I lördes var jag och några vänner på tre hjärtan för att kolla när Dani M, därefter bar det av en liten runda till james för biljard.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 116 Readers

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag älskling linnea och markus ut för att kolla på ödelagda hus. Tycker sånt är så obehagligt ;) hahaha... Firade morsdag med farmor pappa och älsklingen igår med massa gott ute i det fina vädret!

Idag har jag och älskling hållt på i trädgårde i tre timmar och nu fixar vi trappan vi byggt till mina vovvar för att dom ska komma upp i sängen. Sen blir det mat och träffa vänner 💕


  • 116 Readers

Likes

Comments

Supermysig morgon. Ligger fortfarande och degar i sängen men ska upp ta på mig träningskläderna och ta en pw med vovvarna alldeles strax. Ska även jobba lite mer på brännan idag e de tänkt.

Igår va jag med några vänner i halmstad på bilttäff, den skulle leda till race men polisen förstörde alltihopa totalt innan någon bil ens hade kört :/ det va lite synd. Men jag hade gott sällskap och det va hyfsat fint väder så jag var nöjd endå 😄

  • 110 Readers

Likes

Comments

Haft en helt otrolig bra dag. Lediga från skolan va det bästa dock va inte min älskling de men fick gå endå, när älsklingen hade slutat kom han och hämtade upp mig och sen plockade vi upp emily och hennes lillasyster molly som är 1,5 år. Vi åkte till veinge hem till jesse och bäle för att vänta in massa andra. När alla hade kommit och barnen hade lekt färdigt tog vi oss en skippo runda och en snabbis med finns i sjön.

När de slutat regna pallrade vi oss nee till veingeskolan och körde några timmars fotboll, och gissa 1 gång? Mitt lag vann !

Måste bara berätta att två små killar från kosovo kom cyklandes och linnea berättar att dom är nyinflyttade och kan verken svenska eller engelska men dom hade varit med och spelat fotboll med dom förut så jag tänkte jag skulle fråga dom om dom ville vara med iatället för att bara titta men jag kom först inte på hur jag skulle få dom att förstå va jag menade så kom min lysande ide' upp att jag kunde använda googletranslate HAHAHA... Kan inte annat än att vara stolt över mitt smarta drag att komunisera med dom små killarna. Men gick hur bra som helst och den ena killen var med ett tag!

Nu ligger jag hemma i sängen redo för att bli duktigt, ska nämligen börja läsa för att se om jag lättare kan somna. Har väldigt stora problem med sömnen. Köpte en bok på Maxi och den verkade rätt spännande så får se hur detta går. Boken hete Blaze och är skriven av Stephen king. Detta är de sista från mig nu ska jag försöka försvinna in i bokens värld ett tag och sen slumra in i drömmarnas värld 😴😴


  • 110 Readers

Likes

Comments

Helt underbar helg.
Fredagen spenderade man med älsklingen, katten, linnea och markus. Blev både poker och en promenad med bus i laholm.
Lördagen gick över till en utgång med motgångar ! Blev lite bråk med polis inkopplad då en kille va på både mig och mina vänner för mycket och det ledde till bråk. Men det löstes fort och vi fortsatte kvällen med dans.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med mina vovvar och väntar på att älsklingen ska vakna så man kan gå ut och gå en runda :)


  • 110 Readers

Likes

Comments

Blev stor utmaning för klassen idag på idrotten, läraren körde hårt med oss nu när de va sista riktiga idrottslektionen innan sommarlovet. Kom hem efter idrotten plockade lite på runmet och hoppade sen in i duschen. Efter det har jag legat och sovit med vovvarna i soffan.
Ikväll kommer vännerna på en runda poker och massa mys😇 så blir en lugn kväll eftersom jag är helt slutkörd!


  • 112 Readers

Likes

Comments

Lördes var jah ute med älaklingen och fina flickor! Blev en otrolgt bra kväll


  • 110 Readers

Likes

Comments

Nu har man äntligten gjort om på rummet så det e mer plats 😇


  • 110 Readers

Likes

Comments

Utflykt med pojkvännen till ullare idag :)
Hoppas på massvis med fynd ;)

Ikväll blir det badtunna och filmmys med pojkvännens föräldrar.
  • 112 Readers

Likes

Comments

Idag ska min minsting få vaccinationsspruta, Är lite små nojjig över hur han ska ta det men hoppas det går bra.

Ikväll blir det träffa lite vänner och sen ska jag och min pappa sitta ner och prata om hur vårt hus ska se ut när pinnen ( pappas tjej ) kommer hit.


  • 109 Readers

Likes

Comments