Header

Kappa- Zara // Tröja- H&M // väska- Valentino // jeans- Tommy hilfiger // skor- adidas

Likes

Comments

Glömde självklart kameran imorse, men det får bli bra ändå! Första gången jag åt en Bowl på JOS och jag tog "peanut" som var jättegod!! Stort tips!

Likes

Comments

Sedan senast har jag hunnit med en hel del! Har klippt och färgat håret, börjat jobba ordentligt igen och även självklart spelat fotboll i mängder.
Den här fotbollssäsongen är en riktig bergodalbana där man vinner otippade matcher med världens härligaste gäng vid sin sida, medans man nästa dag förlorar och tappar den sista glöden man har. Jag är just nu osäker på var jag befinner mig känslomässigt i mitt lilla fotbollshjärta vilket gör att jag är otroligt instabil haha, det kommer bättre dagar så småningom!

Efter att ha varit lite tom på energi efter mycket jobb och träningar ska jag ta vara på min lediga dag från jobbet imon och äta frukost i stan med Amanda och sedan förhoppningsvis hinna med en fika eller två! Ska försöka få med mig kameran, så därför fick jag idén att uppdatera er redan idag.

Likes

Comments

Jag och Kajsa har börjat med tidiga morgonpromenader för att starta dagen på ett skönt sätt. Idag var det andra morgonen, och nu är detta en rutin som vi ska följa ett tag framöver!

(Inlägget skulle upp i tisdags)

Likes

Comments

Tips

Häromdagen bakade jag och Kajsa rawbrownies för att kunna hålla oss till vår diet och inte äta socker när man har sötsug. Vi testade då att göra brownies med dadlar, nötter, avokade och massa annat och det blev super!
Man märker ju självklart att det är ett nyttigare alternativ, men de var supergoda ändå. Tips!!

Fräscha bilder;)

Likes

Comments

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag spelat matcher, varit i Ullared, myst med Jakob, varit på dagsfest på Port och till sist även hunnit med ett pyjamasparty! Mycket härjande på det senaste så den här veckan ska jag ta det väldigt lugnt. Idag är jag träningsfri och ska därför passa på att ta med mig Kajsa till Lerum för att kolla på en fotbollsmatch. Till det behöver man självklart ha med sig lite picknick så nu ska vi förbereda lite nyttigt snacks som vi kan ta med oss!

Likes

Comments