Kaffe och en kaka pĂ„ jobbet 😏


Jaa.. Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag bloggade.. Senaste bloggen var för ett Är sedan nÀstan. Jag hade faktiskt funderingar pÄ att lÀgga ner bloggen men jag har alltid haft en tanke att ha kvar den och nu Àr det en bra tillfÀlle för mig att skriva av mig lite granna :)

Det har hÀnt sÄ mycket efter min senaste blogg. Jag har haft flera jobb, tagit studenten haft en bra men tuff sommar. Jobbade som diskare och i slutet av sommaren bytte jag jobb till ett gatukök i Uddevalla som heter Sibylla. Jag blev tillsammans med en kille men det varade dock inte sÄ lÀnge och fick hjÀrtat krossat efter ett halvÄr. De senaste veckorna har jag försökt lÀkt mitt hjÀrta samtidigt som jag har aktivt sökt efter en lÀgenhet och nu sÄ kanske skall jag flytta! :) Japp ungefÀr sÄ har det sÀtt ut! Jag har Àntligen fÄtt min glÀdje tillbaks igen och kÀnner mig piggare Àn vanligt.

Jag har fÄtt upp sÄ mycket idéer pÄ roliga bloggar och videos som jag skulle vilja göra sÄ nu skall jag skriva ner lite tankar och funderingar i min fina bok sÄ fÄr vi se vad som blir sedan :) Men vi höres snart igen!

//Kram Felicia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto: Söta Bambam

Ledsen att jag inte har bloggat pÄ ett tag. Det har hÀnt bÄde bra och dÄliga saker. Vi kan ta dom dÄliga först sÄ jag kan lÀtta pÄ den tunga stenen lite. Jag kÀnner att inte har tid lÀngre för nÄgonting.. Alltid Àr vÀldigt stressigt. Jag Àr lite orolig att jag inte skall klara skolan. Förmodligen kommer jag att göra det men jag Àr fortfarande orolig. Dom senaste veckorna kÀnner jag att jag aldrig har tid med nÄgonting.. Tiden springer alltid i vÀg och det jag hade velat göra hinner jag aldrig. Jag prioriterar alltid fel saker och jag fÄr alltid Ängest över saker och ting. (( Djup suck )) Men istÀllet för att sitta och klaga hela tiden skall jag försöka ta itu med detta. Jag sÀtta upp mÄl idag som jag skall göra nÀr jag kommer hem.

1. TrÀna

2. Duscha

3. Laga mat

4. StÀda

5. Plugga

Har jag hunnit med det idag sĂ„ blir jag vĂ€ldigt glad! Det kanske inte lĂ„ter mycket men för mig Ă€r det, dessutom nĂ€r jag Ă€r vĂ€ldig lĂ€ttdistraherad​ ocksĂ„ och gör gĂ€rna andra saker som Ă€r roligare. Men nu mĂ„ste jag skĂ€rpa mig. Jag Ă€r 18 Ă„r och jĂ€tte lat vilket Ă€r jĂ€tte hemskt för jag gör bara det vĂ€rre för mig sjĂ€lv sĂ„ nu fĂ„r jag ta tag i mitt liv och mogna lite. jaaa, förutom det.. sĂ„ har jag börjat ett mera hĂ€lsosamt liv. Jag har Ă€tit nyttigt och trĂ€nat varje dag och mĂ„r mycket bĂ€ttre fysiskt. Skriver mera om det senare. //​​ ​​​​Kram Felicia Likes

Comments


Hej! Nu har det gott ett tag sedan jag bloggade. Varför? jo det Àr sÄ att jag inte riktigt orkar ibland nÀr jag oftast inte har koll pÄ mig sjÀlv. DÄ kÀnns det vÀldigt obehagligt att blogga. Men det har hÀnt lite grejer medan jag har varit borta. BÄt resa till Danmark och andra vardagliga saker. Men jag vill hest göra enskilda bloggar pÄ dem. Just nu vill jag bara skriva av mig lite.. Mina förÀldrar Àr skilda sÄ jag har basically tvÄ hus. Det har varit lite rörigt uppe hos min mamma sÄ jag tÀnkte att jag skulle bo hos pappa ett tag. Jag mÄr inte sÄdÀr toppen och har inte gjort det pÄ ett tag sÄ jag tÀnkte ifall jag byter boende ett tag sÄ kanske jag kommer mÄ bÀttre. Ingeting sÀrskilt har hÀnt det Àr bara att jag kÀnner mig nere, otillrÀcklig och förvirrad. Som mÄnga har sagt till mig ''Du tÀnker för mycket'' Jaa jag vet att jag gör det och det Àr vÀldigt svÄrt att sluta nÀr man Àr sÄ van att fastna och grubbla i tankar. Det Àr sÄ mycket jag vill och sÄ mycket jag oroar mig för, samt kÀnner mig sÄ vilsen och ensam. Jag vill grÄta samtidigt som jag inte vet vad jag skall grÄta över. Inte lÀtt att vara 18 Är, inte för mig. I morgon Àr det skola, har varit hemma pga kraftig förkylning men det vÀrsta har gÄtt över. Jag vill verkligen inte gÄ i morgon, jag orkar inte fysik eller psykiskt. Har jag rinn snuva i morgon gÄr jag inte men om jag inte har det gÄr jag kanske.. Vi fÄr se. Godnatt // Kram Felicia

Likes

Comments

Jag pĂ„ tĂ„get idag! Mitt fina hĂ„r börjar bli platt :( â€‹

Godmorgon! Nu sitter jag pÄ tÄget och njuter av ljuset. Det kanske inte Àr sÄ mÄnga som tÀnker pÄ det men det börjar bli ljusare nu. Trotts stressen att hinna till tÄget sÄ mÀrkte jag att det var ljust ute. SÄ skönt va?? Ingen mer mörker pÄ morgonen! ja dÄ vid sju i alla fall! :) Nog med det!

Min natt har varit lite besvÀrlig, har vaknat nÄgra gÄnger och trott att jag skulle försova mig. Lite ovant att sova pÄ ett annat stÀlle i rummet efter möbleringen. Men hoppas att nÀsta natt blir bÀttre.

Varje natt innan jag lĂ€gger mig sĂ„ brukar jag skriva i min antecknings bok pĂ„ vad jag skall göra pĂ„ morgonen sĂ„ jag inte missar nĂ„got. Jag Ă€r sĂ„dan dĂ€r mĂ€nniska som mĂ„ste ha det ordning och reda för att det skall riktigt kĂ€nnas skönt i hjĂ€rtat men följer jag mina egna rĂ„d? nope
 haha jag Ă€r mycket lat av mig.. Men jag försöker sĂ„ gott jag kan.. men den enda nackdelen med detta Ă€r att jag blir sĂ„ fruktansvĂ€rt besviken pĂ„ mig sjĂ€lv om jag inte kan följa mina uppskriva punkter i min antecknings bok.

SÄ som idag.. trotts att jag gick upp halv 6 sÄ var min morgon vÀldigt seg och dÄ hann inte göra allt som jag hade planerat.. SÄ nu sitter jag hÀr pÄ tÄget och Àr lite missnöjd.. men men man fÄr vara glad att man hann med att ta pÄ klÀderna i alla fall! :)

Idag har jag massor att göra sÄ nu fÄr jag mentalt förbereda mig lite! Hej sÄ lÀnge!

// Kram Felicia

Likes

Comments

Först vill jag sĂ€ga! JĂ€rnspikar! för att jag inte vĂ„gar svĂ€ra pĂ„ internet! Jag hade nĂ€mligen skrivit ett lĂ„ngt inlĂ€gg men sĂ„ försvann allt.. sĂ„ ny fĂ„r jag skriva om.. 😠

Vilken dag! Ojoj.. Jag har nog aldrig fÄtt gjort sÄ hÀr mycket pÄ en söndag förut! jag Àr riktigt imponerad. PÄ första gÄngen pÄ lÀnge sÄ har jag gjort det som jag lovade mig sjÀlv.. Och det var att ta en joggingtur. Den var inte sÄ lÄng men den var nyttig för mig och en bra början pÄ en hÀlsosam kropp! Jag lÀngtar tills min kropp kommer bli piggare och gladare med nyttig mat, trÀning och sömn!

SĂ„ idag har jag alltsĂ„ börjat men en promenad med min kĂ€raste hund Bambam och mamma. Jag kommer bomba lite med bilder pĂ„ Bambam för att jag Ă€lskar honom sĂ„! 😍 Sedan Ă„t jag nyttig frukost, efter det joggade jag, kom hem och fortsatte övningar hemma. Sedan pysslade jag om mig sjĂ€lv och det var alldeles underbart! Jag har möblerat om i mitt sovrum och jag fick kĂ€nslan av ett nytt frĂ€scht rum trotts att det Ă€r samma rum. Sedan vid kl nio pĂ„ kvĂ€llen var jag super trött och var nĂ€ra att gĂ„ lĂ€gga mig men jag kom pĂ„ strax efter att vi ( jag, Maja och Amanda frĂ„n klassen ) hade redovisningen i morgon pĂ„ Historian och vi har verkligen inte förberett oss. SĂ„ fick spendera kvĂ€llen att lĂ€sa pĂ„ om kalla kriget.. Absolut inget gick in.. SĂ„ fick frĂ„ga min Kusin Nora om hjĂ€lp ( som nyligen lĂ€st om kalla kriget ) DĂ„ förstod jag mycket lĂ€ttare och antecknade snabbt ner informationen. ( TACK NORA OM DU SER DETTA, DU ÄR BÄST! <3 ) Jag fĂ„r försöka lösa detta mera i morgon för jag kan inte sitta uppe hela kvĂ€llen.. Det löser ju ingenting.. Nu skall jag lĂ€gga mig pĂ„ spikmattan och lĂ€sa min bok. Godnatt och sov sĂ„ gott! // Kram Felicia
Min trÄkiga men nyttiga frukost!


Bomb bilder pÄ min Fina hund Bambam!


Min joggingturs Bild!


Nyttig snack efter trÀning. Det Àr Keso, sylt, nötter och kokos! Plus lite vatten! yum :P


Spa för mig sjÀlv!


Möblerade om, fortfarande rörigt men jag Àr nöjd med det! :)


FlĂ€tade hĂ„ret och Ă„t lite kvĂ€lls mat pĂ„ min historia bok ( vilken rebell jag Ă€r! ) 😉

Likes

Comments

Godmorgon!! Vilken fin dag det Àr idag! innan jag rÄkar sitta hÀr i sÀngen hela dagen sÄ skall jag faktiskt gÄ upp och Àta en nyttig frukost och ut pÄ en joggingtur!! Det blir super!! :D

IgÄr satte jag mig och jobbade pÄ en film hela dagen.. Det var lite jobbigt.. Jag och min kusin skulle göra en skrÀckfilm tillsammans men det blev aldrig riktigt klar sÄ vi tÀnkte slÀnga det som vi hade gjort. SÄ fick jag i uppgift i skolan pÄ en kurs som heter konstarter att vi skulle göra en film pÄ högst 5 min. SÄ dÄ fick jag en ide' att jag skulle ta mina och Noras klipp och göra det till en teaser till en riktig skrÀck film. Och helt seriöst! teasern Àr tvÄ minuter och jag satt och jobbade med den frÄn 12:00 till 00:00 med mellan rum dÄ jag Ät och gick ut med min hund.. Nu förstÄr jag att det tar lÄng tid att skapa filmer som Àr över 1 timme och till och med 2.. ojojo dom har att göra..


NÀmen nu nÀr jag har kollat pÄ vÄran lilla film flera gÄnger om sÄ hittar jag alltid nÄgot som jag blir missnöjd med.. Men jag tÀnker att det fÄr rÀcka!! Det fÄr vara sÄ.. Men jag Àr vÀldigt nöjd med den faktiskt! :D kanske gör sÄ att jag lÀgger ut den! Vi fÄr se! ;)


Annat som har hĂ€nt i veckan! :)

SĂ„ denna veckan har varit lite kaos.. Jag har kĂ€nt mig super trött och har nĂ€stan inte haft energi alls och det har skapat en stor hormonbalans.. SĂ„ ena dagen frös jag jĂ€tte mycket nĂ€r det Ă€ndĂ„ hyfsat varmt i klass rummet och andra dagar Ă€r jag jĂ€tte varm. Det Ă€r samma med kĂ€nslorna först Ă€r jag super glad och sedan jĂ€tte ledsen.. Haha och dĂ„ tĂ€nker ni '' PMS '' kanske Ă€r det sĂ„..  men min vecka har hoppat över en mĂ„nad sĂ„ det Ă€r vĂ€l inte sĂ„ konstigt att det Ă€r kaos. FĂ„r kolla upp det snart.  Haha blid nedanför ⬇

Men hela veckan har ju inte varit sÄ dÄligt ÀndÄ för jag och min kusin fick hjÀlpa till att sÀlja lite saker pÄ en handbolls match och ge mat Ät ''odjuren '' ;) haha nÀmen det var kul!! och super duktiga var dem ocksÄ! :)

Jag ritade Àven en Hund/varg pÄ bordet i Noras skola.. usch fy sÄ fÄr man inte göra! men jag ritade bredvid en anna figur som en annan elev hade gjort sÄ dÄ kÀnde jag den dÀra barnsliga kÀnslan. ''Om han gjorde det sÄ vill jag ocksÄ göra det'' HAHA Det fÄr ni inte göra!!

Nu skall jag upp!! SĂ„ skriver sedan! Hej dĂ„! :) 

//kram Felicia â€‹

Likes

Comments

Det Ă€r ju en super vacker dag men fy vad stressig min dag har börjat pĂ„.. Denna veckan har varit lite en annorlunda en dom andra.. Jag har sovit hos min kusin Nora frĂ„n tisdag till torsdag och det har varit super mysigt ( skriver en blogg om det senare idag😉 )

Just nu Àr jag super trött och kÀnner mig vÀldigt hÀngig.. Sovit dÄligt, mycket lÀxor och jag har inte trÀnat plus massa andra saker som trycket pÄ..

Vill gĂ€rna ta ett lov just nu.. Det hade verkligen inte varit fel! Just nu Ă„ker jag med mamma in till skolan. Hon skall göra lite Ă€renden sĂ„ har vi tur fĂ„r jag Ă„ka med hem igen 😊

Jag skall nu ha samhĂ€lls lektion och vi skall diskutera mass media och jag har verkligen inte förberett mig! đŸ˜± sĂ„ det kommer verkligen gĂ„ dĂ„ligt.. Men men ( viktig lĂ€xa var alltid förberedd!
//kram Felicia

Likes

Comments

Frukost

Jag tog en ide' som jag hittade pÄ Youtube! Det var en tjej som tog ett glas uppe pÄ mackan och skruvade runt glaset sÄ det blev ett hÄl mitt i brödet. Sedan la hon mackan i en stekpanna och klÀckte ett Àgg mitt i brödet och stekte sÄ Àgget blev i fast from. Och detta var nÄgot som jag var tvungen att testa! Mmmmm vad gott det var! Tack youtube tjej! ^^ Sedan gjorde jag en smoothie av blÄbÀr och Yoggi. Och sen ett vanligt glas med vatten, plus tvÄ gurkbitar i! :) Den biten som blev kvar av brödet smörade jag pÄ och tog honung och ost! kanske inte sÄ nyttigt men jag ville inte slÀnga den! :)

Lunch

Var en mindre tallrik som bestod av massa sallad, ett glas vatten och tre fiskpinnar! :)

TrÀning

Egen trÀning pÄ min yoga matta. Jag gjorde mag, lÄr, rumpa, armar och rygg övningar. Sedan orkade jag inte mer ^^

Middag

Bestodd av ett glas vatten med gurka i, en stor salladstallrik med potatis och lax! Mycket gott! :D

KvÀllsmat

En stor kopp med te som har för mycket mjölk i, en tesked honung. (mÄlet Àr att dricka te rent ) men skall minska allt sakta! :) Sedan gjorde jag en macka med Keso och Àppel bitar pÄ, plus lite kanel ocksÄ! :) Första gÄngen jag prövar det och jag vet inte vad jag tycker riktigt men det gick och Àta! :)

//kram Felicia â€‹

Likes

Comments

Sömn

Jag lĂ€gger mig sent varje dag och det fĂ„r mig att mĂ„ uselt. Jag mĂ„ste verkligen fĂ„ ordning pĂ„ mitt liv. Det har blivit nĂ„gorlunda bĂ€ttre nu nĂ€r jag har börjat planera mina dagar bĂ€ttre. Men som sagt.. Sömn Ă€r sĂ„ himla viktigt.. Kommer annars gĂ„ runt som en Zombie och svara till vĂ€gen nĂ€r lĂ€raren frĂ„gar mig nĂ„got.. haha hysteriskt kul.. '' Tro mig det har hĂ€nt pĂ„ riktigt! '' 😂

Göteborg

Idag Ă„kte jag med min kĂ€ra vĂ€n och klass kamrat Christine till Göteborg. Hon hade i uppdrag att skriva pĂ„ nĂ„gra papper som hon behövde för sitt nya jobb. Christine Ă€r en sĂ„dan person som Ă€r mycket ansvarstagande och förstĂ„ndig tjej. Gör lĂ€xorna alltid i tid, har haft flera jobb samtidigt och ser bra ut! Jag kan inte sluta inspireras av hennes drivkraft. NĂ„got jag verkligen behöver just nu! Vi hade lite tid över innan vi skulle Ă„ka hem sĂ„ vi kollade klĂ€der, Ă„t mat och var med om vĂ€rldens regn kaos! Helt galet och nu nĂ€r jag sitter i mitt rum med halvöppna ögon sĂ„ Ă€r det snöstorm. Mycket underligt vĂ€der! Lite skĂ€rmande tycker jag! 😖

Plugg

Jag har en hel del att göra nu igen och nÀr jag sÀger igen betyder det att jag Àr usel pÄ plugga. Jag har nÀrstan ingen drivkraft att sitta att anstrÀnga min hjÀrna. Jag som alltid har varit sÄ ambitiös nÀr det gÀllde lÀxor. Visst mina betyg har aldrig riktigt varit höga men jag kÀmpade hÄrt för att nÄ godkÀnt p.g.a lÀs och skrivsvÄrigheter. Men se pÄ mig nu! Jag Àr helt slut. I'm done! Skall försöka hela min helg att plugga upp lite! Inte alls kul men bÀttre Àn att vara efter.


TrÀning

NĂ„got annat som stĂ„r pĂ„ min lista sĂ„ Ă€r det trĂ€ning! Jag vandrar alltid fram och tillbaka med min trĂ€ning! Har gĂ„tt upp 12 kg frĂ„n den vikten som jag riktigt mĂ„dde bra i. Och det Ă€r lite trĂ„kigt för alla mina fina klĂ€der passar inte
 Jag lyckas alltid gĂ„ ner 5 kg och sen gĂ„r jag upp dom igen.. sĂ„ himla typiskt! skall försöka hĂ„lla mig i min trĂ€ning och skapa det till min vana! SĂ„ fĂ„r vi se om jag lyckas! NĂ€ men nu mĂ„ste jag verkligen sova innan jag blir en ''Zombie'' ;) Godnatt! // Kram Felicia Belfrage


En fika med Christine


Kollar klĂ€der inne pĂ„ MISSÄY. De har jĂ€tte fina klĂ€der dĂ€r inne! 😊


Jag vill ha dom byxorna! kvaliten var hur skön som helst! Men det var för dyra 😔


Sist men inte minst en smörgĂ„s pĂ„ Subway! Yummi đŸ˜œâ€‹

Likes

Comments


Godmorgon! Nu sitter jag pĂ„ bussen in till skolan kommer nog komma 5 min försent. Men allvarligt talat bryr jag mig inte sĂ„ mycket.. Jag har blivit vĂ€ldigt oengagerad nu sitta Ă„ret pĂ„ gymnasiet.. Mina klass kamrater kĂ€nner nog samma som jag men de Ă€r mer stressad över det Ă€n jag. Visst jag kĂ€nner ocksĂ„ lite stress men jag försöker inte det pĂ„verka mitt humör sĂ„ mycket. MĂ„nga Ă€r vĂ€ldig negativa just nu och det kĂ€nns lite jobbigt att komma in i klassrummet. Men jag skall försöka inte bli pĂ„verkad negativ av dom :) istĂ€llet skall jag vara positiv och glad för det Ă€r jag! 😁

Jag vaknade upp och kĂ€nde mig ganska lycklig faktiskt! Det var ljust i mitt rum! Med andra ord solen var uppe lite grann! Och det gör mig sĂ„ lycklig konstig nog.. IgĂ„r var det ju sĂ„dĂ€r vĂ€der men efter regn kommer ju sol sken! Jag tĂ€nkte faktiskt tagit kort pĂ„ min outfit ute men som vanligt rĂ€ckte inte tiden till.. Men nĂ€r jag kommer hem kanske â˜ș

Idag skall jag nog springa en joggingtur om det fortfarande Àr fint vÀder annars drar jag till gymmet.. Nu Àr jag snart vid skolan. Det Àr nÀstan sÄ att jag skulle kunna skriva hela dan haha men det gÄr inte.. SÄ ses! // kram Felicia

Likes

Comments