Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

För ett antal månader sedan skrev jag detta inlägg om en fotografering jag och min syster gjorde för ljus fabriken Form Factory of Sweden. Samarbetet med dem har efter det fortsatt och jag tänkte därför tipsa om dem! 

Form Factory tillverkar hand gjutna stearin ljus gjorda av 100% stearin från grunden, vilket innebär att de är miljövänliga. De gjuter, putsar och säljer ljusen själva, samtidigt som det finns återförsäljare. Jag älskar deras ljus just för att de är 100% stearin, men även för att de har många olika designer, färger och storlekar. Mina favoriter är Inezljusen, så snygga och passar till mycket!

Här är deras hemsida Form Factory, om ni själva blir sugna på att skaffa ljus till höstmörkret  ❤


Likes

Comments


​Får rysningar!


Likes

Comments

Tjo, först vill jag bara säga att detta är Vicki (Felicias syster) och sedan att här kommer ett "tips" på sex youtube kanaler som jag gillar väldigt mycket, tre vidders och tre youtubers. :D

Pingvi
Conor Maynard
One Plain Collabs
Hampus Hedström
xStormyProdz
Thatssojack

Likes

Comments

Godeftermiddag! 😊
Idag har man klarat av ett arbetspass mitt i veckan, vilket var ett tag sedan sist. Men alltid lika kul! Man känner verkligen att det börjar bli höst/vinter ute, fick ha vantar imorse :(

I varje fall så slutade jag vid 17 och har nu precis handlat middag åt familjen, vuxen poäng eller vad? 😂 Vill nu bara hem och fortsätta läsa boken jag håller på med och kolla lite serier.

Vi hörs!

Likes

Comments

Två konserter under ett dygn, livet blir inte så mycket bättre!

Var på Justin i torsdags i Stockholm och att köa i 9 timmar i blåst och regn var så värt det <3 På fredag kväll var det dags för Kent i Göteborg och shit va bra det var! 

Stod kanske 5 meter från scenen på Justin och kan bara säga att tårarna  inte var långt borta under Purpose och Life is Wort Living. Från första stunden förstod jag att kvällen skulle bli magisk med en leende och grimaserande JB. Om man kunde dö av lycka hade jag nog gjort det och under Baby var livet på topp!

Kents spelning ska vi inte ens prata om... Har aldrig varit på en konsert med så mycket tagg från publikens sida! Från stunden då 999 började framtills Den Sista Sången dör ut är jag överlycklig och under Socker har jag svårt att greppa jag verkligen ser dem live!

Likes

Comments

Nu drar vi mot Bieber ❤

Likes

Comments

Godkväll på er!
Igår var det en sådan fin dag att jag och tjejerna bestämde oss för att ta en liten cykeltur, samt fånga pokemon! Var väl ute i 3,5 timmar och cyklade runt Lindome och Kållered, så himla härligt!! ❤

På kvällen begav jag mig till Kungsbacka med Lina och Tove för att samla pokemon bollar, ja vi är besatta 😂😘

Nu väntas det Idol och sedan ett avsnitt av Scream Queens.

Likes

Comments