Header

Ny video allesammans!!

Jag har varit väldigt tyst på mina sociala medier de senaste veckan eller två, jag har återhämtat mig ifrån min feber och försökt att ta igen min OÄNDLIGA hög med skoluppgifter och prov jag missat, men nu är jag alldeles alldeles strax färdig. Och här kommer en ny video!!

Hoppas ni tycker om den, PUSS!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Detta har i princip varit min utsikt de senaste 4 dagarna. Har varit sängliggandes i feber, och har inte alls blivit så mycket bättre. Igår kväll var det första gången jag orkade gå upp men det var bara en liten stund, och idag samma sak, så har inte fått alls mycket gjort. Rätt jobbigt vad efter jag ligger i skolan just nu (och youtube, videon kommer upp imorgon jag lovar!!)

Har dock kollat en del på serier, började kolla på Gossip Girl då mina kompisar försökt få mig att kolla på den i månader!! Men nu äntligen hade jag en massa tid och har kommit till början av säsong 3 och ÄLSKAR serien (spoils inget :(( ), är dock liiite mer för action och skräck än bara en massa drama så har fått bryta av det med att kolla på the purge filmerna (Har fått höra att filmerna inte alls hört ihop och därför valde att kolla på den tredje först och sedan den första haha)

Och så märkte jag hur mycket höst det är också, och så sitter jag bara inne med min älskade Ben (and Jerry) och myser med serier.

Hoppas ni haft en mysig helg, PUSS!

Likes

Comments

Hejsan!!

En helt ny favorit ifrån ABH som jag köpte in när vi var i Stockholm, den är helt ​underbar​ och värd varenda liten krona! Håller den verkligen så kärt!!

Nu ska jag plugga inför SO provet på torsdag och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, ​PUSS!

Likes

Comments

Ny video!!

Äntligen kunde jag redigera och ladda upp den nya videon efter allt strul, sedan har jag även spelat in haulen på allt jag köpte i Stockholm som kommer ut på söndag nästa vecka, stay tuned! ​PUSS!

Likes

Comments

Ögonbryn: Anastasia beverly hills, dip brow pomade i ''Blonde''
Ögonskugga: Urban decay, Naked 2 palette i ''Tease'' och ''Bootycall''
Eyeliner: The Balm, Schwing eyeliner i ''Black''
Contour: Anastasia beverly hills, contour kit i ''Fawn''
Bronzer: Apolosophy, Bronzer powder i ''03 sparkling bronze''
Highlighter: Anastasia Beverly hills, Sun dipped Glow kit i ''Summer''
Läppar: Mac, Cremesheen i ''creme cup''

Likes

Comments

​Godmorgon!!

Jag vill börja med att be om ursäkt för den andra vloggen från stockholm som inte kommit ut än, har haft sådana problem med att kunna redigera i ​månader​, inte tillräckligt plats osv osv. Men nu har jag fått nog så igår satt jag hela eftermiddagen och kvällen och gjorde en fabriksåterställning på min kära dator, efter snart två år. ​Så​ skönt, men så jobbigt och det tog otroligt lång tid...

Men nu är jag tillbaka på banan igen och håller på att ladda ner alla nödvändiga appar och allt jag använde innan, så nu är jag redo att redigera en massa!

Till frukost åt jag mina avo-mackor, inte ätit dem på ett tag så blev superglad när mamma hade köpt hem! Sedan mitt nya favorit te, äpple och mint. Mmmmmm, verkligen en favorit!! ​PUSS!

Likes

Comments

Hejsan!!

Igår fick jag upp den första vloggen från stockholm, hur exciting?? Det var superroligt att redigera och ännu roligare att kolla tillbaka på den underbara dagen!

​Hoppas ni tycker om den! puss <3

Likes

Comments

Hejsan!!

I lördags strosade jag och familjen runt i gamla stan och bara myste och tog en hel massa kort, och så åt vi lunch på det mysigaste lilla krypinnet. Det låg i en av gränderna och man hade missat det om man bara gick förbi, och maten var supergod!!

Vi gick även förbi en Ben&Jerry glassbar, men jag fick inte gå in och köpa någon glass :((

Gamla stan är verkligen något jag tipsar för någon som besöker Stockholm, det är verkligen hur mysigt som helst att gå bland de gamla ​och ​nya butikerna som finns där, och glöm inte alla mysiga restauranger!! 

Likes

Comments