Header

Ingen är nöjdare än jag över att jag fick följa med på Amandas bal i år. Jag hade ju utan tvekan världens finaste baldejt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags var jag baldejt till min fina vän Amanda. Vi gick på Hulebäcks bal och vi hade hur kul som helst ihop. Jag gick som "killen" och Amanda var hur fin som helst!! Har inte laddat över mina bilder ännu, men ni får se några så länge

Likes

Comments

Godmorgon! På bilden ovan ser ni dagens goda frukost med kvarg, apelsin och pistaschnötter. Jag sitter just nu på jobbet och längtar tills jag får åka hem och träffa Nellie en snabbis innan jag sedan ska iväg och spela match!

Likes

Comments

Hello hi! Är en arbetsnarkoman för tillfället då jag jobbar varje dag under dagtid och så fort det blir helg slår jag över och jobbar kvällar/nätter istället. Under kvällarna på mina vardagar har jag träningar, så att hinna ha en fritid och faktiskt göra roliga saker som sedan är kul att uppdatera om på bloggen är just nu iprincip omöjligt. I'm still trying tho!

Idag är jag iaf på väldigt bra humör, för idag kommer vår sista kämpe hem från Asien!! Nellie stannade kvar i 1,5 månad längre än oss och har äntligen landat i Sverige igen!!! Imorgon ska jag få krama på henne och jag är superlycklig över det. Idag är även min enda lediga kväll så jag har tagit mig tid att kolla runt efter lite roliga jobb (hör gärna av er om ni vet något roligt jobb som söker personal) men rastlös som jag är skall jag nu byta om till träningskläder för att ta mig till Kärra och ta en PW med Sandra. Sandra och jag är sådana vänner som ibland bara behöver 10 minuter med varandra så har vi höjt varandra till skyarna med god energi och massvis med komplimanger, och det tackar man ju aldrig nej till en tisdagskväll! Vi har förrästen länge funderat på att skaffa en podd ihop, då vi alltid har väldigt roliga och intressanta samtalsämnen när vi är med varandra. Kanske ska kolla upp det lite mer ikväll!!
Puss

Likes

Comments

Allmänt, bilder

I fredags var jag iväg och firade Ida som fyllde år. Jättegod mat, glada och goa tjejer och superroliga lekar. Avlsutade sedan kvällen på stan där vi dansade några timmar! Tack för en lyckad kväll finaste Ida

Likes

Comments

Idag: var inne i stan i det fina vårvädret för en snabb fika tillsammans med Ida, Jakob och Tom.
Ikväll väntar middag tillsammans med Jessika innan vi beger oss till jobb hela natten!

Likes

Comments