Header

F - look du jour

Details.

Visst handlar väl allt om detaljerna i en outfit?! I alla fall enligt mig. Jag fokuserar ofta på det, en roligare väska till en simpel outfit, ett par lite annorlunda skor eller en jacka som kanske sticker ut. I just den här outfiten blev det lite mer av allt, men "more is more", right?! Fler bilder från denna outfit kommer ni får se mer av imorgon.

/Felicia

Likes

Comments

F - new in

Shoes . & other stories

Här kommer fler bilder på them new shoes. Som sagt - jag längtar faktiskt efter kylan redan nu så att jag får använda dem. Däremot så tänker jag att de kan vara snygga att använda nu också, och då passa på att ha en tunnare jacka till så att man slipper frysa till döds i detta iskalla land. Snart får ni förhoppningsvis se dem i en outfit, så stay tuned..

/Felicia

Likes

Comments

F - new in

Åh, dessa kollade jag på redan förra året men beställde dem dumt nog aldrig. I år däremot, när jag såg att de hade kommit in igen (!), så var jag tvungen. Blev ett klick direkt, och jag längtar så efter lite kallare klimat nu.. Mer bilder får ni se redan imorgon. Så kika in då!

/Felicia

Likes

Comments

Contains affiliate links R - general

Min fredag bestod utav en hel del kannor på Yaki-Da's AW. Anledning till detta var väl framförallt för att fira min födelsedag som är nu på onsdag. Då alla mina närmsta tjejkompisar inte ska med till Stockholm nästa helg så ville vi passa på att ses nu och fira lite i förskott. Har ni inte varit där så kan jag absolut rekommendera ett besök dit, det bjuds på gratis pizza och halva priset i baren. Se till att vara där så fort de öppnar bara om ni vill ha sittplatser. Efter några timmar på Yaki drog vi vidare till Pivo och för alla er som känner mig så är det inte konstigt att jag beställde in en charkbricka för ett - jag är alltid hungrig och två - jag älskar chark. Till det ett glas bubbel, det är man aldrig feg för.

Med tanke på att jag ska jobba imorgon så fick det bli en tidig hemgång och gosa ner mig en stund i soffan innan jag ska sova. Fick en massa fina presenter ikväll, bland annat detta doftljuset från Voluspa som luktar så sjukt gott, perfekt nu till höst och vintern. Är så glad över att ha så fina människor i mitt liv, tack för ikväll bästa tjejerna.

/Rodja

Likes

Comments

Efter många år av bloggande på varsitt håll så slog tanken oss - varför har vi aldrig gjort det tillsammans?
Då vi båda är kontrollfreaks så krävdes det en hel del planering innan vi var klara.
Sagt och gjort, här är vi, FEJRO!

Likes

Comments