Header

Lilla Lisa och jag ute på promenad så gott det går med min skadade fot. Jag max och carl ska passa henne idag och är hemma ensamma!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Shit va de har snöat inatt! Tycker egentligen inte om snö men nu är det perfekt väder. Inte för kallt och fin tjock kramsnö - saknas bara lite sol! Nu är jag iaf på väg till körskolan, ska ha körlektion kl 9 så vi hörs senare. Hoppas ni får en fin dag!


Likes

Comments

Likes

Comments

Tre födelsedagsbarn idag!!

Min fina extrapappa Tomas som fyller 49 år idag!

Min goa lillebror Liam som fyller 10 år!

Min käre vän Erica som fyller 19!

Likes

Comments

Hej Hej! Dålig bloggning i helgen men har haft fullt upp. I lördags var jag med familjen och Carl och hade innebandy turnering med en annan familj och sedan nerf krig. Fast jag fick titta på med min skadade fot (allvarlig stukning). Sedan åkte vi till Thai Lee och åt buffé - sååå gott! Hannes, Sanna och Mads hämtade upp mig och Carl utanför Thai Lee vid 9 tiden så åkte vi ut till Tega för att fira Erica som fyller 19 år idag, GRATTIS!! Hade en jätte rolig kväll, lite för rolig hehe. Tack kära vänner för en underbar kväll 😘

Likes

Comments

Hoppas ni har en roligare morgon än jag! Sitter uppe på sjukhuset och har precis röntgat min fot och väntar nu på läkare! Skadade foten i förra veckan när jag höll mitt mrl pass. Va på vårdcentralen då men jag skulle bara vila och så men när jag vaknade imorse var det värre än när jag skadade mig till och med så nu sitter jag här... Hoppas det inte är något allvarligt!


Likes

Comments

Har håltimma nu som spenderas på körskolan! Nu jävlar ska körkortet tas!!


Likes

Comments

Lite bilder från när jag och Carl åkte till Spanien i slutet av november 2014. Det var hans födelsedagspresent från mig och det var en helt fantastisk resa! Vi åkte ner till min mormor och morfar som har hus där nere och spenderade en vecka på mitt absoluta favoritställe.

Likes

Comments