Header
Felicia Artfors

Jag har inte uppdaterat så mycket det senaste för jag ska byta till Wordpress. Jag och en kompis http://nouw.com/hubinette ska börja på Wordpress och så hur det är, vi kommer göra en del samarbete och prata om visa saker tillsammans. Jag kommer ha ett annat namn på bloggen än Wordpress brukar ha och då behöver jag lite hjälp av min pappa och då ska jag försöka fixa det antigen idag eller imorgon, därför blir det lite dålig uppdatering tills jag fixat allt ordentligt, sen har elvira fixat en header till mig så det kommer också bli nytt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi har nu varit ute och gått ca 1,2 mil så är nu helt slut i kroppen. Säkert bränt en massa för har burit barn och sprungit, men sedan åt vi bulle när vi kom tillbaka så då var de ingen idé haha. Men vid 3 tiden är det dricka och mingel och då ska jag försöka ta ett par bilder. Ni får även bild på frukosten, världens tråkigaste frukost dock.

Likes

Comments

Jag ska skriva 10 saker om mig som egentligen inte ens är intressanta men vill du veta saker om mig så varsågod

1. Min favorit färg är rosa och mitt favorit mönster är leopard
2. jag har färgat mitt hår sen jag var 10 år, blev då blond och var det i 3 år, sedan har jag mest varit brunette och svarthårig även rosa och lila har varit favoriter.
3. Jag har gått i brasiliansk jiu jitsu i ca 7 år.
4. Jag är överrörlig men också jätteovig, vi inte riktigt hur det går ihop med varandra.
5. Jag har världens sämsta på att spara pengar, är alltid fattig mem vill ha så mycket
6. Jag är halvt troende till gud, jag var mer troende för några årsen når jag var aktiv med konfiramtionen m.m men ju mer åren går desto mindre tänker jag på det.
7. Jag har då 27 kusiner, men 2 eller 3 av dom är bara halv kusiner.
8. Mitt humör är väldigt tydligt, är jag glad så ser alla att jag är glad, är jag arg så vet ALLA om att jag är arg. så jag har inte det normala många har, det mittimellan humöret utan jag är antingen eller.
9. Jag brukar ofta skratta åt mina egna skämt och har världens sämsta humor.
10. Jag skämtar mycket om allt och är alltid ironisk eller sarkastisk.

så det var 10 saker om mig, hoppas du har lärt känna mig lite bättre nu.

Likes

Comments

Jag tänkte ta mina bästa tips för att hitta motivation till att äta rätt, vad man kan äta och hur man bör tänka.

1. Tänk inte onyttigt. Tänk inte på sötsakee eller socker, utan tänk på " vad kan jag göra på sötpotatis" eller "vad kan jag göra med frukt"
2. Vill du gå ner i vikt? skippa kolhydraterna, för kolhydrater är socker, så allt socker ska egentligen inte ätas.
3. Gör upp schema på vad du ska äta och när du ska äta. På det sättet så kommer du inte ha cravnings och bara gå in i mataffären och köpa en dricka eller godis för att du var hungrig, utan du vet när du ska äta så slipper du gå runt och tänka på det.
4. Är du tävlingsinriktad? tävla mot någon, ex. vem som äter nyttigast på 1 vecka, vem som kommer på nyttigaste och godaste receptet på någon måltid.
5. Tänk på vad du stoppar i dig. När du börjar läsa på inhållet så ser du att det är ingredienser som du egentligen inte vill äta och du vet hur mycket du stoppar i dig, du blir medveten om hur mycket du skadar din kropp.

Likes

Comments

Vi var ute och åt på resturangen som tillhör hotellet idag, jättefin mat och en jättemysigs sällskap. nu får ni ha en fortsatt bra kväll så ska jag säg godnatt till pojkvännen sedan gå ner och hålla resten av familjen. godnatt på er alla, hörs imon❤

Likes

Comments

Detta kommer bli världens roligaste inlägg, men jag har bara suttit i en bil från 10 imorse tills klockan var halv 3 och ätit hamburgare, det är de ända jag har gjort idag i princip men nu är vi äntligen framme. Vi åkte då till Visingsö för att fira mamma och pappas bröllops och förlovningsdag. Nu firar du 20 så grattis mamma och pappa älskar er till månen och tillbaka. Både idag och imorgon kommer de några från släkten så vi blir ca 22 personer. Vi ska äta julbord och bara ha det mysigt. Jag har blivit lite anti mat för tillfället det är mycket jag inte gillar så man får hoppas att det finns något gott.

Visinggsö är en super liten ö vid gränna, ni vet gränna där all polka kommer ifrån. Ön är 1,4 km lång och 1,3 km bred tror jag att det var. Så det finns inte mycket plats att vara på. Självaste hotellet vi bor på är som några hus som ser lite ut som barnen i bullerbyn, den känslan får man när man kommer hit, men ska ta lite bilder när det blir lite finare väder för nu är det jättegrått och det börjar bli mörkt.

Igår kom det inte några inlägg för mitt internet har tagit slut och jag hade sista praktikdagen från halv 12 till halv 7 igår så jag var inte hemma knappt någonting igår, sedan när jag kom hem var jag tvungen att packa. Ni får gärna ge lite tips på vad ni vill ha för blogginlägg, hör av er i kommentarerna, facebook eller snapchat vad ni vill att jag ska göra för inlägg, vad ni gillar att läsa om. Mina sociala medier är

Facebook - Felicia Artfors

Snapchat - feliciaartfors

Twitter - feliciaartfors

pinterest - feliciaartfors

musical.ly - feliciaartfors

Instagram - feliciaartfors

Alla mina social medier har samma namn vilket är väldigt bra för då glömmer jag inte av vad jag har för användarnamn.


Likes

Comments

Nu har ni säkert en tanke om att jag ska lägga ner bloggen, men så är det faktiskt inte. Kan ju inte skaffa en blogg och lägga ner den efter en dag, utan jag tänker mer på vilken blogg sida jag ska använda. Är inte jättenöjd med Nouw tyvärr. Så har lite tankar på Wordpress, min pappa har en blogg som heter artfors.se och då kan man vara en del av hans blogg och heta ex, felicia.artfors.se och det känns lite mer personligt och Nouw har kraschat mycket när jag har använt denna bloggportal. Så det är lite tankar fall det är värt med Wordpress som är den bästa bloggportalen eller fortsätta vara kvar på Nouw. Så jag behöver eran hjälp, vad ni tycker och vilken ni tycker är bäst om ni har använt sidorna. Jag tänkte göra en omröstning på vad ni tycker och skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om dom olika bloggportalerna.

Likes

Comments

Jag började med bloggen för någon vecka sedan och hade så mycket motivation och tips att dela med mig av. Jag vill kunna uppdatera flera gånger om dagen, kunna ha minst ett långt inlägg om ett speciellt ämne. Men när jag väl sätter mig ner och ska skriva så försvinner allt jag har tänkt att skriva om, som om jag aldrig hade tänkt något från början förstår ni? Sedan nu när det har varit praktik har jag inte haft internet och nu har även mitt internet från mobilen tagit slut och jag och massa i min släkt ska till visingsö så kommer få leva som en grottmänniska timmarna dit och hem. Men för att inte tappa bort det jag prata om i början så har det inte kommit upp så många inlägg som jag vill. Det är ingen som vill läsa en blogg som har kanske en eller två inlägg per dag, knappt det. Men när jag väl har tid att skriva så är klockan redan efter 00 och då har dom flesta gått och lagt sig så då är det många som inte läser. Men jag börjar skolan nu efter helgen och då kanske jag kan lösa flera inlägg för då har jag mer tid att sitta ner och skriva. Några idéer jag har att skriva om är:

  • Dagens låttips
  • Dagens sminkning och outfit
  • Dagens mat och träning
  • Något jag tänker på idag
  • Appar värda att ladda ner
  • Tips på julklappar nu när det närmar sig julen


Så jag har en massa tips på vad jag kan skriva jag har bara inte tiden att sitta ner och skriva dom inläggen jag vill skriva, för jag vill att ni ska få minst 4 inlägg om dagen. Nu ska ha bara kolla lite bloggar sedan ringa min pojkvän och säga godnatt till honom. Imorgon är det även min sista praktikdag ska bli skönt med ledigt några dagar. Ha en super bra kväll ❤

Likes

Comments

hej darlings, hoppas ni har haft en underbar dag, tyvärr har det inte blivit någon uppdatering på någon dag för har varit på praktiken och verkligen inte haft någon ork, både fysiskt och psykiskt. haha det låter redan bra att jag inte orkar skriva inlägg. Efter helgen var jag helt slut, all min energi tog helt slut för det var så mycket folk och så mycket att göra. Det har varit en helt otroligt bra helg och vi har löst alla problem vi fick. Men nu är det tillbaka till verkligheten och träningen, nu har jag varit så trött att jag inte har orkat ta mig till gymmet men jag behöver komma dit, jag skulle egentligen velat gå till bjj idag men det är bara jag och en till i butiken idag så hon behöver lite extra, så slutar antagligen senare än vad jag trodde. Men nu när helgen är över så måste jag hålla mig i maten och kan inte säga att det går så bra, jag ska hålla mig ifrån kolhydrater och socker, detta är något jag själv vill men det känns fortfarande inte som jag själv kan. För när jag blir trött och inte har någon ork så slutar jag bry mig om vad jag stoppar i mig och du måste ha koll hela tiden. Det är så mycket dåligt vi får i oss som vi inte har en aning om, men det är bara att ta nya tag och så får jag försöka hålla mig till helgerna. Man har så mycket tankar om allt med mat och träning, vad man måste ge upp men tack vare Evelina så har jag kommit på nya frukosttips så har kommit bort från mackorna jag brukade äta på morgonen, nu har det bara varit en smörgås nu till lunch för vi ska på en föreläsning med skolan så hinner inte äta lunch, men då valde jag mörkt bröd istället för ljust. Man måste sätta upp mål för sig själv för att lyckas och nu ska jag lyckas. Jag ska försöka få in ett till inlägg mot kväll så ni kan hålla er uppdaterad om vad som händer i mitt liv. Idag fyller även min kompis 16, så grattis min orten bror, ha en bra dag. och ni andra får också  ha en fortsätta bra dag ❤

Likes

Comments