(Gammal bild)

Om endast några minuter börjar höstlovet. Så skönt! En vecka utan stress och måsten.

Lovet inleds idag med mysig tjejkväll med klädkoden "all black with a twist". Twisten är att alla har blivit tilldelade varsin färg de ska ha någon detalj i, jag har fått blå. Har ännu ingen aning vad jag ska ha på mig, men det lämnar vi till eftermiddagen. 

På lördag hopas jag verkligen på att umgås med Josefin och Mathilda! Men även på denna kväll är jag bjuden till en kompis med alla tjejerna i min klass. Innan detta måste jag verkligen få min väska färdigpackad inför Spanien, dit jag åker på måndag.

Söndagen behöver jag till att plugga till mitt mopedkörkort med tanke på att jag har körning på måndag. På söndagskvällen tänkte jag försöka ha det lite spa-aktigt här hemma.

Detta är planen men vi får se hur det blir.. 

Hoppas ni får super grym start på lovet!

Linnéa Fogde Eriksson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag släpptes några utav datumen för One direction 2015 års tunré "On the road again". Det visades sig att dom ska komma till Ullevi! Göteborg?! Vi blev så lyckliga när vi hörde det, det är vår stad ju. Det kommer vara så perfekt på Ullevi den 23 juni 2015. Sjunga med till de bästa låtarna och omringas av underbara människor. 

Biljetterna släppts den 1 november. För oss blir det alltså sleepover direkt när Linnéa kommit hem från Spanien, på fredagen, för att rigga upp datorerna på lördag morgon. Vi längtar! 

Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments

Ivyrevel

H&M

Just nu är skinnkjolar väldigt trendigt. Skinn över huvudtaget faktiskt, och vi gillar det! 

På den översta bilden är en variant från Ivyrevel som kostar ungefär 600 kronor. Riktigt bra kvalité men en aning dyr för många. Den andra kjolen kommer, som ni ser, från H&M och kostar cirka 200 kronor. Denna har ett bättre pris men inte lika bra kvalité.. 

Vi tycker verkligen båda är riktigt snygga skinnkjolar, det svåra är att välja om man ska värdesätta kvalité eller pris mest.  

Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments


Bikini

Igår beställde jag hem denna snygga bikinin från Triangl, tyckte det passade bra med tanke på att om exakt en vecka åker jag till Spanien. Så nu hoppas jag på snabb leverans! 

Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments

'


I mitten av Juli 2014 var vi på Cypern tillsammans i två veckor. Det var så extremt roligt så självklart längtar vi tillbaka en del.

Bland annat flög vi parasailing, kikade i affärer och snorklade, men det blev nog mest att sola, vilket vi verkligen inte klagar på!

Om några veckor åker Linnéa till Spanien, men annars ser vi verkligen fram emot dagarna som kommer spenderas i Sälen det närmaste månaderna.

Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments


Extremt gott godis.. I bilform! / Fontän.  / Josefin och hennes lunch på en fin uteservering bara några meter från där vi bodde.  / Big Ben! / Linnéa i väntan på frukost på Garfunkel's. / Vackra London med alla dess dubbeldäckare. / Victoria Secret!

Fotobomb från London! 

Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

CommentsRe-fill efter träning. 

Efter skolan idag tog jag bussen direkt till gymmet för ett riktigt bra kondition och ben pass. När det var klart köpte jag mig en Raw Bite med smaken kokos, som jag inte testat innan. Riktigt god var den (tipstipstips!).Förberedda smothies! 

Ikväll satt jag som vanligt framför Idol vid åtta. I pauserna fick jag ett ryck och förberedde smothies som nu står i frysen (tipstipstips!).

Antagligen morgondagens outfit.

Imorgon har jag skolfoto, vilket betyder att jag idag behövde lägga fram kläder för att slippa paniken imorgon bitti (tipstipstips!).

-

Ja, detta är hur denna dagen sett ut i stora drag, i bilder. Hoppas ni gillart! 

Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments

Han är vacker.

Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments


Motivations boost till er som känner att ni har svårt att komma in i rutinerna efter ett härligt sommarlov, eller ja, till alla er som känner att ni behöver lite tränings motivation för tillfället.

Imorgon börjar en ny vecka och vi ska verkligen försöka komma igång med träningen! Efter skolan blir det alltså mage/rygg för oss.

Med detta inlägget menar vi inte att man behöver gymma som vi och många andra gör. Utan om du mår bra av det du äter och den träningen du gör är allt som det ska. Vi gymmar för att vi tycker det är kul och mår bra av det!


Josefin Eriksson & Linnéa Fogde Eriksson

Likes

Comments