Jag, Allmänt, Nöje

Imorgon så ska jag och min sambo åka och klippa oss inför Bråvalla, jag ska färga det och jag har beslutsångest om hur jag ska klippa mig. Jag har funderat länge på en sidecut men jag vet inte, jag älskar mitt långa hår, det är bara så att det är så slitet då jag inte klippt mig på snart tre år hehe. Men långt har det blivit! Vad tycker ni, sidecut eller bara klippa bort de slitna och topparna?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Jag

Tjenare! Idag så är de hos oss och byter fönster, det känns så himla konstigt hemma när man flyttat undan alla möbler och tagit bort gardiner och blommor i fönstren, men det blir säkert bra med nya fönster som tydligen ska vara bättre än de vi har.

Likes

Comments

Jag, Nöje, Allmänt

Hej där! Just du! Har du någonsin funderat på att ha en bucketlist, eller bara ha mål att nå innan en viss ålder? Jag har. Jag har en bucketlist, men inga mål att nå direkt. Jag har ett jobb som jag inte kan få befordran på, men det gör mig ingenting - jag älskar mitt arbete, och hur många kan egentligen säga att de älskar sin arbetsplats, med handen på hjärtat?
Jag funderar på att inte lägga ut hela min lista på en gång - utan helt enkelt ta det inlägg för inlägg, då kan man komma in mer på ämnet, och skriva mera, vilket jag tycker så mycket om, även om det kanske inte syns på min blogg hehe. Men jag försöker, och det mina kära, är det som räknas!

Så stay tuned för spännande, ingående och galna inlägg!

Jag bjuder på en bild ifrån min senaste resa, vi hade precis kommit fram och jag tyckte jag var rätt så snygg faktiskt, kan ni annat än att hålla med? 🙈

Likes

Comments

Jag, Familjen, Allmänt

Det var längesen jag skrev någonting, jag har haft fullt upp med arbete, vänner och resor. Det har varit en positiv i mitt liv och så skönt att komma bort från vardagen, detta inlägg kommer dock vara mer allvarligt, varför? För att jag känner för det.

Nu för tiden känns det som att alla skaffar barn, jag har många bekanta i mitt liv som har barn, och flera som vill skaffa. När ska man då ta steget och välja att sätta ett barn till världen?

Jag är egentligen en tvåbarnsmamma, trots att jag inte har några barn. Mitt första barn blev till sommaren 2013, jag och min dåvarande pojkvän hade varit tillsammans nästan tre år, varav två år utan preventivmedel då jag inte trodde jag kunde bli gravid. Jag fick inga direkta symptom förutom att jag gick upp massor i vikt. Min mens kom inte som den skulle heller, någon vecka efter beräknad mens så kom den, men det var inte bara mens - jag hade fått ett missfall. Jag var orolig, att jag inte hade märkt något, min pojkvän stöttade mig inte och jag var ändå lite glad över missfallet - min dåvarande hade psykiska problem och genetiska sjukdomar som jag inte ville utsätta mitt barn för, och vi gick fortfarande i gymnasiet så det hade varit svårt att gå ut skolan samtidigt som man skulle ha ett barn att ha hand om. Det barnet skulle ha kommit till oss i april 2014.

Mitt andra barn blev till i april 2014. Detta då med min sambo. Vi hade varit tillsammans i 4 månader, och jag gick återigen på p-piller, denna gång märkte jag av graviditeten, jag hade jätteont i magen, mådde illa nästan konstant och mina bröst gjorde jätteont. Min pojkvän ville inte behålla barnet - han tyckte vi hade varit tillsammans för kort tid, trots att vi hade känt varandra i flera år, och han ville ut och resa och se världen först, samt att vi inte hade ett eget boende eller fast arbete. Jag hade bokat tid till abort i juni, trots att jag egentligen är emot abort, och sa hela tiden att jag hellre fick missfall. I slutet på maj så började jag blöda, och jag visste att våran lilla M var död. Jag började gråta och var helt chockad, jag hade inte väntat mig ett till missfall. Vi gick på vår bokade aborttid, jag sa att jag trodde jag fått ett missfall och barnmorskan bekräftade det, det tog ett dygn efter att jag var där tills bebisen lämnade min kropp.

Nu har det gått tre år, och jag vill ha barn. Jag har p-stav och i sommar så ska jag ta ut den, men min sambo vill fortfarande inte ha barn, han anser sig vara för ung, och han har fortfarande inte rest så mycket, jag å andra sidan har rest en del, både med kompisar och med jobbet. Så vi får väl se, spara ihop mer pengar, resa till spännande ställen och sen försöka få en bebis att faktiskt stanna kvar i 9 månader. ❤

Där uppe på bilden, där bor mina små änglar! 😍

Likes

Comments

Allmänt, Spel & Böcker, Familjen

Är det någon mer än jag som _hatar_ att städa haha? Klev upp sent då jag gick och la mig när sambon kom hem, och nu så går tvättmaskinen på fullvarv, ska jag tvätta allt så blir det nog 5 maskiner totalt då jag färgsorterar mer eller mindre allt. Vad ska jag göra medan tvätten är igång då? Jo får väl spela lite Sims. Har en annan blogg där jag skriver om Simshistorier, alltså att jag ger mina simar liv utanför spelet och skriver utifrån dem, är det någon som vill läsa det så heter den bloggen cottonflower och finns hör på Nouw.

Varför ska jag städa då? Jo för att det är viktigt att ha ett rent hem såklart haha, och för att vi åker utomlands på måndag och det ska bli så skönt att komma hem till ett rent hem nästa vecka. Min mor kommer komma hit och mata djuren och fixa akvariumen så de ser bra ut (det är hennes akvarium egentligen så hon får ta det lasset).

Kan lägga upp bilder på hur vi bor när jag har rensat i hemmet lite Hahah.

Likes

Comments

Allmänt, Nöje

Finns det ens någon som är vaken vid den här tiden? Jag har inte gått och lagt mig ännu, sambon slutar jobbet vid 07, så jag lär vara vaken tills han kommer hem! Vad gör jag då? Jag har suttit och spelat Sims men nu sitter jag och tittar på Bones och äter poptarts! Första gången jag äter det, gott gott gott! Stoppa den i brödrosten ett tag så den blir varm sen är det bara att mumsa på!

Likes

Comments

Allmänt, Jag, Nöje

Såhär på kvällskvisten när sambon åkt till jobbet så visste jag inte vad jag skulle göra, blev att fixa naglar! Lösnaglar dock, då jag måste kunna ta bort dem, på mitt arbete så måste mina naglar vara kortklippta, så under två års tid har jag gått med korta naglar.
Jag har saknat att ha långa, hade jättelånga fina naturliga naglar förut, men det är ett minne blott haha.

Slänger in före och efterbilder, det enda jag funderar på nu är om man ska måla dem eller inte...

Likes

Comments

Familjen, Allmänt, Nöje

Alla hjärtans dag var en mysig dag för mig, jag hade jobbat kvällen innan och min sambo slutade 01, så en och en halv timme in på den 14e februari så kom han hem med choklad till mig, jag skrattade och visade vad jag hade köpt till honom - exakt samma choklad, så great minds think alike Hahah.

Vi satt uppe ett tag och kollade på en serie vi tittar på och åt choklad medan vi drack varm choklad som jag hade gjort lagom tills han kom hem, sen gick vi och la oss.

Vaknade runt 12 kanske och låg och mös ett tag i sängen en gång eller två, det var två ;)

Vi gick upp och spelade lite League of Legends med en kompis innan vi bestämde oss för att åka till nationalparken som finns i närheten och ta en promenad.

På promenaden så träffade vi massa söta änder som var nyfikna på oss, sen gick vi en två timmars promenad i skogen, ut på en sjö där vi gick på isen ett tag och såg ett bävernäste, antar dock att bävrarna var i ide för vi såg ingen.

På vägen hem igen så åkte vi och käkade på subway då vi var jättehungriga, vi hade tänkt göra hamburgare när vi kom hem men eftersom vi var mätta resten av kvällen så gjorde vi dem dagen efter.


Hur var eran alla hjärtans dag? ❤

Likes

Comments

Jag, Familjen, Nöje

Ja, vad är det som gör mig lycklig? Just nu är det som gör mig lycklig i mitt liv tre saker -

Nummer ett är min pojkvän. Det är en kliché, men det är sant. Jag har haft honom i mitt liv i 7.5 år, vi var 16 respektive 15 år gamla då vi lärde "känna" varandra, han var min dåvarande pojkväns bästa vän, och jag tyckte att vi fick en bra relation till varandra redan ifrån början, vi kunde umgås själva utan min dåvarande pojkvän och vi kunde umgås med vänner. Det var ingenting sexuellt vid den punkten, utan vi var bara vänner. När jag och hans bästa vän gjorde slut så fanns han där inte bara för honom utan för mig med, han lämnade inte min sida, och jag ska skulle ljuga om jag sa att jag inte började få känslor för honom. Men jag träffade en annan kille - en som jag trodde var the one, och vi hade ett förhållande under tre år. Under den tiden umgicks vi bara ett fåtal gånger, men vi hade alltid varit intresserade av varandra.
När båda våra förhållanden hade tagit slut så började vi umgås igen, först som vänner, men det gick över till kärlek, det är strax över tre år sen nu, och vår kärlek är så stark. Vi har övervunnit hinder tillsammans, vi har förlorat ett barn, men vi are going strong! Sedan augusti 2016 så har vi bott tillsammans officiellt i min lägenhet, och det gör mig så glad, att han är den mannen som vill spendera sitt liv med mig, och att jag är den kvinnan som vill spendera sitt liv med honom.

Nummer två är mitt jobb. Jag älskar mitt jobb, innan jag fick detta jobb jag har idag så hatade jag alla jobb jag hade haft, men jag har vuxit som människa i detta yrke, och jag har världens bästa chef!

Nummer tre, sist men inte minst, som gör mig lycklig är att jag får chansen att resa. Att resa är en av mina passioner! Förra året så var jag utomlands fyra gånger, i år så är bara tre resor inplanerade än så länge, en privat med min kärlek och mina vänner, och två resor med jobbet.


Skickar med en bild som visar en dag då jag var lycklig!

Likes

Comments

Allmänt

Jag hade tänkt att nämna saker som jag har i Vårat sovrum,

Vi har inte så mycket här inne, vi har våra datorer (två stationära) våran säng på 160 cm och en garderob samt en byrå. Blir inga bilder på det just nu, men det kan komma i ett senare inlägg så kan jag visa Vårat hem!

Likes

Comments