Header

Att tillsammans med sin bästavän hänga på staketet till biebers konsert var nog det bästa jag hittils gjort i mitt liv haha.. Hade gåshud i hela kroppen och fällde glädjetårar var och varannan låt. Sju års väntan var det värt, och nu återstår det bara att träffa honom, but ill get there. Han är så himla fin!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oliver & jag bor numera i en jättefin tvåa, några meter närmare skolan haha..

Likes

Comments

Första nollningsveckan på högskolan har bjudit på många nya vänner, ovveinvigning, pubrunda, kvällar på kårhuset och massa annat skoj. Är än så länge jättenöjd och ser fram emot vad detta kommer leda!!

Likes

Comments

Först och främst vill jag be om ursäkt för otroligt dålig uppdatering. I vilket fall så tänkte jag försöka komma igång nu igen. Kan börja med att berätta att Tilda var uppe hos mig helgen innan skolan börja. Vi gick på matfestivalen, festade och hade allmänt kul. Saknar henne redan!

Likes

Comments

​Tillsammans med världens bästa mamma och Annika lyckades jag fixa ett supriseparty/middag till Tildas födelsedag. Bjöd in hennes närmaste vänner, vi åt tacos och förade innan vi gick ut till Excet vid tolvslaget. Hon blev minst sagt chockad när hon kom hem från fransförlängningen som hon fick av mig i födelsedagspresent. Där stod vi alla i hennes uterum, readyyy for da pardeyy. 

Likes

Comments

Igår flyttade jag hemifrån! Hur galet? Är jättetaggad på vad hösten & högskolan har att erbjuda.Oliver och jag delar på en etta på fjärde våningen med balkong och utsikt över boulognerskogen. Så nu kan jag äntligen säga, HEY mtv and welcome to my crib

Vill även säga ett stort tack till alla som hjälpt till med flytten! Ni vet vilka ni är och ni är guld värda!

Likes

Comments

Förra veckan befann jag mig 11 rader från planen på supermatchen mellan Manchester United och Galatasaray. Självklart gjorde Zlatan mål i tredje minuten och hela publiken stod upp och jublade. Det var häftigt och matchen slutade med seger, 5-2 till boysen!! 

Likes

Comments