Nya inlägg

Godmorgon. För min del. Idag är det jobb som står på schemat och jag börjar halv 3 så ska börja fixa mig om några minuter. Jag saknar redan utomlandsvärmen och energin man får. Så jag har börjat kolla lite på utomlandsresor i höst eftersom att jag inte får mer semester än en vecka, men det är nog ganska lugnt! Vill åka i september eller oktober månad. Själv eller med någon det får vi se :) Vet dock inte vart jag vill åka..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej. Är hemma från göteborg nu. Kom hem i söndags, vilket var riktigt skönt faktiskt! Hade en rolig tid i Göteborg, träffade många vänner, besökte liseberg och så vidare. Kommer definitivt att åka tillbaka inom kort!

Nu är det bara en massor med jobb som står på schemat. Sitter och redigerar en video som kommer att komma ut snart. Jag ska bli bättre på att ta bilder och filma, men med en hjärna som min där mycket snurrar runt så är det inte så lätt att komma ihåg!

Likes

Comments

Hej på er. Sitter just nu på tåget ner till Göteborg, här ska jag spendera hela min helg med mina tjejor! Vet inte om uppdateringen kommer att hålla men jag ska försöka. Tog inte med mig kameran då jag hade otroligt mycket packning redan men ska fota med min mobil och göra det bästa av situationen.

Något som ni kanske inte vet är att jag nu har tagit körkort. Jag klarade mitt teoriprov den 25/4 fick exakt 52 poäng. Det är alltså kravkränsen för er som inte vet! Men nu är jag fri från plugg, inget mer plugg NÅGONSIN om man frågar mig haha!

Likes

Comments

Fan. Är så dålig på att hålla bloggen uppdaterad. Samtidigt som jag pluggar till körkort, jobbar, spelar in videos, träffar kompisar och jaaa.. Det är så himla svårt för mig att göra så många olika saker samtidigt och jag försöker verkligen. Det gör jag. Nu blir det att lägga mig i sängen och kolla på en film. Jobbar i helgen så går upp runt 4 på morgonen, godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Torsdag redan..? Gud vad tiden flyger iväg. Idag är det dags för mig att återvända till jobbet, trots att jag har världens täppta näsa (kan man säga så haha?) kan inte andas i den så täppt är den. Brukar oftast bara vara ett hål i näsan som är täppt men nu är det båda. Gör typ alla huskurer jag ser, har nässpray med mentol, har lagt tigerbalsam under näsan för att se om det lättar. MEN INGET FUNGERAR!!!! och jag ska nu jobba 4 dagar i streck, känns lite sisådär. Men jag ska kämpa!

Likes

Comments

Hej fina ni! Är nu hemma i Sverige igen. Kom hem med feber och en täppt näsa samt ont i halsen så det är inget vidare. Börjar jobba om 2 dagar så måste bli frisk tills dess känner jag. Ska upp till apoteket snart och köpa allt som går för att bota den här sjuklingen. Hörs!😘

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw