Nu kommer en annan sak som är en del av firandet för över 15 följare innan år 2017!

Jag ska ha en frågestund, jag försökte göra det en gång tidigare, men ingen frågade! Som gjorde faktiskt mig lite ledsen, men jag hoppas det går bättre den här gången! Så ni får alltså fråga vad ni än vill, saker ni undrar om mig! Så jag kommer max svara på 10 frågor! Så ni får skynda er med det! Ni får gärna ställa flera frågor! Så då får vi hoppas att ni frågar och att jag får frågor jag kan svara på så att jag kan ha en frågestund! För det är ju en del av detta firande, men om det nu är så att ingen frågar en endaste fråga så har jag ingen frågestund och åd är det faktiskt inte mitt fel!!!! Men jag hoppas att jag får flera roliga frågor! Så nu är det bara att fråga på!

Förresten så ska jag börja med "önskad inlägg". Då ni läsare får kommentera mig när ni vill någon inlägg som ni önskar att jag skriver om här i min blogg! Alltså en önskad inlägg och så völjer jag någon av eran önskad inlägg och då kommer jag alltså skriva en önskad inlägg av er en gång i veckan, sen kommer jag även länka eran blogg om det blir din önskad inlägg jag skriver! Så ni kan redan nu önska er något inlägg jag kan skriva denna vecka!

Men det var allt!

Puss och kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu tänkte jag ha en stor veckans blogg som en del av firandet över att jag ifck mer än 15 följare innan år 2017. Så därför ska en del av firandet firas genom att jag ska ha en aning stor veckans blogg.

Regler:

1. Du måste följa mig här i nouw och om du inte har blogg i nouw kan du följa mig i blogkeen.

2. Sen kommenterar du i detta inlägg " jag är med" eller något liknande så jag förstår att du är med!

OBS!Men om du nt följer mig så är du nt med!

Jag kommer välja ut 3 eller 5 vinnare, beror på hur många som är med!

Så lycka till alla kära läsare! Om ni nt vinner så fortsätt blogga och ge aldrig upp med era bloggar!

Hoppas ni vill vara med i denna veckans blogg?!

Sen kommer mer firande för 15 följare! Det här är nt det enda!

Hoppas allt e bra med er?! Älskar er otroligt mkt! För mig betyder ni allt<3

Kram<3

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare som har väntat på mig<3

Jag ahr nt varit så jättesocial sista tiden o h det har berott på flera saker. Har haft mycket stress med skolan och flytt osv, jag ahr mått dåligt och varit sjuk. Men jag lovar att det nt ska bli så igen<3

Men jag tänkte iaf berätta vad som hänt sista tiden. Ja nu är du ju bestämt att vi ska flytta och jag tror det blir typ 4 mars. Men jag kommer göra Flyttningsinlägg så ni kmr få hänga med allt så oroa er nt! Sen var vi ju och kollade på huset förra veckans måndag och tisdag och jag hade tänkt och göra ett inlägg om det men det har bara nt blivit av , men nästa inlägg blir nog ett inlägg med bilder därifrån:)Sen idag hade jag biologitest, imorn har jag läxförhör i religion och på torsdag engelskaord. Men annars är det inget speciellt. På onsdag ska jag börja träna hemma(har gjort ett eget schema) varje dag, varför just på onsdag? Jo för att då är det ju 1:a februari så det känns bäst o börja då! Sen i fredags hade jag en sleepover med milägg, puss och kram<3na kompisar Helmi och Michelle. Det var den roligaste finaste sleepovern i hela mitt liv! Ett minne för livet<3Ja, men som sagt så kmr det komma flyttningsinlägg, så att ni vet i vilket land jag är och hur allting går!

Men jag har nt så jättemkt att säga mer, jag hopas bara allt e bra med er?! Och förresten om ni har någon önskan på något inlägg så får ni gärna kommentera! Era åsikter ä'r JÄTTEVIKTIGA!!!Så glöm nt det!

Men annar s hoppas jag att allt e bra med er så hörs vi i nästa inlägg,puss och kram!

Likes

Comments

Jag är halvsjuk, och därför har det nt kommit nåt inlägg sen fredags elr vad det torsdag! Ajaa, men jag hoppas det kmr ett inlägg imorn beroende hur jag mår. Hoppas allt e bra med er! Jag kmr berätta mer imorn om vad som pågår i mitt liv just nu och hur jag mår osv.... Men hoppas allt e jättefint med er! Älskar er<3Puss o kram!!!!

Likes

Comments

Exakt om en vecka så fyller jag år! Wiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh! Kan nt sluta vänta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resultado de imagen de 1 månad kvar till födelsedag

Bild tagen från google!

Likes

Comments

Förlåt!

Det är det första jag vill säga är förlåt! Att jag varit så osocial i nu typ två veckor. Jag har bara mått dåligt och nt känt mig på humör att blogga. Förlåt! Men jag behövde en paus! Men nu är jag antagligen tillbaka!

Ni kanske vill veta vad som hänt nu sista tiden. I måndags och tisdags var vi i finland och kollade på hus och skolor. Huset var väldigt fint tycker jag , men min skola oh herregud! Va fuuul! Herra Jumala! Asså det ser ut som en parkeringsplats! Usscchh! Ajaa..men nu är det bestämt att vi ska flytta om typ 5 veckor, på början av mars. I onsdags hade jag finskaprov, alltså igår. Idag hade jag bara veckans ord i engelska och det var jättelätt. Imorn har jag matteprov och veckansord i syslöjd och i franska. Och sen imorn efter skolan ska jag och min kompis gå hem till min annan kompis för vi ska ha sleepover, vi vill göra det till ett minne för livet. Jaa det väl typ allt. Jag har ju sagt till er att jag ska göra mitt bästa med bloggen, men nu har jag verkligen nt gjort det de senaste veckorna. Så jag förtjänar inga fina kommentarer, elr att ni gillar mina inlägg eller följer mig här i nouw. Men jag ska förbättra mig och jag hoppas ni kan förlåta mig. Hoppas allt e bra med er! Puss!

Likes

Comments

Hej sötnosar! Ni vet ju att jag lovade er att fira på något roligt sätt att jag fick över 15 följare innan 2017?! Och det har ju liksom nt blivit av...så därför tänke jag att et måste bli av snart. Men grejen är att jag nt har kommit på riktigt bra sätt att fira det på! Men det jag iaf tänkte var att jag ska ha en stor veckans blogg, men då ska jag antingen välja 3 vinnare eller 5 vinnare! Beror på hur många som är med! Sen tänkte jag ha typ en livechat elr hur man nu än ska kalla det! Då tänkte jag att ni kommenterar något inlägg som jag kmr välja ut. Och ni får då skriva hur mkt ni än vill och typ vad ni vill! Frågor elr hälsningar! Sen så samtidigt så svarar jag på alla de kommentarerna till er. Alltså jag kanske förklarar det dåligt. Liksom om jag heter "Ellen Snadström" och jag har en blogg som heter ellensandstöm.se då så skriver jag typ en fråga t.ex."Favoritfärg?" oc hdå så går jag in på den här "Ellens" blogg och kommenterar i någon av hennes inlägg mitt svar på kommentaren! Så då blir det liksom som en chat och typ live! Fattar ni?! Sen vet jag nt vad mer jag kan göra, någon stor utmaning tycker jag! Och kanske nåt annat! Asså ni får kommentera vad ni tycker och vad ni vill att jag ska göra som att fira detta! Och om ni har nåt tips på en utmaning, en riktig stor utmaning som jag kan utmana mig själv på som en del av äfirandet! Men ja, jag kmr ju säga när allt kmr! Och livechatten kmr jag i tid säga när den är:)<3Men ja kommentera jättejättegärna! Och så hörs vi! Puss och kram<3

Likes

Comments

Ja nu har jag nt skrivit på flera dagar och många av er undrar säkert vart jag varit?! Ja, en dels så har jag mått dåligt. Varit på dåligt humör och nt orkat med bloggen elr annat. Jag har bara försökt och vila och tänka. Sen har jag även varit sjuk, jag har haft feber. Förlåt att jag nt berättat nåt tidigare, men behövde en paus helt enkelt. Jag hoppas det är accepterat, att ni kan acceptera det. Jag hoppas att ni nt slutar läsa min blogg nu bara för jag haft en paus(som kan hända nu framöver igen men ska försöka att det nt sker). För det är nt så att jag kmr sluta med bloggen! För det kmr jag absolut nt göra! Bloggen är mitt liv! Bloggen betyder otroligt mkt för mig! Bara så ni vet! Så ja jag ville bara att ni skulle få veta vart jag varit och så. Att ni nt börjar oroa er or something likte that.

Eeeh...ja igår så gick jag hem till min kompis Maija, för hon hade såhär sleepoverkalas och idag kom jag hem vid tolv på dagen och sen dess har jag bara tränat, slappat och ätit. Skönt faktiskt. Imorn på förmiddan ska jag träna och packa för vi ska nämligen på kryssning till finland så då är vi borta några dar. För vi ska kolla huset vi kanske kmr flytta till och skolorna vi kanske kmr börja på. Så då ska jag packa lite och sen imorn lite förrän klockan 13 så ska jag lämna Minta(min hund) till min kompis som ska ta hand om henne medans jag är borta. Och sen så japp... Så det är typ det som kmr att hända, sen den här veckan så har jag finskaprov och matteprov! Och 2 elr 3 läxförhär! Asså herregud hur tänker lärarna egentligen! Hur ska vi kunna öva till alla dessa saker?! Asså omg!

Men iaf det var abra det jag ville säga! Hoppas allt e jättefint med er! Ta hand om er vänner! Puss och kram<3

Likes

Comments

Nu skaj ag bara träna tärna och träna. Vill ha en bra form på kroppen och bra vikt. Vill liksom vara frisk elr hur man nu än ska säga det. Har börjat lite med mitt hälsosamma liv kan man säga! Att jag tränar mkt, äter nyttigt och lite onyttigt! Något tips på hur man kan få ett mer hälsosammare liv? Kommentera gärna tack<3

Men ajaa...Nu ska jag gå och träna för det hjälper mig också att nt tänka på allt tråkigt som kommer att ske framöver, ni kanske fattar (flyttningen). Men hoppas allt e gött med er så hörs vi senare elr imorn, puss<3

Likes

Comments