Ughh... Det här med vinter är inte roligt hörni! Jag vill ha sommar, sol och massor med värme orkar inte frysa längre :( Jag vill kunna gå ut i kjol och linne utan att frysa till en isbit. Men det får vänta till mars för vet ni vad? Ska boka en resa om några dagar, då jag har bestämt mig för att åka utomlands i mars. Vart? Det är hemligt ;) Haha nej men det får ni se.

Likes

Comments

Idag så var jag ute på en låååååång promenad i skogen och jag tog faktiskt med mig kameran så fick några fina bilder. Har tänkt varje dag i en hel månads tid nu att jag ska ta mig ut, till skogen eller något annat fint ställe och bara fota. "Capture the moment" eller hur är det man säger? Jag vill visa ER vad jag ser, vad JAG gör. Jag vill även utvecklas inom fotografi så det bästa för mig är att fota så mycket som jag kan, olika inställningar osv. Enjoooy!

Likes

Comments

Kommer ni ihåg dessa 2 gamla låtar? Gud vad man spelade sönder dessa låtar eller iaf jag. Kan fortfarande hela låt texten till bägge låtarna, vilket är ganska sjukt då jag lyssnar på låtar dagligen och nya låtar dessutom. Vissa saker sätter sig visst.

Tycker det är intressant att sitta och kolla på musikvideos för att det är sån sjukt stor förändring om man kollar på de nya och sedan de gamla eller tvärtom!! Tycker inte ni?

Likes

Comments

Fick en liten fotokurs i julklapp. Det här kommer att gynna mig i längden. Även fast man börjar om från grunden så kommer jag att ha stor nytta av det senare!

Lillebrorsan öppnar paket!😃

Bild på min lillasyster.

Syskonen och jag.

Julgranen och en del paket.

Likes

Comments

Igår tog jag med mig mina 2 vänner till förhandsvisningen av filmen PASSENGERS som har premiär imorgon. Det var mingel innan filmen började och gott från barbelles, froosh, fridays osv. Tusen tack till UIP som bjöd mig till denna film.

Håller på att lära mig min nya kamera så det är därför bilderna inte är helt perfekta.

Likes

Comments

Var ute en snabbis och tog lite bilder. Det blir så sjukt fina bilder när det är snö ute. Älskart!

Likes

Comments

Hej på er mina fina!

Det var ett tag sedan jag bloggade... Jag tänker inte sitta och skriva hur ledsen jag är för att jag inte har bloggat på ett bra tag för det är jag inte. Under den tiden jag tog en paus så har jag tagit det lugnt, tänkt ut vad jag vill med min blogg och ifall jag vill fortsätta. Det vill jag. Men det kommer att komma upp fler bilder framöver då jag satsar lite mer på att få fram bilder och kunna lägga ut det jag fotat någonstans. Min dröm är ju att bli en fotograf så man måste börja någonstans. Ellerhur?

Här är lite bilder jag tagit på min katt🐱

Likes

Comments

​Fick hem dessa i ett paket för någon dag sedan och gissa om jag är glad?! Har hört sååååå mycket bra om makeup geek så det ska bli sjukt kul att få testa deras ögonskuggor. Köpte endast två färger då jag hade lite problem med att välja men jag tänkte att det blir enklare att köpa de som jag var säkra på och sedan köpa fler i efterhand. Eftersom att det är en magnet palett kan man köpa till flera färger. 

Jag såg även loreal paris JLO egendesignade läppstift som jag tyckte var i en så fin färg, nude. Det satt väldigt fint på läpparna det blev naturligt och fint vilket jag strävade efter så detta var ett bra inköp!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw