FEEM Interior design @feeminteriordesign

jag letar fortfarande matsalstolar, Ja det är inte bråttom men gud vad jag avskyr vårar ihopplock som vi har nu:( Jag har haft många olika ideér men det är svårt att få till. Först så var jag ute efter att ha Y stolen men efter att vi har mätt och funderat så kommer de att bli för stora och klumpiga. Samt att de kommer inte gå att skjuta in vilket är ett måste.

Jag skulle vilja ha en klädd stol men hur ska det gå med tre små barn? Jag hittade en stol som jag tyckte skulle passa men då måste man beställa 8 vilket egentligen inte är något problem men vi behöver bara 6. Men Inte bara det om jag skulle välja dessa stolar har jag svårt att bestämma mig för en färg, ljusgrå eller matt plommonlila.


Så här ser det ut just nu. Men med nya stolar och en ny lampa så ska det nog bli snyggt.

Men som sagt vilken färg, va tycker ni? Den vita soffan ska föresten försvinna och sen kommer en ny soffa som antigen bli sammets grön eller grå.

Likes

Comments

Hallå

Igår fick jag äntligen hem lampan som jag väntat på. Jag har beställt en Herstal Vienda i silver. Den var så fin och den passade så bra i vardagsrummet! Hur kan man bli så glad över att en lampa passar hemma:) Nu inväntar jag på tre olika lampor till fönstret i köket och de bör vara här till slutet på veckan. Sen efter det då så är det köpstopp på lampor:) Se hur fin den blev!

Likes

Comments

En nyproducerad hemmnet pärla ska jag visa idag. Lägenheten ligger i Hammarby sjöstad och är riktigt snygg!: Det ät en lägenhet på 65 kvm. Det är en 2,5 ROK men skulle lätt kunna göras om till en 3:A. Det är en välplanerad lägenhet med stor balkong och badrummet har en riktig hotellkänsla med heltäckningsmatta och separat balkong.

Köket ser riktigt fint ut och stolarna och bordet är gudomligt. Jag skulle verkligen vilja ha dessa stolar hemma men eftersom prislappen ligger på ca 10.000 per stol så får jag nog tänka om:(

Vardagsrum med supersnygg bord på Asplund samt underbar lampa från Flos:) jag dör lite måste jag säga.

Lägenheten kan bli din för 4 295 000 kr och ni hittar den hos Husman Hagberg

Likes

Comments

Det är inte bara H&M som har kommit med vårens nyheter utan även Ellos Home har släppt sina bilder på deras nya kollektion. Det finns flera saker som jag är nyfiken på och som jag hoppas ska kunna inhandla. Kollektionen innehåller marmor, sammet, mässing och läder.

Kolla in den fina lampan som hänger i taket. Dock hade jag velat sett ett till alternativ än bara mässing. Jag tycker att mässing är väldigt fint men det passar inte riktigt in här hemma och varje gång jag beställer hem något i mässing och försöker placera det någonstans hemma så tycker jag inte att det passar in. Dock är jag faktiskt ägare av några mässingdetaljer små detlajer som inte tar så stor anspråk i sig.

Snyggt skåp som känns lite som fronterna som kommer ifrån Superfront.

Oj oj oj det jag ser fram emot på denna bild är den ljuvliga fåtöljen:) så underbar och hade passat riktigt bra in här hemma. Dock skulle jag vilja ha haft ett annat underrede inte ett svart men men denna ska jag iallafall kolla in. Jag hade hoppats på en liknande stol till matsalen oj oj den hade vi köpt på en gång!!

Likes

Comments

Denna om bloggande lägenhet är riktigt snygg! Den är på 36 kvm och är riktigt bra planerad. Om man bara kollar på bilderna så ser den riktigt rymlig ut! Samt finns inget att klaga på när det kommer till inredningen. Döm själva! Jag hoppas att ni tycker om den lika mycket som jag.

Badrummet är så snyggt gjort, plus att jag fick lite egna tipps till vårt badrum vilket ser nästan lika ut. Så nu tror jag äntligen att jag har valt handtag till vårar skåp! Tror det kommer att passa bra samt att få in lite brunt i inredningen som enligt feng shuin är jord. det lugnar ner.

Kolla in den fina lampfoten som matchar med den grå färgen på elementet och dörren.

Köket riktigt modernt inrett med de grå luckorna, marmorn och sen har de använt lika handtag som i badrummet. Riktigt snyggt och genomtänkt när man använder samma material på flera ställen i lägenheten!

Likes

Comments

Tittar in lite snabbt och önskar er en fin dag! Idag är det tulpanensdag och jag köpte hem en fin bukett igår:) Nu ska vi bege oss till skidbacken för E ska prova sina nya skidor idag och hon är maxad:)


Ha en fin dag! puss

Likes

Comments

H&M levererar som vanligt och våren 2017 kommer att gå i naturnära material med mycket grått vitt och svart med vissa färgklickar så som blått, grönt och rosa. Sovrummet nedan känns så

Vilken skön sommarkänsla sovrummet ger en! härligt material, fina naturfärger! Känns fräscht och väldigt sommrigt.

Dova toner och naturmaterial även här och så underbart snyggt. Va säger ni om stolarna? de är helt makalöst snygga! Jag tror nog att det kommer att bli en riktigt fin inredningsvår:)!!!

Likes

Comments

Att dekorera snyggt kan vara svårt så jag tänkte komma med lite förslag på hur man kan förenkla det! Om man tycker det är svårt att få till snygga stillben så tänk alltid att placera ojämt antal inredningsdetaljer där du inreder.


Här har de arbetar med tre detaljer på ett vardagsrumsbord. En till viktig detalj är att arbeta med olika nivåer vilket du ser på bilden. Ljuset den minsta detaljen sen vasen med rosorna i och ljuset som den största detaljen.

Här är ytterligare en bild och denna från inredaren och entreprenören Arijana. Här använder hon sig av en marmorbricka att placera sina inredningsdetaljer på. Vilket är både supersnyggt och ett superbra sätt att förenkla att inreda! Här har man arbetat med olika höjderna, material, färger och form!

Här har jag gjort lika arbetat med olika former, material och storlekar. Samt att jag använt mig av en marmorbricka att placera mina inredningsdetaljer!

Nu ör det bara för er att prova! Men som sagt det ni ska tänka på är inred med ojämt antal, placera på bricka för att förenkla, inred i grupper så som på bilderna ovan. Samt blanda färg, former, material för att skapa kontrast!

Lycka till💕

Likes

Comments

Denna underbara lägenhet säljs utav mega fastighetsmäklaren Fredrik Eklund. Lägenheten ligger i Tribeca och har fyra sovrum, fem badrum samt en privat hiss som leder direkt in i lägenheten. Lägenheten har en otrolig utsikt med stora fönster och stora ytor att umgås i. Badrummet på bilden nedan skulle namn gärna vilja äga! Tänk att få lägga sig och ta ett bad där!

Lägenheten kan bli din för 22 500 000 och du hittar den på fredrikeklund.com


Likes

Comments

Detta moodboard är en riktigt dröm! Idag har jag listat några riktigt fina lampor dock behöver man spara lite för att ha råd att köpa dem. Men önska kan man alltid göra!


MARMORLAMPAN: lampan.se, TOM DIXON: rum21.se. FLOS IC T1 bordslampa. rum21.se. FLOS IC T1 golvlampa, rum21.se FLOS TACCIA,. rum21.se. LOUIS POULSEN, rum21.se. FLOS SNOOPY, rum21.se

Likes

Comments