Blev så glad när jag satt på bussen påväg hem idag och såg snö!!!! Egentligen tycker jag inte om snö och kyla men i december är det verkligen fantastiskt. Så himla mysigt när man får små vita flingor på kläderna.

Jag var bara hemma i typ 1h och sedan åkte jag till Espresso House för att plugga matte med min kompis Adam. Jag har något matteprov som alla som har matte 2b på min skola ska ha. Som tur är är det bara prov på 3 kapitel men jag känner ändå att jag är för dålig för att det ska gå bra haha. :( Det är i alla fall mysigt att få träffa Adam och fika lite samtidigt så det känns helt okej att plugga matte idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgoooon!

Skulle egentligen plugga matte igår men självklart blev inte det av och vi började istället att baka. Mamma gjorde lussebullar och jag gjorde lussekatter. Dessvärre råkade ju vi ha lussekatterna i ugnen lite för länge så jag och mamma blev lite besvikna, men men. De var goda ändå! När bullarna var klara satte vi oss vid teven och tittade på julkalendern, supermysigt! Var väldigt skeptisk inför julkalendern i år men vart glatt överraskad och tycker faktiskt att den har varit väldigt bra.

Lite brända blev bullarna men så hemskt var det dock inte.

Likes

Comments

Igår var det ju första advent! Har längtat så mycket till december. I fredags (1 dec) firade jag och min fina pojkvän 1 år och vi hade en jättemysig dag. Vi gjorde egentligen ingenting speciellt utan vi njöt bara av varandras sällskap och myste. Fick även äntligen titta på min favoritfilm Grinchen, heh. Men igår började julen på riktigt och då var det första advent men även kattens dag. ;) Allting känns så mycket bättre när det är december?? Jag är i alla fall jättetaggad på jul och december.

Likes

Comments

God eftermiddag alla sockerärtor.
Jag och min bästa vän Tyra tycker väldigt mycket om att tävla mot varandra och har nu bestämt oss för att ha en bloggtävling. (vi är inte så kreativa på att komma på saker). Vad tävlingen går ut på exakt är inte så säkert ännu men vi båda ska försöka ha en blogg. Den som lägger ut mest och bäst under en viss period vinner. Straff eller vinst har vi ännu inte kommit på men det lär vi göra snart. Jag har aldrig haft en blogg och vet inte hur man gör så det här kommer bli väldigt spännande. Puss <3

Likes

Comments