FEEM Interior design @feeminteriordesign

Brukar kolla in på Jannike´s blogg här på Nouw och hon har fått så jäkla fint hemma. Hon har gjort en smart sak i sin hall för att skydda väggarna när man hänger upp sina väskor men även föratt det är en otroligt fin detalj i hallen.

Hon har köpt marmorplattor och satt upp dem i hallen så att du kan hänga dina ytterkläder där. Alltså visst är det snyggt och så fiffigt. Skulle vilja ha lika i vår groventré men frågan är om de blir lika snyggt där då vi inte har samma avslut som här med spegelväggen. men kan skärt komma på något för att få till det.

​Ja ni ser vilket underbart hem hon har!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagarna går och går och jag hinner knappt med att andas känns det som. Just nu håller vi på med altanan och det går framåt. Själva altanen är i princip klar och nu ska vi börja med taket!

Jag gör som alltid börjar leta efter nya altanmöbler. Jag skulle vilja ha ett loungeset där vi har tak. Så man kan sitta och hänga där när det är dåligt väder.

​Jag är sugen på nått liknande, helst ingen konstrotting eftersom de ändå inte ska stå i regnet. Helst i ljust trä med ljusa dynor till. Tror det skulle bli riktigt snyggt till husets färg. 

Likes

Comments

Nu har vi kommit en bit påväg i vårt sovrum. Färgen blev tillslut house of philia greige och så här i slutändan så är jag jätte nöjd. Det har även kommit upp lite tavlor och gardiner. Det som nu saknas är två tavlor, sänggavel, stor matta och sängkappa.. Kommer mer bilder sen på gardiner och allt annat.

Likes

Comments

När jag har slutfört ett jobb och ska visa kunden slutresultatet så får de alltid all material i en underbart fin puderrosa box med ljusgrått snöre runt. Det känns både lite exklusivt och väldigt fint att ge bort ett resultat på detta sätt. Samt att det är lättare att hålla ordning på allt om man kan lägga tillbaka allt i boxen. Om ni är intresserade av att få hjälp med inredningen i ert hem så kolla gärna in på hemsidan www.feeminteriordesign.se Ni vet det behöver inte kosta skjortan att få hjälp på vägen!

Likes

Comments

Förra veckan var jag och besökte en kund och lämnade över allt material. Allt gick bra och det är kul att se kunder som blir nöjda med resultatet. Här är de två kollagen som kunden fick. De ville ha lite retro inspirerande inredning och en färgskala som gick i pastelliga färger och sen har jag lagt till en liten klick med orange.

Likes

Comments

Funderar om jag ska börja fixa lite på övervåningen idag så fattas det ganska mycket möbler så jag skulle vilja köpa lite så att det även på övervåningen känns mer hemtrevligt.

Jag har nu bestämt mig för att skaffa en bokhylla så att vi kan ha lite böcker framme. Jag läser mycket böcker mest på telefonen men inget går upp emot att ha en bra bok i handen .

Här nedan är två förslag på Ikeas valje och är det inte fint! Det kommer att bli riktigt bra. För så här kommer jag oxå att göra hemma. Jag har visat er dessa bilder förut men tåls att ses igen.


Likes

Comments

Oj oj nu börjar arbetet ute i trädgården. Vi är på väg att beställa staket till tomten och just nu pågår en diskussion om bredd, längd, höjd, form och vad nu allt som ska diskuteras, hahah. Ja det är mycket att gå igenom och tänka på innan man trycker på beställa knappen.


Tyvärr så är ju inte staket så billigt, inte att plantera en häck heller så vi kommer inte att välja det dyraste då kommer vi inte att ha råd att göra nått annat med trädgården, vilket man får ta. Men detta staket ovan är riktigt fint. Men kanske inte det jag riktigt är ute efter.

Här är ett liknande där stolparna har olika höjd samt en liten fin hatt på varje stolpe:) det sk aäven bestämmas om vi ska ha krom eller trä och om vi ska ha trä vilken form ska den ha. Nedan är två förslag på hattar till staketet:)

Jag tror att detta staket är nått som vi kommer att satsa på! Men sen är frågan ska vi ha en grind ut mot vägen där barnen kan gå ut och in igenom då de ska till sina kompisar eller ska de få gå runt allt? ja du det finns många beslut att fatta.

Men ni får följa med på resan jag ska hålla er uppdaterade.

Likes

Comments

Bloggen Trendenser är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till inredning. För någon dag sedan så hittade jag detta Ikea Hack där som jag måste tipsa om och som jag verkligen kommer att prova på själv till dotterns rum!

Det är Ikeas benbock Lerberg som frida har använt och förvandlat till en klädhängare för barn. Ett super tips till en superpeng! 60 kr på Ikea!! som hittat Så löp och köp till barnen då det är så fint att hänga upp barnens fin klänningar eller det som man själv tycker är tjusigt! Samt varför inte sätta sin egen prägel på den måla den i en underbar färg om man nu skulle vilja.


Bilden har frida själv tagit! Så underbart snyggt!

Likes

Comments

Hej på er!!


Just nu sitter jag och arbetar fram ett förslag till en av mina kunder. De vll ha hjälp med deras vardagsrum och nästa vecka ska jag presentera arbetet för dom och jag hoppas verkligen att de kommer bli nöjda. Just nu sitter jag och arbetar ihop ett förslag på en tavelvägg som kommer bli riktigt bra.

Så här ser det ut för tillfället! Har inte bestämt mig om det ska dit flera tavlor eller om jag behåller det som det är. Samt har inte riktigt bestämt mig för motiven ännu. En tavelvägg är ett utmärkt sätt att pryda en vägg och även lätta att förändra då det bara är att byta ut motivet!idag finns det sjukt fina poster till riktigt bra priser. Dessa har jag hittat på Desenio.se

När ni ska göra en tavelvägg så använd er av en mall innan så det inte behöver bli snett eller onödiga spikhål i väggen:) Det ska finnas mallar att köpa om ni inte vill göra det så kan ni göra en egna mallar och sätta upp. Ta då papper i tavlans storlek och tejpa upp på väggen och flytta runt tills ni tycker om det och är nöjd!


Likes

Comments

Dagens tips blir denna matta från carpetvista.se. House of philia har flera av denna matta och den är så snygg! Just nu är det extrapris på storleken 160x230 cm så löp och köp! så snygg!

Likes

Comments