Yes, det var ett tag sedan nu, men det är bara för att jag har haft fullt upp under en tid nu. Mycket att tänka på och faktiskt mycket som har hänt.

Mina föräldrar har varit på besök! <3 De kom hit förra fredagen, vi åkte till Charleston på lördagen till söndagen. Sjukt fin stad, men mindre än jag trodde och hade faktiskt hoppats på lite shopping där men det fanns inte mycket vad vi kunde hitta i alla fall. Men hade jättemysigt och vi bodde på ett sjukt fint hotell vid vattnet.

Charleston


Efter en helg i charleston var jag tvungen att åka tillbaka till skolan måndag, tisdag. Men på onsdagen drog vi vidare till Florida och Clearwater beach i Tampa, för Thanksgiving break. Det är varmare där än det har varit här i South Carolina nu, så jag fick en chans att sola bort fotbolls brännan, vilket inte lyckades. Vi åt thanksgiving middag på en resturang, och shoppade en hel del på black Friday rean dagen efter.
Hade i alla fall en väldigt bra vecka med mina padres <3

Tampa:

​Jag har inte fått spela fotboll eller knappt träna på en månad på grund av 1hjärnskakningen - när jag blev fri från den tog det två dagar och jag blev sjuk, blev frisk i två dagar och så kom mina föräldrar med svenska baciller och smittade ned mig igen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur grym är inte denna människa!?

Likes

Comments

Laget lyckades ta sig till semifinal i vår conference och åkte ut mot Keiser.. Kom hem igår från ännu en resa till west palm beach för att spela mot dem för andra gången på bara några veckor. Och så frustrationen att stå på sidlinjen ett helt slutspel, att inte kunna spela och bara kunna kolla på när laget förlorade en semifinal... 

Meen, detta laget vi har haft i år är enligt alla tydligen det bästa i skolans historia. Vi har slagit rekord i antal mål och vunna matcher på en säsong, vi har släppt in minst mål någonsin under en säsong, vi tog oss till semifinal och slutade trea för första gången i skolans historia. Även om det är mycket som har känts sådär under denna säsong så är väl detta alla fall någonting att ta med sig och vara stolt över. 


Likes

Comments

Jag har ju lyckats få hjärnskakning, vilket väl med största sannolikhet innebär att säsongen är över för min del. Vi har bara playoff spel kvar nu (slutspel) så säsongen är ju ändå nästan slut, känns bara tråkigt att det slutade så dåligt för min del. Sedan i fredags har jag då nästan bara legat i sängen och lyssnat på podcasts, eftersom det är ungefär så mycket man får anstränga sin hjärna när man har hjärnskakning. Jag har missat allt Halloween firande, vilket jag är lite besviken över då det är en sådan stor grej med Halloween här. :(

Men det är bara att ta nya tag, vi börjar närma oss alla finals, så det blir mer och mer plugg och ska gå och prata med vår athletic trainer i morgon och se hur lång tid detta kommer kunna ta för jag börjar bli lite trött på att inte kunna röra på mig.

Högst upp till vänster är matchen mot Keiser University, där Elsa spelar. Vi har spelati samma fotbollslag hemma i sverige sedan stenåldern och vi spelade tillsammans i i skolan på gymnasiet också. Vi förlorade, vilket ju var väntat men det var i alla fall kul att träffa någon hemifrån igen, var ju ett tag sedan.. (hemsk bild för övrigt)
Bilden längst ned till vänster är från i onsdags då vi alla svenskar på skolan hade en "Swedish Sushi Date", jag, Moa, Elin från fotbollslaget och sedan Moa från golflaget (hon är inte med på bilden).
De andra bilderna talar väl för sig själva :)
höörs snart igen<3

Likes

Comments

Dag 3 i Florida avklarad då vi är och spelar bortamatcher. Vi har befunnit oss en bit utanför Miami dessa dagar och wow vad kul tänker ni, meen vi har inte fått röra oss utanför hotellet, förutom när vi ska äta eller spela matcher. Så inte så himla kul som det låter. Dock fick vi spela minigolf idag vilket var en höjdpunkt.

Vi har spelat en match som blev oavgjord på förlängning, men som vi lätt borde vunnit och imorgon drar vi vidare till west palm beach för att möta keiser som med all säkerhet är det bästa laget i vår conference och där min gamla täby-teammate, Elsa spelar för övrigt. :)

Håll tummarna för oss i morgon, för det lär behövas

Likes

Comments

Tar tillfället i akt och kör ett inlägg igen, bara för att jag sitter i bilen och inte har någonting annat att göra. Är just nu på väg tillbaka till skolan, för att börja träna igen och förbereda oss inför de matcher vi har kvar. Bortsett från orkanen har jag haft det jättebra verkligen. Igår tog till exempel några av Hannas kompisar med oss på sina fyrhjulingar vilket var sjukt kul. Skönt att få ett litet uppehåll från fotbollen dessutom, för har inte känt mig jätte motiverad den senaste tiden.

Likes

Comments

Dessa senaste dagarna har varit rätt sjuka men äntligen är det över!

Vi kom hit i onsdags och fick efter det några lugna dagar innan orkanen bröt ut. Detta var enligt folk i efterhand, den värsta orkanen på 10 år men, eftersom ingen trodde att det skulle bli så illa som det faktiskt blev tillbringade vi fredagskvällen och natten i en stuga i skogen... Ingen vidare bra idé.. vi vaknade upp till en grov orkan, och kunde inte ta oss någonstans på grund av nedfallna träd, elledningar som låg över vägarna, och översvämningar. Och dumma som vi var hade ingen tagit med sig mat eller någonting, eftersom vi trott att vi skulle kunna ta oss där ifrån.. Så vi var fast i en stuga en hel dag utan mat, varma kläder och toapapper, samtidigt som den lilla floden stugan låg vid började svämma över.

Som tur var lyckades vi ta oss ut där ifrån till kvällen och lyckades ta oss tillbaka till Hannas familj för att få i oss lite mat. Elektriciteten kom precis tillbaka idag efter att ha varit utslagen sedan i fredagskväll, så allting börjar återgå till det normala nu. Aldrig riktigt insett innebörden av att leva utan värme, spis, kylskåp, varmvatten, lampor, mobilnät och laddning. Att försöka hitta mat och bensin när allt är stängt och utan el. Kändes lite som att vara med i "the walking dead" för de som sett den.

Där emot verkar det vara ganska illa på vår skola, då de varit tvungna att ställa in skolan fram till fall-break. Ingen får åka tillbaka dit, och det är väldigt oklart om våra matcher denna helg ens kommer bli av.. jag har i alla fall klädbrist, för hade planerat att vara borta i fem dagar, och inte tolv, hahah😂 what to do

Likes

Comments

Sitter just nu i en bil tillsammans med Carrie på väg in i landet för att undkomma orkanen som är på väg hit. Kommer bo hemma hos min roomie, Hanna i några dagar tills det värsta gått över, men vi i kommer inte ha lektioner innan måndag och helgens matcher har blivit inställda.
Det positiva är att jag äntligen får se lite annat av usa än just området kring skolan, så är rätt nöjd ändå:)
Hörs! <3

​Carrie är förresten sjukt faschinerad av sverige och svenska, så vi har suttit och diggat till Veronica Maggio, Oskar Linnros, Movits och Petter. Det är livet. 

Likes

Comments


Har helt glömt bort att nämna detta meen i september månad har vårt lag haft en så kallad "Pediatric cancer awareness mont", vilket innebär att vi uppmärksammat och samlat in pengar till en organisation som hjälper barn som kämpar mot någon typ av cancer. En av mina coacher förlorade en styvson för några år sedan så det var någonting som kändes väldigt viktigt för oss. Vi har i alla fal under hela denna månad spelat med ett speciellt matchställ med ett varsitt namn på ryggen för någon som fortfarande kämpar, någon som överlevt, eller någon som gått bort. Alex som jag fick representera överlevde tyvärr inte sin cancer, så det har varit med blandade känslor jag burit denna tröja i en månad nu..

Trotts det har det känts så sjukt bra att göra detta och vi har samlat in så mycket pengar, gossedjur, barnspel osv, som förhoppningsvis kommer kunna hjälpa de barnen som fortfarande kämpar för att överleva. <3


Likes

Comments

Hej hej vänner! Jag lever, jag lovar, även om jag inte uppdaterar!
Läget är bra här, även fast det varit lite tufft sedan jag blev sjuk då jag inte riktigt kommit tillbaka efter det känns det som. Och känner inte att jag funkar jätte bra med coacherna, men det blir förhoppningsvis bättre.

I tisdags lyckades jag, bra som jag är försova mig och missa morgonträningen vilket inte var uppskattat. Fick springa 24 varv runt fotbollsplanen istället. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv, men får skylla mig själv.

Just nu befinner vi oss föresten i Florida, eftersom vi har bortamatcher här. Conference spelet har äntligen börjat, vilket är som gruppspel där de bästa lagen går vidare till slutspel. Inte för att jag tror att vi kommer gå vidare, men det är roligare när man har något att spela för. Vi förlorade tyvärr den första matchen som vi spelade igår.

De översta bilderna är från resan hit då vi skulle vara utklädda till zoo-djur, det är tydligen en grej vi alltid gör här när vi åker på bortamatcher långt bort.

Likes

Comments