Header

Hostig och snuvig ska jag försöka klara av en jobbdag på sammanlagt 12 timmar då jag först jobbar på vanliga jobbet, och direkt efter det ska jobba med laget på Ullevi under IFK Göteborgs match! Börjar dagen med två koppar cappuccino och min standard frulle som nu är avokadomacka, kommer definitivt bli fler koppar kaffe idag för att orka med dagen!
Två bilder från igår då jag kollade på mitt lag som spelade match och sedan från fina Eriksberg där jag körde förbi för att hämta min bror som är hemma från Kalmar den här veckan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Me, myself and I

Vet du om att vi aldrig pratar om honom?

Vet du om att han aldrig slår mina tankar?

Vet du om att den enda gången vi nämner hans namn är när vi snackar skit om hur han trakasserar mig och försöker göra mig ledsen. Sen skrattar vi.

Vet du varför mina vänner aldrig skulle vilja vara vän med honom, medan hans vänner och jag har skitkul med varandra än idag.

För att jag aldrig har gjort honom någonting, och det känns så bra. Det känns så fruktansvärt bra att vara den bättre personen som kan sköta sig efter en lämnad relation. Var den personen mina vänner, vi kommer så sjukt mycket längre på det!

Till oss starka tjejer som har gått vidare, som inte är ledsna över honom längre och som inte heller bryr sig.
Ta aldrig någonsin skit för att ni har gått vidare och fortsatt levt ert liv, och gjort precis vad ni velat göra. Vad har den personen med det att göra? För oss som blev lämnade på det värsta tänkbara sättet, för oss som fick en käftsmäll och sedan var starkare än någonsin och klarade oss på egna ben snabbare än vad ni trott. Vi är bäst och inget annat. Vi förtjänar ingen skit, så ta ingen skit.
Efter helgen har jag suttit och funderat på varför jag får ta skit från en person som jag själv aldrig talar om, gör något mot eller framförallt skulle någonsin vilja såra. Det är därför det gör det så mycket enklare att skratta av sig den skiten man får, eftersom man vet att man är den bättre personen och inte längre bryr sig.

Jag är så lycklig att jag är så obrydd man kan vara och att jag har det som jag har idag.

Likes

Comments

Resor

Efter Siem Reap åkte vi nattbuss i tolv timmar till en ö vid namn Koh Rong. Den här ön var jääättefin, stränderna var jättevita och havet var kristallklart! Däremot var det skitet och väldigt mycket bakterier i mat och på boenden osv så vi var vegeterianer i de dagarna vi var på ön men trots det så var det ingen som klarade av att hålla maten inne. Ön är känd för att det är så när det kommer till maten, så det var så bland alla turister haha.. På ön fanns det inga vägar och därav inga större fordon, det enda som fanns var egentligen stränder och även ett ställe där man kunde åka göra zip line i träden vilket var superkul!!

Likes

Comments

Här hemma byggs det för fullt då vi bygger nytt kök! Vi äter på papptallrikar och dricker ur plastmuggar då vi inte har någon diskmaskin haha, som det verkar nu kommer väntan iaf vara värt det! Har alltid velat ha ett nytt kök så nu är jag lycklig!!

Likes

Comments

De senaste vardagar har jag som vanligt varit och jobbat, och idag har jag även hunnit med en arbetsintervju i stan. I helgen jobbade jag fredagnatten och var sedan iväg och firade Signe på lördagkvällen. Grattis i efterskott min fina skatt, du är bäst! Jag hade planerat att ta med kameran men glömde självklart den hemma så det blev inga bilder alls från firandet.. Jag ska bättra mig på den fronten!! Den här veckan återstår mer jobb och vila så mycket som möjligt då jag ännu inte lyckats bli frisk, vill ju kunna träna och få spela matcher nu när säsongen är igång! Ttyl

Likes

Comments

Resterande av dagarna i Siem Reap i Kambodja blev jag inlagd på sjukhus då jag åkte på en influensa som gick runt i landet. De jämförde den med en svensk "svinifluensa" som de själva vaccinerar sig mot, men som vi turister inte bryr oss om då vi inte bor där. Självklart skulle jag som varit i landet i ca 4 dagar få influensan och därefter behöva ligga på sjukhus i 3 dagar! Efter att jag fått drop och blivit omhändertagen 24 timmar om dygnet på ett relativt bra sjukhus med Nellie på soffan bredvid mig under nätterna var det äntligen dags att lämna sjukhuset då jag var friskförklarad. Ca tre timmar efter vi åkt och träffat tjejerna på vårt tidigare hotell satte vi oss på en nattbuss som på 12 timmar tog oss till en båttur ut till Koh Rong.

Siem Reap i sig var en stor stad som hade roliga barer inne på "mainstreat", men var annars en väldigt död stad där det var svårt att hitta andra backpackers i vår ålder.

Likes

Comments

En liten tatuering fick även följa med mig hem från resan. Den är superliten, men med ett väldigt stort och fint budskap. Den var planerad att göras när jag kom hem, men tankarna blev fler och till slut sa jag "varför inte?" och gick då och gjorde den. Det är ett litet semicolon på högerfot, som står för kämparna i fighten om självskadebettende, självmord och andra svårigheter som väljer att fortsätta livet istället för att avsluta det. Jag tycker om den jäääättemycket och jag ångrar det inte en sekund.

"A semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life."

"Semicolon tattoos shows support for those who struggle with depression, addiction, selfinjury, and suicide. it represents the choice to continue life, because a semicolon is used when an author could have ended their sentence, but chose not to."

Likes

Comments

Allmänt

Idag stannade jag hemma från jobbet pga feber och hosta.. När Jessika åkte till skolan åkte jag vidare hem till Kajsa som hade rensat sin garderob så jag fick ta vad jag ville i ett stort hav av kläder!! Efter det åkte vi tillsammans med Hilda och köpte oss en sallad till lunch som vi sedan åt på Kajsas altan ute i solen. Trots få grader så gjorde solen det hur varmt som helst och vi fick inte nog utav värmen så vi satt där i timmar och bara tjatade tills vi till sist drack en kopp te innan jag drog mig hemåt!
Känner mig mycket bättre och piggare nu så jag tänkte ta en kvällspromenad lite senare för att få ännu mer frisk luft, och imorgon är jag tillbaka på jobbet igen.

Likes

Comments

En sån där "kom över till mig och mys" kväll. Jag har lyckats bli sjuk här hemma i kylan, och vad är då bättre än att låta Jessika få pyssla om mig? Inget alls! Godnatt från oss

Likes

Comments