Nya inlägg

Contains affiliate links

Snart flyttar jag hemifrån. Vilket ni inte fått veta än!! Men det är så det ligger till, är så sjukt taggad. Det här har jag velat göra sen jag fyllde 18. Det var då jag ville som mest flytta hemifrån för då kände man sig så himla vuxen.. Vilket man verkligen INTE var... Tackar gud för att jag inte flyttade då. Men nu är det äntligen dags, med ett heltidsjobb, bil och en bästavän så flyttar vi ihop till hösten. Det här är en dröm som blir sann. Nu ska jag äntligen få inreda helt själv och bestämma hur allt ska vara. Göra allting själv. Kommer känna mig som vuxen påriktigt nu. Det är nu mitt liv börjar påriktigt.

Inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments

Godmorgon mina kära.

Idag är de Fredag vilket betyder jobb. Det har "precis" varit min lediga helg. Fast helgen har varit helt fartfylld med så mycket. Jag har i helgen festat och träffat en del kompisar. Det är så sjukt längesen jag festade, men hela helgen har varit en fest. Vilket kan vara kul ibland, att bara få komma ut och vara i en annan miljö. Nu är det en ny helg som är på ingång vilket betyder att det är min jobbhelg.. Suck!! Men det kommer att gå fort och det är roligt att jobba helger faktiskt! Nog om jobb. Nu blir det lunch.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni.

Idag är det onsdag, LILL LÖRDAG!!! Vet inte varför jag är så hype på att det är onsdag, jag går inte ens ut på krogen/klubbar längre.. HAHA! Men idag är det jobb som står på schemat, precis som vanligt. Jag tycker att vi hörs när jag slutat jobbet, okej? Bra puss!😘

En gammal goding från förra sommaren.

Likes

Comments

Det är så svårt och jobbigt att förlora någon. Med förlora menar jag att personen har försvunnit ur sitt liv, förfalltid. Jag har inte smält det. Kommer inte smälta det. Det är för jobbigt. Hur kan en person ena sekunden finnas där och andra sekunden bara försvinna ur livet, det är så orättvist. Jag kommer aldrig någonsin att förstå hur det kan vara såhär. Livet är så orättvist.

Jag kommer att besöka dig varje dag som går. Jag pratar med dig varje dag, i hopp om att du ska svara. En dag gör du säkert det. Jag väntar på att ditt namn ska dyka upp på displayen, men det gör det inte. Saknaden är stor. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig. Vi ses snart min fina ängel❤

Likes

Comments

Heeeej!

Igår blev en väldigt lång dag för mig. Trodde jag skulle komma hem runt 9 tiden men så vart det inte, kom hem kanske 11.. Jag jobbade fram till 18 och efter det så drog jag till Mall of scandinavia och parkerade min bil där för att möta upp Yen. Planen var att äta på pinchos men det var fullbokat och vi hade ju såklart glömt att boka bord.. Så vi åkte tillbaka till MALL och åt på ett ställe där inne istället. När jag kom hem så hade jag så sjukt mycket energi så jag började hålla på med lite grejer i mitt rum, fixa, rensa osv. Somnade väll inte förens vid 2 tiden på natten pga energin på högsta nivå. Så idag kan jag säga er att jag är sjukt uttmattad, har somnat sent varje dag i 4 dagars tid nu. Men idag så måste jag somna tidigt då jag ska upp vid 05:00 imorgon bitti, för jobb. Yayy! eller inte haha :( Nu så ska jag duscha och sedan plocka iordning lite i rummet så jag säger faktiskt såhär, VI hörs imorgon. Puss och kram.

Likes

Comments

Godmorgon.

Igår när jag kom hem från jobbet så åkte jag och mamma direkt till ikea, det var meningen att mamma skulle handla saker men slutade upp med att jag köpte lite saker också.. När jag kom hem så började jag rensa min garderob samt plocka ihop saker på sin plats och så vidare, är ännu inte klar. Ska fortsätta på allt idag eller imorgon, eller tills jag känner mig helt färdig med mitt rum. Kan säga er att mina ben värkte som bara den igår för att jag höll igång hela dagen. Nu måste jag rusa till jobbet, hörs senare!

Likes

Comments

GODMORGON.

Måndag, vilket betyder jobb. Men idag jobbar jag endast till 18 tiden ungefär så det är ändå rätt så lugnt! Efter jobbet så blir det att åka direkt hem och äta middag sen ska jag börja redigera en ny video. Samt att jag ska fixa ett litet album med foton som jag tagit. Ska även boka in en fotokurs och lite annat! Vi hörs efter jobbet 😄

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw