View tracker

Förlåt för att jag skriver mycket om hur jag mår just nu, men som ni säkert märkt, så mår jag inte bra. Trodde verkligen det skulle vända, att jag skulle få bli glad. Men I guess not. Jag är stressad hela tiden, äter dåligt på dagarna, känner liksom inget direkt sug längre. Vad beror det här på? Idag bröt jag ihop, kunna inte hålla tårarna inne, grät i över 1 timme. Och som grädde på moset så sprack min mobilskärm, och 1000 kr är som bortblåst. Skit.

Tycker på något sätt att det är skönt att ha bloggen, att jag kan få skriva av mig lite om vad jag känner också. Tycker det är viktigt att visa att man inte alltid mår bra. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag helg. Men det ska bli skönt, för på jobbet tänker man på andra saker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har ni någon gång känt er ensamma och obetydelsefulla?

Jag har min familj och mina vänner runt mig som får mig att må bra och det är jag verkligen väldigt tacksam över, men att bli älskad för den personen man är, det saknar jag. Att få bli kär i en annan människa, för det har jag aldrig varit, på riktigt. För det jag trott varit kärlek har sen visat sig inte vara äkta. Har gång på gång blivit sviken, sen förlåtit, sviken, förlåtit. Och varje gång jag träffar en ny människa, hoppas jag att det ska vara den rätta, men att det i slutändan inte blir så. Och jag börjar återigen om från början, trasig. Hur många gånger ska man behöva gå sönder innan man blir hel igen? Känns som att jag snart inte kommer lita på någon längre, att jag istället blir rädd för att bli kär, att öppna upp mig för en annan människa. 

Likes

Comments

View tracker

​Haha tänkte inte ens på det från början men jag lyckades pricka in samma färgval på kläder som ögonskugga, och det blev ganska bra om jag får säga det själv. 

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, vilka vackra kvinnor och vilka underkläder!! Här har ni mina absoluta favoritoutfits på hela showen. Det är säkert bara för att det är mina favoritmodeller som bär outfitsen också haha, men ändå. Kolla liksom på Elsa och hennes outfit, ON FUCKING POINT! En dröm skulle lätt vara ifall man fick vara med backstage. Se på hur alla människor jobbar, med smink, hår, sätta på vingar osv. Ååååh vill bara vara där :( 

Likes

Comments

​Här är lite tips på julklappar man kan köpa till mamma, mormor, farmor, kompisen, syrran osv. behöver inte vara just dessa produkter utan ville mer bara visa på ett ungefär vad jag tror många skulle bli glada över, jag hade iallafall blivit överlycklig. 

Likes

Comments

​Känner ni igen den här tjejen? Jag gör typ inte det haha, hatar att jag var snyggare förut. Anledningen till varför jag lägger ut gamla bilder är för att jag igår satt och sminkade mig och undrade vad tusan jag gjorde innan Anastasia contour kit kom ut eller innan jag började använda lösögonfransar. Smink har alltid varit något jag varit och är intresserad av, och jag var väldigt tidig med att börja sminka mig, alltså typ använda mascara. Tror till och med jag var först i min klass att göra det. Bilderna kanske är 4-6 år gamla. Vilken jädra kropp jag hade också, tränade dock 4-5 ggr i veckan och då blir man stark! 

Likes

Comments

​Har publicerat en ny video på tuben igen, denna gång en sminkvideo. Hoppas du gillar den <3 

Likes

Comments