Okej fick nyss reda på att "vänner"pratar mig i ryggen om att jag ska sluta tycka synd om mig osv. är det bara för att jag kan prata öppet om olyckan? Ae jag tycker inte synd om mig skriver bara när jag är ledsen och varför osv borde ni fråga mig istället för att gå och prata om mig. Ni är fan fega på alla sett oh vis just nu Hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

År 2012 var ett jävla skit år. Först var det Helen min gudmor/moster sen var det min gudfar/hennes man och sen jag. Men när vi trodde att det va slut på det onda i min släkt så är det min pappa nu som ligger på sjukhuset. Dom har inte lekt färdigt med oss där uppe. Jag ber med mitt kött och blod att pappa ska bli frisk snart. Jag älskar dig pappa vad jag tror eller vet rättare sagt så kommer du fixa detta galant för du är så himla stark du är en kämpe min hjälte!

Likes

Comments

Har sagt förut att jag bara vill bort härifrån. Men jag är fullt seriös såfort jag har pengar till de så ska jag flytta långt bort härifrån.

Likes

Comments

Hej. jag har ju rensat många inlägg här. Då jag tänkte att jag ska bara blogga när jag är ledsen/arg/deppig/irreterad osv vilket jag är väldigt ofta så jag tare lugnt här.

Likes

Comments

Det känns så jävla orättvist jag förstår inte meningen med livet längre. Det är ni som har tagit ner min livsglädje. Nu så känner jag mig värdelös jag förstår inte att så några få personer kan döda en annan person så långsamt psykiskt och den personen är jag. Jag vet inte helt ärligt vad jag ska göra för att må bra igen. Eller jag vet faktiskt inte hur man mår bra alla mina leenden är så jävla fake och jag som hatar fake personer. Jag har skrivit så jävla mycket om er och ingen utav er har frågat eller sagt något till mig. Jag blir så jävla arg på er samtidigt jävligt ledsen. Men aja jag får väl skaffa mig en katt så har jag nån vän ;p

Likes

Comments

Jag spelar så jävla stark när man träffar mig och pratar med mig men det är bara ett sånt jävla spel. för någon helg sen så hamnade jag i en konflikt med en tjej och hon sa att jag skulle ha dött i min olycka att det var ett misstag att jag överlevde. jag börjar tänka om det är så, jo jag tycker att självmord är det själviska setett att dö på så jag tänker inte görat. Men jag tänker endå tanken, varför dog jag inte? Jag har mist mina närmsta vänner som jag har känt sen barnsben men det är väl mitt straff för att jag krocka? familj säger att det blir att man tappar kontakten med åldern, men jag var inte redo för det just nu när jag ligger på botten. Det kom bara helt plötsligt nästan alla försvann för mig vid samma tidpunkt. Jag får väl flytta så fort jag får chansen och rymma ifrån allt göra ny fb ny insta ny snap osv och inte adda några utav dom. Ni kanske tycker att jag är töntig osv men vafan sluta lås och tryck på krysset. Btw eftersom alla försvan nästan samtidigt, vad har jag gjort? asså jag ber er/dig som känner sig träffad som läser detta att skriva till mig vad fan jag har gjort. Jag lovar jag bits inte SKRIV till mig.

Likes

Comments

Jag är mig själv alltid, jag kan inte ljuga när jag väl försöker så lyckas jag inte så nej jag ljuger aldrig. Jag tänker aldrig innan jag pratar så vissa meningar kan bli väldigt fel. Det mest  patetiska och sorgligaste jag skulle ljuga om, är mig själv och min läggning. Jag har varit lagd åt båda hållen sen jag var liten. Eller nu ljög jag att jag inte ljuger om mig själv, jag säger väldigt ofta att det är bra med mig fast nä så är det inte. Men utom det så är jag alltid mig själv helt jävla ärlig och aldrig seriös. Och man behöver inte ta mig på allvar så länge jag inte är  ledsen arg osv. Jag kände att jag inte hade något bättre för mig än att skriva det här, då nu vissa inte visste det här

.Likes

Comments

Hej. Jag kollade på en video typ nyss när jag inte kunde gå men tränade på det, och tårarna kom, jag fattar inte att jag har kommit såhär långt som jag har gjort. Även all smärta jag har varje dag så fixar jag det här. Varje dag så får jag kämpa att gå upp på morgonen, jag får andvända all styrka jag har i min kropp för att kunna gå även fast varje steg jag tar är som att någon skär sönder mina fotleder. Det gör ont att bara gå i en trappa men jag är stark jag har klarat såhär långt jag tänker inte ge upp nu, även fast jag har tankar om det ibland. Men jag är en riktig Jonsson! Jag har kämpe i mig och en kämpe är jag!


Likes

Comments

Hej. Nu har jag legat i sängen ett tag och kan inte sluta att ha olyckan i skallen. Jag vill inte ha ont varje dag! Jag vill inte va täckt av ärr! Jag vill springa! Fan jag har tjutit en hel del om det här men det tar aldrig stopp! Och jag tycker inte synd om mig själv över detta för då skulle jag nog inte ens skriva om det. Ooooh jag vill sparka in pannbenet på den vi mötte, fan vad jag bara vill döda människan. Den har förstört mig både inifrån och ut. Vem det nu va jag vill säga lite saker till dig. Du har förstört mitt liv, visst att jag kan skratta och va glad men jag har så jävla ont i nästan hela kroppen varenda jävla dag. Först vill jag visa bilder från min tid på sjukhuset, sen visa hur jag har förbättrat mig fysiskt då. Sen vill jag bara slå dig tills det blir bäcksvart för dig! Lite hatisk här men ledsen/arg.

Likes

Comments