Oj! Grymt länge sedan jag skrev här men ska försöka lägga min energi på detta och få igång mig med att blogga :)

Sitter just nu och dricker kaffe och ska snart hoppa in i en dusch sedan blir det en praktik idag och tre veckor frammåt! Se om jag skriver ikväll eller eftermiddag om det ;)
Puss&kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 137 readers

Likes

Comments

Vi börjar om och kör på istället med skola och sköter allt.

Börjar idag med att åka in med pappa till skolan och sitta på information om hela veckan och schema och upprop. Sedan så åkte pappa och jag till Ikea och käkade potatis och köttbullar :) vad gör man om man är hungrig ;)

Tänkte att jag skulle skriva om mina dagar nu när student kommer sakta men säkert och visa hur vi har det som går i särskola och har lite mera lättare i våra ämnen än vad ni har det i era ämnen :)

Follow for more!

Likes

Comments

Inte vart min natt inatt känner jag. Skickat sms i sömnen till Jonas om att jag är sjukanmäld ifrån skolan idag?!?! Undra vad jag menar med det? Haha måste ha drömt något om honom iaf haha.

Idag blir det som jag sa igår att jag skulle till habiliteringen och få godkänt för att jag ska få körkort. Tydligen är det så att man måste få godkänt för att vi i särskolan. Tycker det är sjukt bara för det egentligen. Förstår om man är gravt handikappad eller gravt förståndshandikappad. Men vi som är lite mindre förståndshandikappade eller handikappade som kan röra på sig och förstå saker borde ju faktiskt klara av det tycker jag! Så länge man kan komma på en lösning och inte behöva gå till en läkare för att få godkänt för detta...

Möta Sara nu sen ska vi ta en kaffe och snacka och fixa sen ska vi möta hennes syster och jag ska få lite kläder :) ^^

Puss & Kram!

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till skolan efter ca 2 veckors ledighet.
Igår var jag hos läkaren och kollade upp örat igen. Dom gjorde massa saker och pillade i örat och gjorde rent och delvis gjorde dom odling provet igen för och se vad det kan vara för bakterie i örat. jag gjorde delvis hörsel prov som visade att jag hade hörselnedsättning i höger öra när det blåser ute.

Idag blir det att gå till tandläkaren och få rutin koll i munnen och det är väll bra antar jag?

imorgon blir det att vara ledig ifrån skolan då jag ska till min läkare på habiliteringen så hakan godkänna att jag får t körkortet och det får vi ju hoppas på att jag blir så jag kan gå handledare utbildningen och sedan bara tuta och köra med lilla pärlan😘

testar dessutom att lägga upp ett inlägg på min surfplatta vilket känns helt okej! men väldigt svårt att håll koll så man skriver rätt, då det inte är likadant som iPhone och Samsung.

ska vara i skolan ca 2h och sedan slutar jag vilket känns inte helt rätt då jag ska tillbaka till Söderköping där min tandläkare är.

Då fick ni veta lite kanske skriver lite angående helgen så ni får läsa om vad jag gjorde då?!

aja Puss & Kram!💖

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen och skriver på denna blogg då den är min och då jag ska uer med mitt skrivande.

Jag har inte så värst många tankar idag förutom att pärlan ska plockas imorgon och kollas igenom så den funkar och är bra med alla bromsar och allt.

Mina planer imorgon är att bli hämtad av min bror åka hem till Söderköping umgås med Frasse och gå ut med honom sedan åka ut till Familjen Liljegren så Billy får kolla igenom min bil och plocka och pilla!

Sedan får vi väll se vad dagen har att erbjuda?

Idag vart det lunch med Emma Bergström och hennes mamma samt lillebror, vart sibylla och jagär fortfarande mätt!

Puss & kram!

Likes

Comments

Just idag så vart det bara att höra klart Jonas rum vilket vart perfekt enligt mig!
Jag har inte mått så bra idag då det vart nog för mycket ljud för ena örat en det andra.. Så nu ligger jag i Jonas säng väntar på att han ska spela klart så kan han och jag sova med varandra snart!

Imorgon blir det träffa Emma Bergström och hennes mamma och lille bror på lunch sen ska jag väll hem till Jonas och göra något får se vad dagen har att erbjuda :) lite bilder på Jonas och rum och på mig efter gårdagen :)

Puss & kram

Likes

Comments

Då det har varit mycket inlägg ang. mitt höger öra så är det nog lika bra att fortsätta uppdatera er om det? :)

Var hos läkaren igår med Victoria som var snäll och körde och höll mig sällskap där inne! Träffade läkaren och han kollade i örat och sa att trumhinnan var irreterad just då och att det ligger vätska bakom. Han var tvungen att kalla in specialist läkaren så dom fick se så att det inte var något mera fel så hon kunde bedöma också så måndag nästa vecka vart jag kallad igen då dom ska kolla i örat och dessutom så ska jag få göra hörsel test eftersom jag inte hör något alls i örat. så på måndag vart det ingen praktik och på tisdag så blir det ingen skola och lika så på onsdag då jag ska till tandläkare och läkaren för att få godkänt så jag kan övningsköra med pärlan!

Igår kom jag hem till Jonas och var hemma hos honom sen somnade jag ca 1H sedan väckar pappa mig via telefon och säger att vi ska till sörrping så vi kan lämna kylaren till bilen. Vart att gå in och hälsa på mamma och hämta en del saker som jag glömde packa ner igår innan vi åkte till sjukhuset. Vi bjöd pappa på kaffe och sen vart det hem till Jonas och spela lite Xbox Assians creed brotherhood, GRYMT svårt.. 

gick och la oss ca 00:30 och vakna ca 12:00 och nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad dagen har att erbjuda mig och Jonas!


Likes

Comments

Idag vart det inte mycket gjort, först vart det att leta chaufför till pärlan så man kunde hämta Emma Paris i Norrköping. Hittade en chaufför till slut så Niklas kunde köra vilket var väldigt uppskattat! Tackar så mycket till honom!

Drog in till stan hämta Emma vid ca 15:15, sen vart det att vi åkte till familjen Liljegren och kollade upp hur dom hade det och då vart vi också bjudna på lite fika med tårta och kaffe, mums om ni frågar mig! Var där till ca halv sex sen ville chauffören Niklas till sörrping så han hann till sin buss. Jag gjorde lite naglar på Emma som tog för lång tid så vi vart klara ca 23-00:00 och nu ska vi sova för att gå upp riktigt tidigt! Ska till läkaren igen och kolla örat, har tydligen sår under trumhinnan och i hörselgången så nu har dom tagit odling för och kunna se vilken antibiotika jag ska ta nu igen. Imorgon blir det också att åka till älskling och sova där tills på lördag sen blir det hem.

Likes

Comments

Hemma efter en grym kväll eftermiddag och morgon :)

Idag fick jag hem äntligen MIN bil som jag har väntat och längtat efter! Vart väckt kl 11:10-11:20 av pappa som ringer och säger att han är på våran parkering om en kvart tjugo minuter, då han skulle lämna min fina bil! Kommer ut och möter honom tittar på bilen och han ger mig instruktioner om den om allt :)

Senare på efter middag så gick jag till Willys och handla fika till mig Tobbe och Sandra och lilla Lisamarie gick hem till dom ända upp till husbybacke satt där och fika och prata med dom och hade de trevligt!:)

Senare gick jag hem och vänta på att någon ville köra min gamla golf och bara glida lite och kolla efter folk. Men det var ju inget folk ute då alla var på elmia idag.... Träffade Johanna senare och hon ville köra min bil så vi åkte lite runt och träffa folk och satt på donken i Norrköping på Stockholms Rondellen :) sedan åkte vi till sörrping och satt på Shell en bra jävla stund och träffa Jennah och hennes kompis senare vart det hem. Så nu är jag hemma och ska sovs för att jag ska upp kl 08:00 imorgon för och kunna komma iväg till Linköping US så dom får kolla mitt öra igen.. Lite nervös är jag för och få veta vad felet är och det har inte blivit bättre heller.. Så nu blur det och sova efter en rolig förmiddag, eftermiddag, kväll och natt!

Puss & kram!

Likes

Comments

Sitter i köket och väntar på bättre tider..

Örat har inte blivit bättre även att jag har ätit medicinen och tagit öronpropparna. Väldigt mycket ont i huvudet och känner mig allmänt nere. Satt ute förut idag och rita av våran framsida och nöjd är jag men hitta inte mina färger så jag kunde färglägga den, riktigt skönt att sitta ute och lyssna på musik med en kopp kaffe och bara rita utan att någon stör.

Har inte gjort så mycket idag än att ha målat och spelat Sims 4 och sen målat mina naglar igen.

Puss & Kram ❤️

Likes

Comments