Mitt älskade lilla hjärtegryn är förkyld :( Ingen feber men massor med snor och hosta :( Hoppas det går över snart! Man vill ju att dom ska kunna snyta sig så dom får ut kråkorna och kan andas men det går ju inte :) Tur att han iallafall klarade sig från förkylning när jag och fästmannen vart dunder sjuka direkt efter förlossningen :)
Man märker verkligen att tiden går så sjukt fort, känns som det var igår man låg på bb med lillen och idag rullar han från mage till rygg! Mammas stora prins ♡
Nu sitter jag och väntar på att min kompis ska komma för det har hänt lite jobbiga grejer :(. Sen så ska jag och fästmannen kidnappa henne och åka iväg och handla lite :)
Idag har jag och älsklingen varit förlovade i 10 månader också :)

Min skatt. Mitt allt. ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 443 Readers

Likes

Comments

Är ju som sagt riktigt dålig på att blogga!
Men det här inlägget kommer bli en riktig bild bomd iaf :)
Inte mycket har hänt i alla fall :) Koliken har börjat lugna ner sig nu och det är riktigt skönt :) På 6 veckors kontrollen såg allting jätte bra ut och i morgon ska vi till BVC för vägning och mätning igen :)
Har fått brev om en föräldragrupp och jag tänkte ge det en chans iaf :) Det kan ju vara kul och lärorikt :)
Igår firade jag och min älskade fästman 1 år tillsammans :) Min mamma var barnvakt ett par timmar :) Det firades med bowling och buffé på Kina resturang :) Mycket trevligt men när vi kom hem slocknade vi nästan på stört båda två :)
Det börjar bli dags för att planera dop nu och på fredag ska jag och min fina vän Sarah/Winzents gudmor åka till panduro och handla lite papper och dekoration till inbjudnings korten så ska hon hjälpa mig göra korten :)
Likes

Comments

Jag och Winzent ligger och myser lite i väntan på att sjunde himlen ska börja. Natten har varit jobbig då Winzent fick ett sånt fruktansvärt utbrott kl 1 inatt..... Dumma kolik... Försvinn från min bäbis!!! Jag har iaf tur som har min underbara mamma som kan hjälpa mig när det är som tuffast.... Trots att hon kliver upp 04.30 varje morgon så ställer hon alltid upp... Hon är verkligen amazing!

I söndags var vi på min lillasysters / Winzents mosters dop! Det var otroligt trevligt och mysigt! Och Winzent var så otroligt stilig med fin fracken på ;)Likes

Comments

Jag har verkligen blivit jätte dålig på att blogga men med en bäbis som har kolik så tar det lite på krafterna! I morgon ska vi i iaf på min lillasysters/Winzents mosters dop :) Det ser jag mycket fram emot! :)
Igår så blev våran älskade lilla prins hela 1 månad! Tiden går så fort och han blir vara större och större! Snart är han väl 18 och flyttar hemifrån :( Mammas lilla hjärta kommer iaf för alltid vara mammas lilla hjärta :)
Nu ligger min lilla älskling och sover iaf :)

Likes

Comments

Jag har ju inte bloggat på väldigt länge nu men det har hänt väldigt mycket på senaste tiden.
Ett helt vanligt besök hos barnmorskan slutade med en inläggning på BB.
Jag hade högt blodtryck, läckte protein i kisset, ont i huvudet med flimmer och ont i magen. Så barnmorskan bestämde sig för att ringa förlossningen och jag blev dit skickad på en gång.
Väl där så fick jag ta prover och fick det konstaterat att jag hade havandeskapsförgiftning. Jag blev inlagd på BB för observation. Men det slutade med att jag efter 3 dagar blev igångsatt. Från första dosen på igångsättningen tills att våran älskade son var ute så tog det tre dygn. 21/1-14 10.07 föddes våran älskade Winzent. Han vägde 2715 g och var 48 lång. Vi fick komma hem 4 dagar efter han var född så 10 långa dagar fick vi ligga på sjukhuset. Men nu är våran älskade son äntligen här och är 2 veckor på tisdag!
Vi kunde inte vara lyckligare!Likes

Comments

Ja tiden går ju åtminstone framåt! Nu är det 27 dagar kvar tills beräknat BF!

Likes

Comments

Idag är det exakt en månad kvar tills lille när beräknad att komma! Som jag längtar!
Nu känns det verkligen som att tiden går extra sakta :( Vill ju få hålla om och få pussa på min Lill prins nu!
Kroppen börjar verkligen lida nu också! Ryggen går snart av så det blir ryggläge i sängen hela dagen för mig idag. Kan inte vända mig om i sängen utan att det känns som att underlivet ska sprängas och höfterna ska vi inte ens prata om... Usch denna smärta! Men den för ju någonting gott med sig i slut ändan! Har även fått någon konstig smärta ner i höger benet och i vänster sida av magen så jag kan inte ligga på vänster sida eller luta mig åt den sidan utan att det gör ont...
Ursäkta mitt klago inlägg men det är ingen annan som lyssnar ;)

Likes

Comments

Precis kommit hem från barnmorskan och vi fick den goda nyheten att Lill Putte är fixerad! :D Känns mycket bra att veta :D
Hjärtljuden lät fint som vanligt och det ligger mellan 140-145 varje gång :) Snart är du äntligen här vår fine son! <3>

Likes

Comments

Idag gick jag in i V.36! Nu är det inte långt kvar! Dock har jag så jävla ont och är super vätske fylld så det känns som att han gärna får komma helst nyss.... Hoppas verkligen inte jag gör över tiden för jag är så less på denna smärta nu!!!

Likes

Comments

Slänger upp en bild på magen. V.35 (34+3) <3>

Likes

Comments