Idag har jag inte gjort så mycket har vart hemma från skolan pga hade huvudvärk och orkade inte gå till skolan. Men efter jag vart hemma idag åkte jag till stallet och red ut med min kompis en mysig tur i skogen var klar i stallet runt 20:00 det är de som jag gjort idag.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har ju då flyttat hemifrån, och är inte ens 18 än. Men anledning till att jag flyttat är pågrund av studier i Annan Ort. Jag är egentligen från Göteborg men när det var dags att söka in till gymnasiumet så bestämde jag mig för att söka gymnasium i annan kommun då jag ville gå ridgymnasium. Så det blev att jag sökte in till det och kom in i Varberg. Så i augusti 2016 flyttade jag hem i från som endast 16 år till Varberg. Det är tufft att flytta i denna ålder man är inte så gammal. Jag har fått lära mig att klara mig helt själv och ta ansvar för allt själv det är tufft men ändå roligt. Jag har lärt mig mycket på att flytta hemifrån i denna ålder. Från att flytta från den staden du känner dig trygg i till en helt ny stad där du inte känner någon eller inte hittar någon stans är inte det lättaste men numera har man lärt sig hur man ska hantera allt. Så det är väldigt lärorikt att flytta hemifrån i tidig ålder också.

Kram

Likes

Comments

Jag tänkte Börja blogga igen, tänkte att det hade vart roligt att starta upp bloggen igen så kommer bland annat skriva om min vardag, fritid och mycket mera.

Kram

Likes

Comments