Header

Allmänt, Resor

Vi började resan från Landvetter flygplats den 3e januari och landade sedan i Bangkok dagen efter. Vi åkte direkt från flygplatsen till Jom tien beach där jag och min familj äger en lägenhet. Tyvärr kom inte våra väskor med då de fastnade i Abu Dhabi där vi mellanlandade, så det dröjde inte länge innan vi stötte på vårt första problem! På kvällarna åkte vi in till Pattaya för att uppleva "utelivet", vilket vi snabbt gav upp på då det inte var något för oss tyvärr.. Då vädret inte heller var på topp bestämde vi oss för att lämna lägenheten efter 4 nätter till nästa destination, vilket blev en flygtur från Bangkok till Surat Thani. Favorit surat thani:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resor

Just det, jag har en blogg haha.. skämt och sido så har jag ju faktiskt väldigt mycket kul att visa nu när jag är i Asien. Har redan varit ute och rest i en månad och jag tänkte sakta men säkert visa lite vad vi hunnit med hittills och vad som komma skall! Håll er uppdaterade

  • Resor

Likes

Comments

Hade ett gäng vänner hemma hos mig förra fredagen för att hinna festa till det en sista gång innan jag ger mig iväg. Det blev så himla lyckat, jag hade superkul med världens bästa tjejer!! På mittenbilden är det endast de sista tjejerna som var kvar för att åka in till stan, men under kvällens gång var huset fullt ;) Är så lyckligt lottad som är omgiven utav de allra finaste vännerna

Likes

Comments

"Man springer in i någon på en fest. Sitter i någons knä men en billig öl i handen. Man får en vänförfrågan på Facebook och accepterar trots att man inte riktigt vet vem människan är.

Man tappar alla sina grejer på gatan och en främling stannar till och hjälper än att plocka upp dem och man har sällskap till tunnelbanan. Man hälsar på en bekants kompis och pratar hela kvällen trots att man egentligen inte alls har något gemensamt.

Man hittar någon. Man smsar trots att man inte gillar att göra det. Man ringer långa samtal, går ut och röker och sitter med telefonen tryckt mot örat och balanserar på trottoarkanten och ramlar nästan omkull när han säger något roligt. Man döljer ett löjligt fnissande med ena handen och man låtsas vara sur och man lägger på och inser att man stått ute i minus 15 grader i 45 minuter. Man bryr sig inte. Man går upp och in på sitt rum och lägger sig på sängen och somnar inte förrän fyra timmar senare för att hjärtat dunkar så hårt i bröstet att det nästan gör ont.

Man hittar någon. Man ses för att kolla på film. Man väljer filmen tillsammans, är löjligt diplomatisk, krånglar lite med HDMI-sladden ett tag och slår sig sedan ner i soffan med chips och godis och popcorn som ingen av er rör. Man tittar koncentrerat på filmen och hör inte ett enda ord. Man rullar axlarna bakåt och lutar sig nonchalant mot soffryggen och råkar stöta till den andres ben och han drar upp knäna och när två timmar och femton minuter har gått kan ingen av er komma på vad filmen handlade om men ni kan i detalj beskriva ljudet av den andres andetag.

Man säger hejdå i dörren. Stannar kvar en millisekund för länge och tvekar. Kommer av sig. Och sedan kysser man varandra fumligt i sekunden mellan två hjärtslag och blodet exploderar som om det var bensin som tändes på och man snubblar bakåt in i hissen ut i entrén ut på gatan och hela vägen hem brinner man. Man brinner och brinner och brinner och från fönstret på tredje våningen följer någon en med blicken och brinner lika mycket.

Man hittar någon. Man går på stan och ramlar in i varandras armar och hånglar och pussas så att omgivningen skriker att man ska hitta ett rum och man skrattar och pekar finger och hånglar lite mer för vad fan har dom med det att göra, fattar de inte att hela världen kretsar kring oss? Hela universum med alla dess planeter finns till för att vi två ska kunna hålla handen på drottninggran och hela jorden existerar bara för att jag ska få se dig skratta.

Man hittar någon. En dag gör man det bara. Helt plötsligt står man där med sin hittade person och plötsligt blir allting så rimligt. Allting blir så jäkla vettigt för där står man med sin alldeles egna människa.

Man gör det. Man hittar någon."

Hittade den här grymma krönikan HÄÄR och var bara tvungen att lägga ut den här. Mestadels riktat till mina fina vänner som aldrig har fått uppleva kärlek, eller till de som är hjörtekrossade som bara behöver höra att man hittar alltid någon. Jag kommer aldrig någonsin vara rädd för att sluta upp ensam, ALDRIG. Ser en anledning bakom allt, anser att det är därför känslor och magsår blir mindre än i vanliga fall!

Likes

Comments

Gör ett tappert försök att fråga er få läsare/vänner om ni har några tips till bra kameror? Vill ha en bra kamera till min resa, som man kan använda under vatten men som ändå är väldigt bra med vanliga foton OCH videos!! Vet ju att gopro är super bra, men är lite osäker på om jag vill ha "fisheye". Har ni några tips så säg gärna till, allt är till hjälp!

Likes

Comments

Shopping

Beställde en bikini från meloonpro för ett tag sedan och har nu fått hem den och jag var tvungen att visa! Tycker den är såå fin och den passade perfekt. Längtar såå tills jag får använda den i Asien!!
Inte nog med att den är vit och har söta ananaser på ena sidan så kan man vända den och använda den andra sidan också där det är andra ananaser! Hur coolt? Ny favvobikini!

Likes

Comments

En utav de godaste upplevelserna jag varit med om under det lilla blogguppehållet var helt klart när jag var på brunch för att fira Amanda. Vi åt på clarion hotel, och deras brunch var verkligen hur god som helst. Utöver all god plockmat man fick ta hur mycket man ville utav så fick man även beställa in en varmrätt, då jag självklart valde american pancakes som även dem var supergoda!! American pancakes har för övrigt blivit en rätt som jag brukar jämföra med andra ställen, och mina favoritpannkakor är än så länge de på Stockholm brunchclub och nu även dessa på Clarion!

Likes

Comments

Årets superdåliga halloweenutklädnad! Men kul var det, jag gillar verkligen halloween. Dock min första halloween utan ett höstlov, men det gick faktiskt bra öndå!

Likes

Comments