View tracker
View tracker

Häromdagen åkte jag in till stan med Erika och kollade runt lite i stan, därefter mötte vi upp min bror och hans vän och valde då att gå att äta på o'learys där jag beställde en natchotallrik 😍🌮 när vi hade ätit och smält maten tog sig jag och Erika hem till mig och kollade på hitta Doris som jag längtat så efter att se, och den var precis så bra som jag hade hoppats.


Likes

Comments

View tracker

En dag på stan med min storebror och Andreas igår var inte fel, blev ett par affärer och såklart otroligt mycket skratt. När vi var klara i stan hade min bror köpt en kappa för 4500 kroner, skor för 500, örongångarna för 175, och sen en mössa och för 200 och en halsduk för 200 kroner 😱 otroligt snygga saker allting.

Mot kvällen bar det av mot Varberg med såklart min bror och Andreas men då var även Rasmus och annih med också där blev det lite mat och rundkörning innan vi åkte tillbaka till Halmstad igen 🙌🏼

Likes

Comments

Igår jobbade jag dagspass och kände för att ha filmkväll på kvällen så frågade runt lite om någon var sugen på det men det blev helt andra planer, började med att jag Ida och Jennie åt på chili thai i Halmstad och därefter tog jag och Jennie bussen hem till mig medans Ida åkte hem till sig för att kolla om hon kunde låna bilen på kvällen för att..

Det är så att dessa clowner som springer runt överallt har ett instagramkonto som jag följde där dom skrev ut ställen dom skulle till och vilka tider och nyfikna som vi blev valde vi att åka dit och gick runt och letade till en början... Sen när tiden började närma sig då clownerna skulle samlas kollade vi deras instagramkonto för att se om dom lagt upp något och såg att dom tagit bort hela kontot, då förstod vi Att dom inte skulle komma och vi körde runt lite överallt på olika ställen i hopp om att träffa på dom... och vi hittade en😱 dock en väldigt stel clown😅

Likes

Comments

Blev en otroligt mysig dag igår när jag var ledig!

Blev en snabb tur till Laholm för att fixa lite saker på banken med min bror och pappa, därefter åt vi på Kinarestaurang och då var även annih och Andreas med.

När den goda maten hade åkt ner och vi hade fått smälta det ett tag följde jag min pappa hem och blev därefter upphämtad av Erika och vi åkte först till eurostop för att hon skulle söka lite jobb men för min del blev det lite små shopping, köpte två små saker.

När vi var klara där tog vi oss vidare till stan och där sökte Erika lite fler jobb och när hon kände sig klar gick vi till café Nosh och tog en fika.

Likes

Comments

Äntligen.... Äntligen har dagen kommit!!!

Jag har fått en lägenhet 😍😍😍 jag är så otroligt lycklig, allting går så otroligt bra nu så det finns verkligen ingenting i mitt liv jag har att klaga på. Sen i lördags har jag varit Halmstadbo och lägenheten går framåt, lite saker som ska upp på väggarna och ett sminkbord ska in med!👌🏼

Likes

Comments

Igår var jag en runda på maxi med Erika för att handla lite skoj saker... Och har fått höra att rostad macka med mosad avokado och lite aromat krydda på ska va fruktansvärt gott! ... Så jag provade det och herregud😍😍😍 så från och med nu och tills jag tröttnat på det så är det så min frukost kommer se ut. Dock har jag ingen avokado kvar så får köpa ny imorgon 🙌🏼 så tips till er som inte provat detta än, GÖR DE!!!😍

Likes

Comments

Vilken dag!!!

Dagen börjar med att jag jobbade 3 timmar bara så deg var skönt, därefter plockade Erika upp mig och vi körde upp till gallberget där vi gick en liten bit för Att komma fram till en hög trappa där vi planerat Att träna i.
Jag har bestämt mig för att komma igång ordentligt nu med promenader och lite träning hemma då jag inte har tillräckligt med tid för Att pendla till gym med dom tiderna jag har på jobbet.

Men som sagt skulle vi träna i trapporna och när man inte tränat på väldigt länge nu så var det den absolut värsta träningen att börja med 😂 efter att ha sprungit upp för backen två gånger trodde jag inte att jag skulle orka mer.. Hade världens värker i benen och kunde knappt andas 😂 men vi körde på och klarade iallafall 5 gånger 💪🏼 go girl !!

Likes

Comments