FEEM Interior design @feeminteriordesign

Hanna Wessman ör någon som jag totalt har missat som inredare. Hon har arbetat på tv4 som inredare men nu så har hon gått vidare och blivit egen. Hon har ett makalöst snyggt hem som jag tänkte visa nedan. Här kan man plocka inspiration ifrån.

Likes

Comments

Igår klickade jag hem en ny poster till vardagsrummet som jag hoppas ska bli riktigt fin! Tror att den kommer göra sig fint här mot färgerna som går mot grått och pastell. Dock är jag riktigt sugen på att byta ut mattan och gardinerna igen. Tror att mattan ska komma upp i sovrummet och gardinerna ska in i dotterns rum. Sen blir det en större matta här nere och i allrummet.

Likes

Comments

Hallå

Idag tänkte jag visa denna fina lägenhet. som är tillsalu genom Stadshem.se Det är en lägenhet på 3 rum och kök som är vackert inrett och speciellt deras matsal.

Matsalen är helt underbart med matsalsstolar i valnöt. Valnöt som jag har förälskat mig i. Sen har de valt en matta i petroleum som gör rummet så elegant.

Köket är modernt inrett med marmor och det som är riktigt läckert är att de har blandat modernt med gammalt! riktigt läckert!!

Likes

Comments

Hallå

I går så dök äntligen ett nytt bord upp hemma här. Ett bord hade jag sedan innan och det va från början mässing men va inte riktigt nöjd med det så jag sprayade det svart och sedan beställde jag ett till bord i samma stil. Den enda skillnaden egentligen är att skivan är i glas och skiftar i grön och svart marmor. Jag tycker att det blev riktigt bra och bryter av mot det allt vita. Dock så hoppas jag på att kunna byta ut sofftyget snart.

Hoppas att ni får en fin dag. Nu ska vi göra oss ordning för att åka och umgås med riktigt goda vänner! Så som jag har längtat efter detta!!

Likes

Comments

En riktigt tjusig lägenhet är nu till salu på Rådmansgatan 35. Den står ut emot det vanliga och den är makalöst snygg!

Våningen är målad i mörka härliga färger som verkligen sätter prägel på lägenheten. Den andas både maskulint och feminint på en och samma gång. Jag tycker att det är härligt att de har vågfat gå hela vägen med färgvalen!

Kolla in tavlan så jäkla läcker!

Badrummet går även i mörkt men med en touch av träinslag. Vilket mjukar upp det annars sterila badrummet.

Sovrummet går i samma färgval men här har man arbetat med flera olika textiler vilket gör sovrummet inbjudande och mysigt.

Lägenheten kan bli er för 5 990 000 och det är 3 rum och kök och ni hittar den hos Esny.se

Likes

Comments

Newport har nyligen släppt en underbar serie med sju stycken helt underbara inredningsdetaljer! Inredningsbloggarna har gått nuts över dessa och även jag!


Vi börjar med denna otroligt fina brevställ! Detta kommer att få en att aldrig vilja lägga bort sin post! Jag tycker faktiskt att detta mästerverk inte behöver användas som brevställ utan är otroligt fin som inredningsdetalj vart än du placerar den!

Ljusstalken som kommer att tävla med favoriterna från svenska tenn! Denna kommer att bli en riktigt klassiker! Jag längtar tills den kommer i silver vilket den säkerligen kommer att göra!

En bricka som är så otroligt vacker med sina enkl linjer men för att skapa lite kontrast så har man använt läder till handtagen som är pricken över i i dennna otroligt fina skapelse!

Likes

Comments

Taggig men vacker. Ja det är den, den är otroligt vacker och något som står på min önskelista så när urna från jotex finns i deras lager ska jag lägga vantarna på den!

Så det får bli mitt inredningstips till er! Ha en fortsatt skön dag! Bilderna är från bloggen starwoman!

Likes

Comments

Här kommer en riktigt fin lägenhet från Eklund Stockholm New York. Den är smakfullt renoverad med ljusa färger och materialval. Den känns luftig och modern med sin moderna inredning och öppna ytor. Den går att förvandla till 3 rum och kök om man så vill. Den är till salu för 6 795 000 kr.

Likes

Comments

Har hittat en sån fin tapet till Elliot´s rum och kommer att tapetsera en av väggarna i rummet. De övriga väggarna tror jag blir vita alternativt att vi målar dem lite senare och då kommer de att gå ton i ton till tapeten. Den är pärlemor vit så jag kommer att försöka att välja en färg som lutar åt det beiga hållet för att det inte ska bli allt för stor kontrast.


Den här tapeten är det och den heter Nena och Ni hittar den på Ellos.se. Den är helt underbar och jag längtar tills jag får upp den samt att jag tror att tavlorna som jag bloggade om tidigare kommer att bli toppen till.

Så här ser Elliot´s moodboard ut så det börjar att ta sig. Jag ser att jag har avvikit lite från planen då han har fått en annan färg på gardinerna och jag har hittat nya tavlor. Men jag tror det kommer att bli riktigt fint!

Likes

Comments

Hallå på er!

Här har jag hittat ett alternativ hylla till E´s rum istället för Stringhyllan som jag har funderat över. Tycker att den är riktigt fin och enkel med hyllplan som är tunna samt att hela konstruktionen är enkel. Den kommer att sitta över hennes skrivbord där kommer hon kunna ha pennor och block samt sina böcker och fina detaljer som hon tycker om!

Ni som blev intresserade så finns den på trendrum.se och kostar 595 kr.

Likes

Comments