Inspiration

Älskar älskar och älskar att sitta och hitta inspiration till vårat sovrum som snart är klart!! Vi ska bara bestämma oss för tapeter... Men tills dess kan jag ju i allafall planera och drömma om all fin inredning vi ska ha. Vill att vi ska få en mysig men ljus känsla i sovrummet, vill verkligen trivas där inne och att det är en typisk Felicia och Kricke stil på sovrummet eftersom vi ändå ska sova och bo där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Tänkte svara på en enkel men ganska rolig blogglista så ni får en liten mer helhetssyn vem jag egentligen är.

Vid matbordet?
Oj, har verkligen sämst bordsskick och sämst hållning. Spiller alltid på mina kläder tyvärr, har alltid velat haft ett bra bordsskick men tyvärr misslyckades man där också haha

På nattklubben?
Jag är den som dansar tills fötterna värker och den som shottar tills alkoholen är slut. Jag dansar ALLTID och älskar att gå ut om jag är på partyhumör, om jag däremot är för nykter och trött tycker jag det suger haha.

På stranden?
Den som ligger i skuggan, har 50+ solkräm och läser böcker som en riktig pensionär haha

På efterfest?
Brukar alltid vara för trött eller för full för att gå på efterfest..

I klädbutiker?
När jag var mindre älskade jag att gå i klädbutiker men idag avskyr jag det och beställer mer än gärna från nätet

Hemma hos andra?
Beror på hos vem, men om det är mina bästa vänner så är jag väldigt bekväm av mig

I sängen?
Vill ha mycket plats och sover helst med halva täcket bara för att jag tycker det blir så otroligt varmt annars

På flygplanet?
Läser böcker, lyssnar på musik, sover och är allmänt lugn och njuter även fast jag lätt kan bli rastlös

Hemma en chill dag?
Parkerar mig i sängen och kollar serier, förösker samtidigt göra vettiga saker som t.ex. att tvätta eller baka något gott

I ett förhållande?
Vill tro att jag är ganska gullig och snäll men är nog ganska dryg haha. Väldigt tofflig också, vill så gärna att min partner ska må bra så städar gärna rummet och ger frukost på sängen osv.

På morgonen/kvällen?
Morgonmänniska deluxe, älskar att gå upp lagom tidigt typ mellan sju och åtta. Men på kvällen somnar jag ofta i soffan strax innan klockan tio haha

Likes

Comments

Vardag

Hej, nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här. Tokigt det kan bli ibland när livet kommer ifatt och man inser att man har noll procent fritid. Vet inte riktigt vart jag ska börja men listar väl upp lite om vad som hänt sen jag sist skrev (vilket var i januari!!!). Går fortfarande i skolan, första terminen på sjuksköterskeprogrammet i Västerås. Trivs som fisken i vattnet och har nu äntligen kommit in i pluggandet så jag faktiskt kan planera in lite fritid också. Förutom att plugga så jobbar jag extra varje helg på ett café, roligt med det sociala och extra pengar. tränar gör jag mycket nu och har gjort det hela året, mitt mål är ju att gå ner i vikt så jag kämpar på utan socker och med mycket träning börjar det gå åt rätt håll. Så mitt liv just nu består av ovanstående grejer, skola, jobb och träning.

Sist jag skrev hade jag och min pojkvän investerat i ett radhus som just nu håller på och renoveras, inflytt kommer ske innan sommaren så jag hjälper till så mycket jag hinner men kan avslöja att jag älskar vårat golv och våra tapeter iköket och vardagsrummet. Love it, och min inredningshjärna går på högvarv när jag har tid. Förutom det här så tror jag inte det händer så mycket mer spännande i mitt liv men har känt ett sug efter att blogga ett tag så tänkte ta tag i det nu och försöka hålla en relativt bra uppdatering.

Likes

Comments

Inspiration

2017 inleds på bästa sätt med en bucketlist och här kommer min med mycket blandade saker.

* Lära mig dricka kaffe

* Resa helt själv

* Tatuera mig

* Läsa 20 stycken böcker

* Skriva dagbok

* Springa 1 mil på en timme

* Ha hårinpackning en gång i veckan

* Ha en vegetarisk vecka

* Bli månadsgivare

* Bjuda hem folk på middagar ofta

* Delta i något lopp

* Ha godisförbud

* Kolla på fler dokumentärer än år 2016

* Ha en internet detox på två dygn

* Svära mindre


Likes

Comments

Vardag

JULI 2016
Den här månaden var också fylld med fest i princip varje helg och jag såg Carola live med mina vänner när hon gästade cityfestivalen i Västerås. Jag och Kricke firade även ett helt år tillsammans.
AUGUSTI 2016
Under augusti åkte jag utomlands till Cypern med en av mina kompisar och jag var så tacksam över att få avsluta min helt fantastiska sommar med en utlandssemester. Jag och Kricke såg även Veronica Maggios konsert på stadion i Stockholm vilket var en helt magisk upplevelse.
SEPTEMBER 2016
Det var den här månaden jag tog mitt pick och pack och flyttade hemifrån för första gången. Dessutom började jag studera, en psykologikurs vilket är det absolut bästa valet jag tagit i mitt liv. Visst är det lite tråkigt att man inte bodde hemifrån längre än cirka fyra månader men oj så mycket jag lärt mig om mig själv under dessa fyra månader.
OKTOBER 2016
Den här månaden gick jag på helspänn exakt hela tiden och väntade på när jag skulle må dåligt men det hände aldrig något, förutom att min islandshäst jag hade tagit hand om i cirka två och ett halvt år såldes. Han var min bästa vän och jag kommer aldrig glömma när jag sa hejdå till honom, tårarna forsade då. Förutom det var det även halloween och jag var utklädd till Harley Quinn.
NOVEMBER 2016
Hände faktiskt inte så mycket under den här månaden, hade väldigt mycket i skolan så la all min krut på att plugga. Dock hann jag med en rolig utgång med lite tapasmiddag innan med Uppsalatjejerna.
DECEMBER 2016
Den här månaden har innehållit pluggstress, flyttstress och julstress. Under december så flyttade jag från Eskilstuna och hem för en snabb mellanlandning innan jag och Kricke flyttar ihop i början av 2017. Såg Kent's sista konsert i TELE2-arenan vilket också var en magisk upplevelse. Förutom flytten hem så har jag haft en underbar jul och hoppas på att nyårsaftonen blir lika underbar. Dessutom vet jag att 2017 kommer leverera så mycket bra saker så det pirrar i hela min kropp av spänning.

Likes

Comments

Med endast några dagar kvar tills år 2017 startar så tänkte jag göra en liten resumé av 2016. 2016 har varit ett mycket blandat och känslosamt år. Första delen av året var väldigt jobbigt, mådde ganska dåligt medan den senare delen av året har varit otroligt inspirerande och jag har verkligen växt som människa så därför klassar jag nog år 2016 som ett av mina bästa år hittils, tror dock 2017 kommer slå 2016 med hästlängder men summan av 2016 är Tårar, ilska, panik, glädje, lycka och tacksamhet.

JANUARI 2016
första månaden tillbringades med min pojkvän då vi firade ett halvår den elfte januari. Förutomdet fyllde en av mina bästa kompisar tjugo år och hon bjöd på en hejdundrande fest som jag sent kommer glömma. Började även på ett nytt jobb på Mercato (café) där jag fortfarande jobbar kvar och trivs sååå bra.
FEBRUARI 2016
Den här månaden jobbade jag i princip hela tiden men trots mycket jobb så hann jag med att se underbara Seinabo Sey med min kusin och faster.MARS 2016
Den här månaden spenderade jag mycket tid i stallet hos min bästa vän och hade även en otroligt rolig utgång med mitt tjejgäng i Uppsala då vi gjorde det stora misstaget och beställa in en drink som innehöll whiskey.APRIL 2016
Den här månaden spenderades med fina vårpromenader och jag började äntligen känna lite av min glädje. Umgicks mycket med mina Uppsalatjejer.MAJ 2016
Den här månaden startade på bästa sätt, med en weekendresa till Barcelona med de bästa Uppsalatjejerna. Vi drack drinkar, solade,badade och hade det helt enkelt hur bra som helst. Jag minns även att jag verkligen började må bra igen efter att ha gått i terapi ända sedan i januari.JUNI 2016
Äntligen kom sommaren med jobb och glädje. Jag fyllde tjugo år och min syster slutade årskurs nio. Förutom detta så fylldes i princip varje helg med fest och vänner även fast jag jobbade. En av mina absoluta favoritmånader år 2016.

Likes

Comments