Hello!

Hur är det med er? Med mig är det toppen! Fortfarande lite små sjuk då inte denna dumma hosta vill sluta! Haha men idag ska jag bara ta det lugnt kanske rida lite barbacka på Gede men det beror på om det blåser mycket där då hon är lite känslig för blåsten och sen har hon varit stel i ett backen och precis blivit "bra" så vi vill int att hon ska gå och spänna sig.

Annars ska vi färga andra omgången med mitt hår så det blir mera blont och inte orange/gult som det är nu. Men asså dom flesta har ju läst om dessa clown attacker asså usch tycker faktiskt det är lite läskigt då det går prat om att dom kommer skapa något stort på halloween och usch asså vad är det dom vill egentligen... Något har ju slått runt hos dom som vill skada människor. Och tror inte direkt någon tycker det är så kul.

Men nu ska jag försöka fixa mig lite och städa på rummet då det ser ut som en bomb slagit ner...

Vet att jag är brunhårig här men blir så glad av denna bilden lilla älskade Molle❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej allihopa!

Man kan ju inte alltid må bra... Här sitter jag påväg att bli sjuk har inte mått bra på flera veckor har haft ont i huvudet och inte haft någon matlust uvuhuvud taget och har känt mig väldigt hängig kanske inte märks i skolan och sånt där jag alltid försöker vara glad. Och jag tycker skola är rolig har många bra kompisar och jag känner mig hyfsat trygg. Men jag vet inte riktigt vad det är som händer men allt blir säkert bra och ta det inte fel jag äter men egentligen vill jag inte för jah känner mig inte hungrig men jag måste ju äta för att överleva.

Vet inte vad det kan vara har ingen ork till något orkar inte rida, träffa kompisar och jag orkar inte ens sminka mig det jag gillar mest av allt idag gick jag nog mest neutral som jag aldrig gått till skolan detta året hade knappt ifyllda ögonbryn då jag hatar att se mig själv utan ögonbryn för jag tycker jag ser ut som ett spöke utan mina ögonbryn. Men jag själv gillar inte att gå utan mascara och sånt för jag tycker jag ser trött ut och ser väldigt blek ut men det är så jag ser ut och så får jag leva man är sjuk det är livets cirkel.

Men det är jobbigt att somna efter skolan varje dag osv. Jag hoppas jag blir bra snart så jag får min ork tillbaka har planerat mitt liv så mycket detta året allt ska ändras. Och ingen förutom jag själv vet hur bra det kommer bli om jag bara tar tag i det! Och jag ska lyckas inget är försent!!!

Likes

Comments

Igår kväll avled en 15 årig pojke i Skara i en mopedolycka... Det är så tragiskt! Orsaken vet man inte om men förmodligen har han gått omkull med moppen och skadats allvarligt och dog på plats.. Jag själv kände inte pojken men har sett han på stan osv.

 Alla tankar går till familj och vänner! Ta vara på era vänner och familj man vet aldrig när den hemska dagen kommer...

Take care XOXO

Likes

Comments

Heej!

Nu är jag äntligen tillbaka! Kommer inte vara aktiv varje dag men ska försöka men med mycket läxor och sånt att göra är det svårt att lägga bloggen till ett måste.

Men det har inte hänt så mycket i denna paus. Mer har ridit lite ramlat av men ändå kämpat lilla fina sessan. Har även färgat håret ska bli blont men är lite gul orange just nu. Pluggat och umgås med min familj! Skrivit med underbart folk och bara tat det lugnt men nu måste jag tyvärr gå måste träna på läxa:)

Likes

Comments

Asså gillar inte emojisarna och hatar ljudet när man skriver och mellanrum och när man skriver fel så man måste radera ordet det är as jobbigt ljud och eftersom jag är trög så vet jag inte hur man stänger av det😷

Men men idag har jag ridit första gången efter vi gick omkull men nu är jag såå stolt över henne orkar inte gå så mycket detaljerat men hon gick super! Nu ska jag hem,äta,plugga,duscha och sedan sova längtar till sängen😍😍

Likes

Comments

Jobbig vecka med födelsedag och falska människor. Men nu är det ny vecka lägga allt bakom sig och tänka posetivt nu är det skola igen och nu när jag är 15 så kommer allt bli mycket bättre ett nytt liv har öppnats😍😍

Likes

Comments

Japp som rubriken lyder har vi massor av läxor inte så roligt men det är det som behövs! Idag har jag bara haft en vanlig hyfsad bra skoldag men det bästa var när jag gjorde min första riktigt goda mat! Jag är en person som suger på att laga mat men idag provade jag på att göra köttbullar,potatis och gräddsås och det var så gott!!

Är så himla stolt över mig själv! en klapp på axeln!❤️

Mina första "prov" och en uträkning❤️ Hoppas det går bra på nationella😍

Likes

Comments