Så jag har inte uppdaterat nåt tyvärr men det har varit mycket nu med mitt mående å mycket med skolan. Men nu försöker ja igen. Idag ska vi börja med vanliga lektioner. Vi får väll se hur det går idag. Jag ska försöka lägga upp dagens outfit så ni får den. Har även inte hänt så mycket. Men jag håller på att göra om i mitt rum så det kommer bilder när jag är klar. Nu drar jag till skolan.

Puss å kram💎💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina diamanter💕💎 hoppas ni haft en underbar dag. Nu är jag på bussen påväg hem. Skolan va väll ok idag gjorde inte nåt så det va lugnt. Imorgon ska vi ut i skogen😅😅 inte det minsta taggad! Jag hade hjärna varit hemma å sovit. Men nu drar jag äntligen hem å ska ta hand om mina hästar. Kommer lägga upp dagens outfit å sen försöka uppdatera lite.

Puss å kram💕💎

Likes

Comments

Godmorgon mina diamanter 💕💎 hoppas att ni mår bra. Idag äre slut på sommarlovet å början må skolan😥 sitter just nu på bussen å jag har jätte mycket ångest. Börjar nian nu så det blir mycket jobb. Tror det även skulle börja nån ny person i klassen men det kanske va i min parallell klass men ändå. Får väll se. Kommer ihåg när jag börja på min skola. Det va i 8an. Jag va svin nervös å jag trodde aldrig att jag skulle få vänner. Men nu har jag vän er osv men jag är inte nervös för skolan jag vill bara inte ditt. Jag vill sova hemma i min säng istället. Men jag tänkte uppdatera mer ikväll om jag orkar så ni får veta hur det gick.

Puss å kram💎💕

Likes

Comments

Hej alla mina diamanter 💎💕 som nu nog alla har förstått så avliva vi min häst igår så jag mår inge vidare så idag blire bara utt och tänka på annat så jag å min kompis ska utt å köra moppe hela dan och imorgon då ska jag å hela familjen till travbanan för det ska va tävling. Tänkte bara berätta lite vad som händer liksom. Ska försöka uppdatera mer men det beror helt på hur jag mår osv. Just nu är jag helt okej men jag fattar fortfarande inte att charm är borta. Men nu blire att dra in å duscha å sen göra mig redo 👌🏻💎💕

Puss och kram 💕💎

Likes

Comments

Hej mina diamanter💎💕
Så idag kom min kära häst upp till himlen. Jag saknar dig så mycket men du slipper ha ont nu... Nu kan du springa hur mycket du vill och jag vet att du är med mig å familjen. Kommer sakna att ha dig så jag kan mysa med dig men jag kommer antagligen drömma massor om dig. Den 10 oktober 2012 fick vi hem dig du fick ett fantastiskt bra liv. Önskar att du fortfarande va här. Charm jag älskar dig och saknar dig💎💕
Villa i frid charm 21 juni 2003-19 augusti 2016 💎💕

Likes

Comments

Hej mina diamanter💎💕

Då va det snart dags att säga hejdå till charm... Hon har blivit jätte halt igen.. Hon har verkligen ont så vi ska ringa imorgon. Detta är så sjukt jobbigt för mig.. Vet att vi gör det för hennes egna bästa men jag vill ha henne här hos mig.. Vill inte förlora det bästa som hänt mig.

Okej charm dig har jag haft dig så sjukt länge å du har fått se mig glad, ledsen, arg och rädd. Du har hjälpt mig igenom allt och utan dig så vet jag inte vad jag ska ta mig till... Jag älskar dig och kommer aldrig glömma dig. Hoppas att du får ett bra slut å ett bra nytt liv i himmelen ❤️


När hon går bort kanske jag tar en paus ett tag för detta kommer bli riktigt jobbigt så ni vet.

Puss och kram😔💎💕

Likes

Comments

Hej alla mina diamanter 💕💎

Byxorna är från H&M i storlek S

Tjocktröjan från Biltema (Hahah bästa affären XD ) i storlek XL

Tröjan från Ginatricot i storlek S

Likes

Comments

Hej mina diamanter 💕💎 Aa som ni ser i rubriken så ska jag skriva om mitt mående. Min depression gör att jag mår jätte dåligt just nu, jag går även på mediciner som gör att jag inte ska få så mycket ångest attacker. jag går även hos BUP de försöker få mig att kunna må bättre. Nu börjar jag snart skolan jag börjar nian och det är även en av de viktigaste årskurserna och jag har nationella prov och med min depression och min dyslexi så förstör det ganska mycket för mig i skolan jag vill hellre ligga hemma instängd på rummet. Jag vill inte må såhär. Vill hellre kunna må bra å inte ha problem. Och pågrund av att jag mår dåligt så styr det mitt liv å även mitt bloggande. Jag hoppas ni förstår lite mer hur jag mår osv. Uppdaterar mer sen💕

Puss å kram 💎💕

  • 157 readers

Likes

Comments

Hej mina diamanter 💎 jag hoppas att ni mår bra. Jag har inte uppdaterat nåt idag pågrund av att jag inte har varit hemma. Jag har kört moppe hela dan idag först vart jag vill lindesnäs det va nåt där å mina föräldrar va där så jag tig moppen och sen körde jag hem å åt mat sen åkte jag till Vansbro och va med folk sen drog jag hem å nu är jag hemma och kollar Netflix. Ska försöka uppdatera mer imorgon men ni ska jag gå och lägga mig.

Puss och kram ❤️💎

  • 161 readers

Likes

Comments

Hej alla mina diamanter💎😘 jag hoppas att ni mår bra. Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera mer idag men jag han inte. Jag kom hem först sen tog jag moppen ner till mina hästar, körde hem igen, åt mat. Sen Ringde en kompis å fråga om jag ville till dala-Järna så jag körde ditt och sen körde jag till Vansbro och träffa folk och nu är jag hemma så jag ska fixa mer imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig. Så jag hoppas att ni sover gått.

Puss och kram💎😘

  • 161 readers

Likes

Comments