Godkväll på er snyggingar!

Äntligen är det fredag. Dagen vi alla har längtat efter :D Jag är ledig idag och i helgen så det är sjukt skönt, nu får jag återhämta mig lite och jag får göra saker som jag inte annars hinner med pga. jobb... Ikväll är planen att jag och mitt fina gäng ska iväg och köra lite laserdome och sen ska vi sätta oss på en bar och snacka massvis med skit! Den här helgen ska jag endast fokusera på mig och hur jag mår. Jag ska göra saker som JAG mår bra av!

Vi hörs imorgon. Puss!

Likes

Comments

Hej på er. Lördag. Jo men det vet ni redan. Bästa helgen är ju här! Eller det är ju min jobbhelg men ändå det är helg. Jag har jobbat fram tills klockan 18 idag och det är samma imorgon, jobbar ända fram tills på torsdag sen så är det helg för mig. WIIIE! Längtar redan haha.. De senaste dagarna och helgen har jag varit med människor jag tycker om något lite extra, människor jag ska ta vara på. Dom får mig att må bra och skratta, det är precis vad jag behöver i mitt liv just nu.

Nu ikväll ska jag strax hämta upp min lilla bina (sabina) för att sen vara med henne ett tag, ja om ni undrar så kan vi typ inte gå en dag utan att vara utan varandra. Vi har och kommer alltid att vara som syskon med olika föräldrar. 7 år har vi känt varandra, helt sjukt! Tänkte hämta henne från jobbet och köpa henne en liten överraskning så hon blir lite glad efter jobbet. Yes vi är som ett gift par också! Där Sabina är, är jag. Där Sabina är, är jag.

Likes

Comments

Herregud vilken vecka. Vi kan börja med onsdagen så ni hänger med lite på vad som har hänt. I onsdags fyllde jag 20 år vilket jag firade lite med släkten innan jag träffade mina kompisar på drinkar och sen blev det utgång. Kom hem rätt tidigt för att på torsdagen hade jag tatueringstid klockan 11. Som ni ser på bilderna under, det är den rackaren jag gjort, är riktigt nöjd. Efter torsdagen kom vi in på fredag. Det är då jag samlade mina vänner och gäng för att det var KRYSSNING! Vi åkte rätt många så det blev en rolig kryssning trots bråk och tjafs under kvällen. Kan kanske vara för att jag försvann typ hela tiden och var överallt hahah! Men det är lite sån jag är, känner jag många på en kryssning så går jag iväg för att oftast så möter man på någon man känner. Sen när vi kom hem från kryssningen så drack vi lite under kvällen, sen blev det en rätt tidig hemgång för min del, jag kände mig så äcklig och trött... Nu har jag vaknat och duschat snart ska jag fixa mig och sen ska jag möta upp Sabina för att vi ska äta och prata lite. Ja men ni vet sånt där som tjejer gör, snackar ren skit. ;)

Likes

Comments

Godmorgon. Jävlar vad dålig jag är på att uppdatera. Skäms ju typ.. Jag försöker mitt bästa men det är inte så lätt när man redan har ett heltidsjobb och sedan ska driva en blogg som ska uppdateras HELA TIDEN. Men jag försöker alltid mitt bästa, ibland har man upp och nedgångar. En dag kan jag vara mer kreativ än den andra. Jag är människa precis som alla andra. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att få igång bloggen och fotandet igen! Ni vet ju att jag älskar att fota, det är precis vad jag måste börja med igen. Skapa en portfolio som jag kan visa er!


Likes

Comments

Hej på er!!

Idag/ igår var sista dagen jag jobbade natt vilket är hur skönt som helst för nu är det tillbaka till gamla vanliga rutiner och jag får sova de timmar jag behöver. Kan säga er att jag är ganska så sliten efter att ha jobbat så olika pass de senaste 3 veckorna, det har tagit på mig. Men nu är jag tillbaka som på nytt igen! Dock så har mina halsmandlar blivit as tjocka och gör ont, så det är mindre bra.. NU är det bara att vänta på att doktorn säger att jag får medicin eller att jag alternativt får operera bort dom. Har alltid haft problem med halsmandlarna och när dom blir tjocka så blir dom så tjocka att jag inte ens kan äta, så jag har inte ätit mat sen i söndags.. Har bara fått i mig lite soppa idag. Men jag ska försöka få bort det här så fort som möjligt sen så är jag på topp igen!

Likes

Comments

Godmorgon! För min del är det godmorgon, har vänt på dygnet helt nu när man har jobbat natt samt ska jobba natt 2 dagar till. Det är kaos i min hjärna efter att behöva ställa om dygnet efter hur man jobbar, jobbar så olika tider också. Men snart är jag tillbaka igen på vanligt schema, så det är rätt chill.
Dagens planer är att fixa lite saker i mitt rum, duscha och sen får vi se vart kvällen leder. Kanske blir fest men det får vi se! Är iaf helt frisk nu!!! Hörs av sen😘

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är det äntligen fredag vilket betyder att jag har min lediga helg. Jag ska försöka att ta vara på den genom att göra saker som jag vill göra. Kommer förmodligen umgås en del med Sabina.
Den här bilden under togs igår. Har köpt en svinsnygg jacka från jfr, som ni ser här under, den är sinnes. ÄR HELT KÄR.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw