Hej allihopa!

Ja nu var det ett väldigt bra tag sedan. Men har tagit reda på vem jag är och vad jag vill göra i livet. Och har äntligen kommit fram till vad jag vill med livet. Just nu är jag väldigt nöjd och ser fram emot allt jag har att göra under dom sista månaderna på 2017.

Har ni tänkt på att det bara är 2 månader kvar till jul typ, alltså så nära! Jag älskar julen det är så fridfullt och alla i ens familj samlas och har det kul. Även kommer jag förmodligen umgås med kompisar. Men det jobbiga är nu att vi har mycket i skolan och mycket prov innan jullovet det kommer bli tufft men jag ska allt jobba mig igenom detta. För tillfället tycker jag att det går bra men vi alla har dom ämnena som det går lite sämre i som till exempel svenskan för mig:( Jag är hel svensk men ändå suger jag på mitt egna hemspråks grammatik haha. Men aja.

Nu ska jag nog ta och kolla lite på Reign, ja ni som följt mig länge vet att jag kollat på det innan och ja jag kollar om på det. För det är så jäkla bra!

Så vi hörs mer imorgon god natt lovers! Hoppas ni är glada att jag är tillbaka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår så var jag hos en tjej som heter Theres och gjorde mina naglar! Jag är så sjukt nöjd och kommer verkligen komma tillbaka och göra dom!

Det var första gången jag gjort riktiga gelenaglar och jag är så nöjd att jag gjorde det!!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Just nu sitter jag i skolan redo för att fixa skoldatorn. Idag har vi inga vanliga lektioner så vi ska ha 10 kamp med alla 2:an och 3:an i samhäll. Det kommer kanske bli kul vi får se vad det leder till

Vi ses mer senare

Likes

Comments

Heej allihopa!

Ja dagen har varit väldigt seg idag! Men så ära om man är sjuk... Har inte gjort ett piss bara kollat på en serie som heter Arrow rekomenderar den verkligen den är super bra! Finns på Netflix:)

Men annars har jag bara legat i soffan och haft ont i huvudet och ont lite här o var i kroppen:/ Undrar vad det kan va... Har även haft ont i magen och mått illa:(

Men hoppas att det snart kan bli bättre så jag kan va med mina kompisar som jag saknar sjukt mycket:( Så tråkigt utan alla!

Men en rolig sak är att jag fyller år om 8 dagar! Då blir jag 16 år och får övningsköra! Så på själva min födelsedag ska Wille,Jonte,Nicco,Hm och Amanda sova hos mig och vi ska ha en super trevlig dag! Kommer bli så sjukt kul! Längtar Såå mycket ska även träffa andra kompisar som vill fira mig men det blir antingen tidigare eller senare jag vet inte, Men ska fira med min släkt på tisdagen efter min födelsedag:)

Kommer bli bästa födelsedagen ever!

Godnatt alla fina där ute!

Likes

Comments

Heeej allihopa!

Ni ska bara veta hur gärna jag vill bli frisk... Har varit sjuk sedan måndags kväll... På tisdags morgonen spydde jag och hade feber och igår hade jag feber och en väldigt huvudvärk. Men idag har jag ont i magen mår illa, ont i huvudet och känner mig allmänt hängig och har ingen ork till något:(

Jag skaffade ork att duscha för att det var väldigt länge sedan så mitt hår såg förjävligt ut men nu är jag iallafall fräsch. Men jag tänkte att mesans jag ändå är sjuk och inte orkar göra något typ kan jag skriva några inlägg då det varit tomt ett tag här.

Men liksom har börjar gymnasiet vilket var mycket roligt och jag trivs jätte bra! Och även fått några nya vänner. Men har även hade små läxor så jag har inte tänkt på bloggen men nu när jag är igång med skolan och allt känns bra så kan jag satsa på bloggen! Men först vill jag bli frisk oxå! Men ska verkligen försöka nu!

Jag har även fått augusti glossyboxen men har inte haft ork att ta kort på produkterna och lägga ut så jag skippar denna månadens "tycka till" som jag kommer kalla det! Vi kör på september boxen istället då tar jag en dubbel "Tycka till" där jag berättar vad jag tycker om produkterna från både Juli boxen och augusti boxen och även visar upp dom nya produkterna!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! Jag ska försöka bli frisk!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Första veckan är äntligen klar! Har haft sjukt kul och ångrar inte en sekund hittills!

I helgen ska jag vara hemma själv hela helgen så vet ej vad jag ska hitta på.

Men tänkte vila upp mig inför en ny vecka
😍

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag var det första dagen på gymnasiet! Exakt 3 år sedan ja tog tag i bloggen o har bloggar sedan dess! Fastän det varit pauser o skit!

Men det känns bra nu att börja gymnasiet var jätte nervös och kändes inte alls bra först men nu känns det bättre! Tror jag börjar 10:15 imorgon men jag är inte helt säker! Våra mentorer var lite flummiga haha
😂

Men ni får sova så gott så ses vi imorgon

Likes

Comments

Heej allihopa!

4 dagar kvar till gymnasiet är sjukt nervös! Men till det vill man ju vara lite extra fin
😉

Så igår fixade jag mina naglar och idag ska jag färga håret hos frisören men även klippa mig! Är så taggad på detta
😍

Färg får ni se ikväll
😘

Likes

Comments

Heej allihopa:)

Idag har jag ju inget o göra direkt så jag städade mitt rum och av en gjorde en deep rengöring på mitt ansikte då jag en gång i månaden får väldigt dålig hy.

Så jag tänkte verkligen rekommendera en väldigt bra ansiktsmask.

Den är från mudmasky och är enligt mig en typ lerig form med någon speciell ört. Det sticker i dom porerna som är smutsiga. Men när masken är helt klar så har masken stelnat och du ska inte kunna röra en min. Även när den stelnat ska du skölja av den i kallt vatten

Jag vet ej var man kan köpa denna men går säkert bara söka på nätet.

För att applicera denna mask använder jag en real Techniques borste som är en foundation borste igentligen men jag gillar denna till att applicera ansiktsmask.

Likes

Comments

Ja inte bara att bloggen stått stilla igen så har jag nu åkt hem till mamma där byggarbetarna grävt av vårat bredband:/

Något jag är ganska sur över för jag har ingen lust att kolla på film o youtube på min mobil då det drar mycket surf:/

Och inte bara det om 1 vecka är det skola och då börjar jag gymnasiet. Helt ärligt längtar jag inte alls är jätte nervös har redan ångest och är redan rädd för att bli ensam. Jag har väldigt svårt för att träffa nya människor då jag är extremt blyg och inte den pratglada människan.

Förhoppningsvis går det bra men jag ser bara negativitet på att börja gymnasiet. Helst hade jag velat hoppa av men vill även ha en framtid och tjäna bra med pengar och då måste gå gymnasiet för att få en bra utbildning.

Likes

Comments