Dag 3 i Florida avklarad då vi är och spelar bortamatcher. Vi har befunnit oss en bit utanför Miami dessa dagar och wow vad kul tänker ni, meen vi har inte fått röra oss utanför hotellet, förutom när vi ska äta eller spela matcher. Så inte så himla kul som det låter. Dock fick vi spela minigolf idag vilket var en höjdpunkt.

Vi har spelat en match som blev oavgjord på förlängning, men som vi lätt borde vunnit och imorgon drar vi vidare till west palm beach för att möta keiser som med all säkerhet är det bästa laget i vår conference och där min gamla täby-teammate, Elsa spelar för övrigt. :)

Håll tummarna för oss i morgon, för det lär behövas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tar tillfället i akt och kör ett inlägg igen, bara för att jag sitter i bilen och inte har någonting annat att göra. Är just nu på väg tillbaka till skolan, för att börja träna igen och förbereda oss inför de matcher vi har kvar. Bortsett från orkanen har jag haft det jättebra verkligen. Igår tog till exempel några av Hannas kompisar med oss på sina fyrhjulingar vilket var sjukt kul. Skönt att få ett litet uppehåll från fotbollen dessutom, för har inte känt mig jätte motiverad den senaste tiden.

Likes

Comments

Dessa senaste dagarna har varit rätt sjuka men äntligen är det över!

Vi kom hit i onsdags och fick efter det några lugna dagar innan orkanen bröt ut. Detta var enligt folk i efterhand, den värsta orkanen på 10 år men, eftersom ingen trodde att det skulle bli så illa som det faktiskt blev tillbringade vi fredagskvällen och natten i en stuga i skogen... Ingen vidare bra idé.. vi vaknade upp till en grov orkan, och kunde inte ta oss någonstans på grund av nedfallna träd, elledningar som låg över vägarna, och översvämningar. Och dumma som vi var hade ingen tagit med sig mat eller någonting, eftersom vi trott att vi skulle kunna ta oss där ifrån.. Så vi var fast i en stuga en hel dag utan mat, varma kläder och toapapper, samtidigt som den lilla floden stugan låg vid började svämma över.

Som tur var lyckades vi ta oss ut där ifrån till kvällen och lyckades ta oss tillbaka till Hannas familj för att få i oss lite mat. Elektriciteten kom precis tillbaka idag efter att ha varit utslagen sedan i fredagskväll, så allting börjar återgå till det normala nu. Aldrig riktigt insett innebörden av att leva utan värme, spis, kylskåp, varmvatten, lampor, mobilnät och laddning. Att försöka hitta mat och bensin när allt är stängt och utan el. Kändes lite som att vara med i "the walking dead" för de som sett den.

Där emot verkar det vara ganska illa på vår skola, då de varit tvungna att ställa in skolan fram till fall-break. Ingen får åka tillbaka dit, och det är väldigt oklart om våra matcher denna helg ens kommer bli av.. jag har i alla fall klädbrist, för hade planerat att vara borta i fem dagar, och inte tolv, hahah😂 what to do

Likes

Comments

Sitter just nu i en bil tillsammans med Carrie på väg in i landet för att undkomma orkanen som är på väg hit. Kommer bo hemma hos min roomie, Hanna i några dagar tills det värsta gått över, men vi i kommer inte ha lektioner innan måndag och helgens matcher har blivit inställda.
Det positiva är att jag äntligen får se lite annat av usa än just området kring skolan, så är rätt nöjd ändå:)
Hörs! <3

​Carrie är förresten sjukt faschinerad av sverige och svenska, så vi har suttit och diggat till Veronica Maggio, Oskar Linnros, Movits och Petter. Det är livet. 

Likes

Comments


Har helt glömt bort att nämna detta meen i september månad har vårt lag haft en så kallad "Pediatric cancer awareness mont", vilket innebär att vi uppmärksammat och samlat in pengar till en organisation som hjälper barn som kämpar mot någon typ av cancer. En av mina coacher förlorade en styvson för några år sedan så det var någonting som kändes väldigt viktigt för oss. Vi har i alla fal under hela denna månad spelat med ett speciellt matchställ med ett varsitt namn på ryggen för någon som fortfarande kämpar, någon som överlevt, eller någon som gått bort. Alex som jag fick representera överlevde tyvärr inte sin cancer, så det har varit med blandade känslor jag burit denna tröja i en månad nu..

Trotts det har det känts så sjukt bra att göra detta och vi har samlat in så mycket pengar, gossedjur, barnspel osv, som förhoppningsvis kommer kunna hjälpa de barnen som fortfarande kämpar för att överleva. <3


Likes

Comments

Hej hej vänner! Jag lever, jag lovar, även om jag inte uppdaterar!
Läget är bra här, även fast det varit lite tufft sedan jag blev sjuk då jag inte riktigt kommit tillbaka efter det känns det som. Och känner inte att jag funkar jätte bra med coacherna, men det blir förhoppningsvis bättre.

I tisdags lyckades jag, bra som jag är försova mig och missa morgonträningen vilket inte var uppskattat. Fick springa 24 varv runt fotbollsplanen istället. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv, men får skylla mig själv.

Just nu befinner vi oss föresten i Florida, eftersom vi har bortamatcher här. Conference spelet har äntligen börjat, vilket är som gruppspel där de bästa lagen går vidare till slutspel. Inte för att jag tror att vi kommer gå vidare, men det är roligare när man har något att spela för. Vi förlorade tyvärr den första matchen som vi spelade igår.

De översta bilderna är från resan hit då vi skulle vara utklädda till zoo-djur, det är tydligen en grej vi alltid gör här när vi åker på bortamatcher långt bort.

Likes

Comments

Har känt det på mig i några dagar men vaknade upp idag med halsont och en dödlig huvudvärk. Men var tvungen att kriga mig själv till vår athletic trainer eftersom han måste godkänna mig som tillräckligt sjuk för att inte få träna. Så segt att bli sjuk, men för att se det positiva: JAG SLAPP 05:30 TRÄNINGEN!

Den senaste veckan har vi spelat två matcher och inga kommentarer om hur det gick för är fortfarande sur.. Heh.. Har i alla fall gjort en hel del frivillig skotträning med moa på grund av hur dåligt det gått..

Är däremot stolt över att säga att jag överlevde "stormen". Kan utlämna detaljen om att "stormen" egentligen var som en vanlig höstdag hemma i Sverige. Bara sjukt att de ställde in en hel skoldag pga lite regn och blåst, men man klagar ju inte.

För övrigt åt vi sushi igår!!! (Största sushifanet här borta!!) och ikväll har jag suttit med Hanna och Brittany (roomiesar) med flera och pluggat och bara pratat. Bra dag trotts förkylningen😊

Likes

Comments

Det har varit lite kaos de senaste dagarna.. Minst sagt. Och nu är det storm på gång... Eller hermione som den är döpt till. Alla lektioner imorgon är inställda så, vi ska bara försöka hålla oss inomhus och hoppas på att det drar över fort så vi slipper ställa in matcherna i helgen.. Vet inte alls hur grov storm det kommer bli men ni lär väl höra från mig igen om jag överlever😉

Vi hörs😊

Likes

Comments

Idag slapp vi 05.30 träningen, antagligen för att tränarna väl var helt ok nöjda med vår insats på matchen.
Jag hade lektioner som vanligt och vi atleter är även tvungna att gå på 4h studyhall vårt freshman year, så var på det ett tag också. Hämtade samtidigt ut träningsskorna vi får av skolan, vilka för övrigt var en och en halv storlek för små!!!! (Livet)

Efter det skjutsade Kyle mig och moa till en sportaffär "dick's sporting goods" (wtf?) så fick äntligen handla sporttejp och sådant jag behövt i en evighet. Yes, köpte allt detta: (förutom skorna, för de fick vi som sagt)

Likes

Comments

Idag spelade vi match mot ett lag som är rankade 14 i hela NAIA, vilket var tufft, men tycker faktiskt att vi stod emot rätt bra, plus att det var en väldigt rolig match att spela. Jag gjorde måål igen och blev utsedd till "player of the game" (som matchens lirare), vilket i alla fall gjorde förlusten lite enklare att komma över.


Gårdagens spindelchock är nästan bearbetad, även fast jag fortfarande är lite rädd för att vara i mitt rum haha. Jag och min roommate väckte antagligen upp hela byggnaden när vi försökte döda den, men ska faktiskt inte dra hela historien här. Det enda värt att nämna är att den var gigantisk och började springa omkring i mitt rum..

Likes

Comments