Yeees då så är allting färdigt och klart den 1 Oktober så flyttar jag och min pojkvän till Halmstad! ♡
Fattas bara 6 veckor tills dess och jag längtar som bara den.
Varför just Halmstad?
Jo för att båda vi gillar den staden så mycket och de har fina stränder och verkar att vara en underbar stad. Det ska bli roligt att testa på något nytt och kunna leva tillsammans vilket jag ser fram emot att göra. Just nu så bor vi båda hemma, jag bor i Alvesta just nu och min kille i Växjö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon allihopa!
Idag så började morgonen med en god kaffe tillsammans med familjen. Snart så blir det att åka till Halmstad och göra lite ärende som jag ser fram emot!
Kommer nog att berätta lite mera senare om det jag ska göra i Halmstad. Men jag hoppas på att alla får en super bra start på veckan.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
Bjuder på lite bilder från Karl-Oskardagarna som var i Växjö.
Första dagen så blev det att gå ner till stan på dagen tillsammans med min pojkvän och hans lillebror, därefter så möte vi en vän till oss. Som ni ser på en av bilderna så vann jag en söt liten apa haha.

Senare på kvällen så blev det att dricka lite gott och umgås med några vänner till oss, därefter så gick vi ner till stan till ett ställe som heter Deluxe. Men vädret var inget vidare när vi skulle hem sen på natten det regnade som bara den, som ni ser på bilden så blev vi väldigt blötta haha.

Dagen efter så blev det bara att gå runt lite på stan och kolla på olika shower när folk dansade och sjöng. Efter det så åt jag och min kille, själv så åt jag thaimat och han åt langos, riktigt gott var det. Men det blev inget festande för oss i Lördags eftersom vi var ute i Fredags. Nu så ska jag nog bara ta det lugnt hemma. Hoppas alla har det bra.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Nu blir det att äta min pappas goda mat som han har lagat. Hoppas alla får en toppen dag.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
Detta är från förra veckan då jag och min pojkvän va ute och åt tillsammans och fikade nere på stan i Växjö. Riktigt mysigt hade vi det. Ville dela med mig dessa bilderna sorry för jag har varit lite dålig på det men ska verkligen förbättra mig med lite uppdateringar på bloggen hihi. Har nog inte bloggat så mycket eftersom har haft lite annat att göra och sedan glömt bort.
Men jag hoppas på att alla har det super bra.
Just nu så sitter jag hemma och tar det lugnt har massa olika planer som jag vill göra men kommer nog att berätta lite mera om det sen när det väll händer.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Igår så var jag med mina föräldrar och min pojkvän , min pappa grillade lax och gjorde en jätte god paella med skaldjur till som ni ser på bilden. Sedan så blev det att dricka lite gott och lyssna musik, hade en riktigt trevlig dag & kväll.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag så blev det att äta middag i Båtsmannen tillsammmans med min pojkvän, riktigt gott var det.
Efter maten så blev det att vi gick till Pinchos och tog oss en drink, därefter så gick vi till Deluxe och drack en mojito. Älskar såna här dagar när det är helg plus fint väder hihi!
Satt i altanen och spelade lite kort och lyssnade på bra musik, nu så blir det nog bara att ta det lugnt hoppas på att alla har det bra.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Hej allihopa! Sorry har varit lite dålig med att uppdatera här i min blogg!
Igår så träffade jag min pojkvän det blev att dricka lite cider hemma och sedan så blev det att gå ut och käka på kvällen i Sit&Go som ligger i Växjö, riktigt gott var det.
Hoppas på alla har haft det super bra och får en toppen helg.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från Båstad, är hemma just nu och tar det lugnt hoppas på att alla har det bra.
PUSS HEJ!♡

Likes

Comments

Kom fram till Båstad igår kväll tillsammans med min vän Linda, så detta är första dagen i Båstad som vi njuter av. Det har varit varmt och skönt ute så vi hoppas på att detta väder fortsätter på detta viss!
Hoppas på att alla har haft en toppen dag.
PUSS HEJ! ♡

Likes

Comments