Godmorgon på er! Först vaknade jag kl 05:00 men när jag kollade på klockan hur mycket den var så somnade jag om. 2h efter vaknade jag igen men somnade om. 1h 30 min efter så vaknade jag igen och sedan dess har jag varit vaken. Det brukar hända så ungefär 1-2 ggr på en vecka. Fett störande men jag vet inte varför det händer så.

Jag har då sommarlov och det är verkligen så skönt och avslappnade. Idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska förmodligen träffa min kompis lite efter klockan 14:00. Igår var jag med en kompis som jag inte har varit på en månad ungefär. Så det var väldigt kul att vara med henne.

Än så länge har det inte varit något fint väder. Det har regnet och sedan kommit fram lite sol men solen försvinner sen igen bakom molnen. Önskar att det hade kunnat vara sol och varmt. Då hade jag kunnat sola och bada i poolen hemma hos mig.

Jag hade tänkt att publicera ett inlägg om dagen på valfri dag asså jag väljer tre dagar att publicera 1 inlägg. Hoppas ni fattar hur jag menar. Det hade varit lagom med uppdatering faktiskt.

Ha en fortsatt bra dag :)

Bilden är ifrån någonstans i Maj månad

Likes

Comments

Hej. Gissa vad? Eller det kanske ni inte vet men jag fick sommarlov idag! Hur skönt är inte det?! Det är jätte skönt med sommarlov. Jag fick mina betyg också och jag är nöjd med mina betyg. Det känns inte alls att jag ska börja i 9an efter sommaren. Vad ska ni göra i sommar ? Skriv gärna om det är ens någon som läser min tråkiga blogg haha. I sommarn ska jag till ett gymnastik läger i Hällevik. Jag har varit där innan så det blir tredje året för mig. Jätte kul är det där. Sen ska jag till Göteborg för jag ska kolla på Gothia cup invigningen. Väldigt spännande och roligt kommer det bli att kolla på den invigningen. Det är vad jag ska göra än så länge under sommaren.

Jag har en sån träningsverk för igår och i förrgår var jag nere på gymmet. Så jag har träningsverk men det går över. Man dör inte liksom av det haha.

Hoppas ni får en trevligt sommarlov till de som får sommarlov.

Likes

Comments

Hej till dig som läser detta inlägg just nu eller någon gång. Som ni märker, har jag startat en blogg. Fråga inte varför men jag fick bara tanken att skapa en blogg, så jag gjorde det för skojs skull. Jag kanske ska berätta lite om mig själv. Jag heter Felicia och jag är 14 år men fyller 15 i december. Jag är född år 2002. Efter sommarlovet ska jag börja i 9an och det kommer bli nog helt okej. Jag går bara på gymnastik och har gjort det i cirka 3 år. Jag kommer inte ihåg riktigt men ungefär 3 år. Jag gymmar även och löptränar. Jag har löptränat sen jag var 5 år och jag tävlar även i det. Jag började tävla i det när jag var ungefär 6 år.

Nu ska jag börja berätta lite om min dag haha.
Jag började klockan 08:00 så jag fick stiga upp klockan 06:30 för jag är ganska sölig på morgonen. Jag fick skjuts till skolan bara för det regnade så mycket. När jag kom fram till skolan och började första "lektionen" så hade vi bara en samling och sen gick bussen kl 08:30 till Strömsnäsbruk. Vi skulle kolla på en film med vår skola som det går bara klass 7-9. Vi skulle kolla på "Den sista riktiga Bond filmen" tror jag den heter. Filmen varade i cirka 1h 30minuter, och jag tyckte den var helt okej. Efter filmen åkte vi tillbaka till skolan och var framme klockan 10:50 ungefär. Vi åt lunch när vi kom tillbaks och det var någon fiskburgare :( Det var inte alls gott :(

Efter lunchen hade vi rast till klockan 13:00 i ungefär 2h. På rasten skulle vi städa våra skåp alltså slänga skolgrejer som vi ville inte ha och några grejer skulle vi ta hem. Klockan 13:00 skulle vi kolla på klass 9 för de skulle spela brännboll turnering. Efter det så slutade vi klockan 14:15.

Skoldagen var rätt så chill. Men det är bara dagen imorgon också och sen på fredag är det äntligen skolavslutning. Så skönt.

Likes

Comments