Hej på er! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning för att åka in till huvudstaden, har inte varit där på över en månad men tanken är att jag och Kevin och kanske hans bror och hans brors flickvän ska bowla ikväll och käka middag ihop så det ser jag framemot. Men jag måste skynda mig lite nu så det får bli ett kort inlägg så länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Lördagskväll byggde jag och Kevin pepparkakshus men jag måste nog säga att det vi byggde för 2 år sedan blev finare, detta år köpte vi alldeles för lite godis att pynta med och för lite kristyr men resultatet blev helt okej ändå, lika snett som villa villekulla men det är väl så pepparkakshus ska se ut, eller?

Har ni byggt eller planerar ni att bygga pepparkakshus i år?

Likes

Comments


Penne pasta med portabellosvamp och ost sås, Broccoli och dragon. Riktigt gott blev det!

Likes

Comments

Denna underbart fina soluppgång lyste upp min väg till bussen imorse och det var sådär krispigt och friskt ute så det var faktiskt väldigt skönt.

Likes

Comments

Jag säger bara en sak, börja inte jobba med barn om du inte är beredd på att bli sjuk 711 gånger om året. (eller så är det bara jag som har dåligt immunförsvar) Hur som helst så ska jag vila upp mig så mycket som det går idag, dricka massa te och nyponsoppa för att imorgon ska vi hem till min kusin som fyller 29, herregud vad åren går... Hoppas ni får en jättebra Lördag!

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen ha jobbat 7.30 - 13.30 men jag vaknade upp med helt svullen hals och 38,2 i feber så jag stannade hemma, lite trist men sånt som händer. När jag kom hem igår somnade jag både före och efter middagen + att jag sov över 12 timmar inatt så jag var helt slut.

Det blir en lugn Fredag med massa mys, godis och Idol. Jag fick i alla fall upp mina adventsljusstakar idag så nu är mysfaktorn riktigt hög i mitt rum! Julen är absolut min favorit högtid.

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det redan Måndag, tycker helgerna går alldeles för fort nu och vardagarna alldeles för långsamt.. Idag ska jag jobba 9 - 16.30 så jag måste alldeles strax cykla iväg till bussen men ville bara kika in och säga hej!

Ska försöka få till lite roligare bilder och inlägg senare men nu måste jag verkligen skynda mig då jag inte ens har ätit frukost ännu och bussen går om 30 minuter.


En close up och en dagens outfit får det bli idag.


Likes

Comments

I onsdagsnatt vid 23.30 tiden kommer mamma springandes upp till övervåningen där jag satt och sa att Tusse (vår katt) har råkat ut för något. Hela min värld stannade kändes det som. Tillslut frågade jag vad som hade hänt och hon sa att han var helt blodig på halsen och ner på bröstet och gjorde konstiga ryck med munnen, min första tanke var att han hade blivit typ halshuggen men levde ändå... Jag ville inte gå ner och titta på honom först men efter ett tag gjorde jag det och han var smutsig, rufsig i pälsen, blodet rann från munnen och han var rejält halt på vänster bakben. Vi försökte tvätta av honom så gott det gick och det fann ju ingen veterinär i närheten som hade öppet då.

Vi kunde inte göra så mycket så vi bäddade ner honom på en handduk i soffan och lät honom sova där.

Igår var mamma och pappa till veterinären och det som hade hänt var att han blivit ordentligt skrämd trodde veterinären så att han bet sig själv så hårt i tungan att det gick hål och den fastnade i tanden till och med sen hade bitmärke på benet så man såg senorna inne i själva benet... usch och fy, jag trodde verkligen att det var slutet för honom och hans framtid är fortfarande oklar, de trodde inte att något var brutet men om han fortfarande haltar så här mycket som han gör nu om en vecka så vill dom röntga och i värsta fall kanske han måste opereras och det är inget vi varken har råd med vilket låter jätte hemskt bara det eller något som vi vill göra, han är trots allt över 15 år och så kanske man opererar och så hjälper det i alla fall inte eller så kanske han dör bara någon vecka efter det... så jag hoppas att inget är brutet och att han får leva ett tag till.


Likes

Comments