View tracker

Hej sötnosar! Ni vet ju att jag lovade er att fira på något roligt sätt att jag fick över 15 följare innan 2017?! Och det har ju liksom nt blivit av...så därför tänke jag att et måste bli av snart. Men grejen är att jag nt har kommit på riktigt bra sätt att fira det på! Men det jag iaf tänkte var att jag ska ha en stor veckans blogg, men då ska jag antingen välja 3 vinnare eller 5 vinnare! Beror på hur många som är med! Sen tänkte jag ha typ en livechat elr hur man nu än ska kalla det! Då tänkte jag att ni kommenterar något inlägg som jag kmr välja ut. Och ni får då skriva hur mkt ni än vill och typ vad ni vill! Frågor elr hälsningar! Sen så samtidigt så svarar jag på alla de kommentarerna till er. Alltså jag kanske förklarar det dåligt. Liksom om jag heter "Ellen Snadström" och jag har en blogg som heter ellensandstöm.se då så skriver jag typ en fråga t.ex."Favoritfärg?" oc hdå så går jag in på den här "Ellens" blogg och kommenterar i någon av hennes inlägg mitt svar på kommentaren! Så då blir det liksom som en chat och typ live! Fattar ni?! Sen vet jag nt vad mer jag kan göra, någon stor utmaning tycker jag! Och kanske nåt annat! Asså ni får kommentera vad ni tycker och vad ni vill att jag ska göra som att fira detta! Och om ni har nåt tips på en utmaning, en riktig stor utmaning som jag kan utmana mig själv på som en del av äfirandet! Men ja, jag kmr ju säga när allt kmr! Och livechatten kmr jag i tid säga när den är:)<3Men ja kommentera jättejättegärna! Och så hörs vi! Puss och kram<3

Likes

Comments

Ja nu har jag nt skrivit på flera dagar och många av er undrar säkert vart jag varit?! Ja, en dels så har jag mått dåligt. Varit på dåligt humör och nt orkat med bloggen elr annat. Jag har bara försökt och vila och tänka. Sen har jag även varit sjuk, jag har haft feber. Förlåt att jag nt berättat nåt tidigare, men behövde en paus helt enkelt. Jag hoppas det är accepterat, att ni kan acceptera det. Jag hoppas att ni nt slutar läsa min blogg nu bara för jag haft en paus(som kan hända nu framöver igen men ska försöka att det nt sker). För det är nt så att jag kmr sluta med bloggen! För det kmr jag absolut nt göra! Bloggen är mitt liv! Bloggen betyder otroligt mkt för mig! Bara så ni vet! Så ja jag ville bara att ni skulle få veta vart jag varit och så. Att ni nt börjar oroa er or something likte that.

Eeeh...ja igår så gick jag hem till min kompis Maija, för hon hade såhär sleepoverkalas och idag kom jag hem vid tolv på dagen och sen dess har jag bara tränat, slappat och ätit. Skönt faktiskt. Imorn på förmiddan ska jag träna och packa för vi ska nämligen på kryssning till finland så då är vi borta några dar. För vi ska kolla huset vi kanske kmr flytta till och skolorna vi kanske kmr börja på. Så då ska jag packa lite och sen imorn lite förrän klockan 13 så ska jag lämna Minta(min hund) till min kompis som ska ta hand om henne medans jag är borta. Och sen så japp... Så det är typ det som kmr att hända, sen den här veckan så har jag finskaprov och matteprov! Och 2 elr 3 läxförhär! Asså herregud hur tänker lärarna egentligen! Hur ska vi kunna öva till alla dessa saker?! Asså omg!

Men iaf det var abra det jag ville säga! Hoppas allt e jättefint med er! Ta hand om er vänner! Puss och kram<3

Likes

Comments

Nu skaj ag bara träna tärna och träna. Vill ha en bra form på kroppen och bra vikt. Vill liksom vara frisk elr hur man nu än ska säga det. Har börjat lite med mitt hälsosamma liv kan man säga! Att jag tränar mkt, äter nyttigt och lite onyttigt! Något tips på hur man kan få ett mer hälsosammare liv? Kommentera gärna tack<3

Men ajaa...Nu ska jag gå och träna för det hjälper mig också att nt tänka på allt tråkigt som kommer att ske framöver, ni kanske fattar (flyttningen). Men hoppas allt e gött med er så hörs vi senare elr imorn, puss<3

Likes

Comments

Det finns många personer som verkligen inspirerar mig, som verkligen är en förebild för mig. Och här är fem av dem.

1. Min mamma<3

Hon finns ALLTID där för en. Och det som gör henne till en förebild för mig är att hon är så tålmodig och ansvarsfull. Att hon både kan ta hand om bråkiga barn medans hon lagar mat och tvättar till exempel. Jag skulle fått panikångest och typ blivit galen hah! Hon klarar liksom av allting! Därför hoppas jag att när jag är vuxen att jag blir en likadan mamma som hon! Ansvarsfull och tålmodig!

2. Är min svenskalärare!

Han försöker alltid göra sitt bästa för oss elever. Han försöker förstå oss elever och ge oss goda råd. Och det gör han! När han pratar är det liksom nt bara ord utan det är bra ord, viktiga ord, nödvändiga ord! Han vet liksom vad han pratar om! Sån vill jag bli! Inte en som bara pratar strunt!

3. Zara Larsson!

Zara larsson är en svensk sångerska som har en otrolig underbar och fin sångröst! Ni som nt hört henne så ni måste bara göra det! Jag har älskat henne sen jag var liten! Och hon är en stjärna asså! Jag älskar ju att sjunga, men jag kanske nt är så bra på det. Så jag hoppas att när jag blir äldre att jag är lika duktig som hon! Hon är verkligen min största förebild inom musik! Asså ooh hennes sångröst!!!

4. Min farfar!

Min farfar jobbade på stadsbiblioteket i chile. Men nu har han precis gått i pension. Och han kan så himlans mkt, han har gått igenom så mkt att han har lärt sina misstag och fel. Han beundrar mig verkligen eftersom han är så smart, i vad som helst. Om det handlar om geografi, litteratur, historia osv. Han kan många budskap osv!

5. Min pappa!

Den sista är ingen mindre än min egna lilla pappa! Han är författare och hans första bok har precis kommit ut! Och jag tycker att min pappa är ingen pappa som helst! Utan han är smart, tuff, snäll. Han har tålamod, han kämpar för sin rättighet! För mig är han nt bara min pappa utan han är min förebild, han är min idol! Jag vill bli som han när jag är äldre! En klok, snäll, tålmodig, kämpe, tuff, snäll person. Precis som han! För vad jag än frågar honom så har han svaret på det elr åtminstone en del av svareet och om han nt vet svaret som sällan händer så kollar han upp det själv för min skull och berättar det till mig!

Detta var mina 5 förebilder!

Hoppas ni tyckte om inlägget!

Kram<3

Likes

Comments

Hej, jag tänkte att de flesta av er som läser min blogg nt har stöttkoll om mig! Så därför tänkte jag köra lite frågor som ni kanske undrat och svara på dem. Så let´s go!

När fyller du år?

-Den 27:e februari(snart:)!!!!)

Hur många syskon har du?

-Jag har tre, en lillebror, och två lillasystrar

I vilken skola går du i?

-Sverigefinskaskolan i Stockholm

-Hur många språk kan du?

-5 ungefär

Vilka?

-Asså jag kan svenska, finska, spanska, lite engelska och lite franska

Favoritserie just nu?

-Skam

Favoritbok?

-Hmm, tror Legend av Marie Lu

Bästisar?

-Har många vänner och har några som kanske är nämre vänner men tänker nt nämna några namn

Hur lång är du?

-ca.162

Hoppas ni tyckte om inlägget! Om ni gjorde det så ge gärna en tumme upp så blir jag jätteglad!

Kram på er<3

Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit jobbigt och tröttsamt. Jag har varit trött hela dan och jag har pratat om flyttningen idag med mina kompisar. Alla vi tycker det är tråkigt, men vi försöker tänka positivt och de försöker peppa och stötta mig. De är verkligen det bästa<3<3Jag känner att jag inte orkar mer...att jag bara vill lägga mig och vila i all evigheter. Därför kanske det inte kommer komma så mycket uppdatering den här veckan. Försöker skriva åtminstone ett inlägg per dag. Men någon dag kanske det inte kommer upp nåt inlägg och då vill jag bara att ni ska veta varför, för att jag mår dåligt då. För att jag behöver tid för att tänka och vila. Och jag hoppas ni kan acceptera det.

På söndag åker vi då till finland för att se skolorna och huset. Så jag kmr försöka ta så mkt bilder som möjligt för er. Men då kmr de nog komma upp i bloggen nästa vecka tisdag elr onsdag. Vi får se...

Den här veckan har jag inga prov som tur, bara läxförhör. Nästa vecka så är vi ju i finland och jag har matteprov och min hund Minta fyller år<3

Men ja då vet ni alltså hur jag mår just nu...Hoppas ni mår bättre?!

Älskar er<3

Jag hoppas på bara fina och glada kommentarer tack:)<3

Kram<3

Likes

Comments

Måndag 16/1:

Skola, blogga, inget speciellt

Tisdag 17/1:

Sovmorgon, lång skoldag, filmkväll

Onsdag 18/1:

Skola, städdag hemma

Torsdag 19/1:

Skola, slänga gamla saker, för små kläder inför flyttningen

Fredag 20/1:

Skola, till min kompis Maijas kalas

Lördag 21/1:

Kompis Maijas kalas, chilldag

Söndag 22/1:

Chilldag, åka på kryssning till Åbo

Vad har ni för planer för veckan?

Kram<3

Likes

Comments

Hej, nu har jag känt sista tidenatt jag typ varit tom i huvudet, att jag nt haft några idéer eller nåt. Jag har viljat blogga typ 2 inlägg per dag men jag har varit typ pank med idéer. Så jag skulle behöva typ tips av er. Har ni tips på inlägg? Ni är ju ganska många och jag bara en, så ni kanske har någon idé. Vill ni kanske att jag testar något godis elr produkt? Ska jag göra en utmaning? Ska jag ha en frågestund? Elr vad ska jag skriva om? För jag vill ju att ni ska tycka om det ni läser på min blogg, nt liksom lida hah. Så jag skulle bli jätteglad och tacksam om ni kunde kommentera något inlägg ni skulle vilja läsa här i min blogg, tipsa mig gärna om något!Hoppas också allt e bra med er?! Och att ni har en fin helg! Kraam<3

Likes

Comments

Likes

Comments