Ingen ork att blogga.. jobbar hela dagarna sedan så grejar vi med huset förfullt!

Men jag lovar att bilder kommer när allt är klart!

Snart midsommar också.. tiden går så jäkla fort!
På midsommar så ska vi åka flotte med brorsan på gissjön och sola/bada/grilla så det blir nog mysigt! Ska försöka komma ihåg att knäppa kort, ja tycker de är lättare att lägga in bilder än att skriva så jag ska knäppa mycke kort!

Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Hallå, längesedan nu Heheh vi har börjat måla huset och det går framåt kan man säga, vi målar även idag för fullt!
Vi har nu köpt spottar till utsidan av huset, ny ytterdörr och kod lås! Så det är inte mycke kvar nu förutom målningen då!
Skönt!

Annars så har jag väl inte så mycke att säga..
Fler bilder på huset kommer när de är klart 😊

Likes

Comments

får ibland tjata för att tobbe ska ta en bild på mig och min outfit för det är tydligen jätte jobbigt...😅 men när han väl gör det så blir det 100000 bilder in action vilket kan bli jävligt bra bilder men ibland inte och då ser det ut såhär 👆🏼 Heheh nämen har är så duktig så!

Igår så grejade vi med huset hela dagen typ så nu äre bara börja med målningen! Jag ska givetvis ta före och efterbilder åt er!!

Sedan var vi bjuden på grillat hemma hos Tobbes föräldrar supergott, älskar att bli hembjuden på mat på helgerna 😋😋

Efter vi käkat så åkte vi hem och då kom Linnea och Erik så vi åkte till Östersund och kollade på spring meet, det var as mycke fina bilar och mycke folk så det var lyckat! Extra lyckat var ju också att vi hämtade upp Josse så hon följde också med eftersom hon varit hemma i Östersund över helgen!

Kom hem vid 1,2?? Typ så nu har jag nästan nyss vaknat och ligger och väntar på att tobbe ska slå upp ögonen också!
Idag är dagens planer att vi ska börja måla på huset 😬😬😬 och senare ikväll se nån film å Cilla!

Vi hörs

Likes

Comments

Hallå, fredag igen och jag ska snart åka å jobba, jobbar till 3 så de är ju skönt!
Sedan så blir det eventuellt bilbyte eller så åker vi och kikar på kulturnatten!

På bilden ovan så ser ni färgen vi valt till vårat hus Så hoppas det blir bra!

Tobbe och Sture har snickrat och bytt ut gamla plankor som var dåliga på huset så nu ska vi bara grund måla dom och ta ner stup rören och måla på dom innan vi kan börja måla huset grått!! Det närmar sig! Wiie

Likes

Comments

Känns som ja bara bloggar på måndagar och fredagar ?? Haha kanske för att det känns som att veckorna bara består av dom två dagarna..

Iallafall så jobbade jag 06 till 14.30 idag sedan åkte jag hem och lagade mat tills tobbe kom hem vid 16 sedan dess har vi bara chillat och typ halv sovit, fattar inte att man är så jäkla trött jämt..
nu ska jag nog springa/jogga/gå en sväng.. behöver en promenad kompis.. tobbe gillar ej promenader.. Aja sedan ska ja duscha och kolla på nån film!

Helgen som va var väldigt lugn, vi gjorde inte mycke alls.. lite pga vädret också.. att vädret kan dra ner en så mycke och påverka glädjen så sjukt jobbigt!

Hoppas på bättre väder i helgen / veckan!!Likes

Comments

Helluuu, helgen var fullspäckad och vi hade en super bra helg förutom att jag var så jääävla bakis i måndags att jag seriöst ville dö!!
När ja för en gång skull inte brydde mig om hur mycke jag drack och bara hällde i mig och hade kul så kommer den där jävla bakfyllan så jag kommer aldrig mer och då menar jag aldrig mer att dricka mer än 3 glas vin! Eller mer än 3 öl osv inte över 3 och aldrig efter 24.00
3 glas regeln kallar jag den 😅

Aa nu har jag iaf fått bevisat att jag inte kan dricka utan att bli svin dålig, var nog 2 år sedan jag var bakis sist för ja har alltid tagit det lugnt för att jag tänkt på dagen efter men inte denna kväll haha så Cissi, Alex å tobbe ni hade tur för sådär kommer ingen att få se mig igen, Meeen vi hade en riktigt bra Valborg iallfall!

fick till och med åka hem ifrån jobbet igår ..

Men idag är ja mig själv igen bara lite trött,
Just nu sitter ja på jobbet och har lunch , Mer än halva dagen är gjord och jag har en städning kvar efter lunchen innan jag slutar!
dock fönsterputsning så de kommer ta ca 2 timmar!

Imorgon, torsdag så börjar jag 06 och slutar 16.. och efter det så åker jag å tobbe till Sundsvall och hämtar ut hans glasögon!
Vist nämnde ja att han ska få glajjor? Ja säkert:)

I helgen så har vi inga planer allas och det är så skönt! Förmodligen ska vi börja skrapa huset och förbereda inför målning så hoppas på fin väder!Nu kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hallå, fredag äntligen!
Jobbar till kl 15 så just nu har jag lunch!

Jag och tobbe har varit i Sundsvall och han har skrivit för motorcykel kortet och klarade provet så grattis till han 🤗 han har även varit till optikern och ska få glasögon.. men vi hittade faktiskt ett par riktigt fina glasögon som passade han perfekt, han kommer väl mest använda dom när han kör bil och jobbar så dom ska vi åka och hämta i Sundsvall på torsdag till veckan!

Jag köpte även två kristallkronor till hallen som ni ser bild på åvan, super fina!
Också köpte ja dekorplast i marmor och klädde in bänkskivorna med och det blev super bra! Nu slipper vi dom bruna fula, en billig lösning nu när vi har så mycket annat att prioritera med huset, Fick hjälp av Cissi så de blev perfekt!

Annars har de väl inte hänt så mycket tror jag?
På lördag så ska jag å tobbe vara med på mittsverigemässan som sagt och på söndag åker vi till Alnö och firar sista april med Cissi och Alex så det ska bli super kul verkligen, vi ska nog ta cyklarna till tranviken och kika på brasa myyys!

Nu ska jag äta min lunch så vi hörs!

Likes

Comments

Hallå hallå, då var måndagens pass över, eller ja jag slutade vid 13 så jag har varit hemma ett tag och grejat lite, så skönt att sluta tidigt!

När tobbe slutar ska vi äta mat och sedan fara till fränsta för att greja me Tobbes bil så jag lär väl gå och hälsa på farmor medan han skruvar tror jag.

Annars så ska vi till Sundsvall imorgon och göra lite ärenden så vi är lediga från 11 och resten av dagen , så de blir ju lite mys att åka på en liten stadsresa och shoppa lite saker till huset bland annat!

Annars så har det inte hänt så mycke .. bloggar inte så ofta som ni märkt men nån gång ibland så de får räcka :)

Till helgen så ska jag å tobbe vara på mittsverige mässan tillsammans med vårat gym och på lördag kväll blir vi bjuden på 3 rätters på mittis som tack för att vi ställer upp så det blir ju mys !!

Sista april har vi inga planer för ännu så vi ser väl vad som händer, hade för övrigt helt missat att de var det denna helg haha men det kanske lutar åt att vi far till Sundsvall och hälsar på Cissi och Alex på alnön och kanske tar oss några glas och äter god mat, vi får se som sagt!

Nu ska jag göra en inköpslista inför morgondagen! Så vi hörs!

Likes

Comments

Måndag men det känns som söndag eftersom vi är ledig idag.. och en typisk söndagsångest har smugit sig på mig.. känner bara fuck allt haha nä men jag känner mig bara allmänt less på lite allt möjligt.. så som man brukar när man får söndags ångest .. usch

Ja men annars så har denna lång helg gått lika fort som alla andra.. det är också lite tragiskt men den har varit skön med mycke god mat och gott sällskap såklart :)

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan å vänta på morgondagens jobb.. Hörs när vi hörs

Likes

Comments