Header

#Whatsonmyphonetag#edge#phone #tag ????checka a la blog

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gilla o kommentera gärna, det gör min dag ✨

Kjol: hm (loppis)

Crop top: Cubus 

Skor: converse

Armband: grekland

Likes

Comments

Kom hem från fotbollsmatchen på stadion för nån timme sen. Det var MFF som spela mot ÅFF o slutresultatet blev 3-0 t oss, alltså t malmö. Nu nu är vi alla glada o nöjda efter matchen!

Jag var där med pappa o mamma på VIP-platserna. Då fick mat en god buffé o inlägg på bänkarna man satt på, på andra våningen. Vi hade fått biljetterna från en släkting, för dem skulle åka bort, så ja vi fick dem :) o det va ju roligt, haha.

Jag passade oxå på att köpa en MFF tjocktröja i shopen på stadion, alltså den jag har på bilderna här nedan. Jag tyckte den var fin o ha på matchdagar, men ändå lite diskret så man kan ha den t vardags. Jag blev väldigt nöjd med den oxå;) haha som jag säger t allt jag shoppar..

Ha det så himla bra, så hörs vi ⚽️


  

Linne: forever 21

Tjocktröja: MFF shopen 

Halsduk: MFF shopen

Skor: converse

Kramar.

Likes

Comments

heeeeeeeej! Jag var på en liten loppis på bulltofta med pappa o hittade lite fynd hos en lite äldre tjej än mig som hade vuxit ur sina kläder. Där fanns så många fina grejer, men det blev iallafall en mörkblåa céline tröja för endast 10kr o en svart kjol som är lite längre där bak o kortare där fram för 20kr. Jag blev jättenöjd :)))

Men nu ska jag snart åka till stadion i Malmö för att se MFF spela kväll. Vi fick såna VIP biljetter av en släkting, i det ingår bl.a en 'gratis' middag o sköna platser att sitta på till fotbollsmatchen. 

ha det så skönt!
Kram Felicia.

Likes

Comments