men de var svårt när man blir iväg puschad och iggad. men sen märker man hur arg hon är för man inte finns där?! vad fan tänkte hon själv att jag kunde göra?! jag kunde inte göra nått för hon tog aldrig min hjälp allt ja gjorde o sa var bara fel hela jävla tiden. o sen efter att hon vet vad jag gått igenom, precis kommit ut självmordstankarna och försöker hitta lyckan igen. så ska hon sitta o prata om hur hon vill ta livet av sig?! jag förstår inte. jag visste inte hur jag skulle hantera situationen. så jag gick där ifrån tårarna i ögonen alla tankar i huvudet snurrade runt. men visst. sen fick man reda att hon blev arg för de. för jag fanns tydligen aldrig där och krama henne aldrig när hon ville det. men fattar fan inte, hur ska jag veta när o hur jag ska hjälpa henne när hon inte säger ett piss till mig. Och efter jag och John gjorde slut. kom jag närmare en kille i klassen, han fanns där för mig och han finns fortfarande där för mig varje dag som går. och jag fick känslor för honom, han satt och höll min hand den dagen. Men då var allt mitt fel igen tydligen för jag skulle fan inte få vara lycklig utav henne. Hon blev skit sur för att jag började umgås mera med honom. Helt ärligt jag tror hon var avundsjuk. och jag vet hur det är att vara i en depression. men så som hon behandlade mig. jag orkade inte längre. Hon typ började hata mig, igga mig. började vara med en i klassen hon hade snackat så jävla mycket skit med o nu är de tydligen as bra vänner. Men att hon ska blanda in killen jag gillar. skylla allt på honom tillslut? att han drar iväg mig från resten av klassen och att det var hans fel att jag sluta prata med henne?! wtf.. när jag umgicks med henne pratade jag knappt med någon i klassen. men sen när ja började vara mera med honom, så har jag ändå pratat med hela klassen väldigt mycket. så jag förstår fan inte vad tjejen snackar om. 

Dagen innan julafton tror jag det var, då skrev hon till mig och jag satt med ett leende hela dagen. hon bad om ursäkt över hon hade reagerat och att hon överragerade och var väldigt ledsen över det som hände. jag trodde äntligen att hon kunde förstå. att jag inte alltid kan vara där att jag också behöver hjälp och att allt handlar inte bara om henne. men jag hade fel.

hon snapa mig härromdagen och fråga om killen ja gillar är arg på henne. o jag sa jag vet inte men han är väl upprörd. o hon frågade så klart varför o då sa jag ju liksom eftersom du dampade på oss?

men då helt plötsligt som vanligt skyllde hon allt på mig att hon inte hade gjort ett skit och att jag var världens jävla idiot. och blabla. 
sen läste jag hennes ask. o jag bröt ihop. att hon anklagade mig framför alla som läser hennes ask. där förlorade hon all min respekt för henne! att hon skriver att hon inte gjort ett skit att jag är den dumma idioten? att jag startade bråket. jag förstår fan inte hur hon tänker. och jag antar att hon har sagt så jävla många lögner om mig till folk. sen första bråket med henne så fick jag as mycket hat på ask. om hur ensam jag var, hade inga vänner att jag var en lögnare en slampa och gud massa mer. jag raderade det mesta. 

Men det är så tydligt att hon har gjort nått. från att ingen visste vem jag var. jag har alltid varit den ensamma tjejen ingen vet namnet på i ett hörn. till att jag får en jävla massa skit på ask, o en massa skit om mig på ask till henne. 

jag tror inte hon förstår hur mycket hon har sårat mig just nu, o helt ärligt jag tror inte ens hon bryr sig.

hon kan fan gå o vara med en hon snackat så jävla mycket skit om o skrivit om henne på hennes blogg. men antar väl att det inlägget är borta nu. Jag vet iallafall att vissa i klassen tyckte att hon betedde sig jävligt barnsligt. men jag har iallafall killen jag gillar o så i klassen så. 

gud har aldrig varit så här arg o besviken jag har varit denna vecka asså. men jag fattar inte att hon inte kan erkänna hennes fel. jag har erkännt mina. de var fel o svika henne i det samtalsämnet hon och jag prata o de va fel att ja la mer uppmärksamhet till den som brydde sig om mig iallafall. men antar att hon alltid kommer va självisk o bara se felen alla andra gör.

  • 480 visningar

Gillar

Kommentarer