Hej alla underbara läsare!
Idag är de tisdag och bara tre dagar kvar tills jag åker till Göteborg, sååå kul!
Men först till något annat väldigt roligt, vår lagfest som var i lördags.. Vårt lag är så jäkla härligt, ett gäng fullt av roliga tjejer, då kan man ju bara få en super härlig fest!
Den var så rolig och härlig och tappade tidsuppfattningen på förfesten men vi tog oss till Garbos (en nattklubb i Sundbyberg) innan jag kom hem kl 02, kanske lite för full men vad gör de, de var ju en super lyckad kväll!

Stod hemma en bra stund och velade över klädvalet men med Dan som smakråd så blev de en skön outfit..
svarta kostymbyxor från mango, svart blus från Zara och ett härligt rött läppstift som piffade upp de hela!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nu varit hemma ifrån jobbet sedan 11 april 2016, det känns som en evighet (vilket det kanske är) och kommer att vara hemma till 1/6..
Har spenderat nästintill alla dygnets timmar tillsammans med Aaron som inte är så "liten" längre.
Har under dagarna ifrån bloggen reflekterat lite över min tid hemma och hur den varit..

I början var det väldigt jobbigt att gå hemma, speciellt dagarna efter Dan började jobba igen, det kändes som att man inte hann med något annat än amma och byta blöja.
Men som tur va så fann man sig ganska snabbt i hur den "nya" vardagen såg ut och man anpassade sig efter Aaron.
Men efter en månad eller två började jag bli ganska rastlös hemma och började gå på babysim (som jag för övrigt saknar att gå på), det blev en rolig timma i veckan som vi fick göra något annat.. Under samma period började vi även gå till öppna förskolan en gång i veckan vilket var skönt att få ta sig en kaffe och bara njuta av att vara bland andra mammor.
Sen var det såklart sommaren som underlättade en hel del, både jag och Dan var hemma tillsammans under en månad. Vi spenderade mycket tid tillsammans med våra föräldrar vilket betydde extra hjälp.

Sen hade jag en period efter sommaren där jag kände att jag inte blev så tillfredsställd utav vardagen och att bara gå hemma så valde att börja köra handboll igen vilket kändes extremt skönt, trots att jag har med mig Aaron minst en gång i veckan så kan man slappna av och bara svettas, ha skoj och släppa loss!!

Jag har nu varit hemma i 10månader(kan inte fatta hur fort det gått) och nu börjar det hända grejor!
Aaron kräver mer tid än någonsin vilket är både bra och dåligt haha, förut var han nöjd av att sitta på golvet med en kloss och under tiden kunde man få en hel del gjort i lägenheten, men nu är han mer eller mindre aldrig nöjd utan ska hela tiden framåt.. Det har aldrig varit så mycket tårar som nu och mer lär det ju definitivt bli.
Men det som är sjukt positivt med att vara hemma nu är att dagarna går fort och är alltid händelserika.. Man ser varje dag att han går framåt i sin utveckling vilket är sjukt roligt!
Enda lugna stunden vi har på dagarna är timmen i vagnen när vi är ute på promenad, men de gör verkligen ingenting..

Men har även börjat fundera på hur man ska klara av att gå tillbaka till jobbet efter så lång tid ifrån det, de kommer vara såååå konstigt och i dagsläget är jag inte redo alls! Som tur är så har jag ju några månader kvar att komma in i stämning! haha..

  • Filed under: Aaron

Likes

Comments

Hallå underbara fredag!

Här är vädret underbart och humöret på topp!

Idag har vi varit ute på en långpromenad som slutade på mall of Scandinavia, Aaron blev hungrig så vi var tvungna att stanna där en sväng.. En fundering jag har är varför det alltid är så att butikerna har så mycket man vill ha när man inte har möjligheten att shoppa loss och när man har möjligheten så hittar man ingenting.. suck!

Något annat roligt som händer i helgen är att vi ska ha lagfest woop woop! Ska bli sjukt kul, och förhoppningsvis så kommer pappa upp till oss för att slå igen en dörr så vi inte ska ha två ingångar till sovrummet, det behövs väl inte? Sen ska vi måla sovrummet i en grym grön färg, är såå super taggad inför att få sovrummet som vi tänkt!

Likes

Comments

Hallåå allesammans, det har sannerligen varit en lång tystnad från mig..
Har nämligen inte haft någon motivation att skriva, inte tagit några bilder dvs finns inget att visa er och vi har även flyttat vilket har gjort att vi har haft fullt upp med annat..

Men har känt nu i några dagar att jag saknar att blogga extremt mycket, men med en snart 10månaders bebis att hålla koll på så är det inte de lättaste! Han är nämligen överallt och på allt, så man måste vara närvarande hela tiden..

Men tänkte här lite kravlöst att börja blogga igen och lägga upp så bilder från lägenheten (som inte är klar än)..
Vi ska måla sovrummet i helgen, vilket jag ser fram emot så mycket och sen får vi inte våra nya fåtöljer för än vecka 15, suck men ska ta fram lite bilder på dom så ni får se..

Men nu ska jag hoppa in i duschen(menar verkligen de) innan Aaron vaknar dvs om ca 5 min haha, sen ska vi ta en promenad i solen.. Så härligt väder dom senaste dagarna, så det har blivit en del promenader.. Känner dock inte till de nya området alls och har inte hittat några bra promenad sträckor än, men de kommer.

Likes

Comments

Äntligen fick jag lite sammanhängande sömn..
Som jag längtat!!
Vi testade en ny metod för Aaron att komma till ro och kanske få möjligheten att sova längre vilket innebar att vi började med ett bad innan vi åt lite välling och sen läste saga i sängen.. Funkade faktiskt väldigt bra! Jag är dessutom fruktansvärt dålig på att läsa saga, måste verkligen bli bättre på de, haha!!
Han sov från 21 till 02 och sen ett snabbt vaknande för lite välling innan han somnade om igen till kl 07!!
Hallelulja kan jag bara säga!

Idag är sista dagen som vi bor i den här lägenheten vilket känns helt underbart!
Så just nu håller jag på att tvätta det sista så man inte behöver komma till nya lägenheten med tvätt..

  • Filed under: Aaron

Likes

Comments

Köpte nya skor åt Aaron idag på Zara rean, 129kr kostade dom, dom är även lite fodrade så passar perfekt nu.. Han är inte så bra på att ha skor på sig så hoppas att dom här får sitta på foten en liten stund.

Det känns som att jag lever i någon slags koma i dags läget.. Aaron och jag är uppe ungefär 5-10 gånger per natt då han fortfarande är hängig och vaknar av allt hostande, feber och den täppta näsan.. Stackarn! Helst av allt vill han ligga på mig och sova, vilket inte riktig går för mig när jag väl ska somna..

Det är väldigt svårt att göra han nöjd just nu vilket gör att jag är konstant trött och små hängig.. Han har även smittat mig så i dagsläget så har jag huvudvärken från helvetet, förkyld och så känns det som bihålorna ska sprängas. Men det är väl inte super konstigt med tanke på att han typ hostar mig i munnen, haha..

När han väl är vaken är han väldigt krävande, han måste se en hela tiden annars brister han ut i stor gråt. Han vill helst bli buren hela tiden och sätter man ner han i sin stol under vissa tider på dagen så vägrar han, han skriker, gråter och vill bara upp vilket gör de väldigt svårt att få saker gjorda!

När han väl sover så är man själv så trött att man bara sitter helt stilla i soffan under filten och kollar på någon värdelös tv serie som går för tillfället.

Jag har verkligen försökt att få så mycket städning och packning gjord men det är svårt, krävande sjuk bebis + sjuk själv, inte bästa kombon..

Men om 2dagar flyttar vi och det ska bli så kul.. Hoppas verkligen att man mår bättre då så man kan hjälpa till!

här sover Aaron, då sitter jag bänkad i soffan och ler fast jag helst av allt vill ligga nerbäddad

Likes

Comments

Instagram @feliciadamsson

Lagfest 2.0

" Hej alla underbara läsare! Idag är de tisdag och bara tre dagar kvar tills jag åker till Göteborg, sååå kul! Men först till något annat vä…"

Me and you

" Har nu varit hemma ifrån jobbet sedan 11 april 2016, det känns som en evighet (vilket det kanske är) och kommer att vara hemma till 1/6.. …"

Mirror mirror on the wall

" Hallå underbara fredag! Här är vädret underbart och humöret på topp! Idag har vi varit ute på en långpromenad som slutade på mall of Scand…"

Tystnad

" Hallåå allesammans, det har sannerligen varit en lång tystnad från mig.. Har nämligen inte haft någon motivation att skriva, inte tagit nå…"