Kaffe och en kaka på jobbet 😏


Jaa.. Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag bloggade.. Senaste bloggen var för ett år sedan nästan. Jag hade faktiskt funderingar på att lägga ner bloggen men jag har alltid haft en tanke att ha kvar den och nu är det en bra tillfälle för mig att skriva av mig lite granna :)

Det har hänt så mycket efter min senaste blogg. Jag har haft flera jobb, tagit studenten haft en bra men tuff sommar. Jobbade som diskare och i slutet av sommaren bytte jag jobb till ett gatukök i Uddevalla som heter Sibylla. Jag blev tillsammans med en kille men det varade dock inte så länge och fick hjärtat krossat efter ett halvår. De senaste veckorna har jag försökt läkt mitt hjärta samtidigt som jag har aktivt sökt efter en lägenhet och nu så kanske skall jag flytta! :) Japp ungefär så har det sätt ut! Jag har äntligen fått min glädje tillbaks igen och känner mig piggare än vanligt.

Jag har fått upp så mycket idéer på roliga bloggar och videos som jag skulle vilja göra så nu skall jag skriva ner lite tankar och funderingar i min fina bok så får vi se vad som blir sedan :) Men vi höres snart igen!

//Kram Felicia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto: Söta Bambam

Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag. Det har hänt både bra och dåliga saker. Vi kan ta dom dåliga först så jag kan lätta på den tunga stenen lite. Jag känner att inte har tid längre för någonting.. Alltid är väldigt stressigt. Jag är lite orolig att jag inte skall klara skolan. Förmodligen kommer jag att göra det men jag är fortfarande orolig. Dom senaste veckorna känner jag att jag aldrig har tid med någonting.. Tiden springer alltid i väg och det jag hade velat göra hinner jag aldrig. Jag prioriterar alltid fel saker och jag får alltid ångest över saker och ting. (( Djup suck )) Men istället för att sitta och klaga hela tiden skall jag försöka ta itu med detta. Jag sätta upp mål idag som jag skall göra när jag kommer hem.

1. Träna

2. Duscha

3. Laga mat

4. Städa

5. Plugga

Har jag hunnit med det idag så blir jag väldigt glad! Det kanske inte låter mycket men för mig är det, dessutom när jag är väldig lättdistraherad​ också och gör gärna andra saker som är roligare. Men nu måste jag skärpa mig. Jag är 18 år och jätte lat vilket är jätte hemskt för jag gör bara det värre för mig själv så nu får jag ta tag i mitt liv och mogna lite. jaaa, förutom det.. så har jag börjat ett mera hälsosamt liv. Jag har ätit nyttigt och tränat varje dag och mår mycket bättre fysiskt. Skriver mera om det senare. // Kram Felicia Likes

Comments


Hej! Nu har det gott ett tag sedan jag bloggade. Varför? jo det är så att jag inte riktigt orkar ibland när jag oftast inte har koll på mig själv. Då känns det väldigt obehagligt att blogga. Men det har hänt lite grejer medan jag har varit borta. Båt resa till Danmark och andra vardagliga saker. Men jag vill hest göra enskilda bloggar på dem. Just nu vill jag bara skriva av mig lite.. Mina föräldrar är skilda så jag har basically två hus. Det har varit lite rörigt uppe hos min mamma så jag tänkte att jag skulle bo hos pappa ett tag. Jag mår inte sådär toppen och har inte gjort det på ett tag så jag tänkte ifall jag byter boende ett tag så kanske jag kommer må bättre. Ingeting särskilt har hänt det är bara att jag känner mig nere, otillräcklig och förvirrad. Som många har sagt till mig ''Du tänker för mycket'' Jaa jag vet att jag gör det och det är väldigt svårt att sluta när man är så van att fastna och grubbla i tankar. Det är så mycket jag vill och så mycket jag oroar mig för, samt känner mig så vilsen och ensam. Jag vill gråta samtidigt som jag inte vet vad jag skall gråta över. Inte lätt att vara 18 år, inte för mig. I morgon är det skola, har varit hemma pga kraftig förkylning men det värsta har gått över. Jag vill verkligen inte gå i morgon, jag orkar inte fysik eller psykiskt. Har jag rinn snuva i morgon går jag inte men om jag inte har det går jag kanske.. Vi får se. Godnatt // Kram Felicia

Likes

Comments

Jag på tåget idag! Mitt fina hår börjar bli platt :( ​

Godmorgon! Nu sitter jag på tåget och njuter av ljuset. Det kanske inte är så många som tänker på det men det börjar bli ljusare nu. Trotts stressen att hinna till tåget så märkte jag att det var ljust ute. Så skönt va?? Ingen mer mörker på morgonen! ja då vid sju i alla fall! :) Nog med det!

Min natt har varit lite besvärlig, har vaknat några gånger och trott att jag skulle försova mig. Lite ovant att sova på ett annat ställe i rummet efter möbleringen. Men hoppas att nästa natt blir bättre.

Varje natt innan jag lägger mig så brukar jag skriva i min antecknings bok på vad jag skall göra på morgonen så jag inte missar något. Jag är sådan där människa som måste ha det ordning och reda för att det skall riktigt kännas skönt i hjärtat men följer jag mina egna råd? nope… haha jag är mycket lat av mig.. Men jag försöker så gott jag kan.. men den enda nackdelen med detta är att jag blir så fruktansvärt besviken på mig själv om jag inte kan följa mina uppskriva punkter i min antecknings bok.

Så som idag.. trotts att jag gick upp halv 6 så var min morgon väldigt seg och då hann inte göra allt som jag hade planerat.. Så nu sitter jag här på tåget och är lite missnöjd.. men men man får vara glad att man hann med att ta på kläderna i alla fall! :)

Idag har jag massor att göra så nu får jag mentalt förbereda mig lite! Hej så länge!

// Kram Felicia

Likes

Comments

Först vill jag säga! Järnspikar! för att jag inte vågar svära på internet! Jag hade nämligen skrivit ett långt inlägg men så försvann allt.. så ny får jag skriva om.. 😠

Vilken dag! Ojoj.. Jag har nog aldrig fått gjort så här mycket på en söndag förut! jag är riktigt imponerad. På första gången på länge så har jag gjort det som jag lovade mig själv.. Och det var att ta en joggingtur. Den var inte så lång men den var nyttig för mig och en bra början på en hälsosam kropp! Jag längtar tills min kropp kommer bli piggare och gladare med nyttig mat, träning och sömn!

Så idag har jag alltså börjat men en promenad med min käraste hund Bambam och mamma. Jag kommer bomba lite med bilder på Bambam för att jag älskar honom så! 😍 Sedan åt jag nyttig frukost, efter det joggade jag, kom hem och fortsatte övningar hemma. Sedan pysslade jag om mig själv och det var alldeles underbart! Jag har möblerat om i mitt sovrum och jag fick känslan av ett nytt fräscht rum trotts att det är samma rum. Sedan vid kl nio på kvällen var jag super trött och var nära att gå lägga mig men jag kom på strax efter att vi ( jag, Maja och Amanda från klassen ) hade redovisningen i morgon på Historian och vi har verkligen inte förberett oss. Så fick spendera kvällen att läsa på om kalla kriget.. Absolut inget gick in.. Så fick fråga min Kusin Nora om hjälp ( som nyligen läst om kalla kriget ) Då förstod jag mycket lättare och antecknade snabbt ner informationen. ( TACK NORA OM DU SER DETTA, DU ÄR BÄST! <3 ) Jag får försöka lösa detta mera i morgon för jag kan inte sitta uppe hela kvällen.. Det löser ju ingenting.. Nu skall jag lägga mig på spikmattan och läsa min bok. Godnatt och sov så gott! // Kram Felicia
Min tråkiga men nyttiga frukost!


Bomb bilder på min Fina hund Bambam!


Min joggingturs Bild!


Nyttig snack efter träning. Det är Keso, sylt, nötter och kokos! Plus lite vatten! yum :P


Spa för mig själv!


Möblerade om, fortfarande rörigt men jag är nöjd med det! :)


Flätade håret och åt lite kvälls mat på min historia bok ( vilken rebell jag är! ) 😉

Likes

Comments

Godmorgon!! Vilken fin dag det är idag! innan jag råkar sitta här i sängen hela dagen så skall jag faktiskt gå upp och äta en nyttig frukost och ut på en joggingtur!! Det blir super!! :D

Igår satte jag mig och jobbade på en film hela dagen.. Det var lite jobbigt.. Jag och min kusin skulle göra en skräckfilm tillsammans men det blev aldrig riktigt klar så vi tänkte slänga det som vi hade gjort. Så fick jag i uppgift i skolan på en kurs som heter konstarter att vi skulle göra en film på högst 5 min. Så då fick jag en ide' att jag skulle ta mina och Noras klipp och göra det till en teaser till en riktig skräck film. Och helt seriöst! teasern är två minuter och jag satt och jobbade med den från 12:00 till 00:00 med mellan rum då jag åt och gick ut med min hund.. Nu förstår jag att det tar lång tid att skapa filmer som är över 1 timme och till och med 2.. ojojo dom har att göra..


Nämen nu när jag har kollat på våran lilla film flera gånger om så hittar jag alltid något som jag blir missnöjd med.. Men jag tänker att det får räcka!! Det får vara så.. Men jag är väldigt nöjd med den faktiskt! :D kanske gör så att jag lägger ut den! Vi får se! ;)


Annat som har hänt i veckan! :)

Så denna veckan har varit lite kaos.. Jag har känt mig super trött och har nästan inte haft energi alls och det har skapat en stor hormonbalans.. Så ena dagen frös jag jätte mycket när det ändå hyfsat varmt i klass rummet och andra dagar är jag jätte varm. Det är samma med känslorna först är jag super glad och sedan jätte ledsen.. Haha och då tänker ni '' PMS '' kanske är det så..  men min vecka har hoppat över en månad så det är väl inte så konstigt att det är kaos. Får kolla upp det snart.  Haha blid nedanför ⬇

Men hela veckan har ju inte varit så dåligt ändå för jag och min kusin fick hjälpa till att sälja lite saker på en handbolls match och ge mat åt ''odjuren '' ;) haha nämen det var kul!! och super duktiga var dem också! :)

Jag ritade även en Hund/varg på bordet i Noras skola.. usch fy så får man inte göra! men jag ritade bredvid en anna figur som en annan elev hade gjort så då kände jag den dära barnsliga känslan. ''Om han gjorde det så vill jag också göra det'' HAHA Det får ni inte göra!!

Nu skall jag upp!! Så skriver sedan! Hej då! :) 

//kram Felicia ​

Likes

Comments

Det är ju en super vacker dag men fy vad stressig min dag har börjat på.. Denna veckan har varit lite en annorlunda en dom andra.. Jag har sovit hos min kusin Nora från tisdag till torsdag och det har varit super mysigt ( skriver en blogg om det senare idag😉 )

Just nu är jag super trött och känner mig väldigt hängig.. Sovit dåligt, mycket läxor och jag har inte tränat plus massa andra saker som trycket på..

Vill gärna ta ett lov just nu.. Det hade verkligen inte varit fel! Just nu åker jag med mamma in till skolan. Hon skall göra lite ärenden så har vi tur får jag åka med hem igen 😊

Jag skall nu ha samhälls lektion och vi skall diskutera mass media och jag har verkligen inte förberett mig! 😱 så det kommer verkligen gå dåligt.. Men men ( viktig läxa var alltid förberedd!
//kram Felicia

Likes

Comments

Frukost

Jag tog en ide' som jag hittade på Youtube! Det var en tjej som tog ett glas uppe på mackan och skruvade runt glaset så det blev ett hål mitt i brödet. Sedan la hon mackan i en stekpanna och kläckte ett ägg mitt i brödet och stekte så ägget blev i fast from. Och detta var något som jag var tvungen att testa! Mmmmm vad gott det var! Tack youtube tjej! ^^ Sedan gjorde jag en smoothie av blåbär och Yoggi. Och sen ett vanligt glas med vatten, plus två gurkbitar i! :) Den biten som blev kvar av brödet smörade jag på och tog honung och ost! kanske inte så nyttigt men jag ville inte slänga den! :)

Lunch

Var en mindre tallrik som bestod av massa sallad, ett glas vatten och tre fiskpinnar! :)

Träning

Egen träning på min yoga matta. Jag gjorde mag, lår, rumpa, armar och rygg övningar. Sedan orkade jag inte mer ^^

Middag

Bestodd av ett glas vatten med gurka i, en stor salladstallrik med potatis och lax! Mycket gott! :D

Kvällsmat

En stor kopp med te som har för mycket mjölk i, en tesked honung. (målet är att dricka te rent ) men skall minska allt sakta! :) Sedan gjorde jag en macka med Keso och äppel bitar på, plus lite kanel också! :) Första gången jag prövar det och jag vet inte vad jag tycker riktigt men det gick och äta! :)

//kram Felicia ​

Likes

Comments

Sömn

Jag lägger mig sent varje dag och det får mig att må uselt. Jag måste verkligen få ordning på mitt liv. Det har blivit någorlunda bättre nu när jag har börjat planera mina dagar bättre. Men som sagt.. Sömn är så himla viktigt.. Kommer annars gå runt som en Zombie och svara till vägen när läraren frågar mig något.. haha hysteriskt kul.. '' Tro mig det har hänt på riktigt! '' 😂

Göteborg

Idag åkte jag med min kära vän och klass kamrat Christine till Göteborg. Hon hade i uppdrag att skriva på några papper som hon behövde för sitt nya jobb. Christine är en sådan person som är mycket ansvarstagande och förståndig tjej. Gör läxorna alltid i tid, har haft flera jobb samtidigt och ser bra ut! Jag kan inte sluta inspireras av hennes drivkraft. Något jag verkligen behöver just nu! Vi hade lite tid över innan vi skulle åka hem så vi kollade kläder, åt mat och var med om världens regn kaos! Helt galet och nu när jag sitter i mitt rum med halvöppna ögon så är det snöstorm. Mycket underligt väder! Lite skärmande tycker jag! 😖

Plugg

Jag har en hel del att göra nu igen och när jag säger igen betyder det att jag är usel på plugga. Jag har närstan ingen drivkraft att sitta att anstränga min hjärna. Jag som alltid har varit så ambitiös när det gällde läxor. Visst mina betyg har aldrig riktigt varit höga men jag kämpade hårt för att nå godkänt p.g.a läs och skrivsvårigheter. Men se på mig nu! Jag är helt slut. I'm done! Skall försöka hela min helg att plugga upp lite! Inte alls kul men bättre än att vara efter.


Träning

Något annat som står på min lista så är det träning! Jag vandrar alltid fram och tillbaka med min träning! Har gått upp 12 kg från den vikten som jag riktigt mådde bra i. Och det är lite tråkigt för alla mina fina kläder passar inte… Jag lyckas alltid gå ner 5 kg och sen går jag upp dom igen.. så himla typiskt! skall försöka hålla mig i min träning och skapa det till min vana! Så får vi se om jag lyckas! Nä men nu måste jag verkligen sova innan jag blir en ''Zombie'' ;) Godnatt! // Kram Felicia Belfrage


En fika med Christine


Kollar kläder inne på MISSÄY. De har jätte fina kläder där inne! 😊


Jag vill ha dom byxorna! kvaliten var hur skön som helst! Men det var för dyra 😔


Sist men inte minst en smörgås på Subway! Yummi 😜​

Likes

Comments


Godmorgon! Nu sitter jag på bussen in till skolan kommer nog komma 5 min försent. Men allvarligt talat bryr jag mig inte så mycket.. Jag har blivit väldigt oengagerad nu sitta året på gymnasiet.. Mina klass kamrater känner nog samma som jag men de är mer stressad över det än jag. Visst jag känner också lite stress men jag försöker inte det påverka mitt humör så mycket. Många är väldig negativa just nu och det känns lite jobbigt att komma in i klassrummet. Men jag skall försöka inte bli påverkad negativ av dom :) istället skall jag vara positiv och glad för det är jag! 😁

Jag vaknade upp och kände mig ganska lycklig faktiskt! Det var ljust i mitt rum! Med andra ord solen var uppe lite grann! Och det gör mig så lycklig konstig nog.. Igår var det ju sådär väder men efter regn kommer ju sol sken! Jag tänkte faktiskt tagit kort på min outfit ute men som vanligt räckte inte tiden till.. Men när jag kommer hem kanske ☺️

Idag skall jag nog springa en joggingtur om det fortfarande är fint väder annars drar jag till gymmet.. Nu är jag snart vid skolan. Det är nästan så att jag skulle kunna skriva hela dan haha men det går inte.. Så ses! // kram Felicia

Likes

Comments