Va där egentligen deras problem? Får man inte ha på sig det man vill, får man inte se ut hur man vill, får man inte ha ett vist beteende. En grej som stör mig att killar nästan ALLTID ska klaga på någonting bland tjejer. Nääh men varför måste tjejer försöka via sin rumpa eller bröst, varför skrattar de så där, varför måste tjejer alltid klaga, alltid sjunga, alltid vara sura, alltid skylla på mensen bla bla bla. Dah låt oss va oss själva! Visst vi kan ine göra vad vi vill,men måste ni ärligt talat tjatat på oss om allt vi gör! Va fan vill ni att vi gör då? Snälla alla killar som läser det här inlägget! Snälla kommentera vad ni faan vill att vi ska göra, hur vill ni att vi ska se ut, hur vill ni att vi ska bete oss så att vi ska bli perfekta som ni?! Det är lalt jag ber er! Och ni som håller med mig så gilla detta inlägget! Och kommentera också att du håller med så får vi se hur deet blir?!

Det var allt jag hade idag, puss o kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja för ungefär 1 månad, lite längre så flyttade jag från Sverige till Finland eftesom mina föräldrar alltid velat bo i finland o de helt enkelt bestämde sig öfr att göra det nu. Som jag då tyckte inte alls om. Jag sa hejdå till mina bästa vänner. Men nu bor jag i finland och jag tycker fortfarande samma sak men har kommit över det lite grann. Vi bor i ett nytt fint hus i Åbo. Där vi lärt känna våra grannar. Börjat i skolan, fått nya vänner, fått en ny chrush och fått lära känna denna lilla stad! Det har inte hänt så mycket, men jag har börjat i en ny skola som jag tyckte från början var lite nervöst och spännande men sen så fick jag veta att i in klass så går det fina o snälla kompisar som nu är väldigt viktiga för mig. Jag har varit magsjuk o förkyld o jag är förkyld. Jag har blivit " tukioppilas" som är som en "friends" om ni vet var det är haha. Jag har ett eget rum som jag försöker inreda varje dga så det blir en gnytta finare. Jag har påsklov nu men börjar skolan imorn då jag har historiaprov. Idag kommer min älskk från sverige hit för några timmar då vi ska tillbringa våran tid tillsammans med massa kul o skoj! Ja de thar inte hänt mycket men jag trivs här men självklart saknar jag alla mina babes i sverige! Men om en vecka så får jag åka tillbaks dit och vara där i 2 dagar med de älskade o saknade! Och om ungefär 3 veckor åker jag på läger med bästa människorna! Och snart närmar sig sommarlov också som är sjukt skönt! Äntligen få ha på mig de sommarklänningarna jag köpte i Chile. Jajaja, nu får jag sluta dagdrömma...men vi hörs i nästa inlägg och förresten om ni har tips på inlägg och önskemål på inlägg får ni jättejätte gärna kommmentera nedanför! Tack i förhand! Puss o kram på alla er! Och ta hand om er!

Likes

Comments

Hej kära läsare! Om det nu finns några kvar.

Jag har inte varit så jättesocial med bloggen, det har inte kommit upp några inlägg alls.

Jag ber verkligen om ursäkt för det, men det blev så mycket med flytten till finland o allt att jag helt enkelt inte haft tid o ork med bloggen. Och jag vet att jag många gånger har sagt" men aa vi kör en ny start med bloggen". Och ni har följt med mig varje gång, men nu förstår jag er om ni inte tror på denna gång o inte tänker följa med mig o min resa med denna blogg.. Ska börja helt o hållet om med bloggwn o den här gången SKA det bli bra! Visst? Ni måste verkligen inte följa med mig med den här bloggen om ni inte vill o inte tror på mig att det kommer bli bättre. För ni har gett mig så många chanser med bloggen att jag förstår er. Men jag vill bara säga tack för den tiden ni ville följa med o min blogg! Men ni som vill ge mig en ny chans o se vad jag har för nytt i min blogg så får ni jättegärna följa med! Jag ska göra den här bloggen så mkt bättre! Den kommer förbättrats enormt precis som jag o alla människor gör efter varje dag. Ny dag nya möjligheter som sagt. Men jag tänkte att jag tar i ett annat inlägg om allt vad som har hänt o om mitt nya liv i finland osv. Så vi hörs i det inlägget! Puss o kram! Ta hand om er!

Likes

Comments

Nu kommer en annan sak som är en del av firandet för över 15 följare innan år 2017!

Jag ska ha en frågestund, jag försökte göra det en gång tidigare, men ingen frågade! Som gjorde faktiskt mig lite ledsen, men jag hoppas det går bättre den här gången! Så ni får alltså fråga vad ni än vill, saker ni undrar om mig! Så jag kommer max svara på 10 frågor! Så ni får skynda er med det! Ni får gärna ställa flera frågor! Så då får vi hoppas att ni frågar och att jag får frågor jag kan svara på så att jag kan ha en frågestund! För det är ju en del av detta firande, men om det nu är så att ingen frågar en endaste fråga så har jag ingen frågestund och åd är det faktiskt inte mitt fel!!!! Men jag hoppas att jag får flera roliga frågor! Så nu är det bara att fråga på!

Förresten så ska jag börja med "önskad inlägg". Då ni läsare får kommentera mig när ni vill någon inlägg som ni önskar att jag skriver om här i min blogg! Alltså en önskad inlägg och så völjer jag någon av eran önskad inlägg och då kommer jag alltså skriva en önskad inlägg av er en gång i veckan, sen kommer jag även länka eran blogg om det blir din önskad inlägg jag skriver! Så ni kan redan nu önska er något inlägg jag kan skriva denna vecka!

Men det var allt!

Puss och kram<3

Likes

Comments

Nu tänkte jag ha en stor veckans blogg som en del av firandet över att jag ifck mer än 15 följare innan år 2017. Så därför ska en del av firandet firas genom att jag ska ha en aning stor veckans blogg.

Regler:

1. Du måste följa mig här i nouw och om du inte har blogg i nouw kan du följa mig i blogkeen.

2. Sen kommenterar du i detta inlägg " jag är med" eller något liknande så jag förstår att du är med!

OBS!Men om du nt följer mig så är du nt med!

Jag kommer välja ut 3 eller 5 vinnare, beror på hur många som är med!

Så lycka till alla kära läsare! Om ni nt vinner så fortsätt blogga och ge aldrig upp med era bloggar!

Hoppas ni vill vara med i denna veckans blogg?!

Sen kommer mer firande för 15 följare! Det här är nt det enda!

Hoppas allt e bra med er?! Älskar er otroligt mkt! För mig betyder ni allt<3

Kram<3

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare som har väntat på mig<3

Jag ahr nt varit så jättesocial sista tiden o h det har berott på flera saker. Har haft mycket stress med skolan och flytt osv, jag ahr mått dåligt och varit sjuk. Men jag lovar att det nt ska bli så igen<3

Men jag tänkte iaf berätta vad som hänt sista tiden. Ja nu är du ju bestämt att vi ska flytta och jag tror det blir typ 4 mars. Men jag kommer göra Flyttningsinlägg så ni kmr få hänga med allt så oroa er nt! Sen var vi ju och kollade på huset förra veckans måndag och tisdag och jag hade tänkt och göra ett inlägg om det men det har bara nt blivit av , men nästa inlägg blir nog ett inlägg med bilder därifrån:)Sen idag hade jag biologitest, imorn har jag läxförhör i religion och på torsdag engelskaord. Men annars är det inget speciellt. På onsdag ska jag börja träna hemma(har gjort ett eget schema) varje dag, varför just på onsdag? Jo för att då är det ju 1:a februari så det känns bäst o börja då! Sen i fredags hade jag en sleepover med milägg, puss och kram<3na kompisar Helmi och Michelle. Det var den roligaste finaste sleepovern i hela mitt liv! Ett minne för livet<3Ja, men som sagt så kmr det komma flyttningsinlägg, så att ni vet i vilket land jag är och hur allting går!

Men jag har nt så jättemkt att säga mer, jag hopas bara allt e bra med er?! Och förresten om ni har någon önskan på något inlägg så får ni gärna kommentera! Era åsikter ä'r JÄTTEVIKTIGA!!!Så glöm nt det!

Men annar s hoppas jag att allt e bra med er så hörs vi i nästa inlägg,puss och kram!

Likes

Comments

Jag är halvsjuk, och därför har det nt kommit nåt inlägg sen fredags elr vad det torsdag! Ajaa, men jag hoppas det kmr ett inlägg imorn beroende hur jag mår. Hoppas allt e bra med er! Jag kmr berätta mer imorn om vad som pågår i mitt liv just nu och hur jag mår osv.... Men hoppas allt e jättefint med er! Älskar er<3Puss o kram!!!!

Likes

Comments

Exakt om en vecka så fyller jag år! Wiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh! Kan nt sluta vänta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resultado de imagen de 1 månad kvar till födelsedag

Bild tagen från google!

Likes

Comments

Förlåt!

Det är det första jag vill säga är förlåt! Att jag varit så osocial i nu typ två veckor. Jag har bara mått dåligt och nt känt mig på humör att blogga. Förlåt! Men jag behövde en paus! Men nu är jag antagligen tillbaka!

Ni kanske vill veta vad som hänt nu sista tiden. I måndags och tisdags var vi i finland och kollade på hus och skolor. Huset var väldigt fint tycker jag , men min skola oh herregud! Va fuuul! Herra Jumala! Asså det ser ut som en parkeringsplats! Usscchh! Ajaa..men nu är det bestämt att vi ska flytta om typ 5 veckor, på början av mars. I onsdags hade jag finskaprov, alltså igår. Idag hade jag bara veckans ord i engelska och det var jättelätt. Imorn har jag matteprov och veckansord i syslöjd och i franska. Och sen imorn efter skolan ska jag och min kompis gå hem till min annan kompis för vi ska ha sleepover, vi vill göra det till ett minne för livet. Jaa det väl typ allt. Jag har ju sagt till er att jag ska göra mitt bästa med bloggen, men nu har jag verkligen nt gjort det de senaste veckorna. Så jag förtjänar inga fina kommentarer, elr att ni gillar mina inlägg eller följer mig här i nouw. Men jag ska förbättra mig och jag hoppas ni kan förlåta mig. Hoppas allt e bra med er! Puss!

Likes

Comments