Nya inlägg

Fan. Är så dålig på att hålla bloggen uppdaterad. Samtidigt som jag pluggar till körkort, jobbar, spelar in videos, träffar kompisar och jaaa.. Det är så himla svårt för mig att göra så många olika saker samtidigt och jag försöker verkligen. Det gör jag. Nu blir det att lägga mig i sängen och kolla på en film. Jobbar i helgen så går upp runt 4 på morgonen, godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Torsdag redan..? Gud vad tiden flyger iväg. Idag är det dags för mig att återvända till jobbet, trots att jag har världens täppta näsa (kan man säga så haha?) kan inte andas i den så täppt är den. Brukar oftast bara vara ett hål i näsan som är täppt men nu är det båda. Gör typ alla huskurer jag ser, har nässpray med mentol, har lagt tigerbalsam under näsan för att se om det lättar. MEN INGET FUNGERAR!!!! och jag ska nu jobba 4 dagar i streck, känns lite sisådär. Men jag ska kämpa!

Likes

Comments

Hej fina ni! Är nu hemma i Sverige igen. Kom hem med feber och en täppt näsa samt ont i halsen så det är inget vidare. Börjar jobba om 2 dagar så måste bli frisk tills dess känner jag. Ska upp till apoteket snart och köpa allt som går för att bota den här sjuklingen. Hörs!😘

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har vi haft sol på morgonen fram tills 12 ungefär då solen gicki moln, sen så började det faktiskt dugga lite.. Men det ser ut att spricka upp men vi får se hur det blir. Hoppas på att solen tittar fram snart, tills dess ska vi kolla på en film och ta det lugnt. Hörs senare puss!

Instagram: Feliciaahlstedts

Likes

Comments

Idag så var det molningt på morgonen så vi valde att åka in till stora staden där alla marknader och där shoppingen finns. Solen valde att titta fram lite senare på dagen.. Jag hittade en väska och en klänning här nere men inget mer blev det! Lika bra så haha!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw