Nya inlägg

För någon månad sedan var jag och min kompis och shoppade. Jag behövde ett par ballerina till utomlandsresan som vi ska på då jag inte har några. Men jag kom inte bara hem med ett par ballerina utan jag hittade även dessa snyggingar, inte exakt sådana som på bild utan mina kommer ifrån skopunkten. Men såg att dom fanns på nelly så var tvungen att länka så ni också kan köpa dessa skönheter!!! Kolla bara färgen, säger bara HERREGUD!!

Likes

Comments

Hej fina ni. Det går dagar mellan blogginläggen och det kommer att fortsätta göra det ett tag tills jag kommit in i rutinerna igen. Men jag ska försöka lägga lite tidsinställda inlägg så ni har någonting att läsa eller titta på :). Idag har jag inte hunnit med så mycket faktiskt, ska redigera lite bilder och videos snart men annars är planerna blanka idag. Imorgon blir det jobb iaf!

Om 3 helger åker jag utomlands, hur nice är inte det??? Bort från Sverige en vecka. Bort från allt jobb och all stress, det är precis vad jag behöver just nu faktiskt.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag vilket ni redan vet hoppas jag haha. Det är min lediga dag idag och den ska helt ärligt spenderas i min säng. Har jobbat 5 dagar i streck så är helt slutkörd. Håller på att "jobba" lite på datorn idag, saker som kommer upp här inom kort. Nu ska jag redigera lite bilder så hörs vi sen puss puss!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw