FEEM Interior design @feeminteriordesign

Dagens tips blir denna matta från carpetvista.se. House of philia har flera av denna matta och den är så snygg! Just nu är det extrapris på storleken 160x230 cm så löp och köp! så snygg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Färg, ja färg är otroligt ,komplext och väldigt svårt. Den beter sig inte alltid som man själv hade tänkt sig när den kommer upp på väggen. När ni har bestämt er för att måla om så tycker jag att ni ska prov måla på väggen för att se hur färgen beter sig i olika ljus under dagen och även hur den blir i rummet, beroende på vilket väderstreck rummet ligger i

Här har jag provat två stycken färger i sovrummet. Båda är grå men den ena drar mer mot rosa och den andra går mer mot grönt.

Här är samma färger den som drar åt rosa/grå hållet tror jag att jag har bestämt mig för. Men ni ser vilken skillnad det är att måla på en större yta. Här ser den inte alls lika rosa ut som den gör på den första bilden.

Likes

Comments

Äntligen har jag kommit så långt så att tre tavlor har kommit upp här hemma.och det blev så mycket hemtrevligare än innan. Tänk vad tavlor kan göra mycket för ett hem. Motiven och ramen är nästan som pricken över I och det säger mycket om din inredning.


Så här blev tavlan som sitter i allrummet. Blev riktigt bra måste jag säga och jag tycker att rummet har fått rätt känsla, vuxenelegant eller vad man ska säga. Jag har även sytt ett nytt kuddöverdrag i sammet som går i grön/grått samt så hittade jag en fin filt i grönt på det stora varuhuset. Går riktigt fint ihop med lampskärmen och gardinerna.

Hallen har jag visat men här sitter den andra och den tredje sista sitter i tv rummet och den finns inte något kort på ännu:)

Likes

Comments

Jag har som många andra ikea möbler hemma och jag älskar ikea hacks. Nu har jag hittat ett till som jag kanske ska ta mig tid att göra här hemma.

Det du behöver är ett lack sidobord som säljs för 49 kr, nubb,läderdetaljer och en glasskiva. Det blir en helt ny möbler vilket är så roligt med dessa hacks.

Likes

Comments

De stora fönstren gör rummet luftigt och utsikten är magiskt.

Marmor och grått, vilket är en riktig snygg kombination som ger ett lugnt intryck. Det runda bordet med stolarna i ljust trä bryter upp och gör intrycket harmoniskt.

Badrummet är riktigt snyggt med den stora runda spegeln som är riktigt populärt just nu.

Allrum/vardagsrum är öppet och supersnyggt, modernt inrett med möbler som är to die for!! Ni hittar den på Alexanderwhite.se

Likes

Comments

Just nu har Jotex 20 procent på sina möbler och denna snygging har jag suktat efter ett bra tag och nu funderar jag på klicka hem den! Det får bli dagens klipp!! Så löp och köp!

Likes

Comments

Idag har jag suttit och arbetat fram ett moodboard till ett sovrum till kund. Känns exklusivt och elegant och tror jag kommer att ta med mig delar av detta in i vårt sovrum. Eller många av detaljerna:) Känner mig riktigt nöjd över resultatet.

Det blev mässingsdetaljer och sedan går färgerna i blått och grått. På väggarna kommer det att bli en färg i greige som kommer att gifta sig bra till den övriga inredningen och rummet kommer att kännas harmoniskt att vara i.

Likes

Comments

I helgen hade jag ett projekt. Det blev projekt spegelbord! Tipset fick jag från bloggen 34 kvadrat samt Hanna Wessman. Har sedan länge varit väldigt sugen på ett spegelbord men hittar bara alldeles för dyra bord och så länge så har ingen av de stora varuhusen hängt på trenden och skapat ett lite billigare alternativ. Gäller även glasbord så som jag letar men inte hittar något med en någorlunda prislapp.


Jag var till Ikea och köpte speglar till ett riktigt bra pris! Du behöver köpa två pack av spegeln LOTS samt åkte till ett byggvaruhus och köpte ett superlim och 24 st vinkeljärn. Jag började med att dra bort skyddsplasten på speglarna.

Sen satt jag ihop alla delarna till en fyrkant för det va svårt att både limma och hålla i delarna. Försök att inte sätta delarna kant i kant utan varje spegeldel ska sitta lite innanför den andra. Lite svårt att förklara på ett bra sött. Sen använde jag fel tejo då jag glömde av att köpa ny. Så använd en riktig tejp som inte fastnar på spegeln:(

Sen satt jag fast två stycken vinkeljärn på på varje sida med limmet. Jag satt fast alla vinkeljärn på en gång. Risken med det är att de kan börja att glida om de inte ligger ner mot golvet. Men med det limmet jag använde så gick det bra. Den enda delen jag väntade med va den sista spegeldelen så de fyra sista vinkeljärnen verkligen fick sätta sig.

Så här blev slutresultatet! Blev nöjd så jag ska nog göra ett till men då ett större.

Likes

Comments

Oj oj va tiden bara flyger fram. Bloggen har verkligen blivit lidande på senaste tid. Först drog vi på oss magsjuka och vi blev dåliga i en hel vecka sen efter det så har det varit så mycket att göra. Vissa dagar har jag hur mycket som helst att göra och andra inget alls förutom att ta hand om barnen och det tar tid. PÅ en gång jag försöker ta upp datorn så är det någon som vaknar i från sin vila eller gör illa sig:) Men nu fick jag chans att sätta mig här lite.

Det har hänt lite i hallen iallafall. Det har kommit upp en ny tavla och en litet spegelbord. Jag flyttade bordet som jag hade där sen tidigare ut i allrummet så fick det bli nytt här i stället. Jag har även gjort en bänk till en annan del av hallen och nu väntar bara en rund spegel.

Så här blev bänken och nu väntar bara spegeln tror att det kommer att bli riktigt bra. Jag köpte ett hyllplan på Ikea och sedan ben på en bygghandel och så här blev resultatet. Helt ok dock vill jag egentligen ha en bänk i valnöt men de får jag ordna längre fram.

Likes

Comments

Får ni också städpanik innan någon ska komma och hälsa på? Allt ska vara så perfekt och snyggt så att jag ibland blir tokig på mig själv:) Men nu har jag kommit på hur jag ska städa innan det kommer någon och hälsar på. Alltså storstädning behövs inte utan fixa bara det som syns. Dammsuga och tvätta golvet kan man heller syssla med dagen efter festen!

Fixa Soffan

Vad kan detta vara då. Jo det är att rätta till allt i soffan, fixa kuddarna,damsug den och sedan torka av och fixa till soffbordet.

Städa köket.

Köket känns som ett ställe som får vara stökigt om man bjuder på middag. Men kan det inte vara skönt att plocka undan medan man arbetar så att det inte är stökigt och oreda medan gästerna är på besök.

Ny blommor på borden.

Blommor gör så mycket för hemmet och är en riktig höjdare när man vill piffa till hemmet.

Städa inne på toaletten.

Denna är nästan viktigast för vem vill gå in på en smutsig toalett. Någon gång under kvällen dagen så kommer någon av gästerna att besöka toaletten och det gör så mycket om det luktar gott och känns nystädat. Någon direkt storstädning kanske man inte hinner med men torka av spegel, gör rent toa och handfat samt piffa med nya handdukar och snittblommor.

Likes

Comments