Jag har glömt att blogga, men ska försöka hålla bloggen aktiv har dock inte hunnit nu för tillfället eftersom det vart väldigt mycket. Har hämtat ny häst Malva då och sen flyttat tillbaka till Varberg och vart väldigt mycket med skolan nu och sånt men ska verkligen försöka hålla bloggen uppdaterad.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon så bär det av till Varberg flyttar tillbaka ditt från Göteborg för att börjar andra året på Sveriges ridgymnasium. Det ska bli spännande men längtar mest av allt till studenten hehe. Har packat ä ihop allt och lagt ner alla saker till Nya hästen Malva så känns som jag är redo för att åka tillbaka imorgon efter ett skönt sommarlov i Göteborg.

Kram

Likes

Comments

Jag har lämnat bort min ponny till en tjej som lånar han i ett år eftersom jag ska ha en ny storhäst nu som heter Malva. Växte ut min ponny som är väldigt tråkigt men tyvärr är det sånt som händer och fick hälsa på honom idag innan jag flyttar tillbaka till Varberg så det var väldigt roligt.

Kram

Likes

Comments

Tänkte ta och starta upp bloggen nu och skriv om mitt liv i Varberg och hur det är att bo hemifrån som 17 år samt om min nya häst. Tänkte att det skulle bli roligt att börja blogga igen så startar upp bloggen igen.

Kram

Likes

Comments