Hej!

Jag har inte bloggat på ett tag då min telefon la av helt i slutet på april och jag skaffade inte en ny förrän för 3 veckor sen. Nu är jag iallafall tillbaka och planerar att börja blogga igen. Jag har också bytt head er nu (äntligen). Men jag hoppas iallafall att ni ska ha det trevligt när ni läser och aa ha de gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det handlar inte om att vara snyggast. Det handlar inte om att se ut som modeller i Vouge. Det handlar inte om att du inte har stora bröst stor rumpa eller den perfekta näsan. Det handlar ALDRIG om att vara den andra lik. Varför jämföra sig med andra eller följa ett ideal när det finns en anledning till att du ser ut som du gör? Kort, lång, smal, tjock, överviktig, underviktig, liten näsa, stor näsa, liten rumpa, stor rumpa. Vem bryr sig? Den enda som bryr sig är du! Andrq som bryr sig är antingen bara avundsjuk eller inte frisk. Du har den kropp du har för att alla är olika, inte ens våra skelett ser lika ut. Våra fingeravtryck är olika, våra iris är olika. Våra kroppar är också olika. Försök inte likna någon annan för då kommer din egna art att försvinna om du vill vara någon annans art. Du föddes som ett original, dö inte som en kopia! ❤❤❤😘

Likes

Comments

Hej!
Igår bloggade jag inte för att jag var jättetrött och somnade innan jag hann blogga.
I alla fall, idag har jag loggat ut från mina sociala medier så som Facebook, Instagram och Snapchat  bland annat, detta för att få en paus från all ideal hets osv. Jag kommer att under dagen och eventuellt imorgon endast att nås till viss del på messenger fast mest endast på min telefon.
Hoppas ni får en bra dag!
"Gör det som krävs för att DU ska må bra"
LOH (Lots Of Hugs)💕

Likes

Comments

Hej!
Idag är det inte så mycket som har hänt.
Skoldagen har gått ganska segt och jag var inte hemma förrän 8. Efter skolan hade jag bestämt tid med en tjej som ska styla mig till balen, hår smink osv. Hon har en salong i Borlänge som heter Beauty Corner där som jobbar med tatueringar hårförlängningar fransförlägning, spraytan och mycket mer.
Vi bestämde lite stil på smink och hår och bokade även tid.
Mer om detta under själva dagen som balen är.
När jag var klar där va jag med en kompis en stund och sen drog jag till gylleskolan, alla dansträningar till balen hålls där. Det var lite intressant att hitta till deras aula för jag har aldrig satt min fot på den skolan. Men det gick bra det också.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer än att typ duscha.
Nu ska jag väl typ sova och de vad morgondagen har att erbjuda.
"Every little happy moment gives you energy"
LOH (Lots Of Hugs) 💕

Likes

Comments

Hej!
Tänkte lite smått uppdatera hur dagen har varit osv och helgen också.
Under helgen var internet uppkopplingen jätte dålig så jag valde att inte blogga under helgen och så hade vi ett ganska fullspäckat schema, så jag hade ändå inte haft tid till det. Jag hade i alla fall jätteroligt och min grupp har klickat jättebra så det är skönt! Idag har varit en ganska jobbig dag för mig, folk som inte har lyssnat på lärare och inte tagit hänsyn osv. Vi behöver egentligen inte gå in så mycket på det.
"Show respect to The ones who shows respect for you"
LOH ( LOTS OF HUGS ) 💕

Likes

Comments

Hej!
Dagen som gått har varit rätt så lugn och rogivande. Jag har i lugn och ro packat inför helgens läger som jag gör övrigt faktiskt inte ens har nämnt. Som ni kanske vet då är jag konfirmandassistent och vi kommer att under helgen åka på ett läger tillsammans med konfirmanderna. Det ska verkligen bli jättekul. Ifall jag fotar något under lägret kommer dom bilderna antagligen upp på söndag kväll. Om det finns internet dit vi ska så kommet jag att blogga där annats får ni vänta tills på söndag. Eventuellt att jag slänger in ett inlägg imorgon under dagen.
Men ifall jag har internet så kommer det att märkas ganska tydligt 😝
Nu känner jag att jag verkligen behöver sova, godnatt😘
"Live today, remember yesterday, dream about tommorrow"
LOH ( LOTS OF HUGS ) 💕

Likes

Comments

Tidigare idag skrev jag om att jag var påväg till falun för att agera hårmodell. Det var spännande och inspirerande. Eftersom att jag inte visste vad frisören skulle görs på mig så var det lite spännande och sjukt inspirerande att hon fick till det så himla bra! Jag brukar ju knappt lyckas med en fläta 😝
Jag blev i alla fall sjukt nöjd!

Likes

Comments

Hej alla små söta geléhallon!
Idag är jag på ovanligt bra humör, fast det behöver man också ibland man kan inte springa runt och va ledsen hela tiden 😆
Just nu är jag påg till falun för att agera hårmodell på kristinegymnasiet. Det har faktiskt varit en lugn och skön morgon, jag har inte behövt stressa så himla mycket.
När jag har varit på kristine så kommer det att komma efterbild åtminstone och eventuellt förebild.
Vi får se helt enkelt vad dagen har att erbjuda! 🌞
"A negative mind Will never give you a positive life"
LOH ( LOTS OF HUGS ) 💕

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat på ett tag...
Det finns lite olika anledningar till det, bland annat så har vi haft en del nationella prov och under lovet hade jag fullt upp.
Jag har helt enkelt glömt bort och inte hunnit med att blogga på några veckor, men nu kör jag ett ryck igen!
Hallå vart tog mars vägen? Tiden har bokstavligt talat flugit iväg! Mars gick jättefort och jag har en känsla av att April kommer gå minst lika fort. Nu under helgen har jag varit i Falun och haft antagningsprov på Praktiska Gymnasiet, det gick ganska bra och jag vill gå där. Det är min typ av skola. Under påsklovet var jag dels i min mosters stuga och åkte hundkälke, och det mina vänner trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag har också lärt mig köra fyrhjuling och det gick ju faktiskt suveränt bra med tanke på att jag bara har kört en gång innan det... Och det gången ska vi inte prata om för det hade ju kunnat gått väldigt mycket bättre... Hur som helst, jag mår bra och hoppas att ni också har det bra!
Förresten jag tänkte avsluta alla kommande inlägg med ett citat! 😊
"What tommorrow Will bring is a gift from me to you"
LOH ( LOTS OF HUGS ) 💕

Likes

Comments

Hej!
Hoppas eran dag har varit bra!
Min har varit fett seg men är stolt för gårdagens antagningsprov gick bra!
Iallafall tänkte jag idag prata om ett ämne som jag har en enorm hatkärlek till-smink!
Vi kan ju börja med den delen av smink som jag har en kärlek till:
Roligt, tidsfördriv, experimentation, rogivande. Detta är några av sakerna i smink som jag har en kärlek till.
Dom grejerna med smink som jag har hat till:
Helt enkelt tårar och ångest.
Nu kära vänner ska ni få läsa något som jag aldrig berättat för någon som händer minst 90% av alla gånger jag sminkar mig.
Jag skäms med att gå med smink och jag skäms att gå utan. Varför jag skäms att gå utan är för att jag inte tog hand om min hy när jag var liten. Varför jag skäms över att jag går med smink är för att jag visar att jag vill inte gå osminkad för jag är osäker i mig själv. Det är i alla fall det jag skildrar.
Jag hatar att stå framför spegeln på morgonen och dampa för att ögonbrynen ligger fel. Det får mig att gråta. Sminket är inte jag det är något för att dölja mig. Att stå framför folk med en fin skuggning på ögonlocken och counturat ansikte får mig att tänka på vad dom tycker. Jag är obekväm att stå där, jag skäms att jag med bruna skuggor framhäver övre delen av kindbenet. Jag skäms över att lägga en skugga för att lura folk att jag har fina kindben när jag inte har det. Trots allt det här sminkar jag mig. Varför? Jo för att om jag inte gör det får jag lika mycket ångest som om jag gör det. Nästan hela tiden när man ser mig osminkad är det för att jag antagligen inte hann. Eller inte orkade med ångesten det gav mig. Oftast ser man mig sminkad och glad, det är raka motsatsen. Men varför ska jag visa hur jag egentligen känner? Man brukar ju säga, eller ja jag har i allagall hört det, att man inte ska visa för den som har gjort en illa så att man mår dåligt att man inte gör det för att den inte ska få uppmärksamhet. Därför visar jag inte alltid mina egentliga känslor.
Ville bara att ni skulle veta att alla som sminkar sig tycker inte om det ibland och bara för att man är glad betyder det inte att man är det.
LOH ( LOTS OF HUGS ) 💕

Likes

Comments