Supermysigt ställe att besöka någon gång som både har hotell, fik och butiker!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu snart börjar det verkligen dra ihop sig mot kallare tider och något som jag VERKLIGEN behöver är en ny vinterjacka. Har egentligen bara en annan jacka som är användbar under vinterns kallare skede som är en parkas. Men jag känner att jag vill ha något mer snyggt som går att komplettera till både festligare tillfällen och till vardags då jag gärna inte använder en stor parkas vid finare tillfällen. För denna vintern är det definitivt pälsjackor(med fuskpäls) som är aktuellt. Jag tänkte att jag delar med mig lite av de alternativen som hittills finns på min lista.

1 / 2 / 3

4 / 5

Likes

Comments

En ny tröja från Zara med ”slitsärmar” detaljerat med små fina pärlor och ett av mina fina Thomas Sabo armband.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det här med texter som sätter ord på allt ibland. Jag kan sitta på internet i timmar och bara läsa i hopp om att någon kan berätta det jag känner och tänker. Har alltid haft svårt för sånt, det där med att känna av mina egna känslor och vad som spökar i ens tankar ibland. Och all tabu som finns mot att inte våga vara öppen, jag tror det är viktigt, att våga visa! Men samtidigt så fruktansvärt svårt. Därför imponeras jag av folk runt om mig som är så öppna, som vågar och som inte är rädda för känna.

Likes

Comments

Godkväll igen! Nu är det faktiskt snart dags för mig att gå och lägga mig, tro det eller ej, men ska ju upp runt 6/halv 7 imorgon :/ Har i alla fall hunnit äta sushi till middag såklart och sedan spanat in våran nya bil som blev en till BMW. Gör mig ännu mer motiverad till att ta det där förbannade körkortet alltså! Nu blir det hur som helst att varva av och krypa ner i sängen och imorgon kväll blir det istället till att fira att man fått högskoleprovet gjort ;)) Natti så länge!!

Likes

Comments

Slängde in en bildbomb från sommaren, så himla härligt!!

Likes

Comments

Heej bloggisen! Fredag igen och inget kunde kännas bättre! Eller jo, om det inte vart högskoleprov imon... men annars är det fantastiskt eftersom jag och Oscar tog en tripp till kakfabriken precis. Är ju en riktigt kakälskare så kände mig som ett barn på julafton där hihi. Det var faktiskt första gången jag va där men har hört talas om det flera gången för alla låga priser. Mariekex kostade till exempel bara 2kr och ballerinakakor 8kr, hur bra?? De fanns till och med chips. Fredagskvällen är i alla fall räddad!!

Likes

Comments

Massooor av låttips till er alla att söka upp! Jag har ganska blandad musiksmak som ändrar sig helt beroende på mitt humör men här är väll en liten blandning i alla fall. Kanske något faller er i smaken eller som ni redan själva har som favvis❤️❤️

Likes

Comments

Me too för alla gånger man vart ute på stan, ute på klubben eller var som helst och får höra ord eller fysisk beröring mot sin egen vilja. Me too för att jag står bakom alla individer som utsats för sexuella trakasserier eller påhopp mot sin egen vilja men som kanske inte vågar göra sin röst hörd. Låt oss alla stå bakom dessa orden och visa det genom handling oavsett kön, identitet eller bakgrund. #metoo

Likes

Comments